70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maalesef duyarsısız bu konuda..
inşallah eşinde bırakır..
aburcubur tamamen kestim hiç yemiyorum,en ufak bir kaçamak yok, ama kesin yanlış birşeyler yapıyorum :S

istersen buraya takıl canım yanlışlarını görürsün..
menülerini yazarsın nerde sıkıntı var çözeriz inşallh..

çok teşekkürler,artık burayı takip edeceğim, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.yoğurdu bol tutarım,suyu da. diğer listelere de bakacağım şimdi.çook teşekkrüler

canım dediğim gibi çok az yemişsin. bende senin gibi az yiyerek aylarca kilo vermeye çalıştım. ama verilmiyor. puccanın menülerine bak onlar çok güzel. bir kere kahvaltını iyi yap. peynir zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek ye mesela. öğlen et akşam sebze yemeği ye. her öğün yoğurt tüket. ara yap mutlaka. dediğim gibi günde 3 taneden fazla meyve yeme. benim diet listemde günlük 7 dilim ekmek var mesela. aç kalarak inan ki zayıflanmıyor. bol protein almalısın ki metabolizman çalışsın . bize takıl anlarsın yavaş yavaş neler yemen gerektiğini

kızlar beni de aranıza alır mısınız ben bu grubu anlamadım hangi günler tartılıyoruz bir de herkesin ne yediğini nasıl takip edebileceğiz hepsi farklı sayfalarda bana da yardımcı olup beni de aranıza alır mısınız bende 72 kilo olmuşum:18: kendimi çok kötü hissediyorum:18:

kızlarr belkide seyredenleriniz olmuştur. ayça kaya diye bi doktor var. dün gülbenin programdaydı.
bu yedigimiz mısır gevreklerinden nesfitlerden fln bahsetti
yani genelimiz böyle yapıyordur ben kaseye öylece göz kararrı boşaltıyorum...
ama ayça hanım diyorkii. 2 yemek kaşıgı gevrek 1 dilim ekmek yerine geçiyor
yani bu durumda biz kaç dilim ekmek yiyoruz bilmiyorumm.....
bu hepsi için geçerliymiş....
bir açma 5 dilim ekmek eder yanınada 2 küp şekerli çay içseniz 1 dilimde o sabah kahvaltısında toplam 6 dilim ekmek yemiş olursunuz diyor....
yanii şu mısır gevregi işi ne olcak? ben hemen hemen hergün yiyorumm :18:

suziiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnn.........
bak anacım 9999 a çok yaklaştık kaçırma...

aaaa ben de akşamları hep nesfit yiyorum
aynen boca ediyorum kaseye 6_8 yemek kaşığı oluyordur
bu da 3_4 dilim ekmek demek
ne olacak şimdi bu gevreklerin durumu
yumurta gibi oldu masum mu değil mi??

Selam kızlar

Menümü yazıyorum

Sabah
kepekli sandviç
şekersiz çay

Öğlen
köfteli türlü
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara
3 kuru kayısı
1 orta türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
2 küçük lahana dolması
brokoli salatası

biraz sonra da form çayı

aaaa ben de akşamları hep nesfit yiyorum
aynen boca ediyorum kaseye 6_8 yemek kaşığı oluyordur
bu da 3_4 dilim ekmek demek
ne olacak şimdi bu gevreklerin durumu
yumurta gibi oldu masum mu değil mi??

valla ben de duyunca çok şaşırdımm...
ben de bilemedimm. öyle bi durum varsa onun yerine ekmek yiyekk en azından bi dilim ekmek yeter bize
ama onunla daha fazla yemiş oluyoruzz...

Gece vardiyasında iki kase yedim o gevreklerdennnnn, geçen haftalarda, dolu dolu yedim bir şey olmaz diyeeeee, tahıllısından bir de,sonra gördük tahılllıyı, 71.6 iken 73 çıktım hem gaz yapıyor bende hem şişkinlik
2 yemek kaşığı da asla kesmez beni, o yüzden uslu uslu ekmek yemeğe devammm, yemiyorum hiç şimdi korkumdan

amin canim
sagol canim
canim biz rottweile yakin oturuyoruz stuttgarta bagli burda turk mobilyaci varmi bilmiyorum ama biz esyalarimizi möbel roggdan aldik bagzilarinida internet ustunden neckerman veottodan
amin canim rabbim hepsini korusun
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin cok dikkat et canim kan hastaligin varmis devamli dinlen rabbim busefer melegini kucagina almayida nasip etsin
canim benim kardesim 23 yasinda kamu yonetimi ogrencisiydi bakti okul bitmiyo aciktan okuyodu oyuzden askere gitme karari aldi rabbim hepsini korusun

tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin

kizlar nekadar cok konusmussunuz daha 20 sayfa var okumadigim
nasilsiniz baska supriz haber varmi

herkese mrb sabah
1kase nesfit
ara
1muz
öğlen
5 kaşık makarna
ayran
ara
1elma
akşam
1porsiyon balık
salata
1madansuyu
1,5 lt su

yaa ben en çok öğlenleri tüketiyorumm. yani birazda kolayıma geliyor öglenleri nasıl olsa yalnızım diye onu yiyrum ama artık bunada dikkat etcez heraldee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…