maalesef duyarsısız bu konuda..teşekkürler canım
kalça konusunda sorun yok fazla fazla var
dediğin gibi azcık kalçalı olmak gerkiyor ama
ne kadar kötü yaaaa...
eşim de kullanıyor bıraktıramadım gitti
okudum şimdi bu yazını hiç oralı bile olmadı
aburcubur tamamen kestim hiç yemiyorum,en ufak bir kaçamak yok, ama kesin yanlış birşeyler yapıyorum :S
konunu okudum. 1 hiç su içmemişsin
2 yediklerin çok az bu diet değil açlık resmen
3 vücudun savunmaya geçmiş.
canım burayı ve menüleri takip et. daha protein ağırlıklı ye. meyve yi günde 2-3 tane ile snırlı tut meyve düşündüğümüzden daha kalorili. bol su iç. ve mutlaka bitki çayı tüket. bende yeşil çay sevmiyırum ama hergün ıhlamur adaçayı kayısılı form gibi çaylardan en az 2 tane içiyorum. buradaki listelere bak. ara yap mesela oda çok önemli. bol yoğurt tüket çok işe yarıyo. birde wc sorunun varsa oda etkili biraz neler yaptığını yazarsan fikir veririz sana da:)
, çok az yemişsin ve diyetinde protein de yok neredeyse. biraz değişiklik yap menülerinde.aburcubur tamamen kestim hiç yemiyorum,en ufak bir kaçamak yok, ama kesin yanlış birşeyler yapıyorum :S
1 günüm; sabah birkaç maviyeşil yulaflı bisküvi şekersiz çay, öğlen çorba salata ve 1 tabak diyet sebze yemeği.birkaç saat sonra 1 meyve,yine birkaç saat sonra birkaç bisküvi yine ve şekersiz çay.tabi gün içinde birkaç bardak yeşil çay.suya başlayalı 4 gün oldu 2 lt.akşam da sadece meyve
cizelge yapmaya calisdim ama beceremedim:18:
zaten ilk seferde kimse beceremiyo dert etme boyun kilon ve hedefini yaz hemen yaparuk
burayı okudun mu http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kızlarr belkide seyredenleriniz olmuştur. ayça kaya diye bi doktor var. dün gülbenin programdaydı.
bu yedigimiz mısır gevreklerinden nesfitlerden fln bahsetti
yani genelimiz böyle yapıyordur ben kaseye öylece göz kararrı boşaltıyorum...
ama ayça hanım diyorkii. 2 yemek kaşıgı gevrek 1 dilim ekmek yerine geçiyor
yani bu durumda biz kaç dilim ekmek yiyoruz bilmiyorumm.....
bu hepsi için geçerliymiş....
bir açma 5 dilim ekmek eder yanınada 2 küp şekerli çay içseniz 1 dilimde o sabah kahvaltısında toplam 6 dilim ekmek yemiş olursunuz diyor....
yanii şu mısır gevregi işi ne olcak? ben hemen hemen hergün yiyorumm :18:
aaaa ben de akşamları hep nesfit yiyorum
aynen boca ediyorum kaseye 6_8 yemek kaşığı oluyordur
bu da 3_4 dilim ekmek demek
ne olacak şimdi bu gevreklerin durumu
yumurta gibi oldu masum mu değil mi??
kızlarr belkide seyredenleriniz olmuştur. ayça kaya diye bi doktor var. dün gülbenin programdaydı.
bu yedigimiz mısır gevreklerinden nesfitlerden fln bahsetti
yani genelimiz böyle yapıyordur ben kaseye öylece göz kararrı boşaltıyorum...
ama ayça hanım diyorkii. 2 yemek kaşıgı gevrek 1 dilim ekmek yerine geçiyor
yani bu durumda biz kaç dilim ekmek yiyoruz bilmiyorumm.....
bu hepsi için geçerliymiş....
bir açma 5 dilim ekmek eder yanınada 2 küp şekerli çay içseniz 1 dilimde o sabah kahvaltısında toplam 6 dilim ekmek yemiş olursunuz diyor....
yanii şu mısır gevregi işi ne olcak? ben hemen hemen hergün yiyorumm :18:
amin canimsağol canımmm
inşallah geçersin canım
sağol.
herkese günaydın kızlarrrrrr hala karnım ağrıyo ama regl olamadım. ay her ay aynı işkence ağrı kesicide içemiyorum içtiğim an regl olmuyo durup daha da sinir edi beni:) olam da kurtulam ya. hepinize iyi bir gün dilem. işyerinde yazarım dünkü menümü öptüm
sagol canimtebrik ediyorum canim sei kolayliklar diliyorum
gecmis olsun canim ya kadinin hasta olmasi bile böyle iste ..
sagol suzimm nerelerdesin niye gelmiyosun yaa
aah pisim benimde basliyo agrilar lekeler ama 1 haftaya anca gelir canavarda yerlesti icime ciko ve tatli canavari :26::26:
hayirdir canim hastamisin :26::26:
canim benim menüye yarim muz 2 kasik nutella gofret eklemem gerekiyoregl canavari icime girmis bulunuyor
canim biz rottweile yakin oturuyoruz stuttgarta bagli burda turk mobilyaci varmi bilmiyorum ama biz esyalarimizi möbel roggdan aldik bagzilarinida internet ustunden neckerman veottodanecrin canim sen nerde oturuyorsun rheinland pfalz dami ?? Türk mobilyaci ariyorum yatak odasi alicam benimki berbat oldu artik dökülüyor .
Bayadan beri degistiricez ama bir firsat gelmedi simdi bakalim diyoruz bildigin varsa lütfen adres verebilimisin ??
amin canim rabbim hepsini korusunyazdığını okuyunca tüylerim diken diken oldu
amin canım ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim kardeşini ve bütün askerlerimizi korusun.. sevdiklerimizi bize bağışlasın
geçmşiş olsun canım mşallah hamarat ev hanımısın hem hasta hem baklava bravo
ama tuğba ekleme resmini tatlı krizine gireriz sonra topikçe
afiyet olsun güzel canm.. katılıyorum ıspanak benmde bağırsakları müthiş çalıştırıyor
günaydın canm senndemi uykun var
çok uykum varrr
günaydın hasrtcim
tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin cok dikkat et canim kan hastaligin varmis devamli dinlen rabbim busefer melegini kucagina almayida nasip etsinkızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
canim benim kardesim 23 yasinda kamu yonetimi ogrencisiydi bakti okul bitmiyo aciktan okuyodu oyuzden askere gitme karari aldi rabbim hepsini korusun
haklısın canım o yönden düşünmemiştim fazlamı yedim diye ama bugün yemedimsilifkenin yoğurdu sevilmezmi yaaa
aaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ölümün nezaman nasıl ve kime geleceği hiç belli olmuyor işte
benim kardeşimde 21 yaşında okuyor ama sonuçta askere gidecek şehit olaylarına ayrı bir içim yanıyor kardeşimden dolayı sanırım nezaman şehit duysa kardeşimle yaşıt diyorum biz dışarı çıkıp azıcık geç kalsa yüreğimiz ağzımıza gelir Allah sabır versin şehidimizin ailesine senin kardeşinede uzun ömürler, hayırlı teskereler
geçmiş olsun canım eldemi açtın yoksa, hem hasta hem hamarat hatunsun maşallah diyelimde nazar değmesin
bende bibakayım kaç kalori yiyormuşum günde, bence sende yeme bu hafta dikkat ediyorsun değsin çabana
ben yemek hazırlayamadığımda yoğrut götürüyorum müsliyle
günaydın
günaydın evet yaa aynı günlerde oluyoruz galiba benimkininde eli kulağında
günaydıninşallah kaçamaksız bir gün olur
geçmiş olsun canım regl ağrılarımı, başka bir rahatsızlıkmı var
canım memnun kaldın mı amelıyattan bende ılerde olmayı düşünüyorum da:26:
dun aksam haberde duydum adanada aynı aıelden 5 kısı öldü dıye ama sonra eşim cevrıdı kanalı buyuk ıhtımal onlardır allah rahmeteylesın dedıgın gıbı dk mızın garantısı yok
gecen de bı polıs sehıt olmustu bende ona cok üzüldüm bı polıs esı olarak Rabbım polisleri de askerlerımzı de korusun hainlerden
gecmıs olsun canım
bosver suzım takma agız olan konusuyor ıste özledım senı
gecmıs olsun canım kurum doktorundan ızın alamaz mısın gıtsen eve:26:
canım cok sevındım cok ıstıyordun oncekı durumundanda haberım var ıns saglıcakla bebegıne kavusursun hayırlı ugurlu olsun
günaydın kızlar bişey diyeyim mi sabah sabah size ikinci süpriz haber olsun
bende cts test yaptım ve hamileyim son zamnlardakı durumum bundan kaynaklıymıs kılo veremıyorudm hatta almıstım ve uyku yorgunluk hali vardı dün yazmadım cunku hala kabullenemedım bı garıbım esım cok ıstıyordu ama calısma fılan yapmıyoduk ozellıkle hayırlısı tabı ama ayseden güç aldım ve bende söyleyeyim dedim belkı bıraz rahatlarım
eveeeeet kendimde denedim olduuuu
şimdik bunu kopyala imza kısmına yapıştır başına fazladan bir nokta koydum onu sil .http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wAFxOwu/weight.png
aşağıdakinin çıkması lazım
Gece vardiyasında iki kase yedim o gevreklerdennnnn, geçen haftalarda, dolu dolu yedim bir şey olmaz diyeeeee, tahıllısından bir de,sonra gördük tahılllıyı, 71.6 iken 73 çıktım hem gaz yapıyor bende hem şişkinlik
2 yemek kaşığı da asla kesmez beni, o yüzden uslu uslu ekmek yemeğe devammm, yemiyorum hiç şimdi korkumdan
cnm imza bölümü nerde ben cizelge bölümüne yapistirmisdim ama imza bölümünü bulamiyorum cokmu beceriksizim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?