70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar 72.2 iydim sabah.. bu karatay hakikaten işe yarıyor : ) 71'i sabırsızlıkla bekliyorum : )

Film izle, kitap oku, değişiklik yap aç leslie bacıyı spor yap. Aktivite yaparsan kafan dağılır hem.

cocugu uyutukdan sonra bi korku gerilim filmi acayim bari kendi kendimi korkutayim leslie ye izin vermiyo anne yapma diye kiziyo sonra yapayim desem komsuya toplanmislardir noel yemegi yerlerken bende gümbür gümbür ses cikartiyormussum onlar simdi camagcindan hediyelerini aciyorlardir

Hediye miiii Bayılırım hediye açmaya da almaya da
Leslie de bıdık uyuduktan sonra yapabilirsin.

bazen alip basimi gidesim geliyo ama nereye birde oglis var onu birakip nereye gidebilirim gidemem oturuyorum

Dönem dönem herkesin öyle evreleeri geçiyo boşver.
Takılmamaya bak olan oluyo gene de.

Ablamı ve Melojj'u tebrik ediyorum.
Liste içinde eline sağlık şekerim..

1. olan grubu tebrik ediyorumm.
Kısçem seninde ellerine sağlık.

1. olan arkadaşımı ve 1. olan grubumuzu tebrik ediyorum.
Bu hafta kilo veren arkadaşlar sizleride tebrik ederim. Vermeyenlerde haftaya inşallah. Birlikten kuvvet doğar hadi kızlar gayretlenelim.
Nafımmm;
Ortimin durumundan dolayı bildirim yapamadım. Haftaya inşallah.
Tuğbacımm;
Yaptım bugün iksiri içtimm ooohhh inşallah yarasın hepimize. Tadı da güzelmiş yani. Dün canımı çektirmiştin.
Geçmişi okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Hepinizi öpüyorum.

canım valla ben bu yazıyı yeni gördüm kusuruma bakma.ben çok fazla giremiyorum nete çok meşgül bir anneyim ve kızım haftada 3 gün kreşe gidiyor o evdeyken kesinliklile bilg.açamıyorum üzerine çıkıp tuşlarını çıkarıyorda çok yaramaz.

ellerine saglik tugbaciim

hadi kolay gelsin canim benim

:92: iyi pazarlar canim

zerracim sana da tbrkler canim bu hafta ikimizde 300 verdik
ben sana benzedim demedim mi suzi..3000 -500 gidiyorum işte bu haftada 500 gitsede 63 ü görsem bari..
bazen alip basimi gidesim geliyo ama nereye birde oglis var onu birakip nereye gidebilirim gidemem oturuyorum

bazen benim de gidesim gelmiyor değil..
çok sıkıldığımda çocukların bitmez tükenmez istekleri beni bunalttığında kendim için bişeyler yapamadığımda başımı alıp gidesim gelir...

yeni üye oldum haftaya ki yarışmada ben de varım kuralları söyleyin biriniz canlarım :) :)
hoşgeldin canım kurallar yazılmış bile,,cumadan cumaya bildirim var unutma ilk hafta liste altı sonraki hafta listede olursun bildirimlerini özelime atman gerekiyo cumaları
canım yinede elimden geldiğince menü görünce yorumlamaya çalışıyorum,,tek başıma kaldım bende sena abla derya abla uzunca kalmıyolar yoklar artık,,,bende çok zor oluyo birsürü topik idare etmek kolaymıı
banada geliyo öyle düşünceler hemde çok fazla,,ama tek düşündüğüm çocuklar,,onlar olmasa çekip gidesim var artık yalan dünyadaaaann
afiyet olsun canım,,benimde ilk günüm bitti darısı yarına

anladım canım mjını aldım cvb yazmama gerek yok çünkü burda aramızda olursan zamanla kilolarından hızlı bi şekilde kurtulacağına emin olabilirsinkurallar yayınlandı onları uygulamakla başlayabilirsin,,bende çok yoğunum 2 canavarla gün boyu cebelleşiyorum geliyorum burda yazı yazıyorum liste yapıyorum birsürü topikte sorumluluğum var hepsiyle ilgileniyorum,,ev işi yemek bulaşık ütü hepsi bana bakıyo yaa,insan istedimi herşeyin üstesinden gelebiliyomuş,,biraz zor ama napalım

banada geliyo öyle düşünceler hemde çok fazla,,ama tek düşündüğüm çocuklar,,onlar olmasa çekip gidesim var artık yalan dünyadaaaann

canim arkadaslarim benim hadin gelin kacalim
yaaa bıze ortı yokmu neye gore verılıo bu ortı belkı daha fazla gaza gelırzzz banada ortııı nutfennn
canim naf haftasonu zor giriyor ama o sana birini ayarlar yada sen yaz söyle ben kendime göre orti ariyorum duyrulur duyduk duymadik demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…