canımsağol benim kaptan yardımcılığı için oyum sana bu üçüncü yazışım hayırlısı olsun
BencedeKaptan yardımcısında oyum kendi de isterse Dilek ' e
arkadaşlar bugün bildirimlerinizi yalnızca buraya yazın,,ama yarın yine yapılmasını isteyebiliriz,,unutmayın bugünkü kilonuzu,,çünkü bugün herşey karara bağlansın,,ona göre alırız bildirimleri,,buraya yapılarak hiç bişey doğru olmuyo ,,düzen bakımından tabii,neyse hayırlısı olsun,,
kızlar ben çıkmak zorundayım
eğerki benim oyum kabul ediliyorsa
kaptanlık için oyum tuğbaya
kaptan yardımcılığı için dileğe
eğerki sena hanım için yazdıklarımdan eleştirenler olursa tekrarlıyorum kendi yaşadığım şeyi yazdım yazdığım şeylere sena hanımdan cvp hiç gelmedi bana yanıtı tuğba verdi dilek verdi arzu verdi kılavuz verdi burası kimsenin tekelinde değil
dilek kaptan yardımcısı ımmm sana oy yok ben ortimi paylaşmak istemiyorum
kaptan tuba yardımcıda dilek olsun diyebilirim
Ama vaadlerinizi görelim kızlar
Beni motive edecekmisiniz etmezseniz nerdeyseniz gelir bulu döverim...
6yı görmüştüm be geri fırladım tepelere tabi bıraktınız benim gibi bi umutsuz vakayı motive etmeyi
dün den beri çok gerildik..Allah korusun canımöyle deme bak mikropsuz 1 kilo gitmiş bile
O halde oyum Tuğba' ya
Merhaba ziyaretçi abla hatırlamazmıyım demiştim ya sana ben burdayken veremedim sen nasıl verdin kiloları diyeçok geçmiş olsun yeniden hoşgeldin aramıza
Sağol canım sende çok güzel yazmışsınseviyorum bende blackcat ' i kimse gitmesin zaten yeniden kaynaşalım muhabbet ile verelim kilolarımızı
BencedeKaptan yardımcısında oyum kendi de isterse Dilek ' e
Sağol canım
cv yazmışsın ya cv ne demek acaba diye bi düşündüm sonra koptum
kaptan tuba yardımcıda dilek olsun diyebilirim
Ama vaadlerinizi görelim kızlar
Beni motive edecekmisiniz etmezseniz nerdeyseniz gelir bulu döverim...
6yı görmüştüm be geri fırladım tepelere tabi bıraktınız benim gibi bi umutsuz vakayı motive etmeyi
arkadaşlar,,oylarınızı buraya yazın kimi kaptan olarak yazmak istiyosunuz sadece oyum şuna demeniz yeterli,,
yazdıklarınız bir araya toplayıp buraya yazıcam,,ve en çok kime oy verilmişse kaptan olucak,,
ve şunuda belirtmeden edemiycem,,sırf dileğede yardımcı olsun diye oy atanlar için söylüyorum,,ben zaten kaptan olursam ilk işim her daim yanımda olan ve her türlü işimde bana yardım eden 2 kızçe var,,naf ve dilek ,,olursa dileği yardımcım naf'ıda 2. yardımcım yapmayıdüşünüyorum,,bu muhteşem 3lü sayesinde topic eskisindende canlı hale gelip,,motivasyonu tavan yaptırıcaz,en azından fikirlerini danışıcam yardımcılarım olucak fenamı
hepiniz benim için kıymetlisiniz,asla yarı yolda bırakmak istemiyorum,,oyüzden bu verdiğim kararın doğru olduğunu düşünüyorum
canım bana demedin ama ayşe diyince üzerime alındım:))
başka aday yok oy kullanmaya da gerek yok bence tek aday var siz olun
naf merhaba umarım iyisindir
arkadaşlar,,oylarınızı buraya yazın kimi kaptan olarak yazmak istiyosunuz sadece oyum şuna demeniz yeterli,,
yazdıklarınız bir araya toplayıp buraya yazıcam,,ve en çok kime oy verilmişse kaptan olucak,,
ve şunuda belirtmeden edemiycem,,sırf dileğede yardımcı olsun diye oy atanlar için söylüyorum,,ben zaten kaptan olursam ilk işim her daim yanımda olan ve her türlü işimde bana yardım eden 2 kızçe var,,naf ve dilek ,,olursa dileği yardımcım naf'ıda 2. yardımcım yapmayıdüşünüyorum,,bu muhteşem 3lü sayesinde topic eskisindende canlı hale gelip,,motivasyonu tavan yaptırıcaz,en azından fikirlerini danışıcam yardımcılarım olucak fenamı
hepiniz benim için kıymetlisiniz,asla yarı yolda bırakmak istemiyorum,,oyüzden bu verdiğim kararın doğru olduğunu düşünüyorum
yarın burada olamayabiliriz ama
arkadaşlar burası da seçim meydanları gibi olmuşkimseyi tanımadığım için oyun şu kişiye dememin imkanı yok ancak bir an önce bir karara bağlansa çok sevineceğim. çünkü hepimizin asıl amacı kilo vermek ve bunun için birbirimize destek olmak amacımız sadece sohbet etmek olsaydı başka başlıklar altında da yapabilirdik. bu yüzden birinci önceliğimiz olan kilolarımız, menülerimiz yaptığımız aktiviteler hakkında paylaşımlar yapalım. demiyorum hal hatır sormayalım tabi ki de bunları da konuşacağız ama birinci önceliğimizi unutmayalım. ben sena ablayı ya da tuğbayı tanımıyorum sadece geldiğimden beri bir kaç defa tuğbayla yazıştık o kadar. lütfen destek olalım birbirimize daha savaşmamız gereken çokkkkkkk kalorilerimiz var
dün den beri çok gerildik..
accık gülelim dedim ya bi sen çaktın...
aynen ben devaatleri görmek istiyorum he he he..
biraz sallayında politikacılar gibi gülelim yahu..
elmalı karışımımı yaptınız? yeşil elma deniyor ama siz o kurala uydunuzmu? birde karışım yanında yemeye içmeye ve sporada dikkat ettinizmi? çok soru sordum ama o karışı bende düşünüyorumda ondan yanimerhaba kizlar kilo bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyucam
baslangic 70.2
gecen hafta 62.8
bu hafta 61.2giden 1.6
toplam giden 9hedef 58
yeni hedef 55
tugbacim cok tesekkur ederim senin karisim cok ise yaradi cok sagol cok sevincliyim ya sahane hedefe az kaldi simdi kendime yeni hedef koydum ilk hedef 58di simdiki hedef ideal kilom 55ve sizinle bu kilolarida vercegimi dusunuyorum
tuğbanın karışımı ne bizimle de paylaşırmısın?merhaba kizlar kilo bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyucam
baslangic 70.2
gecen hafta 62.8
bu hafta 61.2giden 1.6
toplam giden 9hedef 58
yeni hedef 55
tugbacim cok tesekkur ederim senin karisim cok ise yaradi cok sagol cok sevincliyim ya sahane hedefe az kaldi simdi kendime yeni hedef koydum ilk hedef 58di simdiki hedef ideal kilom 55ve sizinle bu kilolarida vercegimi dusunuyorum
merhaba kizlar kilo bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyucam
baslangic 70.2
gecen hafta 62.8
bu hafta 61.2giden 1.6
toplam giden 9hedef 58
yeni hedef 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?