70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
yaa kızlar ben bugünün cuma olduqunu unutmuşum dün 3 öqünde fast food beslendim :18: restorantta çalıştıqım için yeme sistemim oturmadı...bir şekilde yasaklı şeylerden azıcık ucundan derken tadıyorum yok bu böyle olmucak..dün dişçideki bayanı görünce ben böyle olmak istemiyorum dedim..hemen diyet moduna griyorum kızlar...birde iş yerinde suyu çok içemiyorum..wc üst katta kasayı bırakıp ikide bir wcye çıkamıyorum bazen çok yoqun oluyor namazlarım bile kaçıyor...çok üzülüyorum..neyse bildirimimi yapayım şükür kilo almamışım tüm hafta yedimde yedim

başlangıç 90
geçen hafta 69.1
bu hafta 69.1
giden 0
toplamda 20.900
hedef 60...

gün içinde inşallah girebilirim kızlar öpüyorum hepinizii

günaydın kızlarrrr,

trendy21 dikkatine

kilo bildirimim

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70 kg
bu hafta kilo : 69,5 kg
gelen :0
giden :500 gr
toplamda giden :3500 gr
hedef kilo : 60 kg

günaydın kızlar.ben şu leslie nin proğramını nerden indirebilirim.akşam uğraştım biraz ama yapamadım.

leslie sansone yaz, orda diyet center sitesinde,
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler
konusu var, oradan indirebilirsin. yaz.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Dün sabahta yazmıştım. Temmuzdan beri bana motivasyon veren topik 1 aydır hiç etkilemiyor.
Sohbetlerini özlediğim insanların dışında girmeme sebeplerimden biri de kontrolün olmamasıdır.
Kaptan açıklamış gerekçelerini zaten. Tuğba elinden geldiği kadar bu hafta ilgilenmeye çalıştı.
Menü yorumlayan 3 kişi vardı bu topikte.
Kaptan, yardımcısı ve Derya abla..
Kaptan ve Derya abla yok. Tuğba'nın doğal olarak tek başına yetişmesini beklemek biraz bencilce olur.
Yeni gelenlere listeyi kopyalıyoruz menülerinizi yazın diyoruz ama yorumlayan yok.
Normalde de bi selam verip kaçanlar çok zaten. Ben - kendimce - elimden geleni yapmaya çalışıyordum.
Topikte boşvermişlik durumu olunca bende boşverdim.
Bazı arkadaşlar bu sitemkâr yazı ne alaka diyebilir ama beni Temmuz'dan beri tanıyan arkadaşların anlayacağını umuyorum.
Kaldı ki dün akşam farkedilmiş KDR, Suzi, Seher, Arzu abla tarafından.
Bu durumun düzelmesini umuyorum.
Düzelmediği takdirde diğer topiklere geçmeyi düşünüyorum.
Burda sohbet, muhabbette etsek asıl önceliğimiz kilo vermek olmalı bence.
Bu sadece 1-2 haftalık durum olmadığı için yazıyorum bunları da.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese güzel, mutlu günler..

Son düzenleme:
triendy21 dikkatine

kilo bildirimiiiiiii

başlangıç:77.6
geçen hafta:74.3
bu hafta:74.2
giden:100
toplamda giden:3,4
hedef:60

reglimin 4. günü olmasına rağmen 100 grcık eksilerdeyim ve çok da rikkat etmedim bu hafta yemeklerimi kıstım ama abur cubur baya yedim herkese iyi günler

bu yazı sitilini değiştirme nerden yapılacak, ben bulamıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:

aslında doğru söylüyorsun sadece tuğba hem liste hazırlıyor hem menülere bakmaya çaılışyor.( iki çocukla iyi yetişiyor yinede sağolsun)ilk zamanki motivasyon yok sanki

Dilek' çim çok güzel yazmışsın + olarak ;

Günaydın kızlar.
Birkaç gündür gerek işlerimden dolayı gerek ise motivasyonumun yerlerde olmasından dolayı topiğe gelmek istemiyorum.
Evet içimde istek kalmadı.
Dikkat ettiniz mi ? artık topikte düzenli menü paylaşımı yok zaten yazılan üç beş menüye de gelen yorum yok.
Kimseyi suçlamıyorum, kırmak da değil amacım.
Ama geldiğimden beri iki al bir ver olarak geçiyor günlerim.
Kurallar var ama çok esnek ve yaptırımı olmayan kurallar yani şurda ezbere 3 kural say deseniz bir durup düşünürüm.
Cuma' dan cuma' ya gelip sadece bildirimde bulunan arkadaşlarımız var.
Bu topiğin temel taşı ben değilim. Gitsem kimse üzülmez.
Bu yüzden bir süre daha gözlemleyip gidişata göre yoluma yön vermeyi düşünüyorum.
Arkadaşlıklar bakidir.
Sevgilerimle...

Arkadaşlar, neler oluyor böyle. Bizler yeniyiz, lütfen gitmeyin. Tecrübelerinizi paylaşın, hep beraber motive olalım. Bu takım kaptan yardımcısı olarak 1 kişi daha seçelim olmazsa, olur mu bilmiyorum ama. Böyle yorum yapabilecek tecrübe arkadaşlarımız varsa, yardımcı olsunlar bizlere. Sağolsun Tubacımız uğraşıyor, ama dediğiniz gibi yetişemiyor o da doğal olarak. Çare bulalım buna, hemen bizi terkedip gitmeyin lütfennnn....

günaydın kızlaar..

buraya da yazayım...

başlangıç:71.8
hedef:65

geçen hafta: 71.8
bu hafta: 70.8
giden: 1 kg
gelen: yok

buna da şükür..fena değil..umarım böle gider..

günaydın kızlar ya sitemleri okudum şimdik arkadaşlarda haklı kaptan ve yardımcıda. ben kendi açımdan yanıtlayam sadece son bir haftadır girmedim topiğe. o da zaten sebebini yazmıştım zayıflayamadığım için bir kafamı toplayam diye mola verdim kendime. ama haftaya çarşambadan itibaren yoğun olarak hergün buradayım. ben bu topiği çok seviyorum. açıkcası zayıflayamamamın sebebinin de kendim olduğuna inanıyorum devamlı yaptığım küçük kaçaklar sebebi ile veremedim kalori. daha sıkı ve katı bir rejimle geri dönecem buraya. buradan ayrılmak istemiyom. ama daha katı kurallar koyabiliriz isterseniz. lakin katı kurallarda insanları tpikten soğutur. menüleri paylaşım olmuyor pek doğru kabul. üff ne yazsam bilemedim ama dağılmayın arkadaşlar ne olur:):2:

merhabalar... yazdıklarınıza tamamen katılıyorum asıl öncelikli konu kilo vermek olmalı ama menü yorumlamayı dediğiniz gibi 3 kişi yapıyor ben bikaç kere menü paylaştım yorum yazan olmayınca doğrumu yanlışmı diye artık paylaşmıyorum daha çok okuyorum kim nasıl beslenmiş, nasıl kilo vermiş diye sizin istediğiniz bizden tam olarak ne? yani bizimde menüleri yorumlamamızımı istiyorsunuz?

Günaydın kızlarrr.iş yerinde son günüm bu gün paramı aldım aldım artık bakıcam çaresine.pazarteside iş görüşmem var uzak biraz gibi ama bakıcam şartlarına artık e onlar teklif etti artık yaparlar bişiiler herhalde :)

kilo olayın agelinceeeeeeeeeeee benden bi cacık olmaz anaıcm hala aynı tassss aynı hamam +- gidiyom kıramadım şu 62 li rakamı gene bu sabah 62,7 çıktım iyimi yawwwwwwww

Buarada menüleri biz yorumlayamıyoruz diye biliyordum yanlışmı biliyormuşum yorumlamamızmı gerekiyormuş

bildirimimi yaptım tubaya yazdım burayada utanç tablomu

2012 ye 60 la giremedim yanarım yanarım ona yanarım :)

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,200
bu hafta : 62,700 KG
Gelen : 500 gr
toplamda giden :12.300 KG
hedef :60 kg ve hala inemedim ooooffffffffff offfffffffff

bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:70,2
geçen hafta: 68,5
bu hafta: 67,8
giden: 700gr
hedef : 58

bu hafta kızım rahatsız olduğu için yorgunluktan spor yapamadım zaten sıkı bir diyette yapmıyorum hedefim yılbaşında 67i görmekti oldu şükür sirkeli su yarıyor galiba bundan sonrada devam

kilo veren herkesi tebrik ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…