70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınlar,
mutlu ve güzel bir gün hepimizin olsun inşallah,

tuğbacım, senin haberlerini bekliyoruz. İnşallah eşinle barışmışsındır, barışmadıysan da, en kısa zamanda barışırsın inşallah canım. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.

dünkü menümü yazayım, akşam ekmek olmadı ama dayanamadım yedim.

2 ocka-pzrt
çeyrek tost
1 bardak süt

yeşil çay

1 tbk kabak yem.
5 kaşık makarna
yoğurt

7 otlu çay
1 kase yulaf ezm.yoğurt
içine 6-7 kuru üzüm

kereviz yemeği
çorba
yeşillik
2 dilim ekmek

2 küçük portakal
1 havuç

geçenlerde işyerimde koridorda yürüyodum. bir bayan arkadaş bana doğum ne zaman diye sordu. beni hamile sanıyomuş. bu arada bu işyerinde işe başlayalı 5 ay falan olduğu için geçmişimi bilmiyo. o kadar moralim bozuldu ki . aslında beni kamçılamış oldu.
dolabımın sürekli bir köşesinde bulunan eski kıyafetlerimden 36 beden bir türlü vazgeçemiyorum. ve artık kararlayım ve onların içine tekrar gireceğim. 46 bedenden 36ya düşeceğim allahın izniyle. tamam 36 belki olmayabilir ama 38 kesin inşalalh

Çok geçmiş olsun, gerçekten zor bir durum. Ben de muhasebeciyim anlayabiliyorum seni. Flash diski bulma ihtimalin yok mu? Bir de neden bilgisayara değil de flash diske kaydediyorsun ki?

sabah kahvaltıda:

1 kk light beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim kepek ekmek

Bu arada;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

Bu kuralı hiç anlayamadım, salam sucuk nasıl serbest oluyor ve siz bu şekilde kilo verebiliyor musunuz?

çok sağol ortim yaa valla hala kötüyüm ter atıyorum öyle okuldayım ama sevk alıp gitsemmi diye düşünüyorum midemde üşütmeden değilde tansiyonun düşmüş sabah anneme ölçtürdüm büyüğü 9da dedi bende tuzlu ayran içtim okula gelince ama düzelme olmadı bu hafta spor yapamadığım için artıya gidebilirim yoksa bişey yiyebildiğim yok midem almıyor

evet patrona söylemek lazım ama zor bir durum sanırım çok önemli belgelerse canı sıkılacaktır çok anlamam muhasebe işinden ama umarım bir çözüm yolu bulursun biara bende kaybetmiştim ama tabi hesap vereceğim kimse yok benim sadece yıllarca topladığım bilgiler gitmişti

İnşallah canım, hep beraber düşeceğiz. Yeşil çayı düzenli içmeni tavsiye ederim.

malesef boyle ınsanlar var canım mıymıy memnunıyetsız gıcık tipler bosver takma kafana
merhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?
hosgeldın tabıkı katılabılırsın
bu menuyle nası doyuyosun dılekcım masallah
öğlen aksam az olmus bana göre tek corba olmaz sebze yemegı et tavuk da ekle öğünlere suyu en az 2 yap barı
maşallah cok güzel tebrıkler
gecmıs olsun canım bende fenayım tam düzelemeden tekrar hasta oluyorum anlamaıdm gıttı bend edün aksam erkenden yattım sabah kalktıgımda benımde bogazımda bır dugum halsızlık mıde bulantısı ıste sıcak bısyeler ıctım zorla ekmek arası yedım ıalcımı ıctımde azcık kendıme geldım valla
güzel vermıssın bende de göbek var bende cekemıyorum mekık belım ve boynum problemlı yarım mekık falan ceksen yada karnını gün içinde sık bırak canımbırazda olsa ıse yarar

üzüldüm canım ıns bulursun kısa zamanda

günaydın arkadaslar bende bıraz sıkıp bı 5 kg vermek ıstıorum ama haftalardır bı kendıme gelmedım hastalıktan halıyle düzensiz yemem ıcmem bı süre zaten yemeklerın tadını bıle alamadan gectı bı düzelsem cekı düzen vercem kendıme ınsallah

Teşekkürler, flash ta olması şöyle ki pc formata gitmişti o ara hepsini ona atmıştım sonrada flash ta çalıştım hep pc ye atayım dedim erteledim, başka yere yedekleyim dedim ha bugün ha yarın derken kaybettim. Bulma ihtimalim kalmadı gibi, şimdi işin çözün noktasındayım.

Herkese iyi günler bugün dayanamadım meraktan tartıldım ve 600 gr gitmiş nasıl sevindim bilemezsiniz inşallah cumaya kadar daha da verebilirim

sabah kalkar kalkmaz bir büyük fincan limonlu yeşil çay içiyorum. günde 2-3 fincan içmeye çalışıyorum. gece yatarken de 1 bardak ılık suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup onu içiyorum. inşalalh bu sefer hepsi işe yarayacak

bende kılo boy yazayım bı..
kılo 71
boy 160
yas 29
bakalım nekadar zamanda vercem sabah kahvaltımda yumurta kepek ekmek yesıl cay bol salatalık vardı ...

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.çünkü aynı sorun bendede var.ben iki doğum yaptım.doğumlardan öncede göbek sorunum vardı.o zamanlar 62 lerde hamile kalıp şimdiki kilolarımda doğumla son bulurken bu sene rekorumu kırdım ve 76 lara çıktım göbeğim aynı senin anlattığın gibi yani..bide boyumda kısa artık sen düşün gerisini.çok iştahlı biriyim.buna engel olamıyorum yemeğe oturunca miktarını ayarlıyamıyorum.benim sorunumda buyememi kontrol altına alabilsem çok kolay kilo verebiliyorum.bi ara diyetisyene gitmiştim yağ oranımı falan ölçmüştü.asıl yaşım34 olmasına rağmen metabolizma yaşımın 43 olduğunu sölemişti.çok üzülmüştüm:18::18::18:eşime yürüyüş bandı aldırdım.kışın spor yapamadığım için. geçen sene 66 ya kadar indim.sonra sporu bıraktım ve yemeği kısamadığım için şimdi bu haldeyim.sonra burayı keşfettim ve aralarına bende katıldım.bende yeniyim yani.inşallah faydasını görücez hepberaber.

kızlar günaydın!
geçmişe gelişigüzel göz attım ama denk geldiğim sayfalarda da tuğba banlanmış yazıyordu,hayırdır?inşallah önemli birşey yoktur.
anneciğim geldi benim de pazar günü memleketten, tabii anne yemekleri börek çörek tatlıları evde.. şimdi tartıldım 65,9dan 67ye çıkmışım işte 3 günde daha da yiyorum
sizlerde durumlar nasıl?
ortim nerelerdesin dur sana özel mesaj da atayım,hiç sesin soluğun çıkmıyor zeynepcim?

günaydın kısçelerrrr kaçak girdim kızlar bi bakıyım dedim..dün akşam eve gelince kkya girmek istedim ama açılmadı :26: herkes iyidir umarım
aaaaaaaaaaaa demekki oda biliyor kimin suçlu olduğunu bence haftalık konusunu aç iste hakkını bırakma sonradan üzülürsün tutki aynı şey tekrar oldu yine sineyemi çekiceksin

hadi bakalim canim isallah düzene girer görüsürüz :80:

kızlar çok teşekkür ederim verdiqiniz destek herşeye deqer...para konsunu açacaktım ama gerek kalmadı..oqlu geldi babasına ''baba ablanın parasını verdinmi'' dedi...dün dışarıya çok ödeme yapıldıqı için personele ödeme yapılmadı sanırım bgün verirler...neyse seviyemi bozup para istememe gerek kalmadı umarım bundan sonra bu tür şeyler yaşamam..

tqbaa noldu canım yaaa ayy çok üzüldüm..inş. en kısa zamanda aramıza dönersin...boşuna dememişler doqru söyleyeni 9 köyden kovarlar diyee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…