merhaba kizlar kilo bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyucam
baslangic 70.2
gecen hafta 62.8
bu hafta 61.2giden 1.6
toplam giden 9hedef 58
yeni hedef 55
tugbacim cok tesekkur ederim senin karisim cok ise yaradi cok sagol cok sevincliyim ya sahane hedefe az kaldi simdi kendime yeni hedef koydum ilk hedef 58di simdiki hedef ideal kilom 55ve sizinle bu kilolarida vercegimi dusunuyorum
arkadaşlar,,oylarınızı buraya yazın kimi kaptan olarak yazmak istiyosunuz sadece oyum şuna demeniz yeterli,,
yazdıklarınız bir araya toplayıp buraya yazıcam,,ve en çok kime oy verilmişse kaptan olucak,,
ve şunuda belirtmeden edemiycem,,sırf dileğede yardımcı olsun diye oy atanlar için söylüyorum,,ben zaten kaptan olursam ilk işim her daim yanımda olan ve her türlü işimde bana yardım eden 2 kızçe var,,naf ve dilek ,,olursa dileği yardımcım naf'ıda 2. yardımcım yapmayıdüşünüyorum,,bu muhteşem 3lü sayesinde topic eskisindende canlı hale gelip,,motivasyonu tavan yaptırıcaz,en azından fikirlerini danışıcam yardımcılarım olucak fenamı
hepiniz benim için kıymetlisiniz,asla yarı yolda bırakmak istemiyorum,,oyüzden bu verdiğim kararın doğru olduğunu düşünüyorum
canım bunu yapmamız gerekıyor merak etme kısa süre ıcınde netleşecekarkadaşlar burası da seçim meydanları gibi olmuşkimseyi tanımadığım için oyun şu kişiye dememin imkanı yok ancak bir an önce bir karara bağlansa çok sevineceğim. çünkü hepimizin asıl amacı kilo vermek ve bunun için birbirimize destek olmak amacımız sadece sohbet etmek olsaydı başka başlıklar altında da yapabilirdik. bu yüzden birinci önceliğimiz olan kilolarımız, menülerimiz yaptığımız aktiviteler hakkında paylaşımlar yapalım. demiyorum hal hatır sormayalım tabi ki de bunları da konuşacağız ama birinci önceliğimizi unutmayalım. ben sena ablayı ya da tuğbayı tanımıyorum sadece geldiğimden beri bir kaç defa tuğbayla yazıştık o kadar. lütfen destek olalım birbirimize daha savaşmamız gereken çokkkkkkk kalorilerimiz var
ay canım ya elımde olmadan sana guldum kusura bakma keısn bu yazımı da görmiyceksınde cunku sadece cumalrı gelıyosun gecmısı okuyamadan yazıp gıdıyorsun haberın yok bıseyden ondan komık geldı bu msj bu arda cok gecmıs olsun dıkkat et kendıneselam kızlar ben geldimm
bildirim yapamayacağım
KAPTAANNNNNNN BU HAFTA İZİNLİ SAYARMISIN BENİİ RAPOR ALAMMI DOKTORDANNN
şaka bi yana bu hafta hep hastaydım yine doktorlar vss kulak ağrısı iç kulakta iltihap varmış feci ağrıyo ilaçlar gırla yanii
idrar yollandırından da muzdaribim ağır üşütmüşüm birde grip tam dır yani benm durum iğnelerle ayakta duruyorum diyebilirim bu nedenle bu hafta beni es geçin izinli sayın olurmu malum yine + dayım zaten ama baya iğne ilaç kullandım karnım sa davul gibi saülıklı bir kilo olayı olmaz bu hafta benim için o nedenle izin istiyorum TUBAAAA duydunmuuu
merhaba kizlar kilo bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyucam
baslangic 70.2
gecen hafta 62.8
bu hafta 61.2giden 1.6
toplam giden 9hedef 58
yeni hedef 55
tugbacim cok tesekkur ederim senin karisim cok ise yaradi cok sagol cok sevincliyim ya sahane hedefe az kaldi simdi kendime yeni hedef koydum ilk hedef 58di simdiki hedef ideal kilom 55ve sizinle bu kilolarida vercegimi dusunuyorum
elmalı karışımımı yaptınız? yeşil elma deniyor ama siz o kurala uydunuzmu? birde karışım yanında yemeye içmeye ve sporada dikkat ettinizmi? çok soru sordum ama o karışı bende düşünüyorumda ondan yani
süper olcak canım muhteşem 3 lüüü
canım bunu yapmamız gerekıyor merak etme kısa süre ıcınde netleşecek
ay canım ya elımde olmadan sana guldum kusura bakma keısn bu yazımı da görmiyceksınde cunku sadece cumalrı gelıyosun gecmısı okuyamadan yazıp gıdıyorsun haberın yok bıseyden ondan komık geldı bu msj bu arda cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne
ooo süper tebrıkler
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* yarım tatlı kaşığı top karabiber
* yarım tatlı kaşığı karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
TUBANIN TARİFİ KIZLAR bende yaptım gerçi ben tane karabiber bulamamıştım değirmende açılmadı tane karabiber vardı içinde bende ondan toz haline çevirdiği için öyle koydum ama iki veya üç kere içtim bana tadı bir tuhaf geldi ama başka içenler harika olduğunu söylüyor bunun için tuğba ayrı bir konu bile açmış bakın isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun-25.html
canım karabıber dövülmüş oldugu ıcın tadı daha yogun gelmıs olabılır tane karabıber daha ıyı oluyo bıcok bıtkı cayından daha guzel bı tadı var bence ben coook onceden yapmıstım bunu ama yedıkelrımı cok azaltmadıgım ıcın fayda etmemıstı normalde de ödem atıcı guzel bı cay
tuğbanın karışımı ne bizimle de paylaşırmısın?
bak benim de aklımı çeldiniz şimdi..normalde karışımlara pek itibar etmem ama ..
bu sağlıklı bi karışım gibi..
peki sen yeşil elmamı kullandın canım..
NE KARIŞIMI BU BAKAYIM BİZEDE VERİNDE BİZDE YAPALIM YAHUUU
tesekkur ettim canim tugba vermisti ayri bi topik acmisti bu konudan ordan ogrendim ve gercekten ise yaradi tadi kaynatmayla alakali igrencde olabiliyo soyle diyeyim bikere yaptim yanlislikla 10dakika kadar kaynadi ve igrencti doktum onu yenisini yaptim 5dakika kaynatiyorum 5saat sonra suzuyorum tadida hic kotu degil gayet guzel geliyo bana tugba beser tane yazmis ve sonra azgelmis diye degistirdi bende kendime gore ayarladim 8tane karabiber 8tane karanfil kullaniyorum
peki bunu hergün günlük mü yapıcaz?
papatyam tam aklımdan geçiyordun mj yazmışssın..
naf afiyet olsun canım..
selam kızlar ben geldimm
bildirim yapamayacağım
KAPTAANNNNNNN BU HAFTA İZİNLİ SAYARMISIN BENİİ RAPOR ALAMMI DOKTORDANNN
şaka bi yana bu hafta hep hastaydım yine doktorlar vss kulak ağrısı iç kulakta iltihap varmış feci ağrıyo ilaçlar gırla yanii
idrar yollandırından da muzdaribim ağır üşütmüşüm birde grip tam dır yani benm durum iğnelerle ayakta duruyorum diyebilirim bu nedenle bu hafta beni es geçin izinli sayın olurmu malum yine + dayım zaten ama baya iğne ilaç kullandım karnım sa davul gibi saülıklı bir kilo olayı olmaz bu hafta benim için o nedenle izin istiyorum TUBAAAA duydunmuuu
orticim hergün yapmana gerek yok bitesiye kadar içiyorsun sonra yeniden hazırlıyorsun gerçi bana sormadın ama ben daha önce tuğbaya sormuştum ondan cevap vereyim dedim
hah şöyle canım bıyere gıtme yokTartisma ortami oldugundan sen kimin tarafdasin duruma girdiyi icin gitmek istedim suan disardayim cepden yaziyorum:)
Bugün burda tatil is yok
Senacim ben seni nasil sevdiysem tugbayida sevdim dileki de sevdim
Kimse gitmiyorsa bende gitmiyorum ;-)
Nafcim arzucum msjlarinizi okudum bende sizleri seviyorum
Kizlar hepinizi seviyorum ben birinisi fazla veya az diye birsey yok
Sokakda elimde telefonla yazmaya calisiyom
Görüsürüz
edit: karakedicik gel canim kimse gitmiyormus :)
Kızlar nabersiniz?
Ben bu hafta sadece 500 gr vermişim :)
Ocak sonuna kadar kilomu 68e düşürmem lazım bana dua edin :)
Sonra gelsin moneyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?