günaydın kızlar.ben şu leslie nin proğramını nerden indirebilirim.akşam uğraştım biraz ama yapamadım.
Eki Görüntüle 317379
kızlar yarın cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycemyeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler hadi bakalım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:
verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice
yeni gelenler ise
bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:
mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=
triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama
bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde
son uyarı=yarın bildirim yapmayanlar haftaya liste altında olucaklar bilginizeee
Günaydın kızlar.
Dün sabahta yazmıştım. Temmuzdan beri bana motivasyon veren topik 1 aydır hiç etkilemiyor.
Sohbetlerini özlediğim insanların dışında girmeme sebeplerimden biri de kontrolün olmamasıdır.
Kaptan açıklamış gerekçelerini zaten. Tuğba elinden geldiği kadar bu hafta ilgilenmeye çalıştı.
Menü yorumlayan 3 kişi vardı bu topikte.
Kaptan, yardımcısı ve Derya abla..
Kaptan ve Derya abla yok. Tuğba'nın doğal olarak tek başına yetişmesini beklemek biraz bencilce olur.
Yeni gelenlere listeyi kopyalıyoruz menülerinizi yazın diyoruz ama yorumlayan yok.
Normalde de bi selam verip kaçanlar çok zaten. Ben - kendimce - elimden geleni yapmaya çalışıyordum.
Topikte boşvermişlik durumu olunca bende boşverdim.
Bazı arkadaşlar bu sitemkâr yazı ne alaka diyebilir ama beni Temmuz'dan beri tanıyan arkadaşların anlayacağını umuyorum.
Kaldı ki dün akşam farkedilmiş KDR, Suzi, Seher, Arzu abla tarafından.
Bu durumun düzelmesini umuyorum.
Düzelmediği takdirde diğer topiklere geçmeyi düşünüyorum.
Burda sohbet, muhabbette etsek asıl önceliğimiz kilo vermek olmalı bence.
Bu sadece 1-2 haftalık durum olmadığı için yazıyorum bunları da.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese güzel, mutlu günler..
Günaydın kızlar.
Dün sabahta yazmıştım. Temmuzdan beri bana motivasyon veren topik 1 aydır hiç etkilemiyor.
Sohbetlerini özlediğim insanların dışında girmeme sebeplerimden biri de kontrolün olmamasıdır.
Kaptan açıklamış gerekçelerini zaten. Tuğba elinden geldiği kadar bu hafta ilgilenmeye çalıştı.
Kaptan ve Derya abla yok. Tuğba'nın doğal olarak tek başına yetişmesini beklemek biraz bencilce olur.
Yeni gelenlere listeyi kopyalıyoruz menülerinizi yazın diyoruz ama yorumlayan yok.
Normalde de bi selam verip kaçanlar çok zaten. Ben - kendimce - elimden geleni yapmaya çalışıyordum.
Bazı arkadaşlar bu sitemkâr yazı ne alaka diyebilir ama beni Temmuz'dan beri tanıyan arkadaşların anlayacağını umuyorum.
Dilek' çim çok güzel yazmışsın + olarak ;
Günaydın kızlar.
Birkaç gündür gerek işlerimden dolayı gerek ise motivasyonumun yerlerde olmasından dolayı topiğe gelmek istemiyorum.
Evet içimde istek kalmadı.
Dikkat ettiniz mi ? artık topikte düzenli menü paylaşımı yok zaten yazılan üç beş menüye de gelen yorum yok.
Kimseyi suçlamıyorum, kırmak da değil amacım.
Ama geldiğimden beri iki al bir ver olarak geçiyor günlerim.
Kurallar var ama çok esnek ve yaptırımı olmayan kurallar yani şurda ezbere 3 kural say deseniz bir durup düşünürüm.
Cuma' dan cuma' ya gelip sadece bildirimde bulunan arkadaşlarımız var.
Bu topiğin temel taşı ben değilim. Gitsem kimse üzülmez.
Bu yüzden bir süre daha gözlemleyip gidişata göre yoluma yön vermeyi düşünüyorum.
Arkadaşlıklar bakidir.
Sevgilerimle...
Günaydın kızlar.
günaydın kızlarrrr,
trendy21 dikkatine
kilo bildirimim
başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70 kg
bu hafta kilo : 69,5 kg
gelen :0
giden :500 gr
toplamda giden :3500 gr
hedef kilo : 60 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?