70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın

başlangıç:78,8
hedef:60
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 71,2
gelen: +700 gr

kzılar hep aynı sorunum şu hafta bıtsın çarşamba gunu hasateneye gidiyorum

bu işin sonu iyiye gitmiyor aldığım her önleme herşeye karşın hala aynı şekilde sorunlar yaşıyorum

artık ben de bıktımm Tamam bu hafta 2 defa kaçamağım oldu ama o kadar da değil

sporumu da hep yaptım yedıkelrıme dıkkat ettım hep ama kabızlık mahvediyor beni ya cuma gunune kadar hala kabız olurda

tartıda + çıkarsam stresıyle dolup tasıyorum işte + çıktım sonraki haftada regl öff gitti 2 haftam

çok üzgünüm....

günaydın kızlarrrr,

trendy21 dikkatine

kilo bildirimim

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70 kg
bu hafta kilo : 69,5 kg
gelen :0
giden :500 gr
toplamda giden :3500 gr
hedef kilo : 60 kg

ortim tebrik ederim orti bildirimini ben yapayımmı?

triendy21 'in kilo bildirimini çok merak ediyorum bir karışım içiyordu bu hafta 1 haftası dolacaktı acaba işe yaradımı ki hemen gelsede bildirim yapsa işe yaradıysa bende başlıycam hemen o karışıma

slm kızlar
kilo bildirimim,

başlangıç: 65.6
geçen hafta: 62,3
bu hafta:62.3
gelen:0
toplamda giden: 3.3
hedef:52

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.
Kilo bildirimim
başlangıç:79
geçen hafta: 77.100
bu hafta: 77.0
giden: 100 gr
toplam giden: 3 kg
hedef : 65

kilo verenler tebrikler
Buarada menüleri biz yorumlayamıyoruz diye biliyordum yanlışmı biliyormuşum yorumlamamızmı gerekiyormuş
yok arkadaşlar fikir veriyo sadece. ben aslında çatır çatır yorumlarım. zira zayıflamada prof oldum. diyet ilaç rejim spor ve daha aklınıza bile gelmeyen her konuyu araştırdım okudum. ama uygulamada kendi kilo veremediğim için bilmek yetmiyor yapmak gerek.
triendy21 'in kilo bildirimini çok merak ediyorum bir karışım içiyordu bu hafta 1 haftası dolacaktı acaba işe yaradımı ki hemen gelsede bildirim yapsa işe yaradıysa bende başlıycam hemen o karışıma
ya evet ne oldu ki . o karışımdaki yeşil elmayı hiçbir yerde bulasmadım kırmızı elma ile yapsam olur mu ki

canım sevındım aranızın düzelmesine cok üzülüyordun
saol canım
bende cok severım makarnayı ama dıkkat etmek lazım tabı mıktarına ve ıcerıgıne
hosgeldın kafan akoymussun zaten sen basırırsın merak etme kolaylıklar
kızlar bazen altta nicki sarı mı turuncu mu ne açık renk yazan birilerini görüyorum..nasıl üyeler acaba onlar..
merak ettim..:44::44::44:
ya onlar moderatör sanırım mavi olanlar var onlarda konu sorumlusu dıye bılıyorum.

bende burda bulabileceğimi zannetmiyorum o işe yarıyor dese hemen manavlara gidip bakıcam öğlen yemek saatinde ama daha gelmedi bildirim yapmaya

yeşil bulamazsam napayım sarı kırmızı ne bulursam onunla yaparım artık

bu hafta öyle kötü beslendim ki,almadığıma şükreder durumdayım. kilo vermek için çok düzenli yaşamak lazım. kendimi düzene sokamadım bir türlü:-( her akşam dışarıdayım yada misafirim var,gece geç yatıyorum sabah kalkıp kahvaltı da yapamıyorum... dikkat ettiğimde kilo vermekte sorun yaşamıyorum kesinlikle,çok güzel veriyorum. bir dikkat edebilsem,öğün kaçırmasam...

Teşekkür ederim ortim, ben de seni tebrik ederim. Olur, bildirebilirsin.

yaptım bildirimimizi

kızlar size bişey sorcam tuzlu çubuğun zararı olurmu diye sormuştum önceden cevap veren olmadı yada ben kaçırdım tekrar sorayım meyve getiremediğimde yesem nasıl olur sizce? birde ben salatayı çok seviyorum koca bir kase yapıyorum akşamları eşimle birlikte yiyoruz dün 1 kase çorba içtim nerdeyse salata ile doydum salatyıda abartmamak gerekirmi acaba? birde turşu için ne düşünüyorsunuz bağırsakları çalıştırsın diye acı biber turşusu yiyorum ben

Lütfen bu kadar üzülme..birde bize bak.. sen bu kadar üzülürsen biz ne yapalım.keşke bende sen gibi 62 olsaydım.65 e bile razıyım..2,5 ayda sadece 3,5 kilo verebildim.bendede moral kocaman bir sıfır ne yazıkki.birazcık incelseydim moral olurdu.

canım senın kılon zaten ıyı sanırım boylaırmız aynı benım ıstedıgım kılodasın sen 5 2olursna cok zayıf olursun yaa:26:

canımkendı bıldıklerımı soyleyım tamam cubuk yaglı deıl ama cok besleyıcı bısey deıl yanı arada bır yesen daha ıyı olur bence salatada sorun yok yagı az oldugu sürece ne guzel ben yapayım dıyorum esım gerek yok dıyor onun yuzunden pek slaata yıyemıyoruz tursu da pek ıyı deıl vucutta su tutuyor tuzlu yanı onu da az yemenı öneririm

canım tuzlu cubuk yerine galeta al veya bim de böle galeta gibi şeykelr var ay adını hatrılayamıyorum yaa

onalr da iyi çubuk yerıen galeta daha iyi hem de dıyetısyenlerde oneıyo ara öğünler için galetayı

salata yağsız ve tuzsuzsa hiçbi sorun yok sebze iyidir :) hatta 1 tatlıkaşığı yağ ve az tuz eklenebilir bol limonla da tadıan

doyulmaz :) ben salatama peynır ve çörek otu da eklıyorum heme eşim bayılıyor hem de baska tuz katmıyorum peynırın tuzuyla yıyrouz bitiyor tavsiye ederim :)

tursu bence de tuzlu oldugundan ve tuz vücutta su tuttugundan diyetle bağdaşmıyo maalesef :) benim görüşlerim böyle

Son düzenleme:
gunaydin kizlar kilo bildirimim

başlangıç:70.2
geçen hafta:63.7
bu hafta:62.8
giden:900 gr
toplamda giden 7400gr
hedef 58

kizlar ben duzenli girmeye calisiyodum bide listemide yaziyodum ama malum durumdan dolayi buhafta pek giremedim gitmeyin biyereya enkisa zamanda eski haline geliriz ben gecen hafta kilo bildirimimi bile yapamadim doktordaydim buhafta daha duzgun girmeye calisicam bisey cikmazsa tabi

cnm senin çizelgen böylemi yoksa banamı yanlış gözüküyo..???

canım benim kemik yapımdan kaynaklı herhalde,52 kiloyken gayet normal görünüyorum. zaten hep o kilodaydım,evlenince aldım. hipoglisemi var bir de bende ,karın bölgemde birikti hepsi aldığım kiloların.56 kiloydum doktoruma gittiğimde verebilirsin demişti,kilo iyi değil. ekleyeyim seni arkadaş olarak da bek resimlerime,52 kiloluk resimlerim var albümde.

ben meyve getiriyorum yanımda ama geçen hafta 1 gün unutmuşum poğaça simit bisküvi daha zararlı diye çubuk aldım, birde çok severim çubuğu yaa onaylasaydınız yerken içim rahat edecekti ama galeta alayım masada çekmecede kalsın eniyisi, aslında bukadar ayrıntıya dikkat edemiyorum onun içinde yavaş veriyorum ama 67i görünce mutlu oldum salataya hiç yağ koymuyorum bol limon ama tuzsuzda yiyemiyorum malesef çayda şekerden vazgeçtim ama tuzdan geçemiyorum turşudada haklısınız ama acı bağırsakları çalıştırıyor yaa ondan yiyordum fazla değil zaten 2 acı biber turşusu süs biberinden, neyse teşekkürler yorumlar için bilgilendim

canım tuzlu çubuk sırf karbonhidrat+işlenmiş gıda. yani diyet yiyeceği değil. ama ben diyetisyene giderken mesela doktor araların önemini anlatırken. hiç birşey bulamazsan son umut olarak işlenmiş ürünler olan kraker vb den 1-2 adet ye en azından arayı atlama demişti. yani sende devamlı olmamak şartı ile çaresiz kalırsan tüket. ama onun yerine çekmecende etinin diet çok güzel bisküvileri var onları bulundur. en azından bunlar lifli yulaflı falan oluyorlar.
turşuya gelince mesela dukan yasaklamıyor ama mesela akşam sadece iki küçük salatalık gibi. az yenecek yani. bol tuzlu oldukları için vücudun su-tuz dengesine etki ediyorlar. ama günde bir kez 1-2 tane yiyebilirsin. ama haftanın her günü yeme yine de
salataya gelince bir kazan yemediğin sürece dilediğince abart birşey olmaz. fukanda kitabında öyle anlatmış. "salata sınırsız diyorum ama demiş insallar bunu okuyuınca kocaman dağ gibi salatalar tüketiyor bu yanlış" salata bağırsak sindirimde etkilidir yalnız çok abartırsan çok fazla yeşillik bağırsakta probleme yol açıyor.yani kastettiğim durmadan yeşillikle beslenmek. ama senin koca kase tanımın bizim türk usulü kaselerdir içindeki yağı ve sosunu ayarlarsan sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…