70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır canım.yenı baslayanlar ıcın pılates aldım ben.ebru sallı alet kullanıyormus,onu almadım.benım cd dede hareketlerın arasında bekleme konusma oluyor,programdakı kadar olmasa da.ayrıca terletmıyor da,zaten yavas yavas yapılıyor hareketler,pılatesın mantıgı bu galıba,ben ayrıca spor yapıyorum terlemek ıcın,pılates sadece sıkılasmak ıcın bastan kabul etmek lazım.cecıt cesır spor cd lerı var ama kıtapcıda kendı ılgı alanına gore alabılırsınkaydirigubbakcemile2

kirazcım çok geçmiş olsun valla bizim evdekilerde çok fena şifayı kaptılar Allah'tan benim bünyem kuvvetli..
minna bu işlerden pek anlamam ama çok geçmişler olsun sana da..

mınna gecmıs olsun canım.bende taktırmayı dusunuyorum ama adetım duzene gırmedı daha 3-4 ayda bır oluyorum.(benden 1 ay once yanı gecen temmuzda hem tde sezeryanla dogum yapan bır arkadasım var,2 gun once konustuk yıne hamıleymıs,napcam dıye dusunuyor kadın,benım de en buyuk korkum su anda.zaten ısyerı hıc musaaade etmez) zor da olsa taktırıp kurtulmussun,darısı bana

kirazcım çok geçmiş olsun valla bizim evdekilerde çok fena şifayı kaptılar Allah'tan benim bünyem kuvvetli..
minna bu işlerden pek anlamam ama çok geçmişler olsun sana da..

slm lw6090kullanalı 1hafta doldu sabahh tartıldım:sm_cool: 2,4kg vermişim.

Evet canim aldigim kuru kaysi bi arkadasta onu önce kaynak suda beklet sonra suyunu ic ve kaysiyi ye dedi öylemi yapiyorsunuz sizde???
Bu kabiza cözüm bulmaliyim

yok be canlarim derdim falan yok Allahima bin sukur BIR DERDIM VAR topigi varya oraya daliyorum demek istedim dert benim degil yani ama bugun cok uzuldugum bir olay oldu Turk bir arkadasimin oglu sanirim domus gribi teshisiyle suresiz karantinaya alinmis esimle duyduk koma halindeyiz esimi aramis cocugun babasi henuz 5yasinda aile bile goremiyormus hastanenin ozel bir yerindeymis kadini arayamiyorum uzuntuden ne istah kaldi bende ne birsey sabahtan beri 1bardak ayran simdide esimle cay iciyoruz kadini kocasini diger oglunu taramadan gecirmisler temiz cikmislar ama buyuk oglanin akibeti mechul buralara geldigini duymustuk ama hic aklima gelmezdi

lutfen arkadasimin oglu icin dua edin bu mubarek gunde suan dualara cok ihtiyaci var gercekten aklini oynatma noktasi sanirim ben dayanamazdim 3.gunmus bugun

ayy canım benım cok uzuldum allahım butun bu tur hastalıklarla ugrasanlara derman verır ısallah ayy kıyamam daha kucucuk nasıl olur aılede yokken anlamıs degılım rabbım yardımcısı ve sıfacısı olsun kurban oldugum allahım işallah cok gec degıldır işallah erken farkedılmıstır tek dılegım bu

bircok yere termal kameralar kuruldu onunden gecerken tariyor zaten okullar kapali alanlara yakin yerlerde ambulanslar bekliyor 3vaka diyor tv ama suana kadar 1200gecmis kisi sayisi 16kisi olmus ama vaka sayisi 3 nasil birsey anlamadik tv millet panige kapilmasin diye rakami soylemiyor bugun Asya ile termal kamerada vucut isimizi dagilim yerlerine baktik disari cikmaya korkuyorum alisverisi esime yaptirdim acilleri al gel dedim ortalikta dolasmayalim

lutfen arkadasimin oglu icin dua edin bu mubarek gunde suan dualara cok ihtiyaci var gercekten aklini oynatma noktasi sanirim ben dayanamazdim 3.gunmus bugun

Allahim acil sifalar versin, cok üzüldüm ya, Rabbim kimseyi cocuguyla terbiye etmesin cok kötü cok zor ve aci veriyor insana
Mevlam Yar ve Yardimcilari Olur Insallah :Saruboceq:

kocanıda alıştır canım yürümeye bende sevgilimle yürüyorum haftasonu ya alsancakta kordonda ya bostanlıda sahilde ya da inciraltına gidiyoruz biraz yürüyüş oluyor açıkhavada güzel oluyor şimiden alıştırmak lazım heheh :))))
bence bırakma hergün kullan derim :)

canım çok geçmiş olsun yaaa kadın olmak ne zor şey
bu spiralden bende alnlamam ama dayımın kızı taktırmıştı hamile kalmam diye düşünüyor tabi insan meğer spiral kaymış bi kaç ay sonra öğrendiki hamile aman dikkat derim ben bu acıyı çekmeye değermi eğer hamile kalma imkanı varsa ?
Ya kizlar bu arada ben kaysi aldim bugün onu nasil tüketsem kabizliga iyi gelir, ayrica kabizliga iyi gelen baska ne var???
Sakin su demeyin günde en az 5 litre iciyorum
canım sabah aç karnına iç arkasından sıcak su iç ben sabah öyle yapıyorum sıcak suyumda sirkeli su daha iyi durumdayım deli gibi su içiyorum sadece su olsa bende bu problem olmazdı
slm lw6090kullanalı 1hafta doldu sabahh tartıldım:sm_cool: 2,4kg vermişim.
möehtapcım seni bekliyordum valla hemen bize anlat bir haftada neler değişti ölçtünmü kendini naptın ona göre gidip alcam bende :)
canım çok geçmiş olsun bugün gazetede okudum bi çocuk yenmiş domuz gribini inşallah bu ufaklıkta bir an önce kurtulur allah korusun hepimizi çok korktum bende
biraz daha bilgilenmek lazım dünyadan bi haber kalmışım bende araştıtıp buraya ayzalım kızlar

herkese iyi akşamlar yemede fırında tavuk vardı biraz yedim biraz yoğurt ve salata yedim yemekten önce tartıldım veeeee 67 çıktım 500 kez tartıya inip çıktım heralde acayip sevindim ne zamandır tartı oynamıodu valla çok mutlu oldum :))))
bugün yürümüyorum saçlar fönlü fön bozulmasın yarında kına gecesine gidicem atrık orda oynayarak biraz kalori harcarım 1 mayıstada tadiliz sanah yürüyüş yapar durumu kapatmaya çalışırım herkese iyi akşamlar dizi ve çay keyfi yapmaya gidiyorumkaydirigubbakcemile3:lepi:

sağol canım teşkür sorma valla perişan oldum :1shok:

geçmiş olsun canım... atlatmışsın artık.... yarına birşeyin kalmaz inşallah... :Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

Allah yardımcıları olsun... çok zor valla.. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur... dualarımız onunla... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teselli::teselli::teselli:

geçmiş olsun minnacım mersinde yaşadığını okudum bende bir zamanlar pozcuda oturdum mersin çok güzel bir memleket çabuk iyileşmeni dilerim:teselli::teselli::teselli:

kızlar bu avatarın yanında kalp varya benımkı dun tekdı bugun 2 olmus devamlı burda oldugumuzdamı oluyor ayy ben evde kala kala cahıl olmusum biri anlatsın bana

anaaaaaaa heeeeee gıııııııı galp varva ben hec farketmemısım valla nerden gelıyo okalpler bendede varmı sımdı bakcam msj gönderince ama yok heralde

herkese günaydın kızlar gününüz aydın ve huzurlu olsun
sabah 5.30 da kaltım 6 gibi 4 tane kuru kayısı peşinden yine büyük bardak sirkeli ballı suyumu içtim
birazdanda kahvaltıda unonun kepek elmekli diet beyaz peynirli tosttumu ve yanında domates salatalık maydanoz dereotu taze nane ve ve ve şekersiz nescafem dün hiç içmedim ya burnumda kokuyo ben nescafeye yarın küçük çay bardağı kadar diet süt katıyom öyle şekersiz içiyom dün bozmadım rejimimi ve dün hiç ekmek yoktu akşam çocuğuma makarna yedirirken bir kaşık kadar yemişimdir ama şıcakmı diye zor kızlar oğluma yedirirken neler çekiyorum canım çekiyo neyse herkese çok ççok kolay gelsin işe gidenler zor gerçekten sizin için öpüyorum herkesi

NNURAYY canım çok zor arkadaşın ve sizin için akşam okudum seni dua ettim inşaallah çabuk iğleşir küçük yavru insan evlat sahibi olduktan sonra çok daha hissedebiliyo annenin ve babanın neler yaşadığını
allahım bir an önce versin şifasını yavrumuzun ve diğer bütün hastaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…