Tekrar yazıyorum buraya yazıılna bildirimleri eskisi gibi tek tek toparlamıycam.
Mesaj atınız...
Kızlarrr biber kızartmasını özleyen var mı aranızda?
Geçen tv de gördüm çok az kalorili yapıldı. Şöyle;
Kurutulmuş biber (dolma biber de olru bence) suda haşlandı. Azbir yağda soğan kavruldu içinede salça kondu sonrada biberler kondu karıştırıldı. Üzerinede sarmısaklı yoğurt.
Çokta güzel göründü ben deneyeceğim.
Mesaj sayın yeterli değil ama buraya bildirim yaparken PuCCaaa'nın dikkatine yazarsın canım.
Gözümden kaçabiliyor bazen aldım ama listeye şimdi seni.
Tebrik ederim
Kilo bildirimim:
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.2
Giden: 1.000 :86:
Toplam verilen: 19.800 :96::96::96:
Hedef: 60 :82:
gunaydın canlar
baslangıc :76.6
gecen hafta :72
bu hafta :69.8
gıden :2.2
toplm gıden :6.8
allah mutluluğunu bozmasın tebrik ederim canımBaşlangıç kilo: 74
Geçen hafta: 72,200
Bu hafta:71,100
Giden:1,100
Toplam giden:2,900
Hedef: 57
İşte benim kilo bildirimim hanımlar çok ama çok çok mutluyummm
haddim olmayarak bir konuda yazmak istiyorum.birkacgündür evlilikden konusuluyor hepinizde ayri heyecan var Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin.ben 37 yasinda 23 yillik evli bir bayanim belki burda en yasliniz benim.evlilik sabir ve özveri isteyen bir hayat.biz türk toplumu sadece esimizle degil sülalesiyle evleniyoruz.egerki ailenizi seviyorsaniz sabir ve özgüvenle nice yillar gecirirsiniz her evlilikde gel gitler olur ama biz kadinlar zekiyizdir ve bugelgitleri sabrimizla ve zekamizla üstesinden geliriz.hepinize nice uzun mutlu evlilikler dilerim
çook geçmiş olsun canım allah şifa versinkizlar gelemedim 2gundur esim hasta tansiyon problemi var hastaneye yaticak kilo bildirimi yapip kaciyorum
baslangic 70.2
gecenhafta 59.9
buhafta 59.8
giden 100gr
toplamda giden 10.4
hedef 58
100gr gitmis malesef cok az ama olsun artida olmamakta guzel
ben verecem uleynnnSende gel şekerim 1 ayda bakalım en çok kim kilo verecek
hedeffffffff bu ayyyy 4 kılooooooohhgitsın kılolarrrrrrrrr
uzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm
saol canım hepsi sizlerin sayesindetebrik kısçem çok güzellll
canım denedim inş. yapmışımdır teşekkür e derimilkinin senmi yapmıştın canım
bu seferde aynı yere gircen aynı şifretle şuanki kilonu yazcan tek değiştireceğin o
http başlayıp png ile biten kısmı yapıştırcan
tamam canım 1 tane yerim ben bildirim yaptım sana gelmedi ise tekrar yapayımBana bildirim yapmayı unutma
1 küçük muz yeterti akşama
:
Kısçelerrrrr bugün kendimi gaza getirmek için face de ne kadar zayıf arkadaşım varsa baktım
Onların yazdan kalan resimlerine
Beyaz tişört giymişler şortlar falannn offf offf
Bu ay sonuna kadar hedefim 62 olmak karar verdim.
Yeni defterime geçtim yazdım oraya da kocaman hedef 62 diye.
30 günüm var önümde yapamıycak biri değilim zaten dimi..
Gaz verinn banaaaaa daaaaaa
Bugün de;
Sabah:
Uno denge ekmeğiyle yapılmış sandvic ( salam, peynir, çeri domates)
Bitki çayı
Ara:
Unuttum dalmışım.
Öğlen:
Salata
6 ufak nugget ( fırında pişti),
Ayran
Ara:
1 türk kahvesi,
2 tane etiform
Akşam da büyük olasılık ya yarım süt dilimiyada 3 yk k-fleks
600 grama birazcık demişben tüm hafta dikkat ettim hiç cıss yapmadım 400 gram gitti şükret yanii
evlenince tabiki şimdiki gibi heyecan olmayacak sabah kalkınca onu görecem telaşın olmayacak çünkü yanında yatıyor olacak, ona güzel görüneyim diye süslenmeyeceksin çünkü en bakımsız halini hep görecek seni seviyorum sözünü daha az duyacaksın çünkü sevmeseydim evlenmezdim diyecekbu herkeste olmayabilir tabi böyle yani , hele ki arayacakmı mesajmı atacak görüşelimmi diyecek diye bir dert hiç olmayacak
afiyet bal şeker olsun canım, evet uzun süreli aşk amin canım çok sağol
sağol canım amiiiin....
bu hafta regl şişliği galiba, haftaya daha çok gider
evet canım 7,5 yıldır hayatımın anlamı sonra kızım geldi hayatımın anlamı değişti
cnm senin metobolizman yaşından dolayı bizden daha hızlıdır dikkat edersen bizdn çabuk verirsin
Form bisküvi ama kaç tane???
Akşam da yoğurt yok salata yookk.
Bitki çayları aradan sayılmıyo
Beğendim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?