70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NE KARIŞIMI BU BAKAYIM BİZEDE VERİNDE BİZDE YAPALIM YAHUUU

papatyam tam aklımdan geçiyordun mj yazmışssın..
naf afiyet olsun canım..

Son düzenleme:

süper olcak canım muhteşem 3 lüüü
canım bunu yapmamız gerekıyor merak etme kısa süre ıcınde netleşecek
ay canım ya elımde olmadan sana guldum kusura bakma keısn bu yazımı da görmiyceksınde cunku sadece cumalrı gelıyosun gecmısı okuyamadan yazıp gıdıyorsun haberın yok bıseyden ondan komık geldı bu msj bu arda cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

ooo süper tebrıkler

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* yarım tatlı kaşığı top karabiber

* yarım tatlı kaşığı karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
TUBANIN TARİFİ KIZLAR bende yaptım gerçi ben tane karabiber bulamamıştım değirmende açılmadı tane karabiber vardı içinde bende ondan toz haline çevirdiği için öyle koydum ama iki veya üç kere içtim bana tadı bir tuhaf geldi ama başka içenler harika olduğunu söylüyor bunun için tuğba ayrı bir konu bile açmış bakın isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun-25.html

evet canim yesil elma kullandim yememe 3aydir dikkat ediyorum uc aydir diyetteyim spor malesef ara verdim doktordan sonra sorun yoksa devam edicem

tesekkur ettim canim tugba vermisti ayri bi topik acmisti bu konudan ordan ogrendim ve gercekten ise yaradi tadi kaynatmayla alakali igrencde olabiliyo soyle diyeyim bikere yaptim yanlislikla 10dakika kadar kaynadi ve igrencti doktum onu yenisini yaptim 5dakika kaynatiyorum 5saat sonra suzuyorum tadida hic kotu degil gayet guzel geliyo bana tugba beser tane yazmis ve sonra azgelmis diye degistirdi bende kendime gore ayarladim 8tane karabiber 8tane karanfil kullaniyorum

canım karabıber dövülmüş oldugu ıcın tadı daha yogun gelmıs olabılır tane karabıber daha ıyı oluyo bıcok bıtkı cayından daha guzel bı tadı var bence ben coook onceden yapmıstım bunu ama yedıkelrımı cok azaltmadıgım ıcın fayda etmemıstı normalde de ödem atıcı guzel bı cay

tane karabiber buldum zaten canım tekrar kaynatayım bakalım onu döküp hala duruyor 1 haftadır

tuğbanın karışımı ne bizimle de paylaşırmısın?

bak benim de aklımı çeldiniz şimdi..normalde karışımlara pek itibar etmem ama ..
bu sağlıklı bi karışım gibi..
peki sen yeşil elmamı kullandın canım..

NE KARIŞIMI BU BAKAYIM BİZEDE VERİNDE BİZDE YAPALIM YAHUUU

kizlar gecmisi okuyodum cevap gec oldu kusura bakmayin arkadaslar cevap vermisler zaten sadece sukadar diyebilirim sahane ise yariyo en iyi ornek kendimim ayda 8kilo diyo bende bir haftada 1,6gitti budemek oluyoki ayni devam edersem 6kilo gidebilir buda sahane olur tugba bana 1ay devam et bakalim ne olcak demisti simdi bir aydan sonra ara vericem bir yada iki hafts sonra tekrar basliycam

peki bunu hergün günlük mü yapıcaz?

Tartisma ortami oldugundan sen kimin tarafdasin duruma girdiyi icin gitmek istedim suan disardayim cepden yaziyorum:)
Bugün burda tatil is yok
Senacim ben seni nasil sevdiysem tugbayida sevdim dileki de sevdim
Kimse gitmiyorsa bende gitmiyorum ;-)
Nafcim arzucum msjlarinizi okudum bende sizleri seviyorum
Kizlar hepinizi seviyorum ben birinisi fazla veya az diye birsey yok
Sokakda elimde telefonla yazmaya calisiyom
Görüsürüz
edit: karakedicik gel canim kimse gitmiyormus :)

Kızlar nabersiniz?
Ben bu hafta sadece 500 gr vermişim :)
Ocak sonuna kadar kilomu 68e düşürmem lazım bana dua edin :)
Sonra gelsin moneyler

papatyam tam aklımdan geçiyordun mj yazmışssın..
naf afiyet olsun canım..

Sağol canım

Selam cnm Kaptan seçimi yapılıyor fark ettinmi ? :26: yoksa bildirim yapamacağını yazıp haftaya cuma görüşmek üzere diyerek çıktın mı

Evet ya kimse gitmesin, blackat, suzi, gitmeyin biyerlere.
Hep birlikte aşıcaz bu durumları da.

Bende tuğba,dilek ve naf üçlüsünü çok beğendim.

Son düzenleme:
hah şöyle canım bıyere gıtme yok
Kızlar nabersiniz?
Ben bu hafta sadece 500 gr vermişim :)
Ocak sonuna kadar kilomu 68e düşürmem lazım bana dua edin :)
Sonra gelsin moneyler

canım tebrıkler bay akılo vermıssın son zamanda heralde ısın ucunda bı ıddıa var ınsallah kazanırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…