- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
sabahın en güzel haberi hayırlı olsn canım allahım sağlıkla kuacağına almayı nasip etsinkızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
kalktım ama ukum varay hakketten birazda kisilik yansitiyo demi avatar
kalk bacim kalkyatma öyle
cnm benküçükken yoğurt yemezmişim eniştem beni silifkede kandırmış bu yoğurt farklı silifke yoğurdu demiş onun sayesinde yoğurtla tanışmışım sağolsun..
haklısın canım o yönden düşünmemiştim fazlamı yedim diye ama bugün yemedimsilifkenin yoğurdu sevilmezmi yaaa
aaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ölümün nezaman nasıl ve kime geleceği hiç belli olmuyor işte
süperrrgünaydın güzeller... nasılsınız bugün? burda çok kasvetli bir hava var çok güzel yağan bir yağmur var yağmuru hiç sevmem ama sakin sakin yağıyor
buarada bugün 63ü ucundan gördüm çok mutluyum :119::119::119::119: bakalım cumaya kaç çıkcam? regl olursam zor görürüm tekrar
inşallah alırsın canm bol bol yat dinlen yorma kendiniaslında 3. hamile kalışım
ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim
inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
evet yaaa inşallah fazla artıda olmayız, yinede moral bozuyorgözün aydin canimtopikcek regl dönemindeyiz bacim .. gövdeyi götürcek
hamilelik kilolarını bile vermek hayaldi benim için bak aşağı bile inmeye başladım sende görürsün inş.ahh bnde bır goreblsem hawalara ucatm herlde
inşallah , çok istenen bir bebek sanırım rabbim sana bağışlasınaslında 3. hamile kalışım
ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim
inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
cumaya güzel olacak inş.evet 2 hf ır artıda olunca cumadan beri biraz daha dikkatliyim..az kaçamaklarım oldu ama bakalım cumaya nolcak...
ne güzel sende dikkat et kaçırma canım..ucundan görünce kaçamağı hiç affetmiyor..
cnm benküçükken yoğurt yemezmişim eniştem beni silifkede kandırmış bu yoğurt farklı silifke yoğurdu demiş onun sayesinde yoğurtla tanışmışım sağolsun..
bende çok üzüldüm canm
süperrrinş cumaya kadar ucundan değilde tamamen görürsün
ancak 4 5 sene sonra ama bn cok ıstıorum
inşallah cnm benim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın
Cnm ne kadarlık evlisin bide neden düşük oluyo bi problem felanmı oluyo
sabahın en güzel haberi hayırlı olsn canım allahım sağlıkla kuacağına almayı nasip etsin
inşallah alırsın canm bol bol yat dinlen yorma kendini
evet yaaa inşallah fazla artıda olmayız, yinede moral bozuyor
hamilelik kilolarını bile vermek hayaldi benim için bak aşağı bile inmeye başladım sende görürsün inş.
inşallah , çok istenen bir bebek sanırım rabbim sana bağışlasın
cumaya güzel olacak inş.kaçamak yapmamayı düşünüyorum dün yapmadım bugün allah kerim
hadi yaaa silifkenin yoğurdunun öyle farklı bir yanı yok ama işte faydamız olmuş yinede sana
inşallah canım amacım 63e iyice yerleşmek
amınn ınsallahh canımm :) 3,5 yıllık evlıyım hemofililiyim kan hastalıgım var canım
ıkıncı bebegımı kaybedınce öğrendım bugunden ıtıbaren doğurana kadar iğne kullanmam
doppler ult da gözetim altında olmam ve kesınlıkle sezeryan yapmam gerekıyor kanımda faktör eksiği oldugu ıcın
cerrahi müdehale öncesi faktör ilavesi yapılıyor....
çok teşekkür ederim canım vallaha bende çok sveındım
işteyım çalışıyorum ama eve gıdınce dınlencem artıkın :) sağol
bende nasip olursa haziranda evlenecğim hemen çocuk düşünmüyoruz ama biyandanda cevremize bakıyoz önce yapmıyolar sonrada yapmak için uğraşıyolar açıkcası korkuyorumda bi yandan ya olmazsa diye
hadi yaaa silifkenin yoğurdunun öyle farklı bir yanı yok ama işte faydamız olmuş yinede sana
inşallah canım amacım 63e iyice yerleşmek
bnmde dugunm 2013 de bzde hemn ıstemıoruz ama abmler de hemn ıstemeyp korunmuslardı smdı cocukları olmuyo bzde korkuyorz ya snra olmassa dıe
canım memnun kaldın mı amelıyattan bende ılerde olmayı düşünüyorum da:26:bende yazin türkiyede memekücültme ameliyati oldum ozaman 69dum ameliyatdan sonra 65 düsdüm 2 hafta sonra almaya basladim kilolari 13 büyük sise serum yedim onun etkiside olabilir dedi almanyadaki doktorum
dun aksam haberde duydum adanada aynı aıelden 5 kısı öldü dıye ama sonra eşim cevrıdı kanalı buyuk ıhtımal onlardır allah rahmeteylesın dedıgın gıbı dk mızın garantısı yokkızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok
çok etkilendim bu haberden aslında tvdede çıkmış ama ben haber izlemediğimden görmedim
gecen de bı polıs sehıt olmustu bende ona cok üzüldüm bı polıs esı olarak Rabbım polisleri de askerlerımzı de korusun hainlerdenoyle canim hayat cok kisa rabbim rahmet etsin onlara
bikacgun once haberlerde gormussundur belki mardinde bir askerimiz sehit haberi yayinlandi birde yarali basimdan kaynar sularin dokuldugunu hissettim ve hemen pcyi actim ariyorum haber olayi ve askerin ismini benim kardesim mardinde asker ve buldum sehit olan askerimiz bi astsubaymis bian icin nefes aldim sonra o aileyi dusundum ve bi baska ailede aci vardi kotu oldum sonra annemle konustum annem dedi bizde cok kotu olduk kanal kanal haber aradik babam omrumden omur goturdun abdullah demis ve enson askerin kim oldugunu gormusler bizim icimiz rahatlarken bi baska evde yas oluyo ayni aksamin gecesinde kardesim annemi aramis ve o sehit olan arkadas cok iyi birisiydi bikac kez birlikte goreve gittik demis haber geldi ve onlar gitti demis kardesimde gidebilirdi oraya hayat gercekten cok kisa ve rabbim tum askerlerimizi korusun AMIN
gecmıs olsun canımevde nane limon yok valla,napcam bilmem,,uyuyabilirsem ne ala,ağrı kesici alıpta yatmayı düşünüyorum yapcak bişey yok valla:2:çok sağol canım,ben daha fazla dayanamıycam çıkıyorum dahada şiddetini arttırdı kafamdaki ağrı,nasıl oluyosa bendede sadece kafam beynim acıyo zongluyo,alt tarafta bedenimde hiç sorun ağrım yok sadece kafamdaneyse eşim gelck 5dkya çocuklarla o ilgileniverir bari valla hiç mecalim kalmadı kaçtım
bosver suzım takma agız olan konusuyor ıste özledım senıbu sefer siteden atmadi benikaciyorum ben dus alip cikacam birazdan
ha dünkü menüm:
sabah: 2 dilim cevizli ekmek
ara: kiwi
öglen: ispanak yumurta yogurt
ara: :44: yapmadim sanirsam
aksam: karnibahar haslanmis zediyagli :26: (anem hep zediyagli diyo kavrulmus yag sanirsam böyle koyu kahverengi oluyor :26:)
ara: 3 tane cubuk kracker
9 da da yattim
ispanak metomu hizlandirdi sanirsam kizlar nezaman ispanak yesem wc sorunum kalmiyo bilginize
hadin öptüm hepicinizi
not: dilekbrokkoli hasladim isyerine götürmek icin öglene dün isyerinde ispanagi yaptik laf ettiler giciklar sicramis bir damla görmedim bile ne varsa sanki
gecmıs olsun canım kurum doktorundan ızın alamaz mısın gıtsen eve:26:hastaay kızlar hem karnım hem başım ağrıyo ya ben eve gidip yatmak istiyorum ((( yazacak halim bile yok. ne zor kadın olmöak ya
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
anladım cnm benim çok dikkat et kendine ayrıca topiğimizin bebeğine :) kendini hiç yorma dünya yansa bile salla gitsin sen ve bebğinin sağlığı herşeyden önemli
bnmde dugunm 2013 de bzde hemn ıstemıoruz ama abmler de hemn ıstemeyp korunmuslardı smdı cocukları olmuyo bzde korkuyorz ya snra olmassa dıe
canım nasip olacaksa oluyo olmıycaksa olmuyo yaa benım ılk ıkısı korunurken olduydu
ama bu seferkı ıcın aylarca calıstık kısmet yanı bellı olmuyo ki :) ama hiç hap iğne vs kullanmadım canım :)
canım cok sevındım cok ıstıyordun oncekı durumundanda haberım var ıns saglıcakla bebegıne kavusursun hayırlı ugurlu olsun
günaydın kızlar bişey diyeyim mi sabah sabah size ikinci süpriz haber olsun
bende cts test yaptım ve hamileyim son zamnlardakı durumum bundan kaynaklıymıs kılo veremıyorudm hatta almıstım ve uyku yorgunluk hali vardı dün yazmadım cunku hala kabullenemedım bı garıbım esım cok ıstıyordu ama calısma fılan yapmıyoduk ozellıkle hayırlısı tabı ama ayseden güç aldım ve bende söyleyeyim dedim belkı bıraz rahatlarım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım yaa cok sevındım ne güzel gebelikde akidişolcez hee
senın kı ne kadarlıkkk benım 4 haftalık su an :) :) :)
ne kadar korundular cnm ? bide hangi yöntemle korundular acaba ? kafana göre iş yapmıcan illa bi uzmana görüneceksin bence ama hemen çocukta yapamayızki düğün sonrası borçlarımız olcak kendiimizi toparlamamız lazım biraz
bende cts test yaptım ve hamileyim son zamnlardakı durumum bundan kaynaklıymıs kılo veremıyorudm hatta almıstım ve uyku yorgunluk hali vardı dün yazmadım cunku hala kabullenemedım bı garıbım esım cok ıstıyordu ama calısma fılan yapmıyoduk ozellıkle hayırlısı tabı ama ayseden güç aldım ve bende söyleyeyim dedim belkı bıraz rahatlarım
saol canım amın valla cok sevındım yalnız olmadıgıma ınan senden cesaretlenıp yazdım benım bugun 5 haftalık oldu sanırım
niye bizden saklıyorsnnn
ayy çok sevndim 2 tane hamiş haberi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
2 yılfelan korundular hap kullanmıstı gelınımz suan tedawı goruyo cocuk olmasıu ıcın dktrlar problm yok dıolr nedn olmuo blmıorz sanırım nasp degl henuz
saklamak deıl de canım hazır olmamak dıyelımdaha 3 gun oldu öğrenelı zaten amın darısı ısteyen herkese olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?