katılabilirsin sorun olmaz ama paylaşımda bulunup düzenli bi şekilde bildirimlerini yapman şartıylaa
tekrar merhaba,
ya ben birkaç gün baktım cevap görememiştim. şimdi tek tek sayfaları okudum cevabınızı gördüm. burada da paylaşımda bulunmak istiyorum. bundan sonra daha aktif olarak görüşmek üzere.
Merhaba kızlar işyerimdeki problemlerden dolayı 1-2 haftadır uğrayamıyorum...
Büyük bir eşşeklik yaptım gerçi hala çözmüş değilim.
Şirketin bütün gider hesapları ve kayıtlarının olduğu flash disk imi kaybettim ve hiç bir yere yedek almamıştım...
Delirmek üzereyim stresten dudağım uçukladı acayip sivilcelendim... Yarım yamalak hallettim gibi biraz daha toplayabilirsem patrona sölicem kaybettim bu kadar topladım diye... Söylemeden de olmaz dimi.... Korkum telaşım kovulmak fırça yemek falan değil sadece mahcubiyet...
Çünkü insansın kaybolur bozulur ama yedek almamak tamamen bana dair bi eşşeklik.... Neyse halledecem inşallah... Başımdaki şu sıkıntı bi geçsin en kısa zamanda sık sık buradayım, çünkü geri almaya başladım 71,2 olmuşum
günaydınlar herkese,
Orticim geçmiş olsun. Canım bitki çayı ıhlamur, ekinezya onlardan iç. Biraz ılınınca içine de bal koy. Boğazlarına iyi gelir. Miden de üşüttüğün için bulanıyordur. Ayaklarının altına ve karnına da kekik yağı sürebilirsin, ama karnına fazla sürme. Mide bulantısına iyi gelir. Umarım çabucak iyileşir ve yine haftanın birincisi oluruz. Sıkma canını, bu hafta olmazsa, diğer haftalar bizi bekliyor.
Şirketin bütün gider hesapları ve kayıtlarının olduğu flash disk imi kaybettim ve hiç bir yere yedek almamıştım...
Delirmek üzereyim stresten dudağım uçukladı acayip sivilcelendim... Yarım yamalak hallettim gibi biraz daha toplayabilirsem patrona sölicem kaybettim bu kadar topladım diye... Söylemeden de olmaz dimi.... Korkum telaşım kovulmak fırça yemek falan değil sadece mahcubiyet...
Çünkü insansın kaybolur bozulur ama yedek almamak tamamen bana dair bi eşşeklik.... Neyse halledecem inşallah... Başımdaki şu sıkıntı bi geçsin en kısa zamanda sık sık buradayım, çünkü geri almaya başladım 71,2 olmuşum
geçenlerde işyerimde koridorda yürüyodum. bir bayan arkadaş bana doğum ne zaman diye sordu. beni hamile sanıyomuş. bu arada bu işyerinde işe başlayalı 5 ay falan olduğu için geçmişimi bilmiyo. o kadar moralim bozuldu ki . aslında beni kamçılamış oldu.
dolabımın sürekli bir köşesinde bulunan eski kıyafetlerimden 36 beden bir türlü vazgeçemiyorum. ve artık kararlayım ve onların içine tekrar gireceğim. 46 bedenden 36ya düşeceğim allahın izniyle. tamam 36 belki olmayabilir ama 38 kesin inşalalh
malesef boyle ınsanlar var canım mıymıy memnunıyetsız gıcık tiplerbu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.
Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....
hosgeldın tabıkı katılabılırsınmerhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?
bu menuyle nası doyuyosun dılekcım masallahKalkınca:
1 tk ballı ılık su
Yarım ceviz.
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta.
Ara:
2 tane susamlı çubuk kraker
Öğlen:
Kırmızı lahana salatası,
Yoğurt,
3 yk tavuk sote
Ara:
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam:
2 kaşık yoğurt,
Salata,
3 yk taze fasulye
öğlen aksam az olmus bana göre tek corba olmaz sebze yemegı et tavuk da ekle öğünlere suyu en az 2 yap barıBen de ilk kez paylaşayım dedim :)
sabah
iki dilim domates
kıvırcık salata
küçük bi dilim peynir
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
öğle
1 kase domates çorbası
ara
1 portakal
akşam
yarım kase çorba
salata
şekersiz yeşil çay
ama çok su içemedim 1 litre içebildim totalde. Bir de 30 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım :)
maşallah cok güzel tebrıklerbende ilk defa menümü yazıyorum.benim yediklerim biraz fazla sanırım ama diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ben.çok mu sizcede?
sabah yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
kibrit ku. peynir
2 dilim kepek ek.
ara 1 ayran
1 elma
öğlen 1 kase çorba
6 yemek kaşığı kabak havuç yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ek.
ara 2 ceviz
1 su bar. süt
1 mandalina
akşam 1 kase çorba
60 gr yağsız tavuk ızgara
yağsız salata
ara 1 çay ba. süt
1 elma
gün içinde 2 lt su ve 3 fincan yeşil çay
gecmıs olsun canım bende fenayım tam düzelemeden tekrar hasta oluyorum anlamaıdm gıttı bend edün aksam erkenden yattım sabah kalktıgımda benımde bogazımda bır dugum halsızlık mıde bulantısı ıste sıcak bısyeler ıctım zorla ekmek arası yedım ıalcımı ıctımde azcık kendıme geldım vallakızlar ben çok kötüyüm boğazım fena durumda halsizlikten kolumu kaldıramıyorum netede kızımı sallarken giriyorum bu hafta spor falan yapamıycam galiba bişeyde yiyemiyorum ya rahatsız olduğum için yada midem küçülmüş biraz fazla kaçırsam midem bulanıyor umarım artıda kapatmam haftayı... iyi geceler herkese....
güzel vermıssın bende de göbek var bende cekemıyorum mekık belım ve boynum problemlı yarım mekık falan ceksen yada karnını gün içinde sık bırak canımmerhaba hanımlar bende malesef 70li kilolardayım bi ara verdim tekrar geri aldım, yani anlıycanız bi 69 u ucundan göremedim76 ile 3 hafta önce diyete başladım şu anda 71.5 kgdyim bacaklarım basenlerim incelmeye başladı ama göbek olduğu yerde duruyo (bende kilolar hep göbekte)resmen 5 aylık hamile göbeğim var.... hani filmlerde olurya sarhoş adamların elinde bi şişe göbeklerde kazaktan dışarı fırlar aynen öyle bi göbeğe sahibim pko luyum ve çocuk sahibi olmak istiyorum drmda kilo vermemi söyledi göbek için ne yapabilirim sakın mekik demeyin 10 taneden fazla olmuyo malum göbek izin vermiyo mekik çekmeme
Merhaba arkadaşlar bende 17 kilo verdim 6 ayda
merhaba hanımlar bende malesef 70li kilolardayım bi ara verdim tekrar geri aldım, yani anlıycanız bi 69 u ucundan göremedim76 ile 3 hafta önce diyete başladım şu anda 71.5 kgdyim bacaklarım basenlerim incelmeye başladı ama göbek olduğu yerde duruyo (bende kilolar hep göbekte)resmen 5 aylık hamile göbeğim var.... hani filmlerde olurya sarhoş adamların elinde bi şişe göbeklerde kazaktan dışarı fırlar aynen öyle bi göbeğe sahibim pko luyum ve çocuk sahibi olmak istiyorum drmda kilo vermemi söyledi göbek için ne yapabilirim sakın mekik demeyin 10 taneden fazla olmuyo malum göbek izin vermiyo mekik çekmeme
aaaaaaaaaaaa demekki oda biliyor kimin suçlu olduğunu bence haftalık konusunu aç iste hakkını bırakma sonradan üzülürsün tutki aynı şey tekrar oldu yine sineyemi çekiceksin
hadi bakalim canim isallah düzene girergörüsürüz :80:
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum,,kk'dan uçurdular beni :) yanıyorum yanıyorum listeye yanıyorum,,ayın 4ünde kalkcakmış cezam,,sanki ben suçluymuşum gibi banladılar beni,oysaki okadar hakarete boyun eymekti suçum,,bisefer bişey yazayım dedim,,banlandım,,onlara bişey olmuyo haksızken,,ben haklıyken ban alıyorum,,neyse naf sağolsun bunu ileticek size,,kendinize iyi bakın,,
söylediklerinizi kafama soktum ,uygulıycam,,heleki sena ablanın yazdıklarına uyucam ve taviz vermiycem eşime,,ben değil o korksun beni kaybetmekten,,gerçekten böyle olunca ilerde koz olarak kullanıyo zaaflarımı (teşekkür ederim tekrar..
aşağıdaki misafirlerden biri emin olunki benim : ) yazdıklarınız devamlı okuyorum yani sizi takipteyim : (
hahaahha icimin yaglari eridi
iyi olmus valla.bence de haftalik konusunu ac.siz benden suphelenmediginizi soyluosunuz ama cezasini benden kestiniz.bu nasil bi celiskidir boyle dersen direk hesabina girer o para.cok sevindim yaaa.o patronun ogluna da gicik oldum.uzak tut onu oralardan en iyisi.yada herkesin onunde teslim et kasayi.ben saydim hesap taamam.bundan sonrasi size emanet de cik git.ne yaparsa yapsin eksiklerle sonra...
içime doğan olmus yazmıstım zaten patron ıyı bırı dıyodun ıns bundan sonra sorun yaşamazsın
canım en mantıklısı evden getrımek basta zor olur ama alısırsın ben nekarken hep evden tasıyordum yemegımı kalorıfere koyuyodum oglene kadar ısınıyordu sefer tası almıstım bı desabah hazırlaman zor olur aksam yemek yedıkten sonra artanları koyuyosun zaten mutfagı toplarken hemen kendı yemegınıde ayarla dolaba koy sabah alıp cıkarsın
Adam biliyo demek ki kimin ortalığı karıştırdığını sana bu kadar ısrarla kal diyo. Ama haftalığa asıl bence Arzu abla bırakma hakkını madem senden şüphelenmiyolar versin parayı kasa açığı seni ilgilendirmez.
Bende küstün filan sanmıştımalınganlığım üstümde demek ki
Mecbur akşamdan ayarlayıp getirmen lazım zeytinyağlı yemekler hazırlarsan ısıtmana gerek de kalmaz yada arcak81 ' in dediği gibi kalorifer peteğinin üstüne filan koyarsan öyle de ısınır. Yemek getiremediğin günler dışarıdan sipariş verebilirsin tavuk şiş + ayran (ger-düş kulakların çınlasın) köfte + ayran vb.
Selam cnm naber nasılsın
slm kızlar
1 haftadır yatılı misafirim vardı eşimin amcasının oğlu ve eşi.hiç giremedim aslında işten güçten zaman bulamadım.geçmişide okumadım valla.öle bikaç sayfaya baktım.tuğba banlanmış.sena ablanın işle alakalı sorunları var...
tuğbacım bi konu açıp insanlarla sorunlarını paylaşıp rahatlamaya bir fikir sahabi olmaya çalışmışsın.ama insanlar senin yaşadıklarını bilmeden öle saçma sapan konuşuncada sinirlenip bişiler yazmış ve banlanmışsın.arkadaşım boşver onları senin derdini bilmeden öle ulu orta konuşmak insanlara kolay geliyo.inanki derdini öle hele hüle insanlarla paylaşma.sonra üzülen kırılan sen olursun.sen sonuna kadar haklısın.ama bundan sonra yapacağın sabırla beklemek.olayların üstüne giderek olayları istediğin tarafa yönlendiremezsin aksine sen kızıp laf çoğalınca eşin ailesinin haklı old.kanısına varır.dikkat et tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır.eşin gelince sakin olmaya çalış ve bu konuları açmadan o oldu bu oldu demeden sabaha önceki güne ait konuları konuşma.o haklı yada ben haklıyım konularına hiç girme.bunları ilerde iyi olduğunuz bi zamanda yine iyilikle belki anlatırsın.aksi halde sorunlar içinden çıkılmaz bir hal alır.1 aydan fazladır bu topikteyim sayenizde 2 küsür kilo verdim.sizleri takip etmeye çalışıyorum ve senide tuğba çok seviyorum.rabbim birbirimizi görmedende kalplerimizi ısındırdı.senin bu yaşadıkların gibi çok şeyler yaşadım.henüz 2.5 yıldır evliyim ama sanki 20 yıllık içimde ahhh var.beddua etmiyorum çok canım yandı ama sabırla bekliyorum.tek duam var. rabbim beni üzmesinler üzemesinler.sende böle de inanki herşey yavaş yavaş yoluna giriyo. senide öpüyorum.
sena abla evlenmeden önce 2.5 yıl çalıştım.lisede ünide tatil aralarındada çalıştım.hayat okadar zor okadar acımasızki helede özel sektör.bu olay okadar tanıdık geldiki.markete kasiyer olarak girmiştim.daha yeniyim üstelik.bir şubesindeyim marketin.ogün diğer kasiyer hastalandı gitti başımıza şef olarakta marketin muhasebecisini gönderdiler.hem kasiyerliği biliyo hemde şef.o günde market öle kalabalıkki.neyse tek başıma kasadayım.wc ye gideceğimde çağırıyorum şefi zor bela geliyor.1 dk içinde git gel yoksa kasaya bakamam diy.ozaman okadar toyumki hiçbirşey bilmiyorum.oysa o kasaya ben istediğimde bakmak zorunda ve bende ihtiyaçlarımı rahatlıkla giderebilirim.tabi bilmiyorum.beni yemek yemeye bile göndermemişti.bi wc gittiğimde o şef bozuntusu kasadan para almış diğer kasada bozup-tümlemiş müşteriyi göndermiş ama benim kasaya parayı koymamış.gelince kasadaki parada sorun old anladım sordum ben bişi almadım dedi.ii dedim akşama oldu kasada 240 tl açık. hemde 2007 yılında bu iyi bir paraydı.ben ağlıyorum bağırıyorum paraları sen aldın hırsız diyeee.daha maaş bile almadan tüm paralar açığa kesilecek diye nasıl ağlıyorum.zaten ihtiyaçtan çalışıyorum.o yüzsüz sırıtıyo yüzüme bile bakmadan ben bu paraları hesabından keserim dedi gitti.ben delirdim ertrsi gün büyük patron geldi.benim hırsız diye bağırmam zoruna gitmiş muhasebecinin bide beni şikayet etmiş.geldi konuştu anlattırdı.bende böle böle oldu dedim.yüzleştirdi tabi ben haklıyım.ve maaaşımdan kesmediler o parayı.hiç unutmam o günü hakkını aramazsan paranıda yiyorlar herşeyide yapıyorlar.sena abla sende dikkat et paranı sayarak kasaya otur.wc ye giderken kilitle.pos cihazlarına da dikkat et.kasayı teslim etmeden paranı say.bozuk paranı alırkende say teslim ederkende.zaten birçok oyun bozuk para alıp verirken olur.zaten zamanla alışınca herşey rayına oturur.ama hakkını yedirme.
ben ona hakkımı yedirmedim.zaten 8 ay sonra o işten çıkınca beni muhasebeci yaptılar.hala arar o nasıldı şu nasıldı derler.büyük güzel bir iz bıraktım hayatlarında.işte bu bana yeter.
gelelim ortim ruweydaya.canım sendne çok özür dilerim.şu misafir olmasa herşey çok güzel olacaktı.inş bu hafta veririm biraz.gerçi 200 gr kilo almışıminş onu verir eski halime kilo veren halime dönerim.
hepinizi öptüm kızlar
canım çok sevindim bak tatlıya bağlanmış.ama sen yine de dikkatli ol derim.kesinlikle hep say ve kime bırakıcaksan onun yanında say.kilit varsa kilitle.
canım ben de öğlen için tavuk sote ve köfte götürüyodum.ayran alıyodum bi de.bi gün önceden yap koy dolaba sabah götür.ısıtmaya da gerek yok.ohhh misss..
tubacım madem okuyosun yazayım ben de.çok üzüldümcanım.tatlı canını sıkma ve alttan al demiyorum ama eşinle barış bence.ne de olsa iki çocuk var arada.onlar yüzünden kestirip atma.kib bekliyoruz ayın 4 ünde.
canım benim yaaaaa.insanlar bööle işte.herkesin bi huyu var değişik.çok ilginçler.canını sıkma.en çok yaptığımız hata başkalarına sinirleniyorz ama acısını yakınımızdakinden çıkarıyoruz.buna ben de dahilim tabi.
slmmm kızlarrrr.geçmişi okudum.eşim notları girecek nete.şimdilik hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?