geçmiş olsun arzucum...
benim oğluşda elinin içini yaktı pazar günü ..kşla göz arasında aman diyene kadar fırından çıkrdığım tepsiyi tuttu yavrum..
sonuç elinin içinde kocaman bi balon oluştu..
ikinizede büyük geçmiş olsun arkadaşlar valla bu zamanın çocukları çok hızlı anneler daha anlamadan ne yapacaklarını onlar bitirmiş oluyolar yapacaklarını ne yapalım gözetip koruyacağız bu da bize allah tarafından verilen bi lütuff değil mi?
saol canım sızede cok gecmıs olsun iç daha zor olur ama sakın patlatma balonu o yenı derıyı koruyomus cunkugeçmiş olsun arzucum...
benim oğluşda elinin içini yaktı pazar günü ..kşla göz arasında aman diyene kadar fırından çıkrdığım tepsiyi tuttu yavrum..
sonuç elinin içinde kocaman bi balon oluştu..
yarın bi kaç arkadaşı kahvaltıya çağırmıştım..
2 gün öncede soğuk algınlığına yakalandım..elimden peçete düşmüyor..
ayrıca sürEkli hapşırık..
gelenlerinde küçük çocukları var..tam da bulaştırma dönemindeyim...
sizce iptal etsem mi...
ne yapıcam bilmiyorum ayıp olur mu iptal etsem..
saol canım sızede cok gecmıs olsun iç daha zor olur ama sakın patlatma balonu o yenı derıyı koruyomus cunku
yanı ıptal etmesende ara haber ver napalım de onlar ortak karar verılsın bılgılerı olsun en azından gecmıs olsun canım
sağol canım...evet çok dikkat etmek gerekiyor ...maalesef biz kızımla tepsiye koşana kadar bizim 14 aylık bücür tepsiyi yakaladı...
bi de gözü kara..çay bardağının sıcak olduğunu bile bile parmağını uzatıyor gözü biz de. bi de uzatırken parmağı uff uff yapıyor kerata..
ben kaçıyorum..ortalığı pasak götürüyor hiç te halim yok ya mecbur yapacam ..yarın misafir var...
hadi öpüldünüz..
günaydııınnnnnnn
Evlilikteki kavgaların yüzde 90 ı aileler yüzünden çıkıyor.
Hepimizde oluyor bu tip stresler.
Sıkıntı yapma hayatımızın gerçeği. Kadın alttan alır.
günaydııınnnnnnn
büyük ihtimalle çikolata yapmıstır canım takıp et bende bakacam aksam tekrar. eşini de takma dıyım ne dıyım onlar trıp yapabılrıle rhersye mübah onlara biz yapamayız malesefarkadasın dedıgı gıbı kaıdnlar hep ıdarecı oluyor zaten toplum da bunu beklıyor bızden kadın alttan alsın ıdare etsın öbür dünyada görücez ınsallah mükafatını canım
biz pişi deriz ona çokta severim olsada yesek yaaa
günaydın biz varız
erkek milleti işte bacım benimkide der hep emrivaki yapma diye oysa sadece söylerim hiç ısrar etmem
15 aylık kızım ben yaptım valla balıda sürdüm karabiberle karıştırıp ama o çok faydalı olmadı biara yapmıştım geçirmişti ama bu sefer etkilemedi ama zeytinyağı iyi oldu ılık havluyuda koyunca iyi geldi galiba buarada süt vermedim ben bu gece 11de çorba içirdim hiç yapmam rahatsız eder diye ama süt vermemek için çorba verdim süt balgamı arttırıyormuş maşallah 8:30 kadarda uyudu gece uyandığında rezene yaptım boğazı yumuşatıyormuş ama içiremeden geri uyudu
günaydın kızlarrr nasılsınız ??
bugün kızımın doğum günü 1 yaşını dolduruyo akşam için hazırlık yapıyorum bisürüü cııısss vaarr
dün geceden beri uğraşıom bugünde devam edicem akşamada yiycezzzzz ehehehe
hadi gelin hep beraber yiyeliiimmmm
katılabilirsin sorun olmaz ama paylaşımda bulunup düzenli bi şekilde bildirimlerini yapman şartıylaa
evet canım sağol,inşallah darısı sanaa
evet kendimizi ogüne saklamalıyız tabi ogünde fazla abartmazsak çok daha iyi olur ama görcez bakalım
karışımdan fayda görenler varmış canım,,ama canlı örnek inşallah ben olurum görcez bakaılım,,hele bi regl bitsinde gerçek kilomu göreyim tartıda,ama şunu söyliyim reglim ama artıda değilim cumaya göree
bizde özlediiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
ama şu yazı stilinin değiştir valla okuyamıyorum yaaaa
yoklama almak ne işe yarıycak anlamadım kız
ah ah bitmedi şu erkeklerin derdi bitmedii,bence abartığın hiç bişey yok,,sen onunkulara gidiyosan oda gelmek zorunda yada gelmicekse bile tavırlanmasına hakkı yok,,biz gitmicez dedikmi binderede su getiriyolar haksızsın gelceksin diye kavga çıkıyo,,onlarda mecbur ozaman
Eki Görüntüle 316142
Eki Görüntüle 316143
Eki Görüntüle 316141
iyide canım ne bu böyle bütün besinlerden almışsın tek öğünde ,,ondan olmuştur,,çorba salata yeterdi,,sen bakliyat yemişsin,sebze yemeği yemişsin bide çorba içmişsin ondan olmuştur azalt öğündeki yemek çeşidini,,sorun çözülecektir,,yemeğe başlamadan 2 bardak su iç daha az yemek yiycen böylelikle,,yemek arasında su içme sonrasındada biraz zaman ver sonra iç
:26::26::26:noldu bebişim hayırdır:26:
günaydin kizlar kapiyi acik buldum girdimkilitlemeyi unutmussunuz dilek naf dün yazmamisslar :44: nerdesiniz bi kahve yapayim bende kendime
saat 05.14
4.30 dan beri uyanigim bugün geri is e basliyorum mecbur iki gün cocuk izni aldim bu sene bitti kalmadi senede 10 gün veriyorlar cocuk icin 10 gün neye yetecekki
neyse dün anneme antibiotik kurs u verdim ben is e gidince versin diye kiyamiyorum diye vermemeslik yapma dedim
bende sIk giremiyorum canim yoksa ben sorarim
arzucum nasil oldun canim benim
senacim sinavi kazandigina sevindim canim benimyogunsun normal yeni is kurs isleri oturturdunmu gelirsin daha cok hep öyle olsun keske tatli telaslarimiz
rezzancim ne diycem ben seni topikde gördümmü hep aklima lahana corbasi serüvenimiz geliyo :120: :111:
ne yoklamasi
benimki de öyle bazen okadar sinir oluyorum sanki ona görücüye gelcekler evden cikdigi yok ama bi arkadaslari aramaya görsünbazen bende cok bunaliyorum biyere gittimmi ailemlen gidiyorum kendisi bi yere cikdigi yok zar zor bir yere ikna edebiliyorum
canim benimger-düs gecen aksam nerden deneme yaptin aklimda kalmis bi söyleyiver
dogum günü kutlu olsun canim kizinin:119::118:
cok becerikli hatunsun masallah canim benim
sagol canim benimsen naptin nasil oldun :26:
dün benim de karnim sisti öff bi an patliyacam sanettim
bende anlamadim benimde icime birsey kacmis ama ne
kizlar ya dolunay mi var acaba bazen diyorlar ya yarimay dolunay
bak regl den de olabilir bende aylara kapahati buluyordum
:26:
:44: arkadaslar bize gelcek desen de olmaz dimi :26: bizde gelsek nolur derlerbi düsüneyim yine dönerim sana canim
hosgeldin canim
:26: hosgeldin canim
hosgeldin canim
ben sana demedimmi ben sinemaya gidersem facia cikar diye :26:ahada pazar bi saldim kendimi oymus bidaha toparlayamadim kendimi
kızlar çok teşekküe edrim yazılarınıza.bu gün daha da kötüyüm sabah mesaj çekmiş senin yüzünden sigara içtim diye(bırakıyodu da)çok sinirlendim zaten mahane arıyodu.
kızlar idare et demişsiniz ama inanın sabrrım kalmadı herşeyi bırakıp kaçasım var buralardan çocuk olmasa ben yapıcamı biliyorum ama oğluşum için herşey işte.hıı zannetmeyinki sevmiyorum kocamı çooooooookkkkk seviyorum ama bazı huyları beni çileden çıkarıyo.neyse kızlar kafanızı şişrmeyim şimdi.
komşuya davetliyim şimdi.zaten canım sıkkın regl de olucammm yemeye sarmak istemiyorum bol su içiyorum.akşama görüşürüzzz öpüldünüzz...
yarın bi kaç arkadaşı kahvaltıya çağırmıştım..
2 gün öncede soğuk algınlığına yakalandım..elimden peçete düşmüyor..
ayrıca sürEkli hapşırık..
gelenlerinde küçük çocukları var..tam da bulaştırma dönemindeyim...
sizce iptal etsem mi...
ne yapıcam bilmiyorum ayıp olur mu iptal etsem..
teşekkür ederim canım..yardım etmiş kadar oldun..hoşçakal canım kolay gelsin yardıma geleyim istersen birlikten kuvvet doğar. öpüldün
kızlar merhaba..
önce-sonra fotolarına bakın, biraz motivasyon olsun..
500 Before and After Weight Loss Pictures! Amazing! - YouTube
canım geçmiş olsun, istersen iptal et,kendine iyi bakman lazım..öptüm
slm kızlar bakıyorumda topik bir sessizleşmiş. kimseler yok. sayfalar ilerlemiyo hiç
demekki topiğin gevezesi ben mişim
neyse özledim ben sizi ya. tatil yapam dedim aman hiç sormayın homidi gırtlak yiyom. tartılmıyomda oh oh . alacam gelecem kiloları sanki çok vermiştimde
ama hırs dolduruyom içime. daha katı olacam güççük kaçamakları falan yok gayri. onlardan veremiyom. ay birde şu micheli öneren arkadaş çoook sağol suzi senden mi çıkmıştı ilk hatırlamıyom ama feci birşey. dün ilk kez yaptım 20 dk da öldüm ya. leslii ile bir saat boşuna walk walk walk ediyormuşum. bu mich. düzenli yaparsam işe yarayacağına kesin eminim niye derseniz ya ilk kez baldırlarımın falan sızlamasını hissettim. sırt kaslarım bacak uyluk hepsi sızlıyoo demek ki çalıştılar
ay o cok kötü bısey yaa hayattan zevk alamıyo ınsan ben sırf mıdem bulanıyo dıye yıyodum ama düşün tat da koku ad yok oyle kı oglum altını batırdıgında bıle kokusunu asla almıyodumteşekkür ederim canım..yardım etmiş kadar oldun..
sağolasın ortim..
çağıracağım bi kaç kişi daha vardı.onları çağırmadım..gelecek olan iki kişiylede samimiyim..
bi sıkıntı olmaz inşllah..
kızlar ne ağzımın tadı kaldı..ne de koku alabiliyorum..
aslında diyet için iyi zaman he he he..
ot yesemde kebap yesemde farkı yok şu an...
lavobaları banyo tuvalet temizledim güzelce .ara verdim biraz..
haftada bir kesin misafir çağırmak lazım..zorunlu temizlik oluyor..
yarın misafirim gelmeseydi bugün hastayım diye parmağımı bile kıpırdatmazdım...
bi de benim üstkatta oturan komşu var..kadın hergün evin herbiyerini süpürüyor..
süpürgenin sesi geldikçe tembel ben..
ahhh bizim eve gelse de burayıda süpürse diyorum..
eeee komşu hakkı okdar olcak demi...
nasilsiniz kizlar bende regli devam ediyo ve agrim yok doktorum demistiki eger agrin olursa hemen hastaneye git ve siddetli kanama olursada git bende normal regli var oda verdigi ilacla basladi genel olarak kendimi iyi hissediyorum zaten hic yatamadim oyle doktor dinlen dedi ama nerde her isimi yapmak zorunda kaldim zaten hasta gibide hissetmmiyorum kendimi demistim hatirlarsaniz dusuktede boyle olustu diye ozaman tam 2ayda duzelmistim simdide doktor dedi 2ayda bile kanama devam edebilir diye yani beklemedeyim hala allah korusun korkulacak bisey olsa sanci yapar diyorum bende sadece regli belirtileri oldu okadar oda bende ayaklarimin ust kisimlarina vurur sanci yine oyle oldu
slm kızlar bakıyorumda topik bir sessizleşmiş. kimseler yok. sayfalar ilerlemiyo hiç
demekki topiğin gevezesi ben mişim
neyse özledim ben sizi ya. tatil yapam dedim aman hiç sormayın homidi gırtlak yiyom. tartılmıyomda oh oh . alacam gelecem kiloları sanki çok vermiştimde
ama hırs dolduruyom içime. daha katı olacam güççük kaçamakları falan yok gayri. onlardan veremiyom. ay birde şu micheli öneren arkadaş çoook sağol suzi senden mi çıkmıştı ilk hatırlamıyom ama feci birşey. dün ilk kez yaptım 20 dk da öldüm ya. leslii ile bir saat boşuna walk walk walk ediyormuşum. bu mich. düzenli yaparsam işe yarayacağına kesin eminim niye derseniz ya ilk kez baldırlarımın falan sızlamasını hissettim. sırt kaslarım bacak uyluk hepsi sızlıyoo demek ki çalıştılar
saol canım ıdare edıyoruz cok şükür sen de dıkkat et gene de baya uzun sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?