70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En sonunda mideme göre bir orti buldummmmm......
Ortakımmmmmm nerdesinnn???
İtina ile ortak kaçırılır....

arkadaşlar nolur yardımcı olun 77 kiloyum lahana çorbası kapsülü almak istiyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

canım onu kullandım ben hatta daha ayrıntı yapayım sana her türlü hap bitkisel ilaç hatta doktor kontrolünde satılan ilaçları bile denedim.hepsi palavra hiç biri işe yaramıyor. parana yazık. gel sen buraya takıl bize uy. bak bende diyette çok kötüyümdür. hep bozarım falan ama inan burada devamlı yazşışmak çok motive edici. bozsam bile ertesi gün kaldığım yerden devam. zayıflayanların maceralarını oku kimse iki günde kilo vermiyo. tam listelere uyamıyorsan bile kendince birşeyler yap. ekmeği azalt öğünlerini düzenle. ara öğün yap mesela. o ilaçlar hepsi para tuzağı. git aktara al bitkisel çaylarını yeşil çay adaçayı gibi iç onları emin ol daha faydalı en azından yan etkileri yok. bak senin bu lahana hapını 3 ay önce kullandım gram vermedim kullanıpta faydasını gördüğüm çıkmadı daha sanada kesinlikle tavsiye etmem.

bence hiç o yöntemlere bulaşma para tuzağı hepsi iş irademizde bitiyor
canim ya gel öpeyim gecsin sIkkIndIn

gel bakem diyet yapma canim yediklerine dikkat et sadece :26:napcan lahana kapsülünü :120: bende daha derindondurucuda 2 kova lahana corbasi duruyo

saol canım benim bende seni öpüyom

En sonunda mideme göre bir orti buldummmmm......
Ortakımmmmmm nerdesinnn???
İtina ile ortak kaçırılır....
tam bende sana yazmisdim yasasin artik benimde bi ortim var ay cok sevindirik oldum
bence hiç o yöntemlere bulaşma para tuzağı hepsi iş irademizde bitiyor

saol canım benim bende seni öpüyom

halay taze ortim görüyom seni asagida gel bakem söyle su ortine ne yiycen simdi aksama

Immm kem küüm. Kurufasulye olmazdı di mi?
Ya ne yediğimin bir önemi yok da problem şu. Evde 3 yaşında ve bir büyük olmak üzere iki canavar beni bekler.
Kendime yemek yapmaya fırsatım olsaa bak ne proteinler tüketecem de.
Vakit yok canım ortim.
Aç da kalamam. Yemek yemek hele de akşamları ailecek bir zevk bizim için. Söyle napiim?
Sen spor yapabiliyor musun?
Ben de o da yok. Bak ben seni ortak olarak istemem neme lazım bi de senle uğraşamam dersen anlarım...

canım çok pahalı şeyler onlar boşver derim. o kadar paraya kıyacaksan bir spor aleti var tam adı aklıma gelmedi vücuda titreşim vererek kasları çalıştırıyor. elektrik değil zemini saniyede 1000 kez falan kıpraştırarak onu almanı tavsiye ederim. günde 15 dk onunlar çalış sıkılaşma zayıflama garanti. büyük güzellik merkezleri falan hep kullanıyo seansına 100-200 liralar alıyolar. şimdi bu aletin ev tipi üretilmiş 800 tlden başlıyor. ama araştırın kızlar hakkaten işe yarıyor.

arkadaşlar nolur yardımcı olun 77 kiloyum lahana çorbası kapsülü almak istiyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Kapsül falan yokk şişttt.
Sağlıklı besleneerek kilo veriyoruz biz aramıza katıl sende.

yok gelmedi canım. gelirse buradan haber veririm zaten. ne zaman gelir bilmim ama daha bu hafta postaya verilse en geç haftaya gelir galiba.

Teşekkür ettim canım. 1 haftaya kadar veriliyo sanırım.

ay niye birakacan beni ben ortilerimi hic birakmadim hep terkedilen ben oldum
ben seni birakmiyom banane
birde ben diyeyim kem küüm öhöm spor leslie var her parti ama yapamiyorum aksam cocuk uyuyunca yapayim diyorum esim bu saatde evde spor yaparsan altdaki kadin yukariya gelir diyo :18: patpat ses yapiyormussumda
simdi :44: sen en iyisi önden karnini corbayla sisir yaninada salata sonra da kuru fasulyeden 2-3 kasik ye pilav da yarim kasik :26:
ay bilemedim simdi ikisede kilo yapan grublardan :26:
ortime yardim edin kizlar ne yesin bugün

Bahanesi çok Suzan.
300-500 Suzi den sonra nickin budur.

Bu arada Arzu ( ablam) diyetisyene gitti.
Arzu'ların işyerindeki herkes hemen hemen gitmiş zayıflamışlar vs. o da başladı.
Adam demiş ki ilk gün.
Yemeğe başlamadan önce 2 bardak su iç.
Sonra çorba sonra salata en son yemek.
Mideni bu şekilde doldur demiş.
Bilginize.

arkadaşlarım hepinize merhaba,
bu aralar çok ihmal ettim ama hastalıklar uğraşıyorum önce kızım şimdi ben nezle olduk. allahtan eşim iyi
hemen menümü takdim edeyim sizlere
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 biber 2 dilim peynir 1 yumurta 2 zeytin şekersiz çay
ara: yarım muz
öğlen : 1 tabak kereviz yemeği 1 su brd yoğurt 1,5 dilim ekmek
ara: 1 portakal yiyeceğiö
akşam: öğlenin aynısı ancak salata da ekleyeceğim

bu hafta meyve ve sebze var menümde

bahanesi cok suzan mi :84: ben böyle deyildim yasarken oldum ablan fazla gelemiyor herhalde dimi dilekcim :26:

gecmis olsun canim önce saglik

ortim ortim canim ortim sen simdi aksamlarida girebiliyonmu kk ya :26:

ben kactim kizlar bi saat sonra cikacam ama simdi öbür isarkadasi kapiyi acacam saat 3 de demisdin yakalanmadan ucayim

Bana kalsa akşamları sadece k-fleks ye bi hafta dene derim.
Farkı cuma günü görürsün emin ol.

canım senin önerin iyi her akşam yememek kaydı ile arada bir baklagil yenebilir bence haftada bir mesela. ama pilavı yeme tutu kendini. bol sulu az deneli fasulye koy tabağa. biraz turşu yoğuurt harika olur

Geçmiş olsun çokk..

bahanesi cok suzan mi :84: ben böyle deyildim yasarken oldum ablan fazla gelemiyor herhalde dimi dilekcim :26:
gecmis olsun canim önce saglik

İşyerinde durumlar karışık biraz canım o yüzden bakamıyor işi yogun oluyor.
Bahanesi çok Suzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…