70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
sabahın en güzel haberi hayırlı olsn canım allahım sağlıkla kuacağına almayı nasip etsin

ay hakketten birazda kisilik yansitiyo demi avatar

kalk bacim kalk yatma öyle
kalktım ama ukum var
evet kişlik yansıttığı kesin

cnm benküçükken yoğurt yemezmişim eniştem beni silifkede kandırmış bu yoğurt farklı silifke yoğurdu demiş onun sayesinde yoğurtla tanışmışım sağolsun..
bende çok üzüldüm canm

süperrr inş cumaya kadar ucundan değilde tamamen görürsün
aslında 3. hamile kalışım

ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim

inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
inşallah alırsın canm bol bol yat dinlen yorma kendini

gözün aydin canim topikcek regl dönemindeyiz bacim .. gövdeyi götürcek
evet yaaa inşallah fazla artıda olmayız, yinede moral bozuyor
ahh bnde bır goreblsem hawalara ucatm herlde
hamilelik kilolarını bile vermek hayaldi benim için bak aşağı bile inmeye başladım sende görürsün inş.
aslında 3. hamile kalışım

ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim

inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
inşallah , çok istenen bir bebek sanırım rabbim sana bağışlasın
evet 2 hf ır artıda olunca cumadan beri biraz daha dikkatliyim..az kaçamaklarım oldu ama bakalım cumaya nolcak...

ne güzel sende dikkat et kaçırma canım..ucundan görünce kaçamağı hiç affetmiyor..
cumaya güzel olacak inş. kaçamak yapmamayı düşünüyorum dün yapmadım bugün allah kerim

hadi yaaa silifkenin yoğurdunun öyle farklı bir yanı yok ama işte faydamız olmuş yinede sana
inşallah canım amacım 63e iyice yerleşmek

inşallah cnm benim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

Cnm ne kadarlık evlisin bide neden düşük oluyo bi problem felanmı oluyo

amınn ınsallahh canımm :) 3,5 yıllık evlıyım hemofililiyim kan hastalıgım var canım

ıkıncı bebegımı kaybedınce öğrendım bugunden ıtıbaren doğurana kadar iğne kullanmam

doppler ult da gözetim altında olmam ve kesınlıkle sezeryan yapmam gerekıyor kanımda faktör eksiği oldugu ıcın

cerrahi müdehale öncesi faktör ilavesi yapılıyor....

sabahın en güzel haberi hayırlı olsn canım allahım sağlıkla kuacağına almayı nasip etsin

inşallah alırsın canm bol bol yat dinlen yorma kendini

çok teşekkür ederim canım vallaha bende çok sveındım

işteyım çalışıyorum ama eve gıdınce dınlencem artıkın :) sağol

canım vallahı ıstıyorum artık ne diim :) doğumdan sonra 1,5 sene gectı çok bile bekledım 3 aydır denıyroduk bu ay oldu cok sukurr :)

ınsallah sağ salim doğururm da :)

anladım cnm benim çok dikkat et kendine ayrıca topiğimizin bebeğine :) kendini hiç yorma dünya yansa bile salla gitsin sen ve bebğinin sağlığı herşeyden önemli

bende nasip olursa haziranda evlenecğim hemen çocuk düşünmüyoruz ama biyandanda cevremize bakıyoz önce yapmıyolar sonrada yapmak için uğraşıyolar açıkcası korkuyorumda bi yandan ya olmazsa diye

bnmde dugunm 2013 de bzde hemn ıstemıoruz ama abmler de hemn ıstemeyp korunmuslardı smdı cocukları olmuyo bzde korkuyorz ya snra olmassa dıe

bnmde dugunm 2013 de bzde hemn ıstemıoruz ama abmler de hemn ıstemeyp korunmuslardı smdı cocukları olmuyo bzde korkuyorz ya snra olmassa dıe

ne kadar korundular cnm ? bide hangi yöntemle korundular acaba ? kafana göre iş yapmıcan illa bi uzmana görüneceksin bence ama hemen çocukta yapamayızki düğün sonrası borçlarımız olcak kendiimizi toparlamamız lazım biraz

bende yazin türkiyede memekücültme ameliyati oldum ozaman 69dum ameliyatdan sonra 65 düsdüm 2 hafta sonra almaya basladim kilolari 13 büyük sise serum yedim onun etkiside olabilir dedi almanyadaki doktorum
canım memnun kaldın mı amelıyattan bende ılerde olmayı düşünüyorum da:26:
dun aksam haberde duydum adanada aynı aıelden 5 kısı öldü dıye ama sonra eşim cevrıdı kanalı buyuk ıhtımal onlardır allah rahmeteylesın dedıgın gıbı dk mızın garantısı yok
gecen de bı polıs sehıt olmustu bende ona cok üzüldüm bı polıs esı olarak Rabbım polisleri de askerlerımzı de korusun hainlerden
gecmıs olsun canım
bosver suzım takma agız olan konusuyor ıste özledım senı
hasta ay kızlar hem karnım hem başım ağrıyo ya ben eve gidip yatmak istiyorum ((( yazacak halim bile yok. ne zor kadın olmöak ya
gecmıs olsun canım kurum doktorundan ızın alamaz mısın gıtsen eve:26:
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına

canım cok sevındım cok ıstıyordun oncekı durumundanda haberım var ıns saglıcakla bebegıne kavusursun hayırlı ugurlu olsun

günaydın kızlar bişey diyeyim mi sabah sabah size ikinci süpriz haber olsun

bende cts test yaptım ve hamileyim son zamnlardakı durumum bundan kaynaklıymıs kılo veremıyorudm hatta almıstım ve uyku yorgunluk hali vardı dün yazmadım cunku hala kabullenemedım bı garıbım esım cok ıstıyordu ama calısma fılan yapmıyoduk ozellıkle hayırlısı tabı ama ayseden güç aldım ve bende söyleyeyim dedim belkı bıraz rahatlarım

menum
sabah 2 dılım kepek ekmegı cokcok azcık beyaz petnır cok ınce 2 dılm kasar peynırı 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 dlm salam cay azcık ckulata
ara form bskuwı yeslcay
oglen 5 6 kasık pırasa yemegı yogurt 1 dılm ekmk
ara portakal yeslcay
aksam sehrıye corbası yogurt salata pırasa yemegı
2 lıtre su

anladım cnm benim çok dikkat et kendine ayrıca topiğimizin bebeğine :) kendini hiç yorma dünya yansa bile salla gitsin sen ve bebğinin sağlığı herşeyden önemli

etmem mi canım ediyorum valla nası diken üstündeyım bilsen
inşallah bu sefer hıc sorun yasamam vallahi çooook duaya ıhtıyacım var :) :) :)

canım nasip olacaksa oluyo olmıycaksa olmuyo yaa benım ılk ıkısı korunurken olduydu

ama bu seferkı ıcın aylarca calıstık kısmet yanı bellı olmuyo ki :) ama hiç hap iğne vs kullanmadım canım :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlı olsun canım yaa cok sevındım ne güzel gebelikde akidişolcez hee

senın kı ne kadarlıkkk benım 4 haftalık su an :) :) :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlı olsun canım yaa cok sevındım ne güzel gebelikde akidişolcez hee

senın kı ne kadarlıkkk benım 4 haftalık su an :) :) :)

saol canım amın valla cok sevındım yalnız olmadıgıma ınan senden cesaretlenıp yazdım benım bugun 5 haftalık oldu sanırım

2 yılfelan korundular hap kullanmıstı gelınımz suan tedawı goruyo cocuk olmasıu ıcın dktrlar problm yok dıolr nedn olmuo blmıorz sanırım nasp degl henuz

saol canım amın valla cok sevındım yalnız olmadıgıma ınan senden cesaretlenıp yazdım benım bugun 5 haftalık oldu sanırım

niye bizden saklıyorsnnn
ayy çok sevndim 2 tane hamiş haberi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…