70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm arkadaşlar
aslında nerden başlayayım bilemiyorum. çok kötü günler geçiriyorum. hiçbirşeyden keyif almama durumu başladı ve bütün günümü bomboş oturup yemek yiyip kendime acıyarak geçiriyorum . yanlış yaptığımı biliyorum ama sürekli yiyorum sanki yedikçe rahatlıyor gibi oluyorum ilk başta fakat bazen yerken bile pişman oluyorum ama durduramıyorum tokken bile kendimi buz dolabının içine girmiş yicek bişeyler aranırken buluyorum.

çok mutsuzum. 79-80 kiloya dayandım. hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor. aynalara küstüm. Her gün diyorumki bugun erken yatıcam sabahtan kalkıp diyetime başlıcam. spor yapıcam diyorıum ama olmuyor.

ama karar verdim. başlamam lazım bir şekilde yoksa bunun sonu yok. daha şundan 4 ay önce 68 kiloydum. artık nasıl yiyorsam bu kadar insan kilo alırmı birden

yarın başlıyorum. burda her gün ne yediğimi yazıcam. gerçekten desteklerınıze çok ihtiyacım var.

Geçmiş olsun Tuğbik.
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ye istersen geçiriyo diye biliyorum ben.
yeni gördüm yazını sağol canım yarın geçmezse yerim bakalım
çok sağolyok canımyaa iş yaparken açıldım sanırım,,halsizdim az ama,,uzanamadım..yemek yedik tv baktık derken zaman geçmiş,,bende az burda takıldım işte kk bakımdaydı falan sıkıldım
sende aynı şeyi söyledin dilekle,,deniycem yarın geçmezse bakalım sağolasın
slm kızlar ben 5.5 ay önce 86 kilo ile doğum yaptım şu an 70 kiloyum hedefim 60 kilo olmak sizlerle beraber zayıflamak istiyorum
hoşgeldin canım,,ben tuğba kaptan yardımcısıyım yarın bildirim yaparsan özelime ilk hafta liste altına,,sonraki haftaysa listede oluyosun emii
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

canım maşallah meyve günü yapmışsın bbugüntatlı en tehlikeli tatlılardaangerisi züpper
,,şalgama gelince rahat olabilirsin canım çok faydalı,,ama abrtmadan iç..mısırdansa uzaaaak duuuuuuuuuuuuuurrrrrr

Son düzenleme:

kızlar bugün cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycemyeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yaılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde

Son düzenleme:
Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.

Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.

İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.

işte mükemmel karışım ne zaman başlarım bilmem amaa

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 5 adet top karabiber

* 5 adet karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.

)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..

başlangıç:72.0 kg
geçen hafta:72.0 kg
bu hafta:71.8
gelen/giden:-200gr
toplamda giden:200gr
hedef:55

o kadar dikkat ettim vere vere 200 gr verdim Şekerli çayı bırakmam lazım

Son düzenleme:

Bahanesi çok Suzi gibi oldu birazcık ama.
P.tesinden itibaren takibimdesin o vakit.

deneme 1 2 3,deneme 1 2 3

Anaa
Gece gece nasıl girdin kk ya

Günaydın kızlar.
Bu hafta hiç verimli geçmemiş. Akşam semirmelerimden tamamen.
Haftaya daha güzel bi bildirim yaparım inş.

Başlangıç: 86 kiLo
Geçen Hafta: 69.7 kiLo
Bu hafta: 69.7 kiLo
Gelen/Giden: 0
Toplamda Giden : 16.3 kiLo
Hedef : 57 kiLo

triendy21'in dikkatine

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70,6 kg
bu hafta kilo : 70 kg
gelen
giden :600 gr
toplamda giden :3000 gr
hedef kilo : 60 kg

:):) canım ya beni görenlerde ayy sen çok zayıftın çok değişmissin filan diyorlar hep çok üzülüyorum içteç içe ama çaktırmıyorum ne yapalım
bu haftada kilo gitmemiş bakalım diyetisyen ne diyecek

Günaydınlar....

Kilo bildirimimi sunuyorum.

başlangıç: 79 kg
geçen hafta:78 kg
bu hafta:77.1 kg
giden: 900 gr
toplamda giden: 2 kg
hedef:65 kg

Günaydınn kızancıklar,
Artık haftadan haftaya yazıyorum çok boşladım burayı ama sanırım Ocak sonuna kadar böyle olacak işlerden dolayı.
Umarım herkesin keyfi neşesi yerindedir. Takip edemiyorum yazılarınızı ama eminim yine fıkır fıkırsınızdır :)))

Bu haftaki kilo bildirimimi yapayım,

triendy21 dikkatine ;

Başlangıç kg : 76,20 kg
Geçen hafta : 75,00 kg
Bu hafta : 72,80 kg
Giden : 2,20 kg
Toplamda giden : 3,40 kg
Hedef :65,00 kg

herkese günaydın.
kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.8
buhafta:74.3
gelen:500gr.
toplamda giden:700gr.
hedef:65
utanç tablosu oldu ama misafirlerim gidince tam gaz vermeye devam.
kilo veren herkesi tebrik ederim.

KİLO BİLDİRİMİMM

başlangıç: 78,8 kg
geçen hafta:71,2
bu hafta:70.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 8,60 kg
hedef:60 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…