ya onu da denedim bi halta yaramadı ne yapıcam şaşırdım kaldım böyle ya
doktora gitsemm mii off
anladım canım :) zaten telle zor oluyo biliyorum uğraşıp cevap verdiğin için teşekkür ederim
damlanın adını bılıyo musun veya kabızlık ıcın mı dıyım napsam kı
ya kabızlık da değil nası söylesem ki yanı çok afedersınız herkesden özür diliyorum
ishal olsam dahi çıkamıyorum wc ye yani nası bişey bilmiyorumdoktora gitmeden olmıycak ama
bu hafta gene versemde vermmemiş gozukcem bunlar gitmezse off
canım bende 3 gündür çıkamıyordum dün akşam yetti garideyip bir koca bardak sinemaki yaptım kendime. sabahtan beri wc deyim . kesin çözümdür kendisi. ama devamlı kullanma bağırsağı tembelleştiriyo. ben böyle nadiren bir içerim sana tavsiyem de bu
Canım merhaba sen kafana göre ilaç vs alma doktora görün mutlaka..Hatta bebeklerin ve yetişkinlerin kullandıgı dufalak diye bir şurup var doktorlar bu tarz ilaçları veriyorlar bagırsakları hareketlendirmek için...
hem isyerinden okuyorum hem cepden yaziyom canim aysecim ben yurtdisindayim benim damlalar 10saat sonra wcye götürüyo ama bence bi dr git sen :26:
Sonra ben niye veremiyorum deme sakınn.
canıms ağolasın :) nasıl yapıyorsun sinamekiyi sıcak suda demleme yontemıyle içiyorsun değil mi
yapayım bu akşam içeyim ya razıyım gitsin yeter kii...tamam sık sık yapmam
sağol canım evet doktora gitmem farz oldu zaten ne zamandır aynı problemi çekıyorum bişi varsa cıksın yani
hıummm anladımm :) evet doktora gitmelıyım bi randevu ayaralayımda gideyim sağol canım :)
dilek naf nirdesiniz msne mi takildiniz
halen eksin yapiyomne zormus telden girmesi cok yavas alintilarimi yutuyo yarin esimin cepine el koycam hain eksion planlarim var
Sen istersen canimbugün ne yiyon bakem
Blackcat canim senide aldim alintilarima da gelmedi sagol canim :öpücüksmile: numarasini bilmiyom ezbere
Sayın kırmızı renkli burcuvaaaaa arkadaşlarım. Bu pronun size sağladığı diğer şeyler nedir kızarmak dışında:P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?