eşimin ailesi köyde duruyolar ve aydan aya maaş çekmeye geliyolar ve bazen bizde bazende kendi kızında kalıyolar 1 gece ve dönüyolar evlerine..bugün kayınvalidem aradı ve cuma günü düğüne geliceklerini söyledilerve 2 gün sizde kalıcaz ha haberiniz olsun dedi ,,ben onlara hiç ısınamadım,çok olaylar geçti uzun hikaye,,kısaca sevmiyorum eve geldiklerindeyse olmadık şeylerden kavga çıkıyo falan,,rahatça herşeyide konuşamıyorum onlarla hemen lafı ters anlayıp çekip gidiyolar bağıra bağıra,,bana telde öyle diyince bende tamam demeye kalmadan açıklma yaptı,,neymiş oğlu aramış dün,, ablamın evinde kalcam ben,, siz gelince abimlerde yatın,ben yatcam burda demiş ,ki heray sırf pedere ,evde sigara içittirmiyorum diye kalkıp kızının evine gidiyolar ve yatıcak yerde var yani kayınbirader neden öyle dedi bilmiyorum..neyse tamam diyip kapattım eşime dedimki,,bak annen 2 gün sizde yatcaz diyo eğerki yılbaşını bizimle geçirmeye kalkarlarsa büyük kavga çıkartrım ona göre,,bi çare bul ve ogün burda olmasınlar gitsin ablanın evine nasılsa eşi kardeşi içmeye dışarı çıkcaklarmış,,niye bizde kalcaklarya diye üzülmekle sinir arası söyledim oda ne söyliycem bilmemki dedi,,napıcam bi akıl verin nolur yaa,,
böyle özel bi gecede onlarla değil eşimle çocuklarımla başbaşa geçirmek istiyorum...tam bi aydır her cumartesi(eşimin tatilidir) bugün birlikte vakit geçircez der ama mutlaka birileri gelir ya kardeşi gelir ya ablasıgil yemeğe geliyoruz derler çekilip gelirler,,ya arkadaşlarıyla dışarı çıkar 1 aydır tatilinde evde geçiremedik çok kızdım buyüzden zaten ve geçen cumartesi pazara çıkarken bugün kimseyi getirme bakalım tamammı 1 aydır evde tek başımıza geçiremedik dedim ama noldu aradı ablamlar yemeğe gelceklermiş dedi,, bozulunca hadi hadi bozulma haftaya söz beraber geçircez kimse olmıcak dedi,,bugünde bu çıktı eğer yılbaşındada onlarla geçircek olursam çıldırırım ben kavga çıkar çok büyük ,onları üzmeden ne yapabilirm..sizlerde akıl vardır yardım edin,,beynim durdu benim
saol canım benım daha tam gecmedı ama ıyıyım senin oğluşunada cok gecmıs olsun canım antıbıyotık yazınca kendı antıbıyotıgım geldı aklıma ıctım sayende yoksa unutuyodumgünaydin kizlar kapiyi acik buldum girdimkilitlemeyi unutmussunuz dilek naf dün yazmamisslar :44: nerdesiniz bi kahve yapayim bende kendime
saat 05.14
4.30 dan beri uyanigim bugün geri is e basliyorum mecbur iki gün cocuk izni aldim bu sene bitti kalmadi senede 10 gün veriyorlar cocuk icin 10 gün neye yetecekki
neyse dün anneme antibiotik kurs u verdim ben is e gidince versin diye kiyamiyorum diye vermemeslik yapma dedim
bende sIk giremiyorum canim yoksa ben sorarim
arzucum nasil oldun canim benim
senacim sinavi kazandigina sevindim canim benimyogunsun normal yeni is kurs isleri oturturdunmu gelirsin daha cok hep öyle olsun keske tatli telaslarimiz
rezzancim ne diycem ben seni topikde gördümmü hep aklima lahana corbasi serüvenimiz geliyo :120: :111:
ne yoklamasi
benimki de öyle bazen okadar sinir oluyorum sanki ona görücüye gelcekler evden cikdigi yok ama bi arkadaslari aramaya görsünbazen bende cok bunaliyorum biyere gittimmi ailemlen gidiyorum kendisi bi yere cikdigi yok zar zor bir yere ikna edebiliyorum
canim benimger-düs gecen aksam nerden deneme yaptin aklimda kalmis bi söyleyiver
dogum günü kutlu olsun canim kizinin:119::118:
cok becerikli hatunsun masallah canim benim
sagol canim benimsen naptin nasil oldun :26:
dün benim de karnim sisti öff bi an patliyacam sanettim
bende anlamadim benimde icime birsey kacmis ama ne
kizlar ya dolunay mi var acaba bazen diyorlar ya yarimay dolunay
bak regl den de olabilir bende aylara kapahati buluyordum
:26:
:44: arkadaslar bize gelcek desen de olmaz dimi :26: bizde gelsek nolur derlerbi düsüneyim yine dönerim sana canim
hosgeldin canim
:26: hosgeldin canim
hosgeldin canim
ben sana demedimmi ben sinemaya gidersem facia cikar diye :26:ahada pazar bi saldim kendimi oymus bidaha toparlayamadim kendimi
tuqbaa benim yazılarım nasıl çıkıyoki :26: bende herşey normal görünüyor :44:
suzancım inşallah daha sık gelicem canım dediqin gibi iyice bir sistem otursun daha çok vücut sistemim otursun eve gelince yıqılıp kalıyorumkkya giricem öyle yatıcam diyorum ama koltukta uyuyuveriyorum inşallah gelicem canım
günaydın dilekcim
günaydın kızlarrryaa bnm yazılarım nasıl çıkıyor tuqba okuyamıyorum yazmış :26:
saol canım benım daha tam gecmedı ama ıyıyım senin oğluşunada cok gecmıs olsun canım antıbıyotık yazınca kendı antıbıyotıgım geldı aklıma ıctım sayende yoksa unutuyodum
günaydın kaptan boyle sıkısk gözüküyodu yazıların ama son yazın gayet ıyıydı
herkese günaydın kızlar topluca anlasıp topıgı mı terkedıyonuz nedır anlamadım:44:dılegın dedıgı gıbı yazılmayıca benımde hıc yazasım gelmıyor konu konuyu acıyor cunku kızlar bu arada ben gecen hafta cuma adet olucaktım ama olmadım 2 gün sonra bı leke geldı devamı yok 2 gun sonra gene geldı yıne devamı yok anlamadım hamılesın demeyın tets yaptım 2 kere o da yokama ben şiştim patlıycam yaa nası söktürcem bu adeti bi yolu var mı:26:
günaydın arkadaşlar nasılız bugün. ben bugün ciddi olarak başlıyorum rejime ama bende sorun var kızlar yaa. ben ne peynir nede zeytin yiyemiyorum .ayrıca yeşillikte yiyemem ekmeği tamamen kestim yemiycem hiç. yada sabah bi dilim yerim.bana bi menü yapsak sizlerinde yardımıyla nasıl olur bugün mesela sabah kahvaltısında 1 fincan yeşil çay, domates ve salatalık yedim 11:30 gibi bi elma yerim. 2 gibi yoğurt ve çorba olabilir mi illa yemek mi olmalı bi de benim kiloların en büyük sebebi akşam yemeğini eşimin işten geç gelmesi sebebiyle gece 10:30 11 bile oluyo artık kızımla onu beklemeden yiycem. bide yılbaşından sonra da yürüyüş bandı alıp yürümeye başlarım iyidir herhalde bana bi yorum yapın kızlar yaaa. hadi pamuk eller bilgisayar klavyesine
bence sabah menun cok az mutlak aekmek koymalısın 2 dilim tahıllı cavdar tam bugday olabılır zaten bu yenı gelenlerın uygulayacagı kurallara bakarsan ona gore bı lsıte yapabılırsın kendıne et tavuk da mutlaka yemelısın kı tok tutsun yanı boyle olma zbence
üşütmüş olabilrsin belki canım ayaklarını veya karnını bi sıcak duş al özellikle karnına tut suyu yumurtalık kızmına belki biraz kan akışını hızlandırır rahatlatır seni
bılmıyorum cnaım zaten 10 gundur hastayım antıbıyotıuk kullanıyom oglumda hastaydı yanı stresten de olabılır belkı saol
çok geçmiş olsun canı benimde bi kızım var o hasta olunca ben 2 kat hasta oluyorum eminim ki seninde o yüzdendir oğluşuna da çok geçmiş olsun bu havalar çok aldatıcı dikkatli olmak lazım
saol canım dedıgın gıbı dıkkat edıyoruz ama oluyo ıste allah bagıslasın kızını kac yasında
evet canım ne kadar korusakta illa oluyo kızım ekimin 4 ünde 5 yaşına girdi, senin oğlun kaç yaşında
maşallah sen büyütmüşün canım benimkide ocağın 9 unda 20 aylık olucak ınsallah
allah bağışlasın canım cümlemizin benim kızım çok hareketli en büyük sıkıntım bu bide gece uyumuyo sabahta uyanmıyo hala uykuda şimdi öğle uykularını da attı geçen sene kreşe vermiştim öğretmeni seneye öğle uykusu yok sadece oyun var dedi şimdi öğretmenin sözlerini bana koz olarak kullanıyo çok bilmiş bi kızım var
maşallah canım benımkı daha konusmuyor ama bizimkide cok hareketlı huysuz bı cocuk deıl ama hıc durmuyor krese gıdıyor onlarda dıyo durduramıyoruz dıyeoyle kı dun annemlerın evde 2 sn elını sobaya yapıstırdı ve yandı baya uykusunda bıle durmuyor
çok geçmiş olsun canım çok var mı elinde yanık. galiba artık zamane çocukları hepsi aynı enerjilerini bi türlü tüketemiyorlar
hoş geldin canım..KIZLAR MERHABA BENDE 74 KİLOYUM DOĞUM YAPALI 3 AY OLUYOR VE DİKKAT ETMEZSEM BU 74 84 OLACAK GİBİ HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMACIM DİYET DEĞİL DİKKAT ETMEK DİYELİM.BENİ DE ALIN ARANIZA
biz de seni öpüyoruz canım..morali düzelt yine aramızda ol tamam mı..slmkızlaaaaaaaaaaaaar neredesniz iki gündür yazmadım ama sayfaları okudum. hepiciğinize küstüm. kimse beni aramamış buralarda br kara pisi vardı nerede iki gündür dememiş.
haftaya çarşamba gene temelli dönecem size acık moladayım.
biraz önce michelle 30 gün cd sini yaptım 20dk cık öldüm öldüm. herşey yalan bu gerçekmiş. leslii ile 5 milde bile bu kadar canım çıkmamıştıç anam anam heryerim ağrıyooooooooooo.
hastalar çoook geçmiş olsun yeni gelenle hoooşgeldiniz.
tuba valla durumuna ne yorum yapam bilmem ki kaynana derdini benden iyi anlayan varmı ki
sana da hemen bir şarkı yolluyom
bu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
bu arada kazenden mesaj gelmiş kartım yola çıkmış çok sevindirik oldumbirde içine hediye koyduk demiş ne ki ne ki ay sakız bile çıksa razıyım paketli olsun bilmim süpriz olsun yeter. neyse ben sürüne sürüne duşa gider çıkınca halim olursa gelirim. hepiciğinizi kocaman öptüm.
benim içime ki haftadır o dediğinizden bi kaç tane kaçtı sanırım...kızlar şu sıralar benimde içimede fil girmiş sanki.bir türlü engel olamıyorum.benim reglimde yaklaşıyo demek o yüzden oluyomuşş..
2 güm yaptım ..2 gündür yapamıyorum...ortalığın salgını beni de buldu..bi hapşırık bim tıksırık imşallah ilerlemez...yine kimsecikler yok.. ben az önce yaptım sporumu,uyku da tutmadı gireyim dedim..
huhuuuu ortim zeynep nerelerdesin? yapıyor musun her gün leslie teyzemle spor? ben pek yediklerime dikkat edemiyorum ama
tuqbaa benim yazılarım nasıl çıkıyoki :26: bende herşey normal görünüyor :44:
suzancım inşallah daha sık gelicem canım dediqin gibi iyice bir sistem otursun daha çok vücut sistemim otursun eve gelince yıqılıp kalıyorumkkya giricem öyle yatıcam diyorum ama koltukta uyuyuveriyorum inşallah gelicem canım
günaydın dilekcim
günaydın kızlarrryaa bnm yazılarım nasıl çıkıyor tuqba okuyamıyorum yazmış :26:
saol canım elinin üstü 4-5 cm var üst deri kabardı hemen zaten allahtan suya tuttuk da su toplamadı sadece parmagına dogru olan kısım bugun su toplamıs krem sürüyoruz işte dediğin gibi sımdıkı cocukla rhep oyle bız dısarlarda cok ı-oynardık atardık enerjımızı cocuklada haklı ama elden bısey gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?