kızlar ben çok kötüyüm boğazım fena durumda halsizlikten kolumu kaldıramıyorum netede kızımı sallarken giriyorum bu hafta spor falan yapamıycam galiba bişeyde yiyemiyorum ya rahatsız olduğum için yada midem küçülmüş biraz fazla kaçırsam midem bulanıyor umarım artıda kapatmam haftayı... iyi geceler herkese....
çok soru soruyorum ama burada yeniyim ve hata yapmak istemiyorum kilo çizelgesinde güncelleme yaparken adreslerden hangisini kopyala yapıştır yapıyorduk beceremedim ben
çok soru soruyorum ama burada yeniyim ve hata yapmak istemiyorum kilo çizelgesinde güncelleme yaparken adreslerden hangisini kopyala yapıştır yapıyorduk beceremedim ben
ortiiiim sadece biz kalmisiz koca topikte
ben saatin bile farkinda degilim.zaten herzamanki gibi topik acik kalmis ben islere dalmisim.ben daha saat 9bucuk-10 falan saniodum.mutfaktan yeni ciktim.ayaklarimin alti sizliyo.bu arada nasil susami$im anlatamam.1.5 litrelik sisenin yarisi kalmisti sisede.siseyi kafama bi diktim anca yetti.icivermisim hepsini
Masallah ortim bende cok icerim su.aynen bende daha yeni bitirdim isleri simdi yattim valla belimin agrisindan uyuyamamda anlican pilim bitiiii:))
ben ogleye dogru uyandim bugun.o yuzden pek uykum yok.sen yat uyu eniyisi.dinlen.pilin dolsun sabaha kadar
Yaticam canim iyi geceler yarin gorusuruz allah rahatlik versin optum:))))
gelemedim geri uyumuycam diye diye bende yaninda uyumussumuyutsen canim benim kizda huzursuz ona bakiyorum simdi
hic sorma canim kendi rahatlari bozulmasin amanofya sinir oluyorum bazen herseye esim yari uyukluyodu kizda huzursuz diye ustune koydum benim kizinda hosuna gitti gulmeye basladi tabi kocam bagirdi uykumu aciyosun al sunu diye kaynanada oyuyan adamin uykudan uyandirilirmiymis onlar hic oyle seyler yyapmazmis zaten bu biz bunu yapmazdik biz sunu yapmazdiktan gina geldi getir ben tutarim dedi ustune bi mama yapicak kadar zamandi esimin ilgilenmesini istedigim zaman bende kizdim ben bakarim kizimida deyip aaldim kizimida gittim mutfaga sadece 1dakika suren bi is icin sinirlerim bozuldu
cok gecmis olsun canimkızlar ben çok kötüyüm boğazım fena durumda halsizlikten kolumu kaldıramıyorum netede kızımı sallarken giriyorum bu hafta spor falan yapamıycam galiba bişeyde yiyemiyorum ya rahatsız olduğum için yada midem küçülmüş biraz fazla kaçırsam midem bulanıyor umarım artıda kapatmam haftayı... iyi geceler herkese....
canim yanina sülahi al doldur yada her kalktiginda bi bardak icecem de bende fazla icemiyorum aslinda ama isyerinde hazirliyorum önümde olunca iciyorum yada her yarim saate bi bardak icecem diyorum kendi kendime öyle zorluyorum :26:Bende bildiirm yapmaya burada karar verdim inş. kilolardan kurtulurum..
Boyum 170 kilom 72çizelgemi düzeltemedim de
İdeal kilom olarak en az 65 en çok 67 olmam lazımZayıflık bana yakışmıyor yuzum hemen küçülüor
SAbah :1 dilim ekmek ( evde yaptığımız 7 tahıllı undan )
peynir
4 adet zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
4 fincan çay
Öğlen : 1 avuç badem
2 fincan çay
Akşam: Yeşil mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
dikkat ederseniz su bu arada içmemiş oluyorumgun boyu toplasanız 3 bardak anca içmişimdir Su ile aram iyi değil
kızlar ben çok kötüyüm boğazım fena durumda halsizlikten kolumu kaldıramıyorum netede kızımı sallarken giriyorum bu hafta spor falan yapamıycam galiba bişeyde yiyemiyorum ya rahatsız olduğum için yada midem küçülmüş biraz fazla kaçırsam midem bulanıyor umarım artıda kapatmam haftayı... iyi geceler herkese....
GÜNAYDIN!!!!!!!günaydin kizlargününüz aydin olsun neseniz bol olsun
gelemedim geri uyumuycam diye diye bende yaninda uyumussum
hic sorma canim kendi rahatlari bozulmasin amanbenim oglan da kücükken biara gece aglamasi tutmusdun hic unutmam bana afra tafra yapmisdin uyuyamiyorum diye
cok gecmis olsun canim
canim yanina sülahi al doldur yada her kalktiginda bi bardak icecem de bende fazla icemiyorum aslinda ama isyerinde hazirliyorum önümde olunca iciyorum yada her yarim saate bi bardak icecem diyorum kendi kendime öyle zorluyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?