Hoşgeldinn
Kendimi gördüm sanki :26:
Ahahahah siz çok güzel orti oldunuz hee tencere yuvarlandı kapağını buldu
Bebiş olduğu için olmasın :26:
Yahu bi haber verseydin bari merak ettik
Hoşgeldinnn
Protein niyetine mi
Benim yok canım bebişim :26:
arkadaşlar nolur yardımcı olun 77 kiloyum lahana çorbası kapsülü almak istiyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
bence hiç o yöntemlere bulaşma para tuzağı hepsi iş irademizde bitiyorSevgili Naf ve sevgili sibel29 ve diğer arkadaşlar çok çok hoş buldumacilen çizelge oluşturmalıyım.herkesin var ama benim yok hatta bide orti bulsak fena olmaz bu arada arkadaşlar size bişe danışıcam:daha önce radyofrekanslarıyla kilo vermeye çalışan oldumu??bunu yapan bi doktor buldum tavsiye üzerine aslında sigara bağımlılığı üzerinde etkiliymiş.ama kilo problemi yaşayanlar üzerindede etkiliymiş.kişinin neye bağımlılığı varsa diyelimki şekere veya ekmeğe karşı makinede kişiye bunlar yükleniyor ve o bağımlılığı azalıyor hatta ben bu şekilde kilo verenleri duydum.kendimde yaptırmak istedim hatta ama fiyatı biraz tuzluca..yan etkisinin olmadığı söyleniyor.eğer hiçbir şekilde kilo veremezsem son çare olarak onu düşünüyorum.sizce yaptırmalımıyım .veya daha önce böyle deneyimi olan varsa paylaşabilirmi?çok merak ediyorum..:26::26:
canim ya gel öpeyim gecsin sIkkIndIn
gel bakemdiyet yapma canim yediklerine dikkat et sadece :26:napcan lahana kapsülünü :120: bende daha derindondurucuda 2 kova lahana corbasi duruyo
En sonunda mideme göre bir orti buldummmmm......
Ortakımmmmmm nerdesinnn???
İtina ile ortak kaçırılır....
bence hiç o yöntemlere bulaşma para tuzağı hepsi iş irademizde bitiyor
saol canım benim bende seni öpüyom
halay taze ortimgörüyom seni asagida gel bakem söyle su ortine ne yiycen simdi aksama
canım çok pahalı şeyler onlar boşver derim. o kadar paraya kıyacaksan bir spor aleti var tam adı aklıma gelmedi vücuda titreşim vererek kasları çalıştırıyor. elektrik değil zemini saniyede 1000 kez falan kıpraştırarak onu almanı tavsiye ederim. günde 15 dk onunlar çalış sıkılaşma zayıflama garanti. büyük güzellik merkezleri falan hep kullanıyo seansınaSevgili Naf ve sevgili sibel29 ve diğer arkadaşlar çok çok hoş buldumacilen çizelge oluşturmalıyım.herkesin var ama benim yok hatta bide orti bulsak fena olmaz bu arada arkadaşlar size bişe danışıcam:daha önce radyofrekanslarıyla kilo vermeye çalışan oldumu??bunu yapan bi doktor buldum tavsiye üzerine aslında sigara bağımlılığı üzerinde etkiliymiş.ama kilo problemi yaşayanlar üzerindede etkiliymiş.kişinin neye bağımlılığı varsa diyelimki şekere veya ekmeğe karşı makinede kişiye bunlar yükleniyor ve o bağımlılığı azalıyor hatta ben bu şekilde kilo verenleri duydum.kendimde yaptırmak istedim hatta ama fiyatı biraz tuzluca..yan etkisinin olmadığı söyleniyor.eğer hiçbir şekilde kilo veremezsem son çare olarak onu düşünüyorum.sizce yaptırmalımıyım .veya daha önce böyle deneyimi olan varsa paylaşabilirmi?çok merak ediyorum..:26::26:
arkadaşlar nolur yardımcı olun 77 kiloyum lahana çorbası kapsülü almak istiyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
yok gelmedi canım. gelirse buradan haber veririm zaten. ne zaman gelir bilmim ama daha bu hafta postaya verilse en geç haftaya gelir galiba.
Immm kem küüm. Kurufasulye olmazdı di mi?
Ya ne yediğimin bir önemi yok da problem şu. Evde 3 yaşında ve bir büyük olmak üzere iki canavar beni bekler.
Kendime yemek yapmaya fırsatım olsaa bak ne proteinler tüketecem de.
Vakit yok canım ortim.
Aç da kalamam. Yemek yemek hele de akşamları ailecek bir zevk bizim için. Söyle napiim?
Sen spor yapabiliyor musun?
Ben de o da yok. Bak ben seni ortak olarak istemem neme lazım bi de senle uğraşamam dersen anlarım...
ay niye birakacan beniben ortilerimi hic birakmadim hep terkedilen ben oldum
ben seni birakmiyom banane
birde ben diyeyim kem küümöhöm spor leslie var her parti ama yapamiyorum aksam cocuk uyuyunca yapayim diyorum esim bu saatde evde spor yaparsan altdaki kadin yukariya gelir diyo :18: patpat ses yapiyormussumda
simdi :44: sen en iyisi önden karnini corbayla sisir yaninada salata sonra da kuru fasulyeden 2-3 kasik ye pilav da yarim kasik :26:
ay bilemedim simdi ikisede kilo yapan grublardan :26:
ortime yardim edin kizlar ne yesin bugün
bahanesi cok suzan mi :84: ben böyle deyildim yasarken oldumBahanesi çok Suzan.
300-500 Suzi den sonra nickin budur.
Bu arada Arzu ( ablam) diyetisyene gitti.
Arzu'ların işyerindeki herkes hemen hemen gitmiş zayıflamışlar vs. o da başladı.
Adam demiş ki ilk gün.
Yemeğe başlamadan önce 2 bardak su iç.
Sonra çorba sonra salata en son yemek.
Mideni bu şekilde doldur demiş.
Bilginize.
arkadaşlarım hepinize merhaba,
bu aralar çok ihmal ettim ama hastalıklar uğraşıyorum önce kızım şimdi bennezle olduk. allahtan eşim iyi
hemen menümü takdim edeyim sizlere
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 biber 2 dilim peynir 1 yumurta 2 zeytin şekersiz çay
ara: yarım muz
öğlen : 1 tabak kereviz yemeği 1 su brd yoğurt 1,5 dilim ekmek
ara: 1 portakal yiyeceğiö
akşam: öğlenin aynısı ancak salata da ekleyeceğim
bu hafta meyve ve sebze var menümde
nasilsiniz kizlar bugun doktor kontrolum var bakalim ne diycek ya ben yine kilo alimina devam ediyorum niye boyle olduki sitres yapiyorum ondanmi acaba
Immm kem küüm. Kurufasulye olmazdı di mi?
Ya ne yediğimin bir önemi yok da problem şu. Evde 3 yaşında ve bir büyük olmak üzere iki canavar beni bekler.
Kendime yemek yapmaya fırsatım olsaa bak ne proteinler tüketecem de.
Vakit yok canım ortim.
Aç da kalamam. Yemek yemek hele de akşamları ailecek bir zevk bizim için. Söyle napiim?
Sen spor yapabiliyor musun?
Ben de o da yok. Bak ben seni ortak olarak istemem neme lazım bi de senle uğraşamam dersen anlarım...
ay niye birakacan beniben ortilerimi hic birakmadim hep terkedilen ben oldum
ben seni birakmiyom banane
birde ben diyeyim kem küümöhöm spor leslie var her parti ama yapamiyorum aksam cocuk uyuyunca yapayim diyorum esim bu saatde evde spor yaparsan altdaki kadin yukariya gelir diyo :18: patpat ses yapiyormussumda
simdi :44: sen en iyisi önden karnini corbayla sisir yaninada salata sonra da kuru fasulyeden 2-3 kasik ye pilav da yarim kasik :26:
ay bilemedim simdi ikisede kilo yapan grublardan :26:
ortime yardim edin kizlar ne yesin bugün
arkadaşlarım hepinize merhaba,
bu aralar çok ihmal ettim ama hastalıklar uğraşıyorum önce kızım şimdi bennezle olduk. allahtan eşim iyi
hemen menümü takdim edeyim sizlere
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 biber 2 dilim peynir 1 yumurta 2 zeytin şekersiz çay
ara: yarım muz
öğlen : 1 tabak kereviz yemeği 1 su brd yoğurt 1,5 dilim ekmek
ara: 1 portakal yiyeceğiö
akşam: öğlenin aynısı ancak salata da ekleyeceğim
bu hafta meyve ve sebze var menümde
bahanesi cok suzan mi :84: ben böyle deyildim yasarken oldumablan fazla gelemiyor herhalde dimi dilekcim :26:
gecmis olsun canimönce saglik
bahanesi cok suzan mi :84: ben böyle deyildim yasarken oldumablan fazla gelemiyor herhalde dimi dilekcim :26:
gecmis olsun canimönce saglik
Geçmiş olsun çokk..
İşyerinde durumlar karışık biraz canım o yüzden bakamıyor işi yogun oluyor.
Bahanesi çok Suzi
18 sene oldu ve 18 günü 18 sene bazen kendım bıle unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?