70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sadece yanlı gösterilmeme üzüldüm.dedim ya belki de benim senayla eskilerde paylaştığım farklıydı.ama sen de yazın geldin sanırım.eskiyi bilmemen normal.dedimya kimseye kırgın değilim sadece üzüldüm.

afiyet olsun ortim olmuş bi kere cumaya kadar önümüzde koca bir hafta var telafi edersin sen onu. zaten süt üretirken yakarsın sen onları.

Selam kızlar, Bayanlar

Acaba rica etsem benide aranıza alırmısınız ??

1,69 boyunda 69 kilo hipoglisemi (şeker başlangıcı) ve troid hastasıyım. 21 yaşındayım. Marta kadar 61 kiloya düşmek zorundayım 1600 klorilik diet listem var kılı kılına uyamıyorum ancak elimden geldiğince yapıyorum. Doktorum şuan spor isteğime bıraktı hastalığım olduğu için spor kilo vermeni hızlandırmaz dedi. Bende sporu daha sonraya bıraktım. 5 aydır hiç kilo veremedim çok dikkat etmem rağmen 2 haftadır diyetteyim ve sadece 1 kilo verebildim :18::18::18: Çok yavaş verebiliyorum hastalıklardan dolayı motive olmaya ihtiyacım var Giymediğim bedenleri giymeye başladım en son 38 beden trendyoldan aldığım bluzun göğüs kısmı çok sıktı kollardan girmedi oturdum ağladım Geride göndermedim giyicem içine sığıcam diye. inşallah yaza doğru sığıcam içine
Bu arada İsmim Sineray Cemre hangisini kullanmak isterseniz

afiyet olsun ortim olmuş bi kere cumaya kadar önümüzde koca bir hafta var telafi edersin sen onu. zaten süt üretirken yakarsın sen onları.

saol cnm ortim ama ortiliğimizi ilan ettik mi??bildirim yaptınmı sen cnm bu hafta başlangıç kilonu yaz kaptana ki haftaya listeye girebilesin

yazdıklarınızı içim sızlayarak okudum... bir parça kilo versinler diye uqraşıp didindiqim arkadaşlarım bunlarmı benim...sabahtan akşama kadar topikte olup herkesle tek tek ilgilendiqim günler unutulup son 2 aydır kursumdan dolayı (haber verdiqim ve kaptan seçelim dediqim halde ki zaten kursum 2 ay sürecek demiştim ) eskisi gibi ilgilenmediqim için bana sarfettiqiniz onca lafı yutup topiqe devam etmem mümkün deqil...zaten gördüqüm kadarıyla aslında kimsenin umurunda deqilmişim...bana çekip gitmek düşer ve kim olsa aynı şeyi yapar...ama unutmayın ektiqinizi biçersiniz....tek yaptıqım yoqunluqumdan dolayı topiqle ilgilenmemek....yeni kaptan seçelim dediqim halde olayı buralara getirip beni suçlu ilan ettiniz...acı bir tecrübe oldu bana....acılar bıraktınız içimde....son bişey daha; tuqba mesajlarının birinde benim için tekrar kaptanlık sevdasına heves etmiş yazmış...ben nil varkende asla kaptan olmak istemedim...nil çok ısrar etti hatta kabul etmedim... birden topiqi bırakıp gitti bidahada gelmedi..zaten 2-3 kişi vardı topikte....mecbur liste yaptım ve kaptanlık serüvenim başlamış oldu....buraya gelen herkes özel ilgi istedi benden...gerektiqi yerde özelden....elimden ne geldiyse yaptım eskiler bilir... zaman zaman ailemden fedakarlık yapıp onlarla geçireceqim zamandan çalıp uzunn listeler yaptım...sırf burdan ayrı kalmamak içim yazın tatile çıkarken ve bayram tatillerinde laptopumu yanıma alıp vodem satın aldım ve ciddi miktarda para ödedim...zamanım vardı evdeydim işim gücüm yoktu...ilgilenebildiqim kadar ilgilenmeye çalıştım...tuqbayada diqer topikten atıldıqında elimden gelen yardımı yapıp onu bu topiqe kazandırmaya çalıştım..tuqbada çok başkadır emeqim..zor günler yaşadı ve aşması için elimden geleni yaptım..beni üzen herşeyi unutup beni bukadar kolay karalaması..ve yazdıkları öyle acıki sanki ben onun düşmanıymışım gibi...
ve şu son olan olaylarda şunu anladım...
herşey boşunaymış...

HOŞÇAKALIN....

hoşgeldin Sirenay. ne güzel anlatmışsın kendini geçmiş olsun. tiroit kilo vermeni mi engelliyor? bende daha yeniyim burda ama güzel vakit geçiyo ve daha azimli oluyo insan bu topikte.

saol cnm ortim ama ortiliğimizi ilan ettik mi??bildirim yaptınmı sen cnm bu hafta başlangıç kilonu yaz kaptana ki haftaya listeye girebilesin

biraz okumaya çalıştım ama kimin kaptan olduğunu bilmiyorum. bildirim buraya yapılsın denmişti bende yazdım ama kimseye mesaj atmadım canım ya.

hoşgeldin Sirenay. ne güzel anlatmışsın kendini geçmiş olsun. tiroit kilo vermeni mi engelliyor? bende daha yeniyim burda ama güzel vakit geçiyo ve daha azimli oluyo insan bu topikte.

Hoşbuldum .Teşekkür ederim .Evet malesef hipotroid varmış 5 aydır. Ben kilo vermeye çalıştıkça su içsem yaradı Hayatımda görmediğim kiloya geldim ben bile inanamadım. 2,5 sene sonra Allah nasip kısmet ederse düğünüm var ve ben kalın gelin olmak istemiyorum madem yavaş kilo vericem vermem gereken 16-17 kilo var şimdiden başlamam gerek

hoşgeldinnn
hipotroidim var kilo vermem zor diyerek başlama bu işe..
bu forumda ynı hastalığa sahip çok kişin başarı öyküsünü okudum
30lu kilolar verenler var
boşver az olsun temiz olsun
önemli olan uzun vadede kalıcı kilo vermek...

Hoşbuldum
İnşallah bende görüuyorum etrafımda ancak en yakın örneğim annem babam ve teyzem Kilo veremiyolar onlardada var hipotroid
Ama azimliyim hiç değilse 1 kilo verdim bu bana yeter

Hoşbuldum
İnşallah bende görüuyorum etrafımda ancak en yakın örneğim annem babam ve teyzem Kilo veremiyolar onlardada var hipotroid

1 kilo 1 kilo gidecek işte
sabırlı ve azimli ol yeter

yeni orti bildirimi

jojop ve arzuayten

orti olduk..artık kilo bildirimini haftaya yapcaz heralde değil mi??sanırım geçti..

Yaptım İnşallah 2 ayda verebilirim 9 kiloyu
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkürler
Sirkeli su deneyen var mı aranızda acaba ?

hoş geldin canım...

Hoşbuldum

2 hf da 1 kiloyu az görme..ben 1 ayda 1 kilo verdim bunada şükür diyorum..

özledim seni deryacım yaaa hoşgeldin ve maşallah yine enerjin mükemmel

slmmm arkadaşlar nasılsınız neler olmuş neler yazılanlara çok üzüldüm ben bayadır gelememiştim
burdaki sohbetler çok hoştur herkes birbirine yardım etmeye çalışıyordu ben sizleri çok özledim ama yüzüm olmadı gelmeye arada kayboluyodumda
suzimm nasılsın canım seninle gece muhabbetlerimiz olurdu tabi tubişlede
tubiş çıtır sey sen nasılsın eridin he az durr bizde zayıflayalım emi
dilek nasılsın canımmm özledim senide bu arada resmini çok begendim dimen geçmicem
naf canım sende iyisindir inşş
yeni gelen ve zayıflamaya calışan arkadaşlar hepimize kolay gelsin inşş çıtır olacakgız 2012 ugurlu gelcek

yarın burada olamayabiliriz ama
sizde yarından sonra burda olursunuz canım ,yada pazartesi
ben arabaya heleki eve bayıldım,,bu arada adını ilk başta sen söylemiştin,,unuttunmu,,ben olsam riske girmezdim
bende beklemezdim senden böyle düşünceleri ama gerçekten onure ettin bizi,,bu arada yaşın kaç yazmamışsın ama,ismimle hitap etmen rahatsız etmedi açıkçası
ne nasıl kabul etmiyorum,,nasıl beni geçersin,,hani beraber yürücektik biz bu yollarda beraber ıslancektik yağan yağmurdaaben artıya çıktım hep eşimin yüzünden,,sırf iddayı kaybediyim diye,kargaşa çıkartıyo

ya,,ama biz seni üzmek istememiştikki,:26:,eğer bende üzücek bişey yazdıysam senii,özür diliyorum,,ben gördüm zaten yazılarını,hiç taraf olduğunu yazmadın haklısın ama,,arkadaşlar senin eskilerini bilmedikleri için şeyetmişler belliki,,
son bi not=ben kendim almadım kararı,,ben sena ablaya sorduklarımın cevabını alamayınca bu konuyu kazene danıştım ve arkamda olduğunu söyleyince bende seçim yapalım kararını sundum,,ve herkez içinde tuttuğu sorunları tek tek söyledi,,bende dahil bu topiğin bu halinden memnun değiliz,,bitsin artık çatışma,,önümüze bakalım,,sende üzülme,,hiç bişey için üzülmeye değmez,,heleki böyle bi yanlış anlaşılma yüzünden

Eki Görüntüle 322409

ya kızlar inanın tam 25 sayfa okudum belkide fazlaydıgözlerim acıdı valla haane kadar aktif bi gün olmuşneyse sadete gelelim,,hepsini okudum yazılanları anca şimdi vakit bulabildim,,eşimle hastaneye gitmiştik ordan anneme gittim,,ve 10da evde oldum tabi,,pcyi açamadım bile yorgundum ,,neyseki çocuklar uyuyunca bende meraktan çatlıyorum zaten hemen koştum geldim,,

gördümki herkez kararını vermiş,,ve gün bitti bugün yepyeni bi gün ve başlangıç olucak ,,sizler içinde benim içimde,,ben kaptan olmayı düşünmedim hiç,,hatta yardımcılığı bırakıyorum diye düşündüğüm bi anda,,bazı arkadaşlarla karar aldık ve gidenin neden biz olucanı tartıştık ve sonuç kaptanlığa aday koyulmam istenmesiydi,,bende düşündüm ve kararımı verdim,,istenmessemde yoluma normal olarak devam ederim ne var dedim,,ama sonsuz teşekkürler ediyorum,,arkamda oldunuz ve istediniz,,bende bundan sonra

:119::124::124:70-79 topiğinin yeni kaptanıyım
:124::124::119:

ve kendiside kabul ediceni söylediği için ve sizlerden gelen yoğun istek üzerine

:119::124:dileği(pucca) kaptan yardımcısı ilan ediyoruuuumm:124::119:

NAF'ı ne etcemi bilemiyorum açıkçasıkendi bulsun bi zahmet bi makam,,hertürlü kabulumüzsün

bildirimler bi hiç yüzünden buraya yapıldı,,ee kim toplıycak şimdi bunları,,düzen bu değildi ve hatalı bildirimler oldu,,bunu düzeltmek için

ve buhaftaki bildirimleri es geçmemek adına fikrimi sunuyorum,,

hafta sonu giremeyenler pazartesi hafta sonu girenlerse yarın veya pazar günü,,özel mesaj atsınlar cumaki kilolarınıbu şekilde hem kimse yorulmamış olur hemde bu haftaki listemizde açıklanır,,

gerçi haberleşemedik ama,,listeyi dilek (pucca)yapıcaktı,,benim için çokta hora geçer haniioyüzden şimdi tekrarlıyorum,,ama yarın cevap ver dilekcim cayarsın mayarsın,ona göre göndersinler,,

kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi dilek'in (pucca) özeline yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

pucca'nın dikkatine kocaman başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi hafta diliyorum inşallah benim içinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…