70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız yılbaşı hazırlığı demedimki ben,,yılbaşı geldiya işyerlerindeki yoğunlukta çok olabiliyo bazı yerlerde ondan dediiim..çünkü biri demişti,yılbaşı yaklaştıkça işler dahada yoğunlaşıyo pek giremiyorum buraya diyee yaaa

hoşgeldin aramıza ben tuğba ,,kaptan yardımcıyım,,,,cumadan cumaya aç karına tartılıp benim özelime mj atıyorsun,,bildirimi birazdan nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

kızlar yarın cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycemyeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde

son uyarı=yarın bildirim yapmayanlar haftaya liste altında olucaklar bilginizeee

Son düzenleme:

Çok memnun oldum triendy21 :))
böyle özel olarak ilgilenmeniz çok hoş bu kadarını beklememiştim, mutlu oldum:) özel mj atabilecek miyim bilmiyorum sayısına nasıl bakılıyo onu da bilmiyorum

Yapmam gerekenleri okudum hepsini yapacağım burda da paylaşacağım. Bir de konuları karıştırırken gördüm; şu "cuma zayıflama yarışması" nedir onu anlayamadım. :18: cumaları size gönderdiğimiz tartı sonuçları mı acaba ?

Ayyy Tuğba çok tırsttırdın beni.
Ben bildirimi unuttum bugün ohhhh kaçamak kaçamak. Bana iksir ne yapsın ki!
Bana liste lazım yok olmuyo 3 gün dikkat ediyorum sonrası gidiyo sanırım. Yaa çokta kaçamak yapmıyorum ama niee böyle oluyo anlamadım. Off bana yardım edin kızlar

ne çabuk geldi cuma ben unutmuştum..
tek iyi tarafı bugün eşim cıssalmış yemedim..karnım toktu..kokusunu alamayınca da boşu boşuna yemeyeyim dedim..
benım esım de bı arkadasına ındırtmeye calısacaktı tekrar sorayım ben de gercı ben leslıe bıle yapamıyom vakıt bulup onu nası yapcam bılmıyom su sporu hayatıma bı turlu sokamadım
bu jillian michel iyi gibi heralde yapanlar öldük bittik diyorlar ama uzun süreli yapanada rastlamadım..ama süre kısa olması iyi..bende bi iyileşeyim yapmaya çalışcam..
eşimin rahmetli babaanneside yirken yiyin yakışırken giyin derdi...
sağol tubiş
ben de severim makarnayı..bugün bile yedim akşm çocuklra yapmıştım..fazla olmuş..
bugün bi kaseye koydum üzerinede yoğurt..ohh sefam olsun..ama tadını alamadım ne yazıkki..

teşekkür ederim suzicim...
gelcekler ardım..zaten bizim çoculkaarda hasta bişey olmaz dediler geliyorlar kahvaltıya..

Canım bende bu sene başladım tecvidli kurana. Ne güzel sen biliyormuşsun. Hafızmısın yoksa sen? Bizde yeni kurana geçtik biraz zorlanıyorum ama azmettim inşallah olacak. İnşallah cnm ilerde bizede bakan birileri olur.

Ayy bu habere çok sevindim. bende bayılırım makarnanın her çeşidine. Helede soslu, salçalı, ton balıklı, baharatlı, peynirli, .....

Hoşgeldin cnm, çok güzel bir yere geldin, bu topik süpeerrr.

kızlar bazen altta nicki sarı mı turuncu mu ne açık renk yazan birilerini görüyorum..nasıl üyeler acaba onlar..
merak ettim..:44::44::44:

hoşbulduuuuk

demek öle sevindim vallabende makarnayla ilgili bişeyler bakıyodum çok sevindirik olduğum bi yazı gördüm diyetisyenden aynen kopyalıycam burayaaa
amaannnn makarnakoooolikim ben
kiz tugba ben simdi hergün makarna yesem ya zayiflayamasam zaten öylede böyle de benden bir halt olmaz
sağol canımmm.konuşulmayınca gerçekten üstü kapanıyo ama hep altta bişeyler kalıyo.

süper benim de eşim çoookkkkk sever.

gecen aksam makarna yapacakdin
hosgeldin canim
rezzancim kendime faydam yokki sana birseyy diyeyim :78:
affiyet olsun ozaman canim güzel bol tatli sohbetli gecsin isallah
kızlar bazen altta nicki sarı mı turuncu mu ne açık renk yazan birilerini görüyorum..nasıl üyeler acaba onlar..
merak ettim..:44::44::44:
onlar kim :26:

yok canım onlar takım yarışmalarına girenler var 2takım yarışması 5takım yarışması gibi,,onlar grupça kilo verimi yolanıyo cuma zayıflama yarışmasındada sonuçlar açıklanıyo..burda öyle bişey yok ben yapıyorum listeyi istersen bitane birazdan göstereyim çok güzel oluyoo bekle ve gör
canım şu yılbaşını bi atlatalım göstercemm sana iksirim ben

aşağıdakiler pro üyeler onlar..istedikleri renge çevirebiliyorlar nicklerini sanırım

makarna makarna makarna adına türküler söylem makarna
yatacaktım dayanamadım yazdım. ben makana delisiyem ve kasımdan beri 1 kez yidim diyetteyim diye. şimdik bu yazıyı okudum ya tutmayın beniiiii

ben zaten hep yağsız yaparım makarnayı suyuna 2-3 damla zeytinyağı damlatırıp o kadar. oda parlak yapiiii.
gece gece aklıma düşürdünüz iyimi. ben sirkeli suyumu içem de yatam. artık rüyamda yirim.
hspinize iyi geceleeer

Hoşbulduk "bensuziii"

Merak ettim şimdi! :))

afiyet olsun cnm.bende hiç dayanamam mısıra hatta her çeşidine bayılırım..

Ayy bitmesin o zaman yılbaşı tantanasııı. Tubişşş ne iksiri var elinde başşkaaa. Fırçada kaydı bana gece gece tüh.

aynen bende öyle 2.3damla zeytinyağı suyuna oda,,sonra 2 damla zeytinyağıyla salçayı azcık ateşte tuttarım sonra su katarım biraz hooop makarnaya ,,ama dikkat edin mikrtara demişlerr haaaa
bunu bulabildim canım işte bizim şahaser listemiz

Ahh canim ya asil sorun esim iste kardesleri cagirdi disarda yer ayarlamislar cocuklari bahane etti yok dedi arkadaslar cagirdi yok dedi am ben biliyorum annesi yalniz diye bize cagirmayi dusunuyosa ve öle olursa buyuk kavga cikicak bu sefer gozumu kararttim canim ben herseene sevmedigim bana yapmadini birakmayan biriyle gecirmek istemiyorum tamam biyere gitmeyelim ama oda gelmesin ben bunu sindiremiyorum artik ayy yemin ederim yazarken bile tansiyonum cikti

cnm sen hatayı nerde yaptığını yazmışsın zaten.kesinlikle gece geç saatlerde yemek yeme.yatmadan 2 saat önce yeme işini bırak.akşam yemeğinide18:00 da ye.sonra acıkırsan eğer aşırıya kaçmadan meyve yiyebilirsin.hadi bakalımbol iradeler
cnm benim bide gidip kan testi yaptır istersen predöktörler on günden az olunca yanıltabiliyorlar.inş.kötü bişey değildir.dış gebelik belirtisine benzettim ben ihmale gelmez allah korusun

bılmıyorum cnaım zaten 10 gundur hastayım antıbıyotıuk kullanıyom oglumda hastaydı yanı stresten de olabılır belkı saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…