70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balkaymak, black takmayın diycem ama benim de pek farkım yok aslında
ama benim hayatımda oturmayan şeyler var..
atanma problemim, eşimin tayin durumu, ailemdeki sorunlar, kilo problemim vs..
ama depresyon ilaçları doktorlar vs heppsi hikaye
herşey bizde bitiyor bence..bende her zaman bi depresiflik hali yok ama
bazen cidden sıyırcak gibi oluyorumm ki herkese oluyordur. fazla üstünde durmamak lazım.
hayat gerçekten güzel bazen olumsuzluklarla dolu olsa da

Son düzenleme:

iyi gecelerrr, tatlı rüyalarrr

he he sanırım ben regl olacam yüzümdeki sivilceler ve bu depresifliğin tek açıklaması bu . inşallah regl olurum da kilo vermememi de bağlayacak brşey bulurum

canim seni okadar iyi anliyorum ki bende öyleyim ir insanin bakisini bile günlerce düsünürüm neden öyle bakti aklindan ne gecti sanki kizarak bakti................

benim evliligimde bu yüzden kötü gitti hep ..

isteyince olur derlerdi ne alak istiyorum iste olmuyo derdim ama simdi anladim sadece istemek degil yapicam deme harekete gecmek lazim

bak ne olur sunu dene yapmak istediklerini bir kagida olumlu cümlelerle simdiki zamanda yaz ama gercekden olabilecek seyler olsun mesela

mutluyum

huzurluyum

umursamiyorum

kendimi seviyorum
.
.
.
olumsuz cümle olmiyacak canim yada gelecek zamanli omiyacak simdiki zaman mutlu olucam degil mutluyum gibi

bunu günde 20 dk boyunca sesli tekrar et gün icindede aklina geldikce icinden

40 boyunca devam et

bir dene derim ben dedim ve faydasini gördüm

amiiinnnnn

he he sanırım ben regl olacam yüzümdeki sivilceler ve bu depresifliğin tek açıklaması bu . inşallah regl olurum da kilo vermememi de bağlayacak brşey bulurum

ben de olcammm
yarın kesin bir sürprizle uyancammm
tamda tartı günü, çok kötü oldu

saol canım deneyeceğim
iyi geceler kızlar ben kaçar....

herkese selamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir .gelemiyorum malum işlerim yoğun yani özel işlerim annem hastanedeydi koşturmaca bi yandan işten ayrıldım biliyosunuz.bi yandan ağır grip bırakmadı yakamı 15 gün oldu yahuuu öyle böyle yani diet miet te hak getire ben yerimde saymıyorum 1 kilo almışım fenalardayım veremedim valla

:))) cumaları geliyodum ama uğrayamadım geçen hafta zaten bu haftada bildirim vs yapamayacağım valla kafamı kaşıyamıyorum :) konu neydi güldün onuda anlamadım ortadan mevzuya dalınca böle oluyo tabii :)

hmmm bunu biliyodum ama devam edemedim bi türlü 2 gün içebilmiştim evde kalamadığım içinde devam edememiştim .neyse deneyeyim bide bu tarifin benzerini gördüm duydum bi yerden kara biber yerine kırmızı kara biber tohumu mu neydi resmen kırmırı red pepper diye aktarlarda var onu katıyorlar mısır püskülüde tabii .
valla benimde acilen başlamam lazım bi çay türüne kiraz sapı iyi gelmişti bana ya ona yada bu karışıma başlayayım bende bari atmam lazım ödemi kiloyu kendime gelmem lazım.

canım dikkat et..
ishalde en önemli sorun sıvı kaybı..
o yüzden sık sık emzir bebişini geçmiş olsun tekrar..

bencede anlat pucca bende hayranim sana

gecmis olsun canim bol bol su icir birde papatya cayi kiyamam yavrum

cok sagolun kizlar benim kuzu su icmeyi raddediyo ama doktor bi ilac verdi suya dokuluyo ve iciliyo ondan icti cilekliydi ilac bide aletenin havuclu kasik mamasindan alin ishaline iyi gelir dedi ondanda yedirdim ve hala uyumasini bekliyorum

Ay aynen aynennnn veremeyeceksin ki diye moral bozanlar verdikten sonra gene alıcaksın demeye başlıyo.

kizlaaar ne diyorsunuz su ekmek meselesi icin
pucca ben aksam yemeginde ekmek yemeyince 1 2 saat sonra acikiyorum ya

1 dilim ye canım sende ekmek.

Okudum yazdıklarınıda aynı beenn
Mutsuzluk depresiflik hoşuma gidiyo sanki.
Arada bi daha ağır bastırıyo bu duygular. İnş. geçer black'im.

3 haneli hee
Çıtır hatunun yanına yakıışmak için versin tabi.
Allah'tan eve benden başka abur cubur alan yok kendimi şanslı hissetttim.
;İNş. yaza kadar kalan kiloları da vericeksin.

itiraf edeyim kk da ilk kez bu kadar uzun bi yazıyı okudum...tbr ederim canım... bu başarında daim olsun inşallah...sevgilin askerdeydi sanırım o senin kilo verdiğini bilmiyor mu peki şuan..

Kasım'ın sonudna gelmişti ben 72 kiloydum o zaman gördü canım.
Kilo vermeye çalıştığımı biliyo ama rakamı bilmiyo bide diyetisyene başladığımı

Selam şeker
Geçmişşş olsun hem annene hem sana..

Günaydın kızlar..
Vücudumun bana oynadığı hain tuzağa düşmüş bulunmaktayım.
Kilom aynı Bütün bi hafta dikkat etmeme cısslardan yana hiçbişi yememe rağmen.
Bunun yanında felaket karnım ağrıyor. Üşüttüm sanırım bence verdim ama dünden beri içtiğim su bile içimde.
Bu hafta olmadı haftaya gidecek inş.
Yılmak yok..

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta: 68.4
Giden-Gelen: 0
Toplam verilen: 17.6
Hedef: 65

bu sabah 99.6 yı gördü...
bi sevindirik olduki sorma..
ama inş. kısa sürmez kendini aç bırakıyor.
söylüyorum kahvaltı yap öğlen bişeyler ye,akşamı hafif geçir diye ama
şimdi biraz verebildiğini görmek istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…