70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim bende bitarafdan salliyorum kizimi oda ciglik atiyo sesini cikartmayi ogreniyo bugunlerde

çok soru soruyorum ama burada yeniyim ve hata yapmak istemiyorum kilo çizelgesinde güncelleme yaparken adreslerden hangisini kopyala yapıştır yapıyorduk beceremedim ben

bbcode yazan kısımda

kırmızıyla yazdığım kısım kendi yaptınız çizelgede o satırı kopyalayıp yapıştırın olacakmı tam emin değilim ama umarım doğrudur

Bende bildiirm yapmaya burada karar verdim inş. kilolardan kurtulurum..

Boyum 170 kilom 72 çizelgemi düzeltemedim de
İdeal kilom olarak en az 65 en çok 67 olmam lazım Zayıflık bana yakışmıyor yuzum hemen küçülüor

SAbah :1 dilim ekmek ( evde yaptığımız 7 tahıllı undan )
peynir
4 adet zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
4 fincan çay
Öğlen : 1 avuç badem
2 fincan çay
Akşam: Yeşil mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

dikkat ederseniz su bu arada içmemiş oluyorum gun boyu toplasanız 3 bardak anca içmişimdir Su ile aram iyi değil

ortiiiim sadece biz kalmisiz koca topikte
ben saatin bile farkinda degilim.zaten herzamanki gibi topik acik kalmis ben islere dalmisim.ben daha saat 9bucuk-10 falan saniodum.mutfaktan yeni ciktim.ayaklarimin alti sizliyo.bu arada nasil susami$im anlatamam.1.5 litrelik sisenin yarisi kalmisti sisede.siseyi kafama bi diktim anca yetti.icivermisim hepsini

Masallah ortim bende cok icerim su.aynen bende daha yeni bitirdim isleri simdi yattim valla belimin agrisindan uyuyamamda anlican pilim bitiiii:))

günaydin kizlar gününüz aydin olsun neseniz bol olsun

uyutsen canim benim kizda huzursuz ona bakiyorum simdi
gelemedim geri uyumuycam diye diye bende yaninda uyumussum
hic sorma canim kendi rahatlari bozulmasin aman benim oglan da kücükken biara gece aglamasi tutmusdun hic unutmam bana afra tafra yapmisdin uyuyamiyorum diye
cok gecmis olsun canim
canim yanina sülahi al doldur yada her kalktiginda bi bardak icecem de bende fazla icemiyorum aslinda ama isyerinde hazirliyorum önümde olunca iciyorum yada her yarim saate bi bardak icecem diyorum kendi kendime öyle zorluyorum :26:

1 ziyaretci var tugba ziyaretci senmisin :26: icine mi dogdu yoksa iki kere cik gir sen oldugunu anlayayim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Yeni gelen kızlar hoşgelmiş.
Kaptanın hazırladığı listeyi kopyalıyım tekrar onlar için hemde bizde bi hatırlamış oluruz;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:

günaydınlar herkese,

Orticim geçmiş olsun. Canım bitki çayı ıhlamur, ekinezya onlardan iç. Biraz ılınınca içine de bal koy. Boğazlarına iyi gelir. Miden de üşüttüğün için bulanıyordur. Ayaklarının altına ve karnına da kekik yağı sürebilirsin, ama karnına fazla sürme. Mide bulantısına iyi gelir. Umarım çabucak iyileşir ve yine haftanın birincisi oluruz. Sıkma canını, bu hafta olmazsa, diğer haftalar bizi bekliyor.

merhaba hanımlar bende malesef 70li kilolardayım bi ara verdim tekrar geri aldım, yani anlıycanız bi 69 u ucundan göremedim 76 ile 3 hafta önce diyete başladım şu anda 71.5 kgdyim bacaklarım basenlerim incelmeye başladı ama göbek olduğu yerde duruyo (bende kilolar hep göbekte)resmen 5 aylık hamile göbeğim var.... hani filmlerde olurya sarhoş adamların elinde bi şişe göbeklerde kazaktan dışarı fırlar aynen öyle bi göbeğe sahibim pko luyum ve çocuk sahibi olmak istiyorum drmda kilo vermemi söyledi göbek için ne yapabilirim sakın mekik demeyin 10 taneden fazla olmuyo malum göbek izin vermiyo mekik çekmeme

Merhaba kızlar işyerimdeki problemlerden dolayı 1-2 haftadır uğrayamıyorum...
Büyük bir eşşeklik yaptım gerçi hala çözmüş değilim.
Şirketin bütün gider hesapları ve kayıtlarının olduğu flash disk imi kaybettim ve hiç bir yere yedek almamıştım...
Delirmek üzereyim stresten dudağım uçukladı acayip sivilcelendim... Yarım yamalak hallettim gibi biraz daha toplayabilirsem patrona sölicem kaybettim bu kadar topladım diye... Söylemeden de olmaz dimi.... Korkum telaşım kovulmak fırça yemek falan değil sadece mahcubiyet...
Çünkü insansın kaybolur bozulur ama yedek almamak tamamen bana dair bi eşşeklik.... Neyse halledecem inşallah... Başımdaki şu sıkıntı bi geçsin en kısa zamanda sık sık buradayım, çünkü geri almaya başladım 71,2 olmuşum

herkese günaydın. bugün 2. günüm ve hala bozmadım dün çok güzel gitti. iş yerimde koca bir dilim kakaolu yaş pasta vardı ama yemedim ve geri çevirdim. bu yüzden kendimle gurur duyuyorum. bu site sayesinde gerçekten çok motive olmuş durumdayım o yüzden tüm yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

GÜNAYDIN!!!!!!!
günaydın suzicim,günaydın diğer arkadaşlarım.rabbim hepimize hayırlı ve güzel bir gün yaşatsın inş.
çocuklar küçükken bakımıda zor oluyor değilmi.onların keyfine göre davranmamızı nasılda sağlıyorlar.neyseki ben artık epey büyüttüm.bu sene büyüğüm 5 e küçüğümde anasınıfına başladı.birlikte gidip geliyorlar.biraz erken kalkmak zorunda kalıyorlar sabahçı oldukları için ama bununda iyi tarafı var akşam erkenden yatırıyorum.büyüğüm yatmıyo ama oda ona alıştı küçük yaştan bu yana uykusuz bir çocuktu öğlen uykusuna yatırayım derken benim uykum gelirdi.uyuyup kalıcam diye ödüm kopardı çünkü o uyumadığı için başına bi iş açar diye korkardım.öğlen uyumazdı bu defada akşama hali kalmazdı uyuyakalırdı.sabaha kadar uyusun diye dua edrdim ama 8-9 gibi uyanırdı budefa gece geç saatlere kadar onunla oturmak zorunda kalırdım bu defa benim halim kalmazdı.masal anlatırsan uyurum derdi.anlatmaya başlardım masal biterdi ama o yine uyumaz başka masal anlatmamı isterdi.benim artık pilim biterdi anlatırken sayıklamaya başlardım.byüğümü büyütürken çok zorlanmıştım.birde yakınlarınızdan uzakta iseniz ve bütün gününüz evde geçiyorsa depresyona girme riskiniz çok yüksek.bende girmiştim ve panik atak olmuştum..tek başıma bu yükü daha fazla kaldıramadım.eşim beni hiç bir zaman anlamadı ona göre imkansız diye birşey yok.illa yapıcan yani.derdimi onada anlatamdım ve içime kapandım.kendime olan güvenim azaldı.neyseki artık çocuklarım büyüdü.çocuk büyütmek gerçekten büyük sabır istiyor..hemde çokk.
sabah sabah başınızı ağrıttım galiba kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…