LOXANDRA canım plates cd si ebru şallınınmı
onu izlerken tv de çok güzel bişey yapıyo ama çok duruyo hareketlerin arasında konuşuyo seri olmuyo sıkıldım 3 ay önce yapıyodum terletmedi beni senin aldığın hangisi terletiyomu ve toplamı sadece
yazarsan sevinirim
üye olduğum bir sitede okuyordum hemen koyayım dedim burayada canım :)
ya ben bile düşündüm ananas almayı o kadar meşhur ki :)) bu lw6090ı incelicem biraz daha bende :)
bencede hayatını bir an önce yoluna sok okulunu bitir biz herzaman yanındayız canım iyi kararlar veriyorsun bence tebrik edeirm
mehtapçım yarın gelişmeleri yaz ben seni bekliyorum valla :)
Kİraz canım sanada geÇmİŞ olsun
kirazcım çok geçmiş olsun valla bizim evdekilerde çok fena şifayı kaptılar Allah'tan benim bünyem kuvvetli..
minna bu işlerden pek anlamam ama çok geçmişler olsun sana da..
Evet canim aldigim kuru kaysi bi arkadasta onu önce kaynak suda beklet sonra suyunu ic ve kaysiyi ye dedi öylemi yapiyorsunuz sizde???AYPARCAAAM kurukayısımı aldığın birde onun koyu renk olanı olcak daha makbulmüş sabah aç karnına 3 tane yiyom ben peşinden büyük bardak sıcak su içiyom öyle dene içine 1 kaşık elma sirkesi at bir tatlıkaşığı bal iyi gelir
lutfen arkadasimin oglu icin dua edin bu mubarek gunde suan dualara cok ihtiyaci var gercekten aklini oynatma noktasi sanirim ben dayanamazdim 3.gunmus bugun
kocanıda alıştır canım yürümeye bende sevgilimle yürüyorum haftasonu ya alsancakta kordonda ya bostanlıda sahilde ya da inciraltına gidiyoruz biraz yürüyüş oluyor açıkhavada güzel oluyor şimiden alıştırmak lazım heheh :))))Hayırlısı canım yerimseniben
Evet atakent bostanlı turu yapabilirim en az 30 dk yürümüş olurum ama insan evli olunca olmuyor yada ben yetişemiyorum :tomato: delikafadulden delikafadulden
Yanıma bir arkadaş bulsam akşamları çıkar geze geze yürürüz bahane olur kaydirigubbakcemile5
Dur ben bu akşam bizimkinin kanına girmeyi deneyeyim belki işe yarar beraber gideris karı koca sırnaşık şey sırnaşık şey
bence bırakma hergün kullan derim :)MAGRENTA canım o kemeri benim alalı çok olduda ara ara kullanıyom işte rejime başlıyom yürüyüşe başlıyom o zamn kullanıyom ama ben vücüdu ısıtıp da kullanıyom sadece annemede almıştı kardeşim annemin sonra kaburgaları acıdı o sadece göbeğine takıyodu hani dedim başka arızalı olan varmı kemer yüzünden KIZZZLAAAR BİDE ŞU DİZ KAPAĞI MESELESİKİ
DOKTORLUK OLDUM 5 OCAKTA
SPORDAN OLDU 27 ARALIK YAZILDIM SPORA HANİ SİZİN İP ATLAMA OLAYI GİBİ BİR HAREKET YÜZÜNDEN BELKİ BELKİ DE GEÇEN SENE ÇOK YÜRÜDÜM BANTTA ONDAN SONRADA OLABİLİR YANİ NEYSE EMAR ÇEKİLDİ 2 HAFTA AĞRILAR İÇİNDEĞDİM DİZLİK ALDIRDI DOKTOR HEMEN SONRA YASAK YÜRÜMEK SPOR DEDİ AMALİYAT YAPMAK ZORUNDA BIRAKMA DEDİ O YÜZDEN ÇOK DİKKATLİ OLUN BAKIN DAHA YENİ YENİ YÜRÜYORUM O DA SADECE2 KİLOMETRE 30 DAKİKA OLUYO
LÜTFEN ÇOK ZORLAMAYIN NELER ÇEKTİM
canım çok geçmiş olsun yaaa kadın olmak ne zor şeyslm kızlar öğlen doktora gittim spirali taktı ondan sonra olan oldu zaten masada ölüyorum zannettim :1no2: rahimde sorun var çok zor oldu fenalaştım dr korktu taktı sonunda ama acilde yattım 3 saat tansiyon 4 e düşmüştü biraz düzelince çıktım anneme geldim yatıyorum halen çok ağrım var tansiyonum da düşük halen perişan oldum öğleden sonra kaynatmışsınız maşallah okudum hepsini neşem yerine geldi bugün aç yatarım çok mide bulantısı var gözüm hiç bir şeyi görmüyor her zaman böyle olsa iştahımız kaydirigubbakcemile3
canım sabah aç karnına iç arkasından sıcak su iç ben sabah öyle yapıyorum sıcak suyumda sirkeli su daha iyi durumdayım deli gibi su içiyorum sadece su olsa bende bu problem olmazdıYa kizlar bu arada ben kaysi aldim bugün onu nasil tüketsem kabizliga iyi gelir, ayrica kabizliga iyi gelen baska ne var???
Sakin su demeyin günde en az 5 litre iciyorum
möehtapcım seni bekliyordum valla hemen bize anlat bir haftada neler değişti ölçtünmü kendini naptın ona göre gidip alcam bende :)slm lw6090kullanalı 1hafta doldu sabahh tartıldım:sm_cool: 2,4kg vermişim.
canım çok geçmiş olsun bugün gazetede okudum bi çocuk yenmiş domuz gribini inşallah bu ufaklıkta bir an önce kurtulur allah korusun hepimizi çok korktum bendeyok be canlarim derdim falan yok Allahima bin sukur BIR DERDIM VAR topigi varya oraya daliyorum demek istedim dert benim degil yani ama bugun cok uzuldugum bir olay oldu Turk bir arkadasimin oglu sanirim domus gribi teshisiyle suresiz karantinaya alinmis esimle duyduk koma halindeyiz esimi aramis cocugun babasi henuz 5yasinda aile bile goremiyormus hastanenin ozel bir yerindeymis kadini arayamiyorum uzuntuden ne istah kaldi bende ne birsey sabahtan beri 1bardak ayran simdide esimle cay iciyoruz kadini kocasini diger oglunu taramadan gecirmisler temiz cikmislar ama buyuk oglanin akibeti mechul buralara geldigini duymustuk ama hic aklima gelmezdi
sağol canım teşkür sorma valla perişan oldum :1shok:
lutfen arkadasimin oglu icin dua edin bu mubarek gunde suan dualara cok ihtiyaci var gercekten aklini oynatma noktasi sanirim ben dayanamazdim 3.gunmus bugun
slm kızlar öğlen doktora gittim spirali taktı ondan sonra olan oldu zaten masada ölüyorum zannettim :1no2: rahimde sorun var çok zor oldu fenalaştım dr korktu taktı sonunda ama acilde yattım 3 saat tansiyon 4 e düşmüştü biraz düzelince çıktım anneme geldim yatıyorum halen çok ağrım var tansiyonum da düşük halen perişan oldum öğleden sonra kaynatmışsınız maşallah okudum hepsini neşem yerine geldi bugün aç yatarım çok mide bulantısı var gözüm hiç bir şeyi görmüyor her zaman böyle olsa iştahımız kaydirigubbakcemile3
biz hep burdayız canım seni de bekleriz:)gamyoncuiremsu
kızlar bu avatarın yanında kalp varya benımkı dun tekdı bugun 2 olmus devamlı burda oldugumuzdamı oluyor ayy ben evde kala kala cahıl olmusum biri anlatsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?