70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni üye oldum haftaya ki yarışmada ben de varım kuralları söyleyin biriniz canlarım :) :)

Hoşgeldinn
Kurallarımız bunlar;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Artık kimse menü yazmıyo yorumlamıyoda ben yazayım gene.
Sabah:
3 yk domates 1 yımırtayla yapılmış melemen,
2 dil. ekmek,
Şekersiz çay
Ara:
3 badem, 2 ceviz,
Soda
Öğlen:
2 tavık budu,
2 de soslu tavık,
Pattes kızartması,
Ayran
Ara:
Çiko soslu dondurma
Akşam:
3 ufak çiko
2 yk pilav,
1 bardak ayran.

arkadaşlar 72.2 iydim sabah.. bu karatay hakikaten işe yarıyor : ) 71'i sabırsızlıkla bekliyorum : )

Film izle, kitap oku, değişiklik yap aç leslie bacıyı spor yap. Aktivite yaparsan kafan dağılır hem.

cocugu uyutukdan sonra bi korku gerilim filmi acayim bari kendi kendimi korkutayim leslie ye izin vermiyo anne yapma diye kiziyo sonra yapayim desem komsuya toplanmislardir noel yemegi yerlerken bende gümbür gümbür ses cikartiyormussum onlar simdi camagcindan hediyelerini aciyorlardir

Hediye miiii Bayılırım hediye açmaya da almaya da
Leslie de bıdık uyuduktan sonra yapabilirsin.

bazen alip basimi gidesim geliyo ama nereye birde oglis var onu birakip nereye gidebilirim gidemem oturuyorum

Dönem dönem herkesin öyle evreleeri geçiyo boşver.
Takılmamaya bak olan oluyo gene de.

Ablamı ve Melojj'u tebrik ediyorum.
Liste içinde eline sağlık şekerim..

1. olan grubu tebrik ediyorumm.
Kısçem seninde ellerine sağlık.

1. olan arkadaşımı ve 1. olan grubumuzu tebrik ediyorum.
Bu hafta kilo veren arkadaşlar sizleride tebrik ederim. Vermeyenlerde haftaya inşallah. Birlikten kuvvet doğar hadi kızlar gayretlenelim.
Nafımmm;
Ortimin durumundan dolayı bildirim yapamadım. Haftaya inşallah.
Tuğbacımm;
Yaptım bugün iksiri içtimm ooohhh inşallah yarasın hepimize. Tadı da güzelmiş yani. Dün canımı çektirmiştin.
Geçmişi okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Hepinizi öpüyorum.

canım valla ben bu yazıyı yeni gördüm kusuruma bakma.ben çok fazla giremiyorum nete çok meşgül bir anneyim ve kızım haftada 3 gün kreşe gidiyor o evdeyken kesinliklile bilg.açamıyorum üzerine çıkıp tuşlarını çıkarıyorda çok yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…