70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptım canım baştan sona kadar kopyaladım üstteki url'yi

tekrar tıckettan gircem bilgilere acaba yanlışmı doldurdumki anlamadım bişey

iyi aksamlar,http ile baslayip,png ile bitecek kopyaladigin yer.yani butun url adresini bastan sona kopyalamayacaksin canim.hepimiz ayni hatayi yapiyoruz basta.bu kismi tekrar kontrol edersen olacaktir.

bu çizelgeyi nasıl yapcaz ing artı verdiğiniz linkde çok küçük okunmuyor ve çizelgeyi doldurduk diyelim napmamız gerekiyor

yaptım canım baştan sona kadar kopyaladım üstteki url'yi

tekrar tıckettan gircem bilgilere acaba yanlışmı doldurdumki anlamadım bişey

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html

canım bide benim yöntemimi dene bakalım linkte gösterdim

Erkeklerin metabolizması hızlı çalışıyo bide sporcu benimki Aynı kilodayız nerdeyse geçen gün dedi 70 kilo oldum sonunda dedi. İçimden dedim aynı kilodayız
ya ama başka şekillerde gaz verse daha iyi olur
uslubu hiç hoş değilllll
benim eşim zayıflıyorsun şuran küçülmül buran küçülmüş
falan dio mesela acaip gaza geliyorum

Yok ya asla demez derim bak göbişim incelmiş göremedim diyo Azimliyim ama incecik olucam
yazık günah çekmesin garibim dah sevgiliyiz gözünü korkutmayalım baştan doğumdan sonra 100ü bulunca korkmasın

canim nedenirki senin kararin ama biz senin kaptanligini isterdik hem herkesde senin kalmani ister canim nasil rahat olcaksan oyle sen hep bize yardimci olmaya calistin bundanda sonra olcana eminim hakkinda hayirlisi canim

kızlar selam nasılsınız
bişi soracagım ben yeniyim
cumaya listede olmak istyrm
yeni oldugum için şimdiki kilomu mu yazacagım sadece
dileğe (puccaa) göndereceğim dimi
evet aynen öyle,,cuma dileğe gönder
canım akşamki meyve çok olmuş,,bire indirmen iyi olur,,bide 2 öğün beslensen bile ara yapmalısın canım,,akşam maşallah saldırmışsın
kahvaltın güzelde canım menülerini sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
diye yaparsan yorumlamak daha iyi olur

napiyonuz bakem pazartesi bende kendimi toparliycam cok cis gitti migdeye
bi slm vereyim dedim kactim geri sayfayi acik tutuyorum gelebilirsem sohbete katilirim ani cikarsam misafirim gelmisdir:102:

süper valla uygulayabildiysen ne alaa,,çokta güzel görünüyo,,kolay bi beslenme
arkadaşlar sporunuzu ne zaman yapıyosunuz sabah öğle akşam bende ona göre ayarlayayım kendimi bana bi fikir verin
ben sabah ve akşam yapıyorum
yuuh
evet buda süper bi menü olmuş
bakalım canım uygun görürsek listeye bi torpil yapabiliriz,,tabi paylaşımlarına göre haa

canım acıkmasan bile miğdene bişeyler girmesi şartbide muzdan vazgeç bence devama bağlama:18:çok fena kb var içindeee
yok canım ne sakıncası buyur hoşgeldin

işretlediğim yer hariç güzel canım,,zaten bide öğlenki yediğin dolmadan ne olcak yaa,akşam yememişsinki,,akşamda sebze yemeği yada çorba içseydin,,ya şu salatayı yağsız yemeğin canlarım,,hiç bi faydası olmuyoo,içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve limon koymak şaaaaaaarrrtttt

iyi yapmışsın canım,,dengelenmiştir oo

selam çıtır hatunlar...ayyyy diyet açısından berbat bi haftasonuydu..k.validemlerdeydik ve bissürü yedimmm..spor da yok..ama yememdeki en büyük etkek konsantrasyonumu kaybetmem değil, sütümün azaldığını hissetmemdi..acaba biraz abarttım mı dedim..2 hafta da 2.100 verdim nitekim..hani emzirince verilio ama ben nerdeyse normal insan diyeti yaptım..aslında sağlıklı beslendim herşeyden yedim kaçamaklarım da oldu, kahvalltılarım süperdi, süt, yumurta, yoğurt vazgeçilmezimdi ama sanki gene de sütüm azaldı..ya da psikolojik mi bilmiyorum..gene sağlıklı beslenmeye devam ama biraz öğünlerimi arttırayım bari dedim..ya da bilmiorum biraz rahatsız gibiydim belki de ondan..biraz ölçcem kendimi..ama fırsat buldukça yürümeye devam..ölçtüm de bugün her bi yanımırezalet..98-86-106 oysa ben eskiden de kiloluydum ama belim vücuduma oranla inceydi..inceydi derken 74 tü..sezreyanın bana hediyesi oldu..gerçi bel tam olarak nerden ölçülür bilemedim..ama kalınlaşmışım işte..nası gitcek bilmiorum o göbek..ayy çok yazdım..liste var mı göremedim..

tubacım kaptanlığı bırakmana üzüldüm ama sana da hak verdim..

arzuaytencim ortim anamurdaymışsın..bildik bi yer ...aslen de mi oralısın?içinde misin?

bol iradeli haftalar arkadaşlar...

canim nedenirki senin kararin ama biz senin kaptanligini isterdik hem herkesde senin kalmani ister canim nasil rahat olcaksan oyle sen hep bize yardimci olmaya calistin bundanda sonra olcana eminim hakkinda hayirlisi canim

elbette canım,,olucam yanınızda,,anlıycan kaptan olmadan kaptanlık yapıcam size merak etmeyinkazen hakkımda en hayırlısının bu olucanı söyledi

iyi aksamlar,http ile baslayip,png ile bitecek kopyaladigin yer.yani butun url adresini bastan sona kopyalamayacaksin canim.hepimiz ayni hatayi yapiyoruz basta.bu kismi tekrar kontrol edersen olacaktir.

gene aynı şeyi söylüyor offff yaaaaa
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

bugunki menum
uyandigimda ilik sirkeli su
kahvalti 2bucuk dilim kizarmis ekmek peynir 3zeytin bir haslanmis yumurta cay
ara rezene cayi bikactane badem
tekrar ara bikac badem daha
aksam corba salata bikac catal patates kizartmasi
simdide rezene iciyorum hala ve heryemekten sonra 2bardak karisimdan

gene aynı şeyi söylüyor offff yaaaaa
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

istersen boyunu kilonu hedef kilonu simdiki kilonu yaz ben yapip ozeline gondereyim onu kopyala oraya canim

Doktorum haftada 3 muz yiyebilirsin dedi. muzda tok tutuyo yaa Vazgeçerim yavaş yavaş napalım kilo vericeksek dinliycez bilen birilerini

istersen boyunu kilonu hedef kilonu simdiki kilonu yaz ben yapip ozeline gondereyim onu kopyala oraya canim

canım tşk ederim herşeyi yaptım yapıştırırken site yönetimi kabul etmiyor anlamadım bişey
ben sanada yazayım
boyum 1.70
şuanki kilom 74
hedef kilom 60

Canım ortim bu nee. Hiç birşey yememişsin yahu. Açlık grevindemisin. Sen emzirmiyormusun artık cnm. Bana kalırsa çok az olmş ama bilir kişiler daha iyi bilir. Dikkat et kendine zaten hassas bi dönemden çıktın.

canım mesj atamadım yeni olduğumdan heralde
gene aynı şeyi söyledi profilden giriliyor hani kan gurubunun altındaki
alan yapıştırıyorum bunu söylüyor

kahvalti oglen yapinca oyle oluyo canim 12de kahvalti yaptik emziriyorum ama cok az ya malesef cunku dusuk felan olduya sutumu etkiledi saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…