- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
branşın ingilizceydi yanlış hatırlamıyorsam. bende açık lisede okuyorum son senem. bir haftadır ingilizce çalışacam diye başıma ağrılar giriyor.
evet canım ingilizce..
ben de matematik tarih çalışırken resmen kriz geçiyorum
keşke ingilizce çalışsam ben de
ama ne çelişkilidir ki ingilizce öğretmenlerine ingilizce sormuyorlar
başarılar canım inşallah halledersin..
ay erkekler hemen veriyo ama onlar acık yemese hemen gidiyoGaz vermek için diyo biliyorum ama işte üzülüyorum bende o zayıfladı ben böyle kaldım
burası herkese açık cnm.noktalayıp kaçmana gerek yok..konuşabilirsin
kızlar çok üzülerek kaptanlığı bırakmak zorunda olduğumu söylemek istiyorum,,çünkü gerçekten bunun doğru olmadığını düşünmeye başladım artık,,ve adaylığımı koymakla hata ettiğiminde şimdi farkına vardım,,sebebiyse kaptanlık seçimi yapalım derken bende yardımcılığı bırakıcamı söylemiştim,,bırakın yardımcılığı bırakmak,kaptanlığa geçtim,,kabullenemiyorum,,oyüzden kaptan kimliğim olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,zaten günlerim evdi çocuklardı kocaydı derken çok yoğun geçiyo,,bide burdaki yüküm çok fazla çoğaldı,,yani birinizle ilgilenemezsem suçlu gibi hissedicem kendimi,,psikolojim bozulcak yakındaoyüzden güzellikle kaptan olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,ve eğer dilekte isterse kaptanlığı ona devretmek istiyorum,,yardımcı olarakta biz hep arkasında oluruz bütün topikçe tabii ben dün gece çok düşündüm ve kararımı üzülerekte olsa verdim,,en doğrusu bu olucak,,kendimi suçlu hissetmek istemiyorum nolur anlayış gösterin olurmuu
inşallah canım.. çok saol iyi dileklerin için...amin canım. Allah sanada zihin açıklığı versin. eşimde kpss ile atanmış olduğundan yaşadığın yoğunluğu tahmin edebiliyorum. inşallah geçerli puanı alır ve en kısa zamanda atanırsın.
kızlar çok üzülerek kaptanlığı bırakmak zorunda olduğumu söylemek istiyorum,,çünkü gerçekten bunun doğru olmadığını düşünmeye başladım artık,,ve adaylığımı koymakla hata ettiğiminde şimdi farkına vardım,,sebebiyse kaptanlık seçimi yapalım derken bende yardımcılığı bırakıcamı söylemiştim,,bırakın yardımcılığı bırakmak,kaptanlığa geçtim,,kabullenemiyorum,,oyüzden kaptan kimliğim olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,zaten günlerim evdi çocuklardı kocaydı derken çok yoğun geçiyo,,bide burdaki yüküm çok fazla çoğaldı,,yani birinizle ilgilenemezsem suçlu gibi hissedicem kendimi,,psikolojim bozulcak yakındaoyüzden güzellikle kaptan olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,ve eğer dilekte isterse kaptanlığı ona devretmek istiyorum,,yardımcı olarakta biz hep arkasında oluruz bütün topikçe tabii ben dün gece çok düşündüm ve kararımı üzülerekte olsa verdim,,en doğrusu bu olucak,,kendimi suçlu hissetmek istemiyorum nolur anlayış gösterin olurmuu
canım listeyi dilek yapmaya başladı buhafta ya...şimdilik zor gelmez ona herhalde,,ona sormak lazım,,inşallah canım.. çok saol iyi dileklerin için...
anlıyorum canım
gerçekten bol zaman ve özveri gerektiren birşey kaptan olmak..
senin de yoğun bir hayatın var, haklısın yani bi sorumluluğu üstlenmek istememk de..
dilek evet derse eğer herkesin hemfikir olacağını düşünüyorum, üstesinden gelir o bu işin..
ya bi de şöle bişey var aslında listeyi hazırlayacak biri olsa
burada herkes birbirne az çok iyi kötü yorum yapabilir, destek olabilir bence.
sadece biligili olanlar biraz daha üstüne düşer yardımcı olmaya çalışır,
kimsenin üstünde ağır bir yük olmamış olur bir nevi.
ne dersiniz bilmem...
karakedim aslında sorun yorumlamakta değil,,kendimi iyi hissetmedim,,ya benide anlayın,,yardımcılığı bırakıcam diyipte kaptanlığa geçmek anlıycanız koydu banaay erkekler hemen veriyo ama onlar acık yemese hemen gidiyo
ama niye canım ya gayet iyi götürüyordun. hem listeleri yorumlamada tek değilsin dilek ve nafta yardım eder. herkes az buçuk yorumlar olmadı. tabii son karar senn ama ben gitme derim...
Seni diğer topicde de gördüm başardım tam 20 kilo verdim diyordunAzmine hayranım ve burada da tavsiyelerde bulunuyorsun
Önemli olan kaptanlık değil bizlerden tavsiyelerini esirgememen yardımımıza koşman bence...
kolay gelsin canım yaaa
ben de 1.5 senelik evliyim
gerçekten hem evlilik hem ders çalışmak çookkk zor oluyor
ben de öğretmenim kpss çalışmaya çalışıyorummmmm
siz işte çalışıyorsunuz karşılığınıda alıyosunuz,ama biz sfır sıfır elde var sıfır.üstelik akşama kadar yatar gözükürüz..ay ne güzel ıccak ıccak yerlerden yazıyonuz. bende -20 derece erzurumdan katılıyom
ruweydaa çalışıyon mu merak ettim sadece ev hanımlığımı senin ki
iyi yapıyosun cnm.belki bi işe falanda girersin.bende öss ye gireyim tekrardan diyorum da cesaret edemiyorum.oturup baştan ders çalışmak zor geliyor açıkçası.hem malum ev,iş.çocuklar derken zaman çabucak geçiveriyor işte..kuranı tecvidi ile öğrenmen güzel,umarım yapabiliyorsundur.sonradan öğrenmenin zor olduğunu duymuştum.Ya aslında maille falan yollanmaz mı alma istersen boşuna. İstersen yollarım sana cnm. Valla maaş bağlasalar hakettiğimiz maaşı bile veremezler. valla daha yapacam güya ütü. Herşeyi hazırladım şimdi kızımı ders çalıştırıyorum. Kocamı bekliyoruz yemek için. Yemek ye, bulaşık falan oooo. yatsı da var kılınacak. Amaann vallaBen tecvidli kuran kursuna gidiyorum. 1 haftadır kızım hasta diye gitmemiştim. Şimdi eksiklerime çalışıyorum işte. Birde Aöf de son okuyorum. Tek dersim var Matematik ona çalışıyorum. Tabi fırsat kalırsa.
Diplomalı ev hanımı olayım dedim de.
peki cnm.haklısın canım
normalde salata sebze yemeği
ya da çorba falan yiyorum
ama bugün saat 2 gibi
dolmayı fazla kaçırdım gibi geldi
kahvaltı da aynı şekilde
dengelemek açısından yaptım, eğer açlık hissedersem ilerleyen saatlerde tarçınlı süt içerim
canım listeyi dilek yapmaya başladı buhafta ya...şimdilik zor gelmez ona herhalde,,ona sormak lazım,,ama aslında liste için bişey söylemek istemiyorum şimdi,,dilek gelsin bakalım ne diycek..
ve yeni kuralda öyle bişey var gibi zaten canım,yani bilgisi dahilinde yorum yapabilir herkez,,ama azda olsa bilgisi varsa,,birazda olsa kilo verme geçmişi olsun yani dimii
[COLOR="#008000"
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza ben tuğba ,,,,cumadan cumaya aç karına tartılıp PUCCA'nın özeline mj atıyorsunuz ,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okuyup yaparsınız ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
herkese iyi akşamlarrr.bi slm verem dedim sizlereee.herkeste bi toparlanma olmuş çok sevindim.benim hafta sonu pek içaçıcı geçmedi hafta başından(klasik olarak)başlarım artık.şööle bi geçmişe baktım ama pek vaktim yok.slm verip çıkayım dedim.herkese güzel bir hafta diliyorummm
kızlar selam nasılsınız
bişi soracagım ben yeniyim
cumaya listede olmak istyrm
yeni oldugum için şimdiki kilomu mu yazacagım sadece
dileğe (puccaa) göndereceğim dimi
memnun oldum Allah kauvştursun canım hayranım zaten verdiğiniz kilolara ahh bende 5lileri görebilsem
Selam yavrılar....
Ben ıyıce kıloları depoladım sanırım tartılmaya da korkuyorum.. :18:
Freshlemem lazım kendımı... bel bolgem yaglandı masallah...
Adetımde gecıktı aklım cıkıyor bır kazaya gıdecem dıye...bır an evvel olsam dıye gozunu gozluyorum...
Bıraz streslıyım anlayacagınız... yarın temız bır baslangıc yapsam dıyorum... ınsallah....
Bıktım bu baslangıclardan ve bırakmalardan yahu...
herkese merhaba! ne güzel olmuş forum oku oku bitiremedim en iyisi yazayım dedim.
oğluşum uyudu fırsat bu fırsat attım kendimi nete. çok mutluyum minik kaçamaklar dışında hafta sonu gayet güzel gidiyo.üstelik misafir gelecek diye üzümlü incirli tereyağlı kurabiye, browni ve börek yapmama rağmen tadlarına bile bakmadım kokularıyla yetindim:-(
cumartesi:
1 yumurta
5 zeytin
peynir
1 çay kaşığı bal
3 dilim ekmek(biraz fazla oldu ama dayanamadım)
öğle: hiç bişey yemedim
akşam saat 5te:
2 kaşık zeytin yağlı enginar
1/2 tane kuru patlıcan dolması
haşlanmış gayet diyet pırasa yemeği
ara öğün:
2 mandalina, 1 portakal
maalesef:6 tane kestane
pazar:
1 yumurta
5 tane zeytin
2 yemek kaşığı çökelek peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
öğle herhengibir şey yemedim
ara öğün: 1 elma
1 tane kestane
1 avuç leblebi
akşamı bilmiyorum şimdilik düşünüyorum ne yapsam diye
selammmm kızlarrr dambıl sipairş etcem bugün 3'er kiloluk
en nefret ettiğim şey zayıflayınca kolların yumuşayıp sarkması
önelemimi alayım ben
napiyonuz bakem pazartesi bende kendimi toparliycam cok cis gitti migdeye
bi slm vereyim dedimkactim geri sayfayi acik tutuyorum gelebilirsem sohbete katilirim ani cikarsam misafirim gelmisdir:102:
selam herkeseee.kaçamaksızzz cıssız güzel bir haftasonu geçirdim. hala gün bitmedi ama konsantrasyonum tam bu ara
sabah
küçük bir parça peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
bir tutam maydonoz
2 dlm. kpk ekm.
ara
1 çay ba. süt
1 elma
öğlen
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
2 dlm. kpk. ekm.
ara
1 su ba. süt.
1 elma
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı bulgur
2 ızgara köfte
salata (olacak)
ara
1 çay ba. süt
1 mandalina (olacak)
vee yarın diyetisyen randevum var
diyetisyene 2 ay önce başladım ama çok düzenli gidemedim canım. vediği liste bu şekilde işte. ara öğünleri tam yaptım. öğlen sebze çorba yoğurt akşam et-tavuk-balık,çorba, salata ve bulgur. yarın tekrar bi gidicem ve artık düzenli gitmeye karar verdim bu topikte beni biraz gaza getirdi.
Kızlar demin erkek arkadaşımla konuşuyodum. Bana demez mi ilk zamanlar ne güzel çıtırdın şimdi benimle aynı kilodasın eğer zayıflamazsan sana evlenme teklifi etmiycem diye. Sanki benim suçum kilo almak su içsem yarıyo arkadaş üzüldüm ağladım kapattım telefonu :2::2::2:
teşekkür ederim naf hoşbuldum
menümü yazayım
sabah geç kalktıkk bu yuzden 2+2oluyr
sabah
2dilim ekmek arası kaşarlı tost
4çatal krem peynir
1haşlanmış yumurta
1çatal ucu tadımlık bal
2zeytin
2çatal lor peynir
1bardak sıcak limonlu su (yeşil çay içemiyrm ben ya)
ara
1bardak süt
5fındık 5fıstık 5badem 2ceviz
akşam
daha yemedim ama
2 alabalık yemeyi düşünyrm fırında tabi
yanına da bol nar ekşili salata
daha sonra 1elma yerim
hımm bi de 2lt su içtim
hadi kızlar ya
benim bu hafta listeye alın ya
zaten 7kilo hedefim var
2hafta girersem kısa sürer ya
hadi kızlar be yapın bi gzllik
bende merak ediyorum banada atarmisin
Sabah kahvaltısı;
1 dilim yağsız beyaz peynir
1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği
1 sosisli yumurta
1 çay bardağı şekersiz açık çay
ara öğün
1 muz
öğlen yemeği yemedim acıkmadığım için
ara öğün
1 portakal
akşam yemeği
kızarmış küçük 2 but
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 saat sonrada 1 eksi elma yiyeceğim
merhaba arkadaşlar,
daha önce birkaç kez yazmıştım, menümü de paylaşmıştım ama menülere yorum yapılmamıştı. sonra da grup içi sorunlar çıkınca onlar tamamen sonuçlansın diye bekledim.
tekrar dahil olmak ve paylaşımda bulunmak istiyorum.
başlangıç kilom 76,6
hedef kilom 55
mevcut kilom 74
bu arada ben şu anda 6. takımda aktif olarak üyeyim. tam bilmediğim için soruyorum, sakıncası olur mu? eğer sakıncası varsa sadece sohbete de katılabilirim burada.
akşam yemeğim
1 tabak pırasa yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 kuru incir içinde 4 adet antep fıstığıyla beraber
sabah
1 ymurta, 1 patates
maydonoz, soğanla yapılmış
salata
2 ince dilim salam
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
2 yeşil zeytn
domates, salatalık, marul
salatası
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kuru incir
öğlen( 2 gibi)
3 tane küçük kabak dolması
yarım kase yoğurt
ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter çikolata(küp şeker büyüklüğünde)
akşam(saat 6)
kocaman bir kase yağsız salata
3 kupa yeşil çay
2.5 litre su
sevgilerrrrrr
bende menümü yazıp pc yi kapatacam. bugünkü menüm kötü gibi geldi bana ama yazayım.
uyanınca ballı sirkesi su
kahvaltı:
yumurta salatası
dört tane zeytin
biraz pekmez tadımlık reçel
kk kadar peynir
ara:
bir elma
öğle:
yeşil fasulye
bir kase çorba
iki kasık mantı
iki kaşık yoğurt
ara:
bir paket rondo bisküvi
biraz çubuk kraker
akşam:
bir kase yoğurt pekmezle tatlandırdım
bir dilim peynir
yarım nar yiyecem (20:00) da
akşam menüm olmadı galiba ama bir paket rondoyu yiyince akşam az olsun diye düşündüm.
bu çizelgeyi nasıl yapcaz ing artı verdiğiniz linkde çok küçük okunmuyor ve çizelgeyi doldurduk diyelim napmamız gerekiyor
herkese iyi akşamlarrr.bi slm verem dedim sizlereee.herkeste bi toparlanma olmuş çok sevindim.benim hafta sonu pek içaçıcı geçmedi hafta başından(klasik olarak)başlarım artık.şööle bi geçmişe baktım ama pek vaktim yok.slm verip çıkayım dedim.herkese güzel bir hafta diliyorummm
Resimlere bakıp yapmayı dener misin?
Eki Görüntüle 323140 Eki Görüntüle 323142 Eki Görüntüle 323141 Eki Görüntüle 323143 Eki Görüntüle 323144 Eki Görüntüle 323145
Selam vermene sevindim topik h.sonu olmasına ragmen baya hareketli.
Böyle gider ins.Sen nasılsın peki?
yaptım profilden yapıştırırken şunu söyledi kopyalamıyor lütfen acil yardımmmm
(Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..)
anlamadım unuttuğum bişeymi var acil yardım
Cnm http ile başlıycak png ile bitecek kısmı kopyala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?