- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
tamam anlaştık o zmannnn.listemi de yayınlıcam pazartesinden itibaren kaçamaklarımı da.haftasonu oğlumun doğum günü kaçırmadan yicem.pazar da arkadaşlarla toplanırız kesin.ama pazatesi tamamdır.yeter yaaaa 1 yıl oldu doğum öncesi kiloma dönmüştüm yeniden aldım kiloo.artık 65 olmak istiyoruuuummmmmm....
deneme 1 2 3,deneme 1 2 3
kimseler kalmamış yineeeeeeeeeeee. kız dilek sen mi varsın birtek :)
42 kilo veren bayanın hikayesini okuyun mutlak bayanlar çok feci gaza geldim tutmayın beni zayıflayacam ben.
bir iki zayıflama öyküsü okudum da ya gözlerim doldubende hep o olayları yaşadım bilirim acısını. çocukken arkandan şişko diye alay edenler, gençkızlığında pişik olan bacaklar, insanların yanında gıdım gısım utana sıkıla yemek yemek, şey bu kıyafetin 42 bedeni var mı yada daha büyüğü demek, hele geçen ay kayınbiraderin düğününe gittik uzak akrabalar komşular falan (eşimin tarafı) "aaa sen ilk gelin misin tanıyamadık" dediler ya hele karının birini boğazlayacaktım " ay kızım çok şişmanlamışsın tanıyamadım seni az biraz kendine dikkat et " dedi ya bunu söyleyende 100 kilo vardır kanımca.
neyse ben yavaş yavaş kaçar kızlar hepinize bol incelmeleeer.
yarın utancımdan giremeyebilirim topiğe zira +++++ lardayım da
Günaydınlar....
Kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç: 79 kg
geçen hafta:78 kg
bu hafta:77.1 kg
giden: 900 gr
toplamda giden: 2 kg
hedef:65 kg
Günaydınn kızancıklar,
Artık haftadan haftaya yazıyorum çok boşladım burayı ama sanırım Ocak sonuna kadar böyle olacak işlerden dolayı.
Umarım herkesin keyfi neşesi yerindedir. Takip edemiyorum yazılarınızı ama eminim yine fıkır fıkırsınızdır :)))
Bu haftaki kilo bildirimimi yapayım,
triendy21 dikkatine ;
Başlangıç kg : 76,20 kg
Geçen hafta : 75,00 kg
Bu hafta : 72,80 kg
Giden : 2,20 kg
Toplamda giden : 3,40 kg
Hedef :65,00 kg
maşallah tebrikler.
Günaydınlar....
Kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç: 79 kg
geçen hafta:78 kg
bu hafta:77.1 kg
giden: 900 gr
toplamda giden: 2 kg
hedef:65 kg
Günaydınn kızancıklar,
Artık haftadan haftaya yazıyorum çok boşladım burayı ama sanırım Ocak sonuna kadar böyle olacak işlerden dolayı.
Umarım herkesin keyfi neşesi yerindedir. Takip edemiyorum yazılarınızı ama eminim yine fıkır fıkırsınızdır :)))
Bu haftaki kilo bildirimimi yapayım,
triendy21 dikkatine ;
Başlangıç kg : 76,20 kg
Geçen hafta : 75,00 kg
Bu hafta : 72,80 kg
Giden : 2,20 kg
Toplamda giden : 3,40 kg
Hedef :65,00 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?