70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa ben en çok öğlenleri tüketiyorumm. yani birazda kolayıma geliyor öglenleri nasıl olsa yalnızım diye onu yiyrum ama artık bunada dikkat etcez heraldee....

Ben gece vardiyasında yiyip hopp diye 73 çıkınca kuzenime telefon edip sordum.
Diyetisyeni ona 5 yemek kaşığı vermiş ve sadece kahvaltıda.
Her gün falan da değil, kahvaltı yapmak istemediğin, kahvaltıya vakit ayıramayacağın günler ye demiş.
Onu duydum ya ben artık ayda 1 yerim korkumdan

suan özel msj gönderemiyorum ama göndermeye baslayinca veririm sifremi sorun degil cnm.emegin icin cok tesekkürederim cnm

ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel

bugün çektim bakin bakem nerem fazla

Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326

sagol canim allarjimiz var polen,..........okadar cok ki tam agaclarin tomurcuklandigi zaman kari koca berbat oluyoruz hele ben hastanelik oluyorum :26:

kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:

Bugün herkesin zayıflayası var herhalde.
Topikten ziyaretçi eksik olmadı.

Suziiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Liste altına adını yazar seni afişe ederim kilo veremezsen.
abboovvvvvv :18::18:
ah canim ya ne zor vardiye calismak ..

ayyy patlamış mısır demeyin yaaa çok severim ve feciii canım istediiiiii

nolcak şimdi
canim misir patlagi var ülkerin odan alsana bende severim

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .74 kiloyum 3 haftada 3 kilo verdim bundan sonra ki hedefim 65... Vericem inşallah.ama nasılll:44::44::44::44::44:
hos geldiiin
sagol canim
balllllllllllllllll
caniimmmm

gitmeeeeeeeeeeeeeeee

s.a. kizlaaar

evet hemen baslayayim :99:

dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari

iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedi neyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime

yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende

ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye

iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh

Son düzenleme:

öncelikle gecmis olsun cnm.su doktorun adresini verde bizde gidelim

öncelikle gecmis olsun cnm.doktorun adresini verde bizde gidelim

Hadi cnmmm öyle mı gercekten????? Ya bu nesfitler ucuz değil zaten pahalılarda ekmek yemiş olduk desene:))))))eyvah eyvah bende göz kararı koyuyom valla ne yalan soöllimmm...bidaha yemem aslaaaaa bitti gitti nesfit yalan oldu:))) kizlar sacımı boyadı. Şimdi Röfleliydi saclar kocam beğenmedi biraz koyulttum bakalım ne çıkacak ortaya:))))
Kizlar ben çıkiyom yarına görüşürüz yine öptüm cooookkkkk,k iyi geceler.....

menümm

kahve

kahvalti

2 dilim ekmek
peynir
6,5 yesil zeytin
domates

ara yok

öglen

2 kepce corba
1 kase light yogurt

ara

4 5 dilim elma
1 bardak kefir
3 ince dilim pirinc patlagi

aksam

1 büyük kase misir ve tonlu salata
1 bardak ayran
2 dilim kuru ekmek (dilimi 27 kal.)

ara 21.30 :26:

meyveli aktivia

2 fincan rezene ve papatya karisik cay,1 fincan rezene cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…