Merhaba canım, çizelgene bakıyorum da, ne güzel kilo vermişsin. Diyete ne zaman başladın, kısaca neler yedin içtin, bize de anlatır mısın? Ben yeniyim burda, biz yenilere tavsiyelerin nelerdir? Böyle çizelgelerinde 15-20 kg. vermiş kişileri görünce açıkçası imreniyorum. Umarım 1 sene sonra ben de öyle bir çizelgeye sahip olabilirim.
Herkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana
canım oğluşu uyutup geleyim anlatırım klasik şeyler aslında..ama benim için büyük başarı..
cok gecmıs olsun canım alerjık astım mı var oglunda benım oglumda 10 gün önce 39.5 tu atesı hava verdıler acılde bıdaha olursa alerjık mı dıye arastırcaklar bencede ıptal et mısafırlerıHerkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana
inşallah düzeltirsin canım..geçmiş olsun..
tebrikler canım....biz de seninle gurur duyuyoruz..
canım 8 ay önce ben de 46 bedendim şimdi 40 oluyor..azmederek olacak ve sabrederek tabii.... hemen olmasını beklemek doğru değil...
hoş geldiniz kızlar ve diğer yeni gelenler..
ben de sucuk pastırma yiyorum kahvaltıda ama yağsız ve abartmadan tabi..benim çocuklar bana şaşırıyorlardı anne hem pastırmalı yum yiyor hem dezayıflıyorsun diye..
ama salam sosis onlara karşıyım katkı maddeleri var içeriğinde çünkü...tabi isteyen yesin bişey diyemem...
canım bikaç gün memelekete gittim yeni geldim...amcam vefat etti o yüzden uğrayamadım..
ben de merak ediyordum düzeldiğine sevindim..
arkadaş topikteki herkesi merakta bırakmış gitmiş...
biz kendi bildiğimiz gibi kilo vermeye devam edelim kızlar..
bu arada hafta sonu memelekete gittim..
herkes nası zayıflamışsın öyle deyip şaşırdılar...6 kilo gitti onlrdan ayrıldıktan sonra ama epey faarketmiş demek ki..
yeter artık zayıflama dediler ama onlara bu halimle bile kilolu grubuna girdiğimi anlatamadım...
bi de 8 ay dır görüşmediğim kişleride gördüm o zaman 78 kg dim onlar iyice
başın saolsun canım ayrıca tebrık ederım boyle guzel tepkılerle karsılasman cok mutlu etmıstır senı cok ıstıkrarlı buluyorum ben senı agır ve emın adımlarla gıdıyorsun maşallah
ben sürekli bakiyom zatenama yazamiyorum
bu arada hafta sonu memelekete gittim..
herkes nası zayıflamışsın öyle deyip şaşırdılar...6 kilo gitti onlrdan ayrıldıktan sonra ama epey faarketmiş demek ki..
yeter artık zayıflama dediler ama onlara bu halimle bile kilolu grubuna girdiğimi anlatamadım...
bi de 8 ay dır görüşmediğim kişleride gördüm o zaman 78 kg dim onlar iyice
Yeşil çayda anlaşamadık sizinle sayın kaptanım
Ben Eylül ayında Yumurtalığımdaki kistden ameliyat oldum..Ameliyattan önce sabah akşam aksatmadan Yeşil çay içerdim
Severdim de şu demlenen yaprak olanından almıştım herkese ondan tavsiye ederim..
Neyse ameliyattan sonra bana yeşil çay kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi doktorumMeğer Östrojen hormonu etkisi yapıyormuş vücütda
Bir kaç doktor daha sorduk aynı şeyi söylediler:26:
Ogün bugundur ağzıma sürmüyorum içmiyorum kistim yenilenir die korkuyorum...
Siyah çay ile yeşil çay aynı biliorsunuz sadece siyah çay güneşte kurutuluyor o yüzden siyahlaşıyor ve içindeki bu madde etkisini yitiriyormuş..
Ama yeşil çay güneşle işlem görmediği için bu madde içinde etkin kalıyor..
Sizlerde de şikayet varsa dikkat edin derim...
cok gecmıs olsun canım alerjık astım mı var oglunda benım oglumda 10 gün önce 39.5 tu atesı hava verdıler acılde bıdaha olursa alerjık mı dıye arastırcaklar bencede ıptal et mısafırlerı
yok canım allaha sukur astım deıl ama bazı meyvelere ve bıcok ılaclara alerjısı var bızde 10 gun once evde 1hafta bıyunca hava verdık bronsıt demıstı doktor daha yenı duzelmıstı yıne basladı bunada şükür
cok gecmıs olsun canım alerjık astım mı var oglunda benım oglumda 10 gün önce 39.5 tu atesı hava verdıler acılde bıdaha olursa alerjık mı dıye arastırcaklar bencede ıptal et mısafırlerı
yok canım allaha sukur astım deıl ama bazı meyvelere ve bıcok ılaclara alerjısı var bızde 10 gun once evde 1hafta bıyunca hava verdık bronsıt demıstı doktor daha yenı duzelmıstı yıne basladı bunada şükür
bıze de bronşiolit dediler hala gecmedı öksürüğü ne bılım artık bu hastalıkların ısmı de mı degısmıs nolmus bronşiyal astım dıyolar alerjık astım dıyolar hemen astım kelımesı kullanıyolar bend ekorkuyorum paranoyak oldum allah korusun yavrularımızı
bıze de bronşiolit dediler hala gecmedı öksürüğü ne bılım artık bu hastalıkların ısmı de mı degısmıs nolmus bronşiyal astım dıyolar alerjık astım dıyolar hemen astım kelımesı kullanıyolar bend ekorkuyorum paranoyak oldum allah korusun yavrularımızı
Herkese çook geçmiş olsun, acil şifalar inşallah.
Herkese çook geçmiş olsun, acil şifalar inşallah.
saol canım amın
üst beden olayına gelınce benım kollarda sıkıntım yok göğüslerden şikayetcıyım bırd eomuzlarım genız ama tabı onlara bısey yapamıyorum sende kol calıstıran egzersızler yapabılırsınonun harıcı pek bı bılgım yok malesef
Merhaba canım, çizelgene bakıyorum da, ne güzel kilo vermişsin. Diyete ne zaman başladın, kısaca neler yedin içtin, bize de anlatır mısın? Ben yeniyim burda, biz yenilere tavsiyelerin nelerdir? Böyle çizelgelerinde 15-20 kg. vermiş kişileri görünce açıkçası imreniyorum. Umarım 1 sene sonra ben de öyle bir çizelgeye sahip olabilirim.
Kızlar, üst bedeninden şikayeti olan var mı? Özellikler kollardan. Ben kollarımdan çok şikayetçiyim, bu şekilde şikayeti olan veya önceden olup da, şimdi zayıflamış olanlar, tavsiye bekliyorum. Bu leslie iyi ama hep alt beden çalıştırıyor sanki. Gerçi 5 mil'e hiç bakamadım ama en fazla 35 dakikalığına bakabildim. Öneriler itinayla alınır, dinlenir.
benim kiloların çoğu hamilelik ve doğum sonrası kilolar...
80 le doğuma gittim..74 e düştüm ...3 ay sonra 79.8 kg çizelgemdeki kilo..
o zaman kendine gel dedim yarım dünya gibi olmuştum..kilolarım bölgesel olmayınca çevreden çok kilo aldın gibi tepkiler gelmiyordu..
benim eşim abur cuburu çok sever eve psta böreek kurabiye çikolata ne bulduysa getirir tabi ben de de iştah var bi de emziriyorum ya bahanem var...
emzirmek kilo falan verdirmiyor fazlaa yersen anca normal yersen emzirirken kilo verebilirsin..
ben de abur cuburları yedim gecenin bi vakti yediğim çoktu...
kıyafetlerim hiç olmuyordu..eteklerin fermuarını açıp giydim başlarda.. 2-3 tanede gömlek aldım..pantalonlar haliyle girmiyor bile..
şubat ayında 79.8 i gördüm 2011 de...
biraz dikkat ettim ama yiyorum yine bursaya annemlerin yanına gittim mart ayının başında ..umreden gelmişlerdi..77.5 le gittim
orda da yaptığım tek şey ikram edilen baaklava tepsilerine yanaşmamam oldu..yine biçok şey yedim gezmeler gittik kısmadım bişey..3 hafta kaldım..nisan başı geldiğim de
76 kg dim..aaaa bi sevindim çok az dikkatle demek kilolar gidiyordu.. bi de orda bana takıldılar çok şişkosun diye..ailenin en tombulu ben olmuştum..şimdi ailenin en çıtırı...
şişko olmak acayip hırs yaptı..zaten aynalara da küsmüştüm..resmen kendim den tiksiniyordum....
mayıs ayında bu topiği keşfettim..bu topiğin bana sağladığı en büyük şey motivasyonomu kırmamak ,vazgeçmemek oldu..
nasıl beslenmem gerektiğini az çok biliyordum..ama burda verilen destek psiklojik olarak rahatlamanı sağlıyor....
zaten emzirdiğim için katı bi diyet asla yapmadım...
3 ana 3 ara öğünede dikkat edemedim..çünkü sabah kahvaltımı çeç yapıyordum..akşam da 17 gibi akşam yemeği..aralarda ceviz yoğurt geneldede meyve yiyordum....
2 aydırda akşam 8 den sonra meyve dahil yememeye çaalişıyorum...
günlerimiz oluyor ..günlere gittiğim günler sabah k fleks ve süt yiyorum..3 çeşit yapılmışsa yiyorum..çeşit fazlaysa bölüyorum hepsini yemiyorum...
akşamda salata ve çorbayla oluyor..
normal zamanlarda öğünlerin yanında yoğurt muhakkak yiyorum yoğurdu kendim yapıyorum..
sebze yemeği çok az yağla yaparım...köfte tvuk balık protein içeren gıdalar öğünlerin birinde muhakkak oluyor..
sabah kahvaltılarında peynir,zeytin,yumurta ve iki dilim tam buğday veya çavdar ekmeğim kesin oluyor..ve yanında mevsimine göre yeşillik..
khvaltıdan iyice doyaralk kalkıyorum...
haa bi de şekeri kestim bu topiğin faydaları..çok çay içmiyordum ama olsun zaten faydası yok..şimdi şekersiz çay içiyorum..
emzirdiğim için genelde rezene içtim diğer bitki çaylarını fazla tüketmedim...
dediğim gibi çok katı kurallarım olmadı..kendimi kasmadım..yeri geldi hamburger yedim yeri geldi tatlı,pizza
ama zevk alarak yedim pişmaan olmadan..ama ama akabindeki günlerde dikkat ettim...bu zamana kadar sadece kurban bayramı sonrası bildirimde artı kilom vardı..onda da açık büfe bi oteldeydik..
yazın temmuz ayında memelekete gittim annnemlerin yanına tabi hiç dikkat etmedim..bi de ramazan tatlılar börekler yedim de yedim..3 ayda 3 kilo almştım..normalde öyle fazla yemeyle ayda 4 kilo alırdım..demek ki verileb kilolar kalıcı oluyor..
spor konusuna gelince kesinlikle olması gerekiyor..ben pek yapamadım..
ilk başlarda arada yürüyordum...
bi ara platese niyetlendim tek başına olmuyor yapamadım..
son zamanlarda lesli yaptım ama aralara bişeyler girdi ara verdim..şimdi biraz rahatsızım düzeleyim yapmaya başlıcam..benim kilo vermemde en büyük etken hayatımdan abur cuburları çıkarmak oldu tamamaen olmasa da..ve yemeği erken yemek..akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışmak...
su anda hamilelik ve sonrası aldığımtüm kilonun altındayım...
6 kilo kaldı..bu da daha önceki doğumlardan kalan kilolar ..
inşallah bunlarda gidecek..
inşallah hepimizin istemediği kilolar da gidecek....
sağolasın arzucum..aniden olunca şaşırdık çok kötü olduk...inşallah düzeltirsin canım..geçmiş olsun..
tebrikler canım....biz de seninle gurur duyuyoruz..
canım 8 ay önce ben de 46 bedendim şimdi 40 oluyor..azmederek olacak ve sabrederek tabii.... hemen olmasını beklemek doğru değil...
başın saolsun canım ayrıca tebrık ederım boyle guzel tepkılerle karsılasman cok mutlu etmıstır senı cok ıstıkrarlı buluyorum ben senı agır ve emın adımlarla gıdıyorsun maşallah
evet kilo konusuna gelince yavaş yavaş da olsa veriyorum çok şükür...
4-5 kilo bile o kadar farkediyor ki insanda
Bide uzun zamandır görmeyenler hemen farkediyorlar o ayrıca güzel bi durum.
O övgüleri duyunca çektiğim çileye değmiş diyosun.
kesinlikle değiyor..gerçi çok çile çekmedik ama sabır gerektiren bi süreç
ben diyeti sık sık deliyorum da...
dilekcim sen diyetisyene gitmeyi düşünüyordun..naptın..
benim kiloların çoğu hamilelik ve doğum sonrası kilolar...
80 le doğuma gittim..74 e düştüm ...3 ay sonra 79.8 kg çizelgemdeki kilo..
O zaman kendine gel dedim yarım dünya gibi olmuştum..kilolarım bölgesel olmayınca çevreden çok kilo aldın gibi tepkiler gelmiyordu..
Benim eşim abur cuburu çok sever eve psta böreek kurabiye çikolata ne bulduysa getirir tabi ben de de iştah var bi de emziriyorum ya bahanem var...
Emzirmek kilo falan verdirmiyor fazlaa yersen anca normal yersen emzirirken kilo verebilirsin..
Ben de abur cuburları yedim gecenin bi vakti yediğim çoktu...
Kıyafetlerim hiç olmuyordu..eteklerin fermuarını açıp giydim başlarda.. 2-3 tanede gömlek aldım..pantalonlar haliyle girmiyor bile..
şubat ayında 79.8 i gördüm 2011 de...
Biraz dikkat ettim ama yiyorum yine bursaya annemlerin yanına gittim mart ayının başında ..umreden gelmişlerdi..77.5 le gittim
orda da yaptığım tek şey ikram edilen baaklava tepsilerine yanaşmamam oldu..yine biçok şey yedim gezmeler gittik kısmadım bişey..3 hafta kaldım..nisan başı geldiğim de
76 kg dim..aaaa bi sevindim çok az dikkatle demek kilolar gidiyordu.. Bi de orda bana takıldılar çok şişkosun diye..ailenin en tombulu ben olmuştum..şimdi ailenin en çıtırı...
şişko olmak acayip hırs yaptı..zaten aynalara da küsmüştüm..resmen kendim den tiksiniyordum....
Mayıs ayında bu topiği keşfettim..bu topiğin bana sağladığı en büyük şey motivasyonomu kırmamak ,vazgeçmemek oldu..
Nasıl beslenmem gerektiğini az çok biliyordum..ama burda verilen destek psiklojik olarak rahatlamanı sağlıyor....
Zaten emzirdiğim için katı bi diyet asla yapmadım...
3 ana 3 ara öğünede dikkat edemedim..çünkü sabah kahvaltımı çeç yapıyordum..akşam da 17 gibi akşam yemeği..aralarda ceviz yoğurt geneldede meyve yiyordum....
2 aydırda akşam 8 den sonra meyve dahil yememeye çaalişıyorum...
Günlerimiz oluyor ..günlere gittiğim günler sabah k fleks ve süt yiyorum..3 çeşit yapılmışsa yiyorum..çeşit fazlaysa bölüyorum hepsini yemiyorum...
Akşamda salata ve çorbayla oluyor..
Normal zamanlarda öğünlerin yanında yoğurt muhakkak yiyorum yoğurdu kendim yapıyorum..
Sebze yemeği çok az yağla yaparım...köfte tvuk balık protein içeren gıdalar öğünlerin birinde muhakkak oluyor..
Sabah kahvaltılarında peynir,zeytin,yumurta ve iki dilim tam buğday veya çavdar ekmeğim kesin oluyor..ve yanında mevsimine göre yeşillik..
Khvaltıdan iyice doyaralk kalkıyorum...
Haa bi de şekeri kestim bu topiğin faydaları..çok çay içmiyordum ama olsun zaten faydası yok..şimdi şekersiz çay içiyorum..
Emzirdiğim için genelde rezene içtim diğer bitki çaylarını fazla tüketmedim...
Dediğim gibi çok katı kurallarım olmadı..kendimi kasmadım..yeri geldi hamburger yedim yeri geldi tatlı,pizza
ama zevk alarak yedim pişmaan olmadan..ama ama akabindeki günlerde dikkat ettim...bu zamana kadar sadece kurban bayramı sonrası bildirimde artı kilom vardı..onda da açık büfe bi oteldeydik..
Yazın temmuz ayında memelekete gittim annnemlerin yanına tabi hiç dikkat etmedim..bi de ramazan tatlılar börekler yedim de yedim..3 ayda 3 kilo almştım..normalde öyle fazla yemeyle ayda 4 kilo alırdım..demek ki verileb kilolar kalıcı oluyor..
Spor konusuna gelince kesinlikle olması gerekiyor..ben pek yapamadım..
Ilk başlarda arada yürüyordum...
Bi ara platese niyetlendim tek başına olmuyor yapamadım..
Son zamanlarda lesli yaptım ama aralara bişeyler girdi ara verdim..şimdi biraz rahatsızım düzeleyim yapmaya başlıcam..benim kilo vermemde en büyük etken hayatımdan abur cuburları çıkarmak oldu tamamaen olmasa da..ve yemeği erken yemek..akşam 8 den sonra bişey yememeye çalışmak...
Su anda hamilelik ve sonrası aldığımtüm kilonun altındayım...
6 kilo kaldı..bu da daha önceki doğumlardan kalan kilolar ..
Inşallah bunlarda gidecek..
Inşallah hepimizin istemediği kilolar da gidecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?