evet ya topik çok sessiz bugünlerde gündüz yazan kızların çoğu grevde heralde..
blackcat bend e devaar ama indiremedim..gönderen arkadaş iyicede açıklamış torrent prog. falan indir diye indirdim ama yine olmadı.
iyileşeyim indirebilirsem ben de yapayım..artık hedefime yaklaştım..spor kesin şart..
kızlar sağolsun link yolladılar ama bende indiremedim. o yüzden satın aldım. 14 tl ye idefixten aldımMERHABA micheli indirebileceğim link var mı ben buluyorum ama çalışmıyor linkler en son çare bulamazsam alacam dvd sini
bu michel ne arkadaşlar ben konuyu pek anlayamadım da
kızlar sağolsun link yolladılar ama bende indiremedim. o yüzden satın aldım. 14 tl ye idefixten aldım
michelle günde 20 dk da bir ayda incelme diye bir spor dvd si ama hakkaten işe yarayacak gibi. 20 dk yoğun egzersiz yaptırıyo öneririm...
saol canım bende siparişimi vereyim akşam da gelsin lessie varda michel daha iyimiş onu yapayım diyorum
kızlar sağolsun link yolladılar ama bende indiremedim. o yüzden satın aldım. 14 tl ye idefixten aldım
michelle günde 20 dk da bir ayda incelme diye bir spor dvd si ama hakkaten işe yarayacak gibi. 20 dk yoğun egzersiz yaptırıyo öneririm...
büyük kitapçılarda satılıyorda olabilir. bizim burada satılan yer olmadığından ben siparişle aldım. bir arkadaş söylemişti bir kitap evi adı ama unuttum yav.
birde link olarak olan ingilizce bu benim satın aldığım türkçe ondan da işime geldi. kendi dilimde anlayarak yapalım dimi. leslii de sinir etti walk walk walk diye diye
evet herkes bi saldı kendini heraldekimse yok topikte.önceden oku oku bitmezdi.michell gerçekten çokkk güzel ben 3 gün yürüyemedim.ama hasta olunca bıraktım terime dikkat etmedim heraldeslm kızlar bakıyorumda topik bir sessizleşmiş. kimseler yok. sayfalar ilerlemiyo hiç
demekki topiğin gevezesi ben mişim
neyse özledim ben sizi ya. tatil yapam dedim aman hiç sormayın homidi gırtlak yiyom. tartılmıyomda oh oh . alacam gelecem kiloları sanki çok vermiştimde
ama hırs dolduruyom içime. daha katı olacam güççük kaçamakları falan yok gayri. onlardan veremiyom. ay birde şu micheli öneren arkadaş çoook sağol suzi senden mi çıkmıştı ilk hatırlamıyom ama feci birşey. dün ilk kez yaptım 20 dk da öldüm ya. leslii ile bir saat boşuna walk walk walk ediyormuşum. bu mich. düzenli yaparsam işe yarayacağına kesin eminim niye derseniz ya ilk kez baldırlarımın falan sızlamasını hissettim. sırt kaslarım bacak uyluk hepsi sızlıyoo demek ki çalıştılar
geçmiş olsun canım sen yine de vakit buldukça dinlen bence.nasilsiniz kizlar bende regli devam ediyo ve agrim yok doktorum demistiki eger agrin olursa hemen hastaneye git ve siddetli kanama olursada git bende normal regli var oda verdigi ilacla basladi genel olarak kendimi iyi hissediyorum zaten hic yatamadim oyle doktor dinlen dedi ama nerde her isimi yapmak zorunda kaldim zaten hasta gibide hissetmmiyorum kendimi demistim hatirlarsaniz dusuktede boyle olustu diye ozaman tam 2ayda duzelmistim simdide doktor dedi 2ayda bile kanama devam edebilir diye yani beklemedeyim hala allah korusun korkulacak bisey olsa sanci yapar diyorum bende sadece regli belirtileri oldu okadar oda bende ayaklarimin ust kisimlarina vurur sanci yine oyle oldu
bu michel ne arkadaşlar ben konuyu pek anlayamadım da
bu arada boğazıma burda daha dikkat ediyorum ama babaannem sık acıkıyo bende onla az yiyorum..
bana kızıyor dişiniz varken mideniz sağlamken yiyin diyor...bende ama şişkoyum diyorum yok iyiisn diyor:))))))
napsın ağzında kalmış 4 diş çorba tarzı yumuşak şeyler anca yiyor..dün akşam bigüveç lahan dolma sardık nefis olmuş gece pişince sıcakken yedim ya pek oburluk yapmazdım ama çok nefisti
şimdide nar ayıklamşı getirmiş ben üşeniyorum yemeye sağolsun kaşıkla yiyorumevdede büyük var misafir diye yemek çeşidi oluyor artık mdiem bulanıyor yemek görmekten ve şükür iştahımda azalıyorr
niye canim :26: laf lafi acar icini dök vur kirGünaydın Suzi.
Benim içimden gelmiyor artık yazmak. Gün içinde okuyorum yazılanları ama ıhh yazmak gelmiyo içimden.
Naf'ın da işleri yoğundu bu aralar ondan.
Öptüm seni.
senacim öyle oluyor bazen geleyim diyorum bende uyku daha fazla bastiriyortuqbaa benim yazılarım nasıl çıkıyoki :26: bende herşey normal görünüyor :44:
suzancım inşallah daha sık gelicem canım dediqin gibi iyice bir sistem otursun daha çok vücut sistemim otursun eve gelince yıqılıp kalıyorumkkya giricem öyle yatıcam diyorum ama koltukta uyuyuveriyorum inşallah gelicem canım
günaydın dilekcim
günaydın kızlarrryaa bnm yazılarım nasıl çıkıyor tuqba okuyamıyorum yazmış :26:
bak güzel olmussaol canım benım daha tam gecmedı ama ıyıyım senin oğluşunada cok gecmıs olsun canım antıbıyotık yazınca kendı antıbıyotıgım geldı aklıma ıctım sayende yoksa unutuyodum
günaydın kaptan boyle sıkısk gözüküyodu yazıların ama son yazın gayet ıyıydı
herkese günaydın kızlar topluca anlasıp topıgı mı terkedıyonuz nedır anlamadım:44:dılegın dedıgı gıbı yazılmayıca benımde hıc yazasım gelmıyor konu konuyu acıyor cunku kızlar bu arada ben gecen hafta cuma adet olucaktım ama olmadım 2 gün sonra bı leke geldı devamı yok 2 gun sonra gene geldı yıne devamı yok anlamadım hamılesın demeyın tets yaptım 2 kere o da yokama ben şiştim patlıycam yaa nası söktürcem bu adeti bi yolu var mı:26:
geçmiş olsun arzucum...
benim oğluşda elinin içini yaktı pazar günü ..kşla göz arasında aman diyene kadar fırından çıkrdığım tepsiyi tuttu yavrum..
sonuç elinin içinde kocaman bi balon oluştu..
ben oglum kücükken hep diyorlardin senin oglan hiperaktiv bi gücüme gidiyordun ki eskiden hiperaktiv mi vardin hareketli cocuk uslu cocuk vardin birde hiperaktiv cikartilarmaşallah canım benımkı daha konusmuyor ama bizimkide cok hareketlı huysuz bı cocuk deıl ama hıc durmuyor krese gıdıyor onlarda dıyo durduramıyoruz dıyeoyle kı dun annemlerın evde 2 sn elını sobaya yapıstırdı ve yandı baya uykusunda bıle durmuyor
ne dediler canim gelceklermi :26:yarın bi kaç arkadaşı kahvaltıya çağırmıştım..
2 gün öncede soğuk algınlığına yakalandım..elimden peçete düşmüyor..
ayrıca sürEkli hapşırık..
gelenlerinde küçük çocukları var..tam da bulaştırma dönemindeyim...
sizce iptal etsem mi...
ne yapıcam bilmiyorum ayıp olur mu iptal etsem..
barisdiginiza sevindim canimkızlar çok teşekküe edrim yazılarınıza.bu gün daha da kötüyüm sabah mesaj çekmiş senin yüzünden sigara içtim diye(bırakıyodu da)çok sinirlendim zaten mahane arıyodu.
kızlar idare et demişsiniz ama inanın sabrrım kalmadı herşeyi bırakıp kaçasım var buralardan çocuk olmasa ben yapıcamı biliyorum ama oğluşum için herşey işte.hıı zannetmeyinki sevmiyorum kocamı çooooooookkkkk seviyorum ama bazı huyları beni çileden çıkarıyo.neyse kızlar kafanızı şişrmeyim şimdi.
komşuya davetliyim şimdi.zaten canım sıkkın regl de olucammm yemeye sarmak istemiyorum bol su içiyorum.akşama görüşürüzzz öpüldünüzz...
kızlar merhaba..
önce-sonra fotolarına bakın, biraz motivasyon olsun..
500 Before and After Weight Loss Pictures! Amazing! - YouTube
canım geçmiş olsun, istersen iptal et,kendine iyi bakman lazım..öptüm
ben degildim canimslm kızlar bakıyorumda topik bir sessizleşmiş. kimseler yok. sayfalar ilerlemiyo hiç
demekki topiğin gevezesi ben mişim
neyse özledim ben sizi ya. tatil yapam dedim aman hiç sormayın homidi gırtlak yiyom. tartılmıyomda oh oh . alacam gelecem kiloları sanki çok vermiştimde
ama hırs dolduruyom içime. daha katı olacam güççük kaçamakları falan yok gayri. onlardan veremiyom. ay birde şu micheli öneren arkadaş çoook sağol suzi senden mi çıkmıştı ilk hatırlamıyom ama feci birşey. dün ilk kez yaptım 20 dk da öldüm ya. leslii ile bir saat boşuna walk walk walk ediyormuşum. bu mich. düzenli yaparsam işe yarayacağına kesin eminim niye derseniz ya ilk kez baldırlarımın falan sızlamasını hissettim. sırt kaslarım bacak uyluk hepsi sızlıyoo demek ki çalıştılar
kötü birsey olmasinda canim nezaman gidiyordun doktora bidaha regl bittincemi :26:nasilsiniz kizlar bende regli devam ediyo ve agrim yok doktorum demistiki eger agrin olursa hemen hastaneye git ve siddetli kanama olursada git bende normal regli var oda verdigi ilacla basladi genel olarak kendimi iyi hissediyorum zaten hic yatamadim oyle doktor dinlen dedi ama nerde her isimi yapmak zorunda kaldim zaten hasta gibide hissetmmiyorum kendimi demistim hatirlarsaniz dusuktede boyle olustu diye ozaman tam 2ayda duzelmistim simdide doktor dedi 2ayda bile kanama devam edebilir diye yani beklemedeyim hala allah korusun korkulacak bisey olsa sanci yapar diyorum bende sadece regli belirtileri oldu okadar oda bende ayaklarimin ust kisimlarina vurur sanci yine oyle oldu
hosgeldin canimslm kızlar bende 74 kıloyum ve 60 dusmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm benıde alınaranızaa
bende öyle yapiyorum canim geri baristikmi konuyu tamamlamadan kapatiyoruzevet herkes bi saldı kendini heraldekimse yok topikte.önceden oku oku bitmezdi.michell gerçekten çokkk güzel ben 3 gün yürüyemedim.ama hasta olunca bıraktım terime dikkat etmedim heralde(şimdi de regl olucam sonra bşlıcam feci ağrım var daha olmadım ama işte.
bi de kızlar yaaa bu micheli leslie yi yapıyoruz ama kas yapmaz demi çok çirkin durur.acaba ideal kiloya yaklaşınca mı yapmalıyız karar vermedim.ne dersiniz...
geçmiş olsun canım sen yine de vakit buldukça dinlen bence.
evet siyah kedicik açıklamış zatenberenvildancım hoş geldin bu arada.
slmmm kızlarr şimdi eşimle barıştık.oturup konuşmuyoruz sonra büyüyo mesele işte.
gercekten de topik cok sessizlesdi ya :26: niye ki :26: kizlar nerdesinizkızlar noldu size yaa bu topikte kimseler yok.
derya ortim ben gittim oda kaybolmuş neyi varki???yani ben ortadan kaybolsaydım yine ortim kaçtı diyecekti ama şükürki busefer oda yok
pelinin işler karışıktı çıkcak falandı..
naf sen nerdesin?
mavish pardon pucccaa pro aldın kayboldun
suzi arada giriyon zaten..nebileyim kılavuz bebek bakmakta ne güzel allah analı babalı büyütsün....
daha biçok kişi yokkkk:26:eylem varda bizimmi haberimiz yok heeee
sena iş buldu buara valla giresimde kalmadı topiğe zaten uzun oturamıyorum babaannem var bende,onun yanına gelenler oluyor..
bide yeniden kursa başladım bir hoca hatır için 2saat arkdaşlara ders veriyodu bend ebaşladım nihayet zaten haftada 3 gün...hem ezber tekrarım olucak ehmde kuranda çok eksiğim var...:26:
beni merek eden varmı bilmiyomda böyel benden bukadar haberler..
nenemle geçiyor zaman işte kah gülüyom hallerine kah şaşırıyorum hafızasına 50 sene öncesini hatırlıyor ve daha fazlasını...
aman allah düşürmesinde çok zor ihtiyarlık yaa,sabır işi bakması gerçekten bakanlara allah yardıme tsin..
..ogün takvimde hadisi şerif okudum tamda cuk diye oturdu...
"sırf yaşından dolayı ihtiyara hürmet edene ,allahta yaşlılığında onlara hürmet edecek insanlar ihsan eder"inş.bizede hürmet eden evlatlarımız olur hayırlısıyla yada yeğenelrimiz gelir gider diyeyim napalım kısmette yoktur belki evlat bize ....
tugbacim canim benim aklimdan geciyordun aa simdiben kactim geri sonra gelebilirsem gelirim öptüm sizi
kızlar noldu size yaa bu topikte kimseler yok.
derya ortim ben gittim oda kaybolmuş neyi varki???yani ben ortadan kaybolsaydım yine ortim kaçtı diyecekti ama şükürki busefer oda yok
pelinin işler karışıktı çıkcak falandı..
naf sen nerdesin?
mavish pardon pucccaa pro aldın kayboldun
suzi arada giriyon zaten..nebileyim kılavuz bebek bakmakta ne güzel allah analı babalı büyütsün....
daha biçok kişi yokkkk:26:eylem varda bizimmi haberimiz yok heeee
sena iş buldu buara valla giresimde kalmadı topiğe zaten uzun oturamıyorum babaannem var bende,onun yanına gelenler oluyor..
bide yeniden kursa başladım bir hoca hatır için 2saat arkdaşlara ders veriyodu bend ebaşladım nihayet zaten haftada 3 gün...hem ezber tekrarım olucak ehmde kuranda çok eksiğim var...:26:
beni merek eden varmı bilmiyomda böyel benden bukadar haberler..
nenemle geçiyor zaman işte kah gülüyom hallerine kah şaşırıyorum hafızasına 50 sene öncesini hatırlıyor ve daha fazlasını...
aman allah düşürmesinde çok zor ihtiyarlık yaa,sabır işi bakması gerçekten bakanlara allah yardıme tsin..
..ogün takvimde hadisi şerif okudum tamda cuk diye oturdu...
"sırf yaşından dolayı ihtiyara hürmet edene ,allahta yaşlılığında onlara hürmet edecek insanlar ihsan eder"inş.bizede hürmet eden evlatlarımız olur hayırlısıyla yada yeğenelrimiz gelir gider diyeyim napalım kısmette yoktur belki evlat bize ....
sağol canımmm.konuşulmayınca gerçekten üstü kapanıyo ama hep altta bişeyler kalıyo.niye canim :26: laf lafi acar icini dök vur kirama sessiz durma yaa
senacim öyle oluyor bazen geleyim diyorum bende uyku daha fazla bastiriyorkis moduna girdik herhalde
bak güzel olmusdur sabah yine yazayim unutma
gecmis olsun canim cok cabuk hareket ediyorlar firlamalar
ben oglum kücükken hep diyorlardin senin oglan hiperaktiv bi gücüme gidiyordun ki eskiden hiperaktiv mi vardin hareketli cocuk uslu cocuk vardin birde hiperaktiv cikartilarbende diyordum benim oglum hiperaktiv falan degil biraz fazla hareketli nolsun cocuklar dörtduvar arasinda büyüyorlar bahce varda oynatabiliyormuyuz ki dimi ama
ne dediler canim gelceklermi :26:
barisdiginiza sevindim canim
ben degildim canimecrin vermisdin bana linki ama acmadi bende olmadi :26:
kötü birsey olmasinda canim nezaman gidiyordun doktora bidaha regl bittincemi :26:
hosgeldin canim
bende öyle yapiyorum canim geri baristikmi konuyu tamamlamadan kapatiyoruzama unutuyormuyum unutmuyorum
gercekten de topik cok sessizlesdi ya :26: niye ki :26: kizlar nerdesiniz
ya hic sorma benim babaannem de öyle genckizligini hatirliyor masallah hep gecmis e gidip duruyor
insallah canim insallah allahim sana da hayirli bir evlat nasip etsin isallah
Diyette makarna ne sıklıkta yenebilir?
Serap hanım, Serap hanım… Bu aşağıdaki tabağı haftada bir sefer gönül rahatlığıyla yiyebilir miyiz? Peki iki sefer? :) Yanında ne yiyebiliriz? Öğlen veya akşam yemeği olarak yememiz arasında bir fark olur mu?
Eki Görüntüle 317167
Diyetisyen Serap hanım der ki: Makarna çok yağlı,kremalı soslu yapılmadığı sürece hem diyeti bozmayacak hem de sık sık yenilebilecek kadar masum bir yiyecektir. Onun masumiyetini bozan, yanında yenen yüksek kalorili şeyler veya porsiyon kontrolünü sağlayamamamızdır. Üstelik de, makarnanın pirinç pilavı gibi çok yağlı pişirilmesi de gerekmez. Değişik baharatlarla, salçayla veya yoğurtla bile yağsız yenebilir. (Hatta ben yağsız ve sade bile yiyebilirim :))
Makarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir.
Gelelim makarnamızı nasıl yiyeceğimize…
- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık,öğlen ızgara et türü, pilav, salata içeren bir öğün yedik. Akşam da canımız makarna yemek istiyor. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.
- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık, öğlen sebze yemeği, pilav, yoğurt içeren bir öğün yedik. O zaman akşam kıymalı, etli, ton balıklı veya peynirli bir makarna yiyebiliriz. Hatta yalancı mantı bile yapabilirsiniz. Yanında light bir içecek veya ayran, salata da tercih edebiliriz. Yine makarna porsiyonuna dikkat etmek şartıyla tabii…
Ekmek yemeyi gözden çıkartırsak böyle bir porsiyon makarnayı her gün bile yiyebiliriz. Ama kilo vermeye çalışıyorsak, fotoğrafta görünen miktarı biraz azaltmak da fayda var :)
Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!
Kendinize iyi bakın…
ben salçalı makarnaya bayılırıııım
kopyala bakalım.bende makarnaya bayılrıım helede salçalı ve kardeşlerimle olunca bide gecedemek öle sevindim valla bende makarnayla ilgili bişeyler bakıyodum çok sevindirik olduğum bi yazı gördüm diyetisyenden aynen kopyalıycam burayaaa
yok canım bu nee uzun hazırlık ondan değildir herhalde..bende bir hazırlık yok hem noel bize ait değil yılbaşına girerken sevindeğimize geçen yılın muhasebesini yapıp düşünmeliyiz hatalaırmız,günahlarımızı..işte gavurların icadı müslümanların işi oluyor..neyse inş. eski neşesi gelir topiğincanım sanırım yılbaşı geldiya ondan herkezin işi yoğun,,bide yazılmadıkça insanda istek kalmıyo,,neyse yılbaşından sonra eski neşesine döner umarım topik
canım gerçekten kimse yok topikteee.kaptaaaaaaannnnnnn duy sesimiziiiii.noliyiiii soğuk havalar bizi de etkiledi heralde.babaannene slm sööle tatlım.ama gerçekten zor yaşlılara bakmak .bu gün komşumdaydım.onun da kayınvalidesi yanında.Allah sabır versin dedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?