70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın bi kaç arkadaşı kahvaltıya çağırmıştım..
2 gün öncede soğuk algınlığına yakalandım..elimden peçete düşmüyor..
ayrıca sürEkli hapşırık..
gelenlerinde küçük çocukları var..tam da bulaştırma dönemindeyim...
sizce iptal etsem mi...
ne yapıcam bilmiyorum ayıp olur mu iptal etsem..

ikinizede büyük geçmiş olsun arkadaşlar valla bu zamanın çocukları çok hızlı anneler daha anlamadan ne yapacaklarını onlar bitirmiş oluyolar yapacaklarını ne yapalım gözetip koruyacağız bu da bize allah tarafından verilen bi lütuff değil mi?

sağol canım...evet çok dikkat etmek gerekiyor ...maalesef biz kızımla tepsiye koşana kadar bizim 14 aylık bücür tepsiyi yakaladı...
bi de gözü kara..çay bardağının sıcak olduğunu bile bile parmağını uzatıyor gözü biz de. bi de uzatırken parmağı uff uff yapıyor kerata..

saol canım sızede cok gecmıs olsun iç daha zor olur ama sakın patlatma balonu o yenı derıyı koruyomus cunku

yanı ıptal etmesende ara haber ver napalım de onlar ortak karar verılsın bılgılerı olsun en azından gecmıs olsun canım

sağol canım...baloncuk küçülmeye başladı...4 gün geçti...
ben de aramayı düşünüyürum..yakın arkadaşlarım zaten..
hasta olduğumu söyleyeyim..ona göre gelsinler ...çocuklar olunca işin içinde ..soonra bulaştırdı demesinler...

ah canım sorma çok gözü karalar hiç düşünmüyolar yanarmıyım düşermiyim diye

ben kaçıyorum..ortalığı pasak götürüyor hiç te halim yok ya mecbur yapacam ..yarın misafir var...
hadi öpüldünüz..

kızlar merhaba..
önce-sonra fotolarına bakın, biraz motivasyon olsun..

500 Before and After Weight Loss Pictures! Amazing! - YouTube

canım geçmiş olsun, istersen iptal et,kendine iyi bakman lazım..öptüm

hoşçakal canım kolay gelsin yardıma geleyim istersen birlikten kuvvet doğar. öpüldün
teşekkür ederim canım..yardım etmiş kadar oldun..
kızlar merhaba..
önce-sonra fotolarına bakın, biraz motivasyon olsun..

500 Before and After Weight Loss Pictures! Amazing! - YouTube

canım geçmiş olsun, istersen iptal et,kendine iyi bakman lazım..öptüm

sağolasın ortim..
çağıracağım bi kaç kişi daha vardı.onları çağırmadım..gelecek olan iki kişiylede samimiyim..
bi sıkıntı olmaz inşllah..

kızlar ne ağzımın tadı kaldı..ne de koku alabiliyorum..
aslında diyet için iyi zaman he he he..
ot yesemde kebap yesemde farkı yok şu an...

slm kızlar bakıyorumda topik bir sessizleşmiş. kimseler yok. sayfalar ilerlemiyo hiç
demekki topiğin gevezesi ben mişim
neyse özledim ben sizi ya. tatil yapam dedim aman hiç sormayın homidi gırtlak yiyom. tartılmıyomda oh oh . alacam gelecem kiloları sanki çok vermiştimde
ama hırs dolduruyom içime. daha katı olacam güççük kaçamakları falan yok gayri. onlardan veremiyom. ay birde şu micheli öneren arkadaş çoook sağol suzi senden mi çıkmıştı ilk hatırlamıyom ama feci birşey. dün ilk kez yaptım 20 dk da öldüm ya. leslii ile bir saat boşuna walk walk walk ediyormuşum. bu mich. düzenli yaparsam işe yarayacağına kesin eminim niye derseniz ya ilk kez baldırlarımın falan sızlamasını hissettim. sırt kaslarım bacak uyluk hepsi sızlıyoo demek ki çalıştılar

lavobaları banyo tuvalet temizledim güzelce .ara verdim biraz..
haftada bir kesin misafir çağırmak lazım..zorunlu temizlik oluyor..
yarın misafirim gelmeseydi bugün hastayım diye parmağımı bile kıpırdatmazdım...

bi de benim üstkatta oturan komşu var..kadın hergün evin herbiyerini süpürüyor..
süpürgenin sesi geldikçe tembel ben..
ahhh bizim eve gelse de burayıda süpürse diyorum..
eeee komşu hakkı okdar olcak demi...

evet ya topik çok sessiz bugünlerde gündüz yazan kızların çoğu grevde heralde..
blackcat bend e devaar ama indiremedim..gönderen arkadaş iyicede açıklamış torrent prog. falan indir diye indirdim ama yine olmadı.
iyileşeyim indirebilirsem ben de yapayım..artık hedefime yaklaştım..spor kesin şart..

ben yine gidiyorum..oğlumun karnını doyurup kaldığım yerden işe koyulayım..komşudan bana fayda yok..molada yine uğrarım kızlar....

ay o cok kötü bısey yaa hayattan zevk alamıyo ınsan ben sırf mıdem bulanıyo dıye yıyodum ama düşün tat da koku ad yok oyle kı oglum altını batırdıgında bıle kokusunu asla almıyodum yenı yenı düzeliyo daha tam gelmedı

benımde evı temızlemem lazım sonunda elektrık süpürgesi aldık pek begenmedım ama esım degıstırmem dedı dıgerlerı ıyı mı nerden bılıyon dedı ıyı dedım bu hafta yapcam ama nasıl benım oglan durmuyo kı uyuyunca denıycem bu sefer ne olursa olsun baska türlü olmuyo rahat durmuyo düşüyo carpıyo kendını bakmazsam sana kolay gelsın canım

nasilsiniz kizlar bende regli devam ediyo ve agrim yok doktorum demistiki eger agrin olursa hemen hastaneye git ve siddetli kanama olursada git bende normal regli var oda verdigi ilacla basladi genel olarak kendimi iyi hissediyorum zaten hic yatamadim oyle doktor dinlen dedi ama nerde her isimi yapmak zorunda kaldim zaten hasta gibide hissetmmiyorum kendimi demistim hatirlarsaniz dusuktede boyle olustu diye ozaman tam 2ayda duzelmistim simdide doktor dedi 2ayda bile kanama devam edebilir diye yani beklemedeyim hala allah korusun korkulacak bisey olsa sanci yapar diyorum bende sadece regli belirtileri oldu okadar oda bende ayaklarimin ust kisimlarina vurur sanci yine oyle oldu

saol canım ıdare edıyoruz cok şükür sen de dıkkat et gene de baya uzun sürüyormuş

MERHABA micheli indirebileceğim link var mı ben buluyorum ama çalışmıyor linkler en son çare bulamazsam alacam dvd sini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…