yaa ben en çok öğlenleri tüketiyorumm. yani birazda kolayıma geliyor öglenleri nasıl olsa yalnızım diye onu yiyrum ama artık bunada dikkat etcez heraldee....
ay yok canım sen doğru söylüyorsun ben yanlış yazmışım çizelge bölümü olacak
cnm kendi yaptigimida öyle yapmisdim senin gönderdiginide yaptim insallah olmusdur
çizelgeye yapıştırdıktan sonra aşağıdan kaydet diyor musun
tabiki diyorum kaydet tusuna basiyorum
peki ne diyo kaydedilmiştir yazısı mi çıkıyo ekrana yoksa formata uygun değildir yazısımı?
hic birsey cikmiyor sadece basiyorum o kadar
hımm değişikleri kaydete basınca ekranda yazı çıkması lazım ya profiliniz güncelleniyor diyecek yada formata uygun değildir diyecek anlayamadım canım ya
şifreni ver ben deneyeyim istersen :) başka birşey gelmiyor aklıma
suan özel msj gönderemiyorum ama göndermeye baslayinca veririm sifremi sorun degil cnm.emegin icin cok tesekkürederim cnm
tamam canım ne demek ya olmadı amaneyse yaparız sonra
ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel
bugün çektim bakin bakem nerem fazla
Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326
sagol canim allarjimiz var polen,..........okadar cok ki tam agaclarin tomurcuklandigi zaman kari koca berbat oluyoruz hele ben hastanelik oluyorum :26:kız mıne bugun hep kötü haberler verdın yaabende üzüldüm allah rahmet eylesın agır geldı bencede amelıyat
gecmıs olsun canım neyınız var astım fılan mı :26:
cok dogru ve ben dıkkat ederım hep bunlara ama turk sofralarında adettır bunların tersıbıde tatlı yemek var mesela
ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
abboovvvvvv :18::18:Bugün herkesin zayıflayası var herhalde.
Topikten ziyaretçi eksik olmadı.
Suziiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Liste altına adını yazar seni afişe ederim kilo veremezsen.
ah canim ya ne zor vardiye calismak ..Kızlar,
Size iyi günler , bana günaydın
Sabah 10' da işten geldim eve, hiçbir şey yiyip içmeden yattım, az önce uyandım.
Gece çok yorulmuşum
4 badem, 1 fındık, birkaç tane beyaz leblebi attım ağzıma.
Babam elma ve kivi soymuş onları yiyorum şimdi.
Akşam 6 7 gibi deeee 6 köfte,1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata yiyeceğim.
Malum, gece vardiyası sonrası tek öğün
canim misir patlagi var ülkerin odan alsana bende severimayyy patlamış mısır demeyin yaaa çok severim ve feciii canım istediiiiii
nolcak şimdi
hos geldiiinMerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .74 kiloyum 3 haftada 3 kilo verdim bundan sonra ki hedefim 65... Vericem inşallah.ama nasılll:44::44::44::44::44:
sagol canimamin canim
sagol canim
canim biz rottweile yakin oturuyoruz stuttgarta bagli burda turk mobilyaci varmi bilmiyorum ama biz esyalarimizi möbel roggdan aldik bagzilarinida internet ustunden neckerman veottodan
amin canim rabbim hepsini korusun
tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin cok dikkat et canim kan hastaligin varmis devamli dinlen rabbim busefer melegini kucagina almayida nasip etsin
canim benim kardesim 23 yasinda kamu yonetimi ogrencisiydi bakti okul bitmiyo aciktan okuyodu oyuzden askere gitme karari aldi rabbim hepsini korusun
tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin
kizlar nekadar cok konusmussunuz daha 20 sayfa var okumadigim
nasilsiniz baska supriz haber varmi
caniimmmmballlllllllllllllll
s.a. kizlaaar
evet hemen baslayayim :99:
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi inan eger yalanim varsa
hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh :101:
öncelikle gecmis olsun cnm.doktorun adresini verde bizde gidelims.a. kizlaaar
evet hemen baslayayim :99:
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye
iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh
öncelikle gecmis olsun cnm.doktorun adresini verde bizde gidelim
sagol canim immm sey Almanyada dr. :26:
kızlarr belkide seyredenleriniz olmuştur. ayça kaya diye bi doktor var. dün gülbenin programdaydı.
bu yedigimiz mısır gevreklerinden nesfitlerden fln bahsetti
yani genelimiz böyle yapıyordur ben kaseye öylece göz kararrı boşaltıyorum...
ama ayça hanım diyorkii. 2 yemek kaşıgı gevrek 1 dilim ekmek yerine geçiyor
yani bu durumda biz kaç dilim ekmek yiyoruz bilmiyorumm.....
bu hepsi için geçerliymiş....
bir açma 5 dilim ekmek eder yanınada 2 küp şekerli çay içseniz 1 dilimde o sabah kahvaltısında toplam 6 dilim ekmek yemiş olursunuz diyor....
yanii şu mısır gevregi işi ne olcak? ben hemen hemen hergün yiyorumm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?