ne diyeyim bilemedim blackim..
ben de ara sıra şu an olduğu gibi o modda olurumda kociş kaldıramaz..
neyin eksik niye böylesin der..
Allah şifa versin canım benim...
son olarak tekrar herkese hyırlı geceler diliyorum..
ne diyeyim bilemedim blackim..
ben de ara sıra şu an olduğu gibi o modda olurumda kociş kaldıramaz..
neyin eksik niye böylesin der..
Allah şifa versin canım benim...
son olarak tekrar herkese hyırlı geceler diliyorum..
saol canım cvp için ben bir dönem kullandım ilaç. faydasını gördüm mü dersem yooo. aynıydım bende doktor ilacı iki katına çıkarmasına rağmen işe yaramadı. hala mutsuzdum. sonra da ben doktoru vede ilacı bıraktım. son zamanlarda yine kötüyüm ilac bir işe yaramayacak biliyorum ama yine de umut işte...
canım ben biraz sorunlu bir insanım bu topikte o yönümü yansıtmamaya çalışıyorum. hatta blki de ilk kez yazıyorum bunları. ama hakketen deliyim. aşırı karamsar, alıngan kırılgan. herşeyin kötü yüzünü gören psikopatın tekiyim. durmadan bu niye oldu bunuyapan niye yaptı her hareketi her düşünceyi durmadan kafamda yeniden yeniden yaşayayan bir paranoyağım. doktor ağır depresyon demişti ama tedavisi pek işe yaramadı sedece beni daha da kızdırdı. en sonunda doktorun hareketleride feci batmaya başlayınca gitmedim bir daha.
yalan dünya biliyom, kafayatakmamak gerek biliyom. ama yapamıyoooooooooom.ilaçlar, din, çalışma, hobiler, arkadaşlar hrşeyi denedim ama nafile bu depresiflikten kurtulamıyom.
tşk ederim canım...
inş.sizinde çizelgelerinizde hedefinize yaklaştığınızı görcez..
bi de şanslısınız metonuz bana göre hızlı..
yaş gittikçe metoda yavaşlıyo..
ben verdiysem siz haydi haydi verirsiniz..
he he sanırım ben regl olacam yüzümdeki sivilceler ve bu depresifliğin tek açıklaması bu . inşallah regl olurum da kilo vermememi de bağlayacak brşey bulurum
canim seni okadar iyi anliyorum ki bende öyleyim ir insanin bakisini bile günlerce düsünürüm neden öyle bakti aklindan ne gecti sanki kizarak bakti................
benim evliligimde bu yüzden kötü gitti hep ..
isteyince olur derlerdi ne alak istiyorum iste olmuyo derdim ama simdi anladim sadece istemek degil yapicam deme harekete gecmek lazim
bak ne olur sunu dene yapmak istediklerini bir kagida olumlu cümlelerle simdiki zamanda yaz ama gercekden olabilecek seyler olsun mesela
mutluyum
huzurluyum
umursamiyorum
kendimi seviyorum
.
.
.
olumsuz cümle olmiyacak canim yada gelecek zamanli omiyacak simdiki zaman mutlu olucam degil mutluyum gibi
bunu günde 20 dk boyunca sesli tekrar et gün icindede aklina geldikce icinden
40 boyunca devam et
bir dene derim ben dedim ve faydasini gördüm
amiiinnnnn
saol canım deneyeceğim
iyi geceler kızlar ben kaçar....
ben de olcammm
yarın kesin bir sürprizle uyancammm
tamda tartı günü, çok kötü oldu
iyi geceler canim
dene lütfen o ilaclari kullanmakdan daha iyidir sacma gelebilir ama denersen bisey kaybetmezsin
süper olcak canım muhteşem 3 lüüü
canım bunu yapmamız gerekıyor merak etme kısa süre ıcınde netleşecek
ay canım ya elımde olmadan sana guldum kusura bakma keısn bu yazımı da görmiyceksınde cunku sadece cumalrı gelıyosun gecmısı okuyamadan yazıp gıdıyorsun haberın yok bıseyden ondan komık geldı bu msj bu arda cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne
ooo süper tebrıkler
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* yarım tatlı kaşığı top karabiber
* yarım tatlı kaşığı karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
TUBANIN TARİFİ KIZLAR bende yaptım gerçi ben tane karabiber bulamamıştım değirmende açılmadı tane karabiber vardı içinde bende ondan toz haline çevirdiği için öyle koydum ama iki veya üç kere içtim bana tadı bir tuhaf geldi ama başka içenler harika olduğunu söylüyor bunun için tuğba ayrı bir konu bile açmış bakın isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun-25.html
canım dikkat et..
ishalde en önemli sorun sıvı kaybı..
o yüzden sık sık emzir bebişini geçmiş olsun tekrar..
bencede anlat pucca bende hayranim sana
gecmis olsun canim bol bol su icir birde papatya cayi kiyamam yavrum
Cumartesi sabah 8 gibi yayınlarım şekerim.
Bu hafta çalışıcam o yzden pek geç kalamam.
Geçmiş olsun canım bebişine.. Üzüldüm iyi ki götürmüşsün doktora..
Badem yağı deniyeyimm benn.
İyi akşamlar şekerimm.
Sarımsak ablam denemişti bi ara işe yaramıyo diye biliyorum yarın gene sorayım ben kendisine.
Saolasın canım..
geçmiş olsun canım...
ne uzunu canım kısa bile geldi
sen anlatırken kendimi buldum. hep kilo sorunum vardı ama heç bu hale gelmemiştim. evlenirken 38 bedendim şuan 42 hatta 44 ü zorluyom.
çok istiyom zayıflamayı ama hep birşeyler engel oluyo. hep bir noktada tıkanıyorum. benim de inan denemediğim saçmalık kalmadı aklınıza bile gelmeyecek ilaçları denedim. spor diyetisyen akapunktur..... ama nafile hep tıkanıyom. dilediğince uzun anlat canım tabii musait olursan zorlamak istemem ama ben bunları okuyunca kendime.
"bak başkaları yapmış sende yapabilin " diyom ve umut doluyo içim
geçmiş olsun canım.
ne güzel anlatmışsınnn
ben de lise döneminde aynı şeyleri yaşadım özellikle lise sonda
öss stresi falan derken şişmiştim iyce
ne zaman bi misaifr gelse kaçacak delik arardım
sürekli genç kızsın ne bu halin dmeleri çok canımı sıkardı
amcam çok uğraşırdı hoş hala da uğraşır
arabaya monanın bindiği yer çökmüş, sen üşümezsin o etlerle
vs gibihep bi gaza gelip sonra kendimi yine yerken bulurdum
neyse ki mazide kalıyor artık o günler yaza çıtırız beeebeeemmmm
o dalga geçen kişilerin de sana şimdi gıptayla bakması çok güzel
koltukların kabarsın havalan valla
gıcık şeyyyy ya ben de çok snir olurum öyle nasıl zayıfladın diye sorunca
biliyorum niyetleri kötü..
bi de zayıflarsın sen kilo almaya müsaitsin tekrar alırsın falan gibi saçma sapan şeyler söylerler
insanın mutluluğu kursağında kalır
kizlaaar ne diyorsunuz su ekmek meselesi icin
pucca ben aksam yemeginde ekmek yemeyince 1 2 saat sonra acikiyorum ya
ya evet benim de köstekçim saolsun eşim... çekmeceler abur cubur dolu ve her akşam karşımda kek çikolata çerez yer....
ha ben onları yiyom mu hayır ama sinir oluyor insan. ben kendi sorunumu biliyom aslında yemek abur cunur falan değil. stres sinir içimdeki öfke yemeklere yansıyor.sinirden ya bütün gün aç otururum yada kusacak hale gelene kadar yerim. ben ne zaman MUTLU olsam zayıflarım. belkide depresyon ilacına başlamam gerek. kafama tak tak tak bitiriyorn herşey beni...
benimki klasik hamilelik ve doğum sonrası kiloları...
mayyıs ayından beri buradayım...
burası çok destek oldu..
kilo verenleri görünce gaza geldim bende..şimdi hamilelik öncesi kilomun 3 kg altındayım..
bura olmasa artık vermeyi düşünmezdim..
çünkü çevremdekiler yeter artık iyisin diyorlar..
ama ideal kiloma daha var..
kilomalma sebebim çoğumuzun olduğu gibi dengesizz aburcubur ve geç saatlerde yemeler..
bunları düzeltmeye çalıştım..
kilolar hemen gitsin diye sabırsızlanmadım..
gideceklerini biliyordum..
yavaş yavaş ama gideceklerdi işte
20 gün önce memelekete gittiğimde herkes şok oldu..
onlardan ayrıldıktan sonra 14 kg gitmişti..
sabredip azimli olursak dengeli ve sağlıklı beslenirsek kilolarımız gidecek..
hepimize kilo kayıplı güzel geceler dilerim..
benim eşimde köstekgillerden..
kendisi 3 haneli...oburiks..
nefsimle mücadele etmeyi öğretti bu adam..
yenik düştüğüm zamanlarda olmadı değil..
hatta bu akşam eve profitero getirmiş..
çeyreni beraber yiyelim diyor..
ben yemedim yarın yerim dedim.
o da 1 -2 kaşık alıp bıraktı..
2-3 gündür yediklerine dikkat ediyormuş..
ne kdr sürer bilmiyorum..
çıtır htunum olacak ben de biraz incelim diyo...
itiraf edeyim kk da ilk kez bu kadar uzun bi yazıyı okudum...tbr ederim canım... bu başarında daim olsun inşallah...sevgilin askerdeydi sanırım o senin kilo verdiğini bilmiyor mu peki şuan..
herkese selamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir .gelemiyorum malum işlerim yoğun yani özel işlerim annem hastanedeydi koşturmaca bi yandan işten ayrıldım biliyosunuz.bi yandan ağır grip bırakmadı yakamı 15 gün oldu yahuuu öyle böyle yani diet miet te hak getire ben yerimde saymıyorum 1 kilo almışım fenalardayım veremedim valla
Ay aynen aynennnn veremeyeceksin ki diye moral bozanlar verdikten sonra gene alıcaksın demeye başlıyo.
1 dilim ye canım sende ekmek.
Okudum yazdıklarınıda aynı beenn
Mutsuzluk depresiflik hoşuma gidiyo sanki.
Arada bi daha ağır bastırıyo bu duygular. İnş. geçer black'im.
3 haneli hee
Çıtır hatunun yanına yakıışmak için versin tabi.
Allah'tan eve benden başka abur cubur alan yok kendimi şanslı hissetttim.
;İNş. yaza kadar kalan kiloları da vericeksin.
Kasım'ın sonudna gelmişti ben 72 kiloydum o zaman gördü canım.
Kilo vermeye çalıştığımı biliyo ama rakamı bilmiyo bide diyetisyene başladığımı
Selam şeker
Geçmişşş olsun hem annene hem sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?