70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canım, senin adına üzüldüm, ama arkadaşlarınız yok mu ailece görüştüğünüz. Mesela eşinin kıramayacağı bir aile, onlar eşini arasa yılbaşını birlikte geçirelim deseler. O şekilde olmaz mı? Maaelesef eşlerimizin ailesi hep çok kıymetli olur ama ne yapacağız, bir şekilde orta yolu bulmaya çalışacağız. Bir de Ya Samed varya 134 kere çekince duaların kabul oluyormuş, geçen başka bir topikte okudum. İstersen bolca dua et, onlar da kızlarına gidiversin. İnşallah başbaşa bir yılbaşı geçirirsiniz.

Dünkü menümü paylaşayım.

sütlü yulaf ezmesi
1 kase
3 büyük zeytin
çeyrek poğç.

2 mandalin
yeşil çay

kereviz yemeği
4 kaşık makarna
salata

yeşil çay
1 elma

az çorba
1 tbk. Patates yem.
yeşillik

1 büyük tabak patlamış mısır

Maalesef mısıra dayanamdım, onun haricinde iyiydi ama, neyseee. Bugün tutmam lazım kendimi.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılız bugün. ben bugün ciddi olarak başlıyorum rejime ama bende sorun var kızlar yaa. ben ne peynir nede zeytin yiyemiyorum .ayrıca yeşillikte yiyemem ekmeği tamamen kestim yemiycem hiç. yada sabah bi dilim yerim.bana bi menü yapsak sizlerinde yardımıyla nasıl olur bugün mesela sabah kahvaltısında 1 fincan yeşil çay, domates ve salatalık yedim 11:30 gibi bi elma yerim. 2 gibi yoğurt ve çorba olabilir mi illa yemek mi olmalı bi de benim kiloların en büyük sebebi akşam yemeğini eşimin işten geç gelmesi sebebiyle gece 10:30 11 bile oluyo artık kızımla onu beklemeden yiycem. bide yılbaşından sonra da yürüyüş bandı alıp yürümeye başlarım iyidir herhalde bana bi yorum yapın kızlar yaaa. hadi pamuk eller bilgisayar klavyesine

saol canım benım daha tam gecmedı ama ıyıyım senin oğluşunada cok gecmıs olsun canım antıbıyotık yazınca kendı antıbıyotıgım geldı aklıma ıctım sayende yoksa unutuyodum

günaydın kaptan boyle sıkısk gözüküyodu yazıların ama son yazın gayet ıyıydı

herkese günaydın kızlar topluca anlasıp topıgı mı terkedıyonuz nedır anlamadım:44:dılegın dedıgı gıbı yazılmayıca benımde hıc yazasım gelmıyor konu konuyu acıyor cunku kızlar bu arada ben gecen hafta cuma adet olucaktım ama olmadım 2 gün sonra bı leke geldı devamı yok 2 gun sonra gene geldı yıne devamı yok anlamadım hamılesın demeyın tets yaptım 2 kere o da yok ama ben şiştim patlıycam yaa nası söktürcem bu adeti bi yolu var mı:26:

üşütmüş olabilrsin belki canım ayaklarını veya karnını bi sıcak duş al özellikle karnına tut suyu yumurtalık kızmına belki biraz kan akışını hızlandırır rahatlatır seni

bence sabah menun cok az mutlak aekmek koymalısın 2 dilim tahıllı cavdar tam bugday olabılır zaten bu yenı gelenlerın uygulayacagı kurallara bakarsan ona gore bı lsıte yapabılırsın kendıne et tavuk da mutlaka yemelısın kı tok tutsun yanı boyle olma zbence

sağol canım sabah için bi dilim tam buğday ekmeği koyarım üzerine bişeyler sürerim olmazsa tavuk et veya balığı akşam yemeğine koyarım diyorum öğle yemeği için belki ıspanak koyabilirim bugün. bide daha dün başladım 70.400 le az önce 69.700 çıktım gerçi bi günde daha anlaşılır mı bilmiyorum ama bana moral oluyo

üşütmüş olabilrsin belki canım ayaklarını veya karnını bi sıcak duş al özellikle karnına tut suyu yumurtalık kızmına belki biraz kan akışını hızlandırır rahatlatır seni

bılmıyorum cnaım zaten 10 gundur hastayım antıbıyotıuk kullanıyom oglumda hastaydı yanı stresten de olabılır belkı saol

bılmıyorum cnaım zaten 10 gundur hastayım antıbıyotıuk kullanıyom oglumda hastaydı yanı stresten de olabılır belkı saol

çok geçmiş olsun canı benimde bi kızım var o hasta olunca ben 2 kat hasta oluyorum eminim ki seninde o yüzdendir oğluşuna da çok geçmiş olsun bu havalar çok aldatıcı dikkatli olmak lazım

çok geçmiş olsun canı benimde bi kızım var o hasta olunca ben 2 kat hasta oluyorum eminim ki seninde o yüzdendir oğluşuna da çok geçmiş olsun bu havalar çok aldatıcı dikkatli olmak lazım

saol canım dedıgın gıbı dıkkat edıyoruz ama oluyo ıste allah bagıslasın kızını kac yasında

maşallah sen büyütmüşün canım benimkide ocağın 9 unda 20 aylık olucak ınsallah

allah bağışlasın canım cümlemizin benim kızım çok hareketli en büyük sıkıntım bu bide gece uyumuyo sabahta uyanmıyo hala uykuda şimdi öğle uykularını da attı geçen sene kreşe vermiştim öğretmeni seneye öğle uykusu yok sadece oyun var dedi şimdi öğretmenin sözlerini bana koz olarak kullanıyo çok bilmiş bi kızım var

maşallah canım benımkı daha konusmuyor ama bizimkide cok hareketlı huysuz bı cocuk deıl ama hıc durmuyor krese gıdıyor onlarda dıyo durduramıyoruz dıye oyle kı dun annemlerın evde 2 sn elını sobaya yapıstırdı ve yandı baya uykusunda bıle durmuyor

çok geçmiş olsun canım çok var mı elinde yanık. galiba artık zamane çocukları hepsi aynı enerjilerini bi türlü tüketemiyorlar

çok geçmiş olsun canım çok var mı elinde yanık. galiba artık zamane çocukları hepsi aynı enerjilerini bi türlü tüketemiyorlar

saol canım elinin üstü 4-5 cm var üst deri kabardı hemen zaten allahtan suya tuttuk da su toplamadı sadece parmagına dogru olan kısım bugun su toplamıs krem sürüyoruz işte dediğin gibi sımdıkı cocukla rhep oyle bız dısarlarda cok ı-oynardık atardık enerjımızı cocuklada haklı ama elden bısey gelmıyor

bugün güneşli bi hava var..ama yine de soğuk...

KIZLAR MERHABA BENDE 74 KİLOYUM DOĞUM YAPALI 3 AY OLUYOR VE DİKKAT ETMEZSEM BU 74 84 OLACAK GİBİ HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMACIM DİYET DEĞİL DİKKAT ETMEK DİYELİM.BENİ DE ALIN ARANIZA
hoş geldin canım..
biz de seni öpüyoruz canım..morali düzelt yine aramızda ol tamam mı..
kızlar şu sıralar benimde içimede fil girmiş sanki.bir türlü engel olamıyorum.benim reglimde yaklaşıyo demek o yüzden oluyomuşş..
benim içime ki haftadır o dediğinizden bi kaç tane kaçtı sanırım...
yine kimsecikler yok.. ben az önce yaptım sporumu,uyku da tutmadı gireyim dedim..

huhuuuu ortim zeynep nerelerdesin? yapıyor musun her gün leslie teyzemle spor? ben pek yediklerime dikkat edemiyorum ama
2 güm yaptım ..2 gündür yapamıyorum...ortalığın salgını beni de buldu..bi hapşırık bim tıksırık imşallah ilerlemez...

şimdi yazın iyi olmuş senacım..

geçmiş olsun arzucum...
benim oğluşda elinin içini yaktı pazar günü ..kşla göz arasında aman diyene kadar fırından çıkrdığım tepsiyi tuttu yavrum..
sonuç elinin içinde kocaman bi balon oluştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…