70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada yeni gelenlere kocaman hoşgeldiniz diyoruum ve topiği kapatıyorumbu saatte başka kim yazcak bilmem ama,,bence topiği ben kapatıyoruum,,bakalım sabah kim açıcak,,ben olmıycam kesin

Hoşgeldin canım.
Monarosa sana destek vermiş hemen zaten.
Bizde hastalık olmasada zaman zaman duygusal durumlardan kilo veremiyoruz sıkılıyoruz.
Ara veriyoruz ama genede brdayız birbirimize destek veriyoruz.
Az olsun öz olsun. Buraya takılırsan kilo almazsın kilon sabit kalır.
Her cuma sabah tartılma günümüz. Topikte takılırsan öğrenirsin zamanla.
Hoşgeldin tekrar.

biraz okumaya çalıştım ama kimin kaptan olduğunu bilmiyorum. bildirim buraya yapılsın denmişti bende yazdım ama kimseye mesaj atmadım canım ya.

Kaptan Triendy21 canım.

yeni orti bildirimi
jojop ve arzuayten
orti olduk..artık kilo bildirimini haftaya yapcaz heralde değil mi??sanırım geçti..

Naf'a mesaj atabilirsiniz kızlar.

Vayyy şemsii gelmiş.
Hoşgeldin canım gel artık özlettin kendini.
Yaza az kaldı beraberce verelim kiloları.
Bide teşekkür ederim.
İnş. daha çok gidecek.

Günaydın şeker.
Ben yaparım listeyi.
Bugün işte yoğun olmazsam dün sabahtan bildirimleri toplamaya çalışıcam.
Biterse 1den önce yayınlarım zaten.

günaydın cnm günlerdir takip etmeye çalışıyorum ablan olarak sehere bu yazıyı yazdıgın için tşk ederim inan okudugumda mutlu oldum bir sürü yanlış anlaşılmalar üst üste geldi umarım topik eski haline gelir

günaydın kızlarrr kocacık geliyooo bugun ve ve benim tartım hala yok of kartta limit kalmayınca alamadım bu hafta halletcem gidip evi toplayım akşama cısslar var sarma yapıcam oy yandım ben :26: :26: :26: :26: :26:

Günayydınnn canlarrımm nasılsınızzzz

Ben giremiyorum kaç gündürr işlerim çokk yoğuunn şimdide işteyim sizlere bir bakayım dedimmm

Bu hafta bildirim yapamadımm inşAllah kilo almamısımdırr

Tuğbacımm kaptan olmana cook sevindimm yakışırr bitanemeee

Herkese güzel huzur dolu hafta sonu diliyorummm

Öpüldünüz kızceler

herkese günaydınlarrrrr,

mutlu ve güzel beslenmeli bir hafta sonu sizlerin olsun.

Yeni kaptanımız ve yardımcılarına hayırlı uğurlu olsun, umarım bundan sonra sevgi ve muhabbet dolu bir topicte, bol motivasyonla kilolarımızı hep beraber veririz.

Buraya bildirim yapanlar şunlar kısçeler.
Listeyi hazırladım.
Ama dün ki olaylardan bazı kızlar buraya yazmamış. Bekle diyorsanız bekliyim onları da ekledikten sonra listeyi yayınlarım.
melojj
ecrin29
ocean85
harran0571
jojop
rezzan784
umay0110
ftemiz
Moosebeci
nisam_81
filizzz64
BlackCat
KILAVUZ
ay_she
PuCCa
yearslater_38
RuweyDa
edirne
zerra
tofti
arzuayten

Günaydın kızlar...
Hepimize güzel bigün olsun.:119:
günaydın canım...
günaydın,gözünaydın tatlım......
günaydın...

günaydın...
ve hepinize günaydınnnnnnnn......
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum...

biraz önce kahvaltımı yaptım...
2 dilim çavdar ekm+beyaz köy peyniri+4 dilim sucukla yapılmış yağsız tost
3 zeytin
1 az köy tereyağlı yumurta
kahvaltı sonu tubanın karışımından 2 bar içtim..
bugün başladım..bu hafta kullanıcam..
bariz bi şekilde işe yaramazsa bırakırım..
öğlen oturmam var..kesinlikle cıss yicem..
bu aralar akşam yemelerim başladı..kociş il dışında ondan mı ne..
inşallah bugün yemem..öğlen cısss
akşamada salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum.(inşallah)

Günaydın Muazzez abla.. Ben hatalı olduğumda her zaman özür dilerim.
Yanlış anlaşılmama cidden çok üzüldüm..
İnşaallah eski neeşeli günlere dönücez hep beraber.

Sarmaa mııııııııı
Hadi gözünaydın afiyet olsun size.

Günaydınnn.

İns canım yaza kadar hepimiz ideal kilolarımıza gelmiş oluruz inş.....
Günaydın bide.

Ohh evde kahvaltı gibisi yok valla.
Canım çekmedi değil valla sıcacık çay peynirr off ki ne offf .
Bugün bende o karışımdan yapayım ecrin29 memnun kalmıştı tugba da iyi diyodu.:26:

merhaba sena hanım hoşçakal dedinize göre muhtemelen yazdıklarımı okuyamayacaksınız ama ben msjınızı cvpsız bırakmamak adına yazmak istedim ben burayla tanışalı 6 ay oldu aktif olarak yazmamsa 1.5,2 ay falan 73 lü kilolardan 58 li kiloda sabitim şuan,buraya ilk geldiğimde bu kiloları vermemde sizin kılavuzun tuğbanın menülerini takip etmemin çok işe yaradığını söyleyip hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim tuğba ve kılavuzdan çok içten yaklaşımlar vede yanıtlar geldi kaç kere menümü yazdım aşağıda nickinizi görüyordum kaptan yorumlarmısın yazıyordu sizse muhasebe konularında başka arkadaşlarla yazışıyor buradan,anlamadığınız konular içinse onları özele falan çağırıyordunuz sizi tanımam yazdıklarım şahsınıza ait şeyler asla değil kaptanlık görevinize.emininki çok iyi bir eş anne vede insansınızdır görevi bırakmak istediğinizi ama kimsenin kabul etmediğinizi söylüyorsunuz nasılki ben ilk geldiğimde benim menülerimi yorumlamamanıza ama aynı gün ve saatlerde başka insanlarla muhasebe konuşup onlrı özele çağırıp içerlediysem vede birşey diyemediysem başka konularda başka insanlarda içerleyip bu bırakma teklifine içlerinden gelen doğru yanıtı verememişlerdir belki hiç düşündünüzmü,onun için şuçlu aramak çözüm asla değil birşeyler yaşanmışsa etki tepki neden sonuçlar neticesinde biriki birike bu noktaya gelmiş olabilir kimse kimse düşmanı değil kimsede sizi karalamadı düşman ilan etmedi ama bu son 2 gündür yaşananlarda sizin uslubunuz durumu bu noktalara getirdi sena hanım daha ılımlı daha yaşınıza yakışır yanıtlar verseydinizki bu iş buralara gelmeyecekti vede siz hoşçakal demicektiniz bence hoşççakal demeyin ve de burda olmaya devam edin dinimizde küslük bir tülbentin kuruma süresi kadardır illa kaptan olmanız şartdeğil tecrübelerinizde insanlar başka şekilde yararlanır illa bir isim takılması şart değil emeklerinizin olduğunu bilmek için eskilerden olmaya gerek yok sayfaları biraz okuyan hemen anlar zaten.onun için bence kimseye küsmeyin vede normal erginsena olarak takılmaya devam edin siz kırgınsanız başka insanlarda size kırılmış olabilir unutmayın konu zaten kapandı ama illaki kaptan olmanıza gerek yok sena abla olarakda burda herkesle iletişiminizi devam ettirin bence dün dünde kaldı hükümetler bile devriliyor politikacılar kavgalar ediyor ama kimse bırakıp gitmiyor devam edip yoluna bakıyor sevgiler

Canım özledik seni

Ortin fırlama zaten senin

Beni rahatsız etmez canım Düşüncelerin için de teşekkürler

Hoşgeldin Derya ablaa özledik seni

Sehercim ben sadece katılıyorum dediğin kısmı sormuştum. Çünkü tahmin ettim kurallar kısmına katılıyorum dediğini ufak bir açıklama istemiştim üzüleceğini düşünmemiştim canım kusura bakma :26: Sen böyle gidersen ben tavır yaptığını düşünücem haberin olsun canım seni yine aramızda görmek isteriz

Ahahahha boğazım öttüü kısmına çok güldüm Allah iyiliğini versin

Hoşgeldinnnnn hayırlısı olsun

yeni orti bildirimi

jojop ve arzuayten

orti olduk..artık kilo bildirimini haftaya yapcaz heralde değil mi??sanırım geçti..

Haftaya hem listeye gireceksiniz hemde bildirim yapacaksınız canım

İyiyim canım sen nasılsın bundan sonra geliyosun dimi gel gell 2012 yazınca çıtır çıtır takılalım

Hahahah Tuğba koptum Ben elimden geldiğince Sen ve Dilek' e yardımcı olmaya çalışırım canım ve orti listesine de devam edicem

Sarma mıı bende ne zamandır yapıcam diyorum ama erteliyorum Günaydın bu arada canım

Günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın

Günaydın canım inşallah öyle olacak

Bence biraz daha bekleyelim canım :26:

Günaydın kızçeler biraz geç kaldım bugün geçmişe daldım işlere daldım ancak yazabildim

Nasılsınız ne var ne yok

sevgili dilek ben kilomu korumadayım bildirim yapmasam vede öylesine takılsam olurmu haftalardır 58im zaten vede bunu sabitlemek için çalışıyorum herkese günaydınlarrrrrr bu arada çeneye dalıp selamı unuttum umarım herkes iyidir

günaydın canım...

günaydın,gözünaydın tatlım......

günaydın...

günaydın...
ve hepinize günaydınnnnnnnn......
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum...

günaydın cnm tşk ederim

valla yicem zaten tartıda yok ama göbekten anlıyorum artıdayım pazartesiden itibaren düzeliyorum

günaydın cnm valla yapıyımda çıksın aradan

Günaydın kızçeler biraz geç kaldım bugün geçmişe daldım işlere daldım ancak yazabildim
Nasılsınız ne var ne yok

Liste için beklerim.
Diyetisyene gidicem heyecanlıyım kalbim güpp güp:18: ( bu ne demekse )

Elsnopy
nasılsın?? Çok azimli vede kararlı çıktın valla. Topikten ayrılanlar genelde kilo alır çünkü.
Bizimle muhabbet et hep bekleriz

Chemess sen nasılsın?? İçtin mi çayını?

Tabi ki olurr olmazz mııı
Sende az kilo vermedin sonuçta seninde bilgilerinden faydalanmak isteriz.
Muhabbetinde güzel daha ne olsun.:119:

iyiyim sağol canım ismim sevde 28 yaşındayım sevde diyebilirsin bana umarım sende iyisindir görevin hayırlı olsun başarılar yani bildirim yapmadan takılabilirim öyleyse teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…