70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeşil çayda anlaşamadık sizinle sayın kaptanım
Ben Eylül ayında Yumurtalığımdaki kistden ameliyat oldum..Ameliyattan önce sabah akşam aksatmadan Yeşil çay içerdim
Severdim de şu demlenen yaprak olanından almıştım herkese ondan tavsiye ederim..
Neyse ameliyattan sonra bana yeşil çay kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi doktorumMeğer Östrojen hormonu etkisi yapıyormuş vücütda
Bir kaç doktor daha sorduk aynı şeyi söylediler:26:
Ogün bugundur ağzıma sürmüyorum içmiyorum kistim yenilenir die korkuyorum...
Siyah çay ile yeşil çay aynı biliorsunuz sadece siyah çay güneşte kurutuluyor o yüzden siyahlaşıyor ve içindeki bu madde etkisini yitiriyormuş..
Ama yeşil çay güneşle işlem görmediği için bu madde içinde etkin kalıyor..
Sizlerde de şikayet varsa dikkat edin derim...

sanada geçmiş olsun canım valla ben birde regl olcam onun fenalığı var üstümde gecikmiş olsa bu halizliği ve mide bulantısını başka şeye yorcam ama değildir umarım, bişeyde yiyemiyorum yaaa nasıl olcak bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende 17 kilo verdim 6 ayda

topikce merak ediyoruz nasıl verdiniz 6 ayda 17 kilo
tebrikler buarada

bence sirke çok faydalı ben çok dikkat edemiyorum yediklerime sirkeyle 2buçuk kilo verdim uzun bir zaman oldu ama biara aldım ve sirkeye başladıktan sonra çabuk gitti tek yaptığım şey düzenli sirkeli ılık su içmek

Herkese iyi günler bugün dayanamadım meraktan tartıldım ve 600 gr gitmiş nasıl sevindim bilemezsiniz inşallah cumaya kadar daha da verebilirim
tebrıkler canım

saol canım bende reglım ama son günleri ılk günlerinde de hastaydım zaten geldi mi hepsi bi geliyo

tuğbacım naftan yazıyosun sanırım okudum üzülme inş. aramıza en ksıa sürede dönceksin özledik seni yaaa listeyi takma önemli değil önemli oln sen iyi ol.inş. en kısa sürede eşinle başırırsınız oda hatasını senin değerini anlar ama erkekler böyle şeyleri pek ifade etmezler bi arkadaş yazmış en iyisi geldiğide konuyu açmamak sakinleştiğin zaman oturup eşinle konuşmak daha iyi olabilir

Listeyi ben yayınlanınca kaptan ben sanılmış sanırım.
Kaptan erginsena,
Yardımcısı Triendy21 dir.

İncelemzki.. Canım üzüldüm senin adına mahcubiyetlik kadar kötü bi durum yoktur herhalde.
Ama insanlık hâli olabiliyor böyle şeyler toparlamışsın zaten.

topik çok sessiz bu aralar

evet yaaa herkes mesgul galiba.
benim de misafirim gelecek gibi yarin.bugunden temizlik ve pasta borek yapsam iyiolucak.ben daha kahvalti bile yapmadim.aksam cook yorulmusum camasir mutfak derken.
ayagimin altindaki cikan o seylerin tedavisi surdugu icin de krem kullaniyorum ve coook aciyo.topalliyorum resmen yururken.
insallah biraz daha sabredersem gececek ama cokk mlesgulum ben yaaa.sozde ev hanimiyim.ama 3 ev hanimina bedelim.kendime sasiriyorum aksam olunca ayaklarimin alti zonk zonk sizliyo.gece 2ye geliyodu yattigimda.24 saat yetmioki bana

Geçmiş olsun, sanırım çok titizsin. Ben çalışıyorum, elimden geldiğince yapıyorum işleri. Yetiştiremediğim zaman da, gece 2'ye kadar yapcam diye kendimi hiç kasmam ama. Zaten işe gidicem, o yüzden olduğu kadar. Bir ara bize de uğrasana, bizim eve de lazım. Şaka bir yana, geçmiş olsun.

merhabalar
geçmişi bi okuyup geleyim
tabi geçmişten çıkabilirsem ne çok yazmışsınız neler olmuş öyle...

FIRSAT BULURSAM SIZEDE KACAR GELIRIM TEMIZLIGE TABI NEDEN OLMASIN.
yok ben titiz degilim.ev isinden baska biir suru isim oluyo.beni buluyo butun isler.o yuzden yapilmasi gereken isler bile zor yetisio.aksam 12 den sonra cikabildim mutfaktan.
butun gunun yorgunlugundan dolayi azcik koltukta vakit gecirmek istedim.direk yataga gidince kendimi daha kotu hissediyorum.1 saat falan da topige bakindim.sonra uyumak icin yataga gittim ama yorgunluktan yarim saatte anca uyudum.heryerim agriyodu.

Herkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana

inşallah düzeltirsin canım..geçmiş olsun..
tebrikler canım....biz de seninle gurur duyuyoruz..
canım 8 ay önce ben de 46 bedendim şimdi 40 oluyor..azmederek olacak ve sabrederek tabii.... hemen olmasını beklemek doğru değil...

merhabalar
geçmişi bi okuyup geleyim
tabi geçmişten çıkabilirsem ne çok yazmışsınız neler olmuş öyle...

Merhaba canım, çizelgene bakıyorum da, ne güzel kilo vermişsin. Diyete ne zaman başladın, kısaca neler yedin içtin, bize de anlatır mısın? Ben yeniyim burda, biz yenilere tavsiyelerin nelerdir? Böyle çizelgelerinde 15-20 kg. vermiş kişileri görünce açıkçası imreniyorum. Umarım 1 sene sonra ben de öyle bir çizelgeye sahip olabilirim.

Herkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana

canım çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama kusması fazlaysa acile götür..sıvı kaybı çoculkları hemen etkiler ve ateşi daha da yükseltir...duruma göre misafiri iptal etmen gerekebilir ..çocuklarımızın sağlığı hepsinden önce gelir...

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.

Misafirlerini erteleme imkanın varsa, ertele. Yoksa hem hasta çocuklar, hem de misafirler, hem de 20 kişi..... Düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…