yeni gördüm yazını sağol canım yarın geçmezse yerim bakalımGeçmiş olsun Tuğbik.
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ye istersen geçiriyo diye biliyorum ben.
çok sağolerkek milleti iste :113:fitnesse gidiyom dedi 4 saat sonra geldi nerdeydin dedim fitnessde fitness 4 saat mi sürüyo dedim ya ondan sonra dökülmeye basladi kahveye gitmis
toparlanmam lazim bende kacayim iyi aksamlar canim :80:
cok gecmis olsun tugbacimesin gelse de uzansan biran önce canim
bende korkuyom :18:
kizlar kactim evden girebilirsem gelirim görüsürüz kendinize cici bakin öptüm hepicinizi
sende aynı şeyi söyledin dilekle,,deniycem yarın geçmezse bakalım sağolasıncanım inşş kurtulursun tatlım.çok geçmiş olsun.
sağol bitanemmm.bu arda hayırlı olsun kürkünnnn.çok yakışmışşşş..
ayyyy aminnnnn bizden alsın onlara versin rabbimmm.sevdiceğine de geçmiş olsun.
geçmiş olsun tatlımmmmm.
aaaaa ben de istiyorum onlardannnnn..
canımmmm çok güzel bi iş bulursun inşşş ve aramıza katılırsın.
dilekkkk bana da kız biraz yaaaa.bi ileri iki geri bıktım yaaa.bu hafta da hastaydım gelecek hafta kız banaaaa dövvv beniiiii.
geçmiş olsun canım yaaaa yoğurdun içine türk kahvesi kat ye iyi gelir.
slm kızlar ben 5.5 ay önce 86 kilo ile doğum yaptım şu an 70 kiloyum hedefim 60 kilo olmak sizlerle beraber zayıflamak istiyorum
ne yedgımı yazıyım kızlar 2 dılım kepek ekmegı yumurta yagda pişmiş 2 dılım ekmegı onunla yedm azıcık peynır 3 tane zeytın 2 tane az şekerlı cay oglende 1 elma 2 mandalına snra yıne kucuuck ıkı tane kemal paşa şu kemal paşa bıtsede kurtulsam gordukce dayanamıom kocama yedırım barı hepsını bu akşamıkındıde bı elma 1 mandalına akşamada bı tabak sehrıye corbaı bı tabak ıspanak yıcem ekmeksız bırazda yogurt ve bır lıtre su
ya kızlar bişi sorcam salgam suyu kılo yaparmı bıde mısır ?????
bıde nerde bnm ortım yaa hanı bana ortııı
tamam anlaştık o zmannnn.listemi de yayınlıcam pazartesinden itibaren kaçamaklarımı da.haftasonu oğlumun doğum günü kaçırmadan yicem.pazar da arkadaşlarla toplanırız kesin.ama pazatesi tamamdır.yeter yaaaa 1 yıl oldu doğum öncesi kiloma dönmüştüm yeniden aldım kiloo.artık 65 olmak istiyoruuuummmmmm....
deneme 1 2 3,deneme 1 2 3
kimseler kalmamış yineeeeeeeeeeee. kız dilek sen mi varsın birtek :)
42 kilo veren bayanın hikayesini okuyun mutlak bayanlar çok feci gaza geldim tutmayın beni zayıflayacam ben.
bir iki zayıflama öyküsü okudum da ya gözlerim doldubende hep o olayları yaşadım bilirim acısını. çocukken arkandan şişko diye alay edenler, gençkızlığında pişik olan bacaklar, insanların yanında gıdım gısım utana sıkıla yemek yemek, şey bu kıyafetin 42 bedeni var mı yada daha büyüğü demek, hele geçen ay kayınbiraderin düğününe gittik uzak akrabalar komşular falan (eşimin tarafı) "aaa sen ilk gelin misin tanıyamadık" dediler ya hele karının birini boğazlayacaktım " ay kızım çok şişmanlamışsın tanıyamadım seni az biraz kendine dikkat et " dedi ya bunu söyleyende 100 kilo vardır kanımca.
neyse ben yavaş yavaş kaçar kızlar hepinize bol incelmeleeer.
yarın utancımdan giremeyebilirim topiğe zira +++++ lardayım da
Günaydınlar....
Kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç: 79 kg
geçen hafta:78 kg
bu hafta:77.1 kg
giden: 900 gr
toplamda giden: 2 kg
hedef:65 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?