napıyonus kıslarrrrr
canım sıkılıooooo
gene tepem atıkkkkkkk
keçilerim ziyaret ettiler
dilek sen nostalji yapınca bende gecmişe gittim..20 mayıstaki mj ım..canım ben senatakım kaptanıyım ..hoşgeldin aramıza..cuma günü özelime kilo bildirimini yaparsan ikinci hafta listeye ekliyoruz..hergün menülerinide paylaşırsan seni takip edebiliriz..şimdiden bol iradeler diliyorum
iyi geceler sayın takım kaptanı,ben topiğinizi yaklaşık biraydır takip ediyorum müthiş hareketlisiniz hızınıza yetişmek çok zor.benim de vermem gereken epek fazlalıklar var buradaki motivasyonla 2 kilo verdim.ama daha ciddi olsun istiyorum .sizlere katılabilirmiyim. ara ara yediklerimi yaptıklarımı yazmaya çalışırım. benim 3 kuzucuğum var. en küçüğü 6.5 aylık .yani yoğunluk çok.:başta aranıza girmeye cesaret edemedim ama korkunun ecele faydası yok.kilolarım gitmeli. motive olmama yardımcı olrsanız sevinirim.
nasıl çekinmişim öyle listeye girmek için....
toplamda 8 ayda canım...bı buzluga koyma durumunu bende duıymustum ama ıslatıpmı koyuluyodu yosa sıkıca posete baglayıpmı bılemedım.google amcaya sor,kesın bılıyodur
puhahaaaa aynen
vuuu cok süperr kılo vermışsın maşallahh tütütütüüüüüü.nekadar zamanda verdın,söle söleee de heycanımız katlansın
inanamıyorummm ayakta alkışlıyorumm yada ucarak 20 kılo vermıssın maşallahhhh.sen nekadar zamnda verdın? ıdolüm oldunuz pucccayla tamda vermem gereken kıloyu vermıssınız.... 78 im şuannnnn
nedense başlangıçı 77.5 almışım..Eski mesajına denk geldim.
Nostaljii yapıyımmm dedimmm
Temmuz 2011
08.07.2011 tarihinde ilk topiğe merhaba demem
ama diyete başlama kararımı aldıran tartıda 79.8 i görmek olmuştu..
napıyonus kıslarrrrr
canım sıkılıooooo
gene tepem atıkkkkkkk
keçilerim ziyaret ettiler
sebepsiz sıkıntımı..:44::44::44:
benim de canım sıkılıyo
gözüm de acıyo bi yandan..
sanki eyeliner sürmüşüm gibi tam gözkapağımın üstünde ince bi çizgi şeklinde hafif bi morluk oluşmuş ve deri buruşmuş görünüyo.
çok eyeliner sürerim bir de genelde temizlemeden uyuyakalırım sanırım sebebi bu.. umarım eski haline döner. döner di mi?
noluyo anlamıyorum 3 gün önce de ayağımı burktum daha yeni yeni yürüyebilmeye başladım. bu sıralar çok şanssızım kızlar siz dikkatli olun aman diyim
Selam hatun kişilerrr
bugün öğlen temizliğe bi başladım 6 saat sürdü
sadece sil süpür toz al yapacaktım ama dayanamadım yine..
bi giriştim cam sildim balkon yıkadım perdeleri tüllerimi yıkadım
bir de ben öyle yavaş yavaş yapamam işi hani bigün şu odayı temizleyeyim ertesi gün diğer odayı falan yapamıyorum
başladım mı hepsini bitircem ölüp bitsem de öyle bi huyum varrr:111:
acaip yoruldum ama değdi ohh mis gibi oldu ev
zayifliyorsunya cnm nazarbol bol oku
dilek sen nostalji yapınca bende gecmişe gittim..20 mayıstaki mj ım..
toplamda 8 ayda canım...
nedense başlangıçı 77.5 almışım..
puccayla aynısınız ozaamna.ikinizide alkışlıyorumsadece dıyetle vermedın heralde,spor yaptınmı zerra
gitsinde canım yavaş hızlı hiç farketmez ben artık öyle düşünüyorum çok zor 1-2 kilo gitmesi en azından bende o irade yokbundan sonrası bendede yavaş gitceği için ben sana kavuşamam senin hedefine az kaldı zaten
AMAN AT CNM SENİN CANINDAN KIYMETLİ Mİ. Bide çekmecene artık yemek koyma kokuya geliyor herhalde. fare kapanı felan koydursana oraya öyle yaşanır mı? Demir bir kutun veya teneke varsa bundan kelli çaylarını ona koy açamasın
geçmiş olsun canım geçer eylenirdandır obenim de canım sıkılıyo
gözüm de acıyo bi yandan..
sanki eyeliner sürmüşüm gibi tam gözkapağımın üstünde ince bi çizgi şeklinde hafif bi morluk oluşmuş ve deri buruşmuş görünüyo.
çok eyeliner sürerim bir de genelde temizlemeden uyuyakalırım sanırım sebebi bu.. umarım eski haline döner. döner di mi?
noluyo anlamıyorum 3 gün önce de ayağımı burktum daha yeni yeni yürüyebilmeye başladım. bu sıralar çok şanssızım kızlar siz dikkatli olun aman diyim
hıhıdilek sen nostalji yapınca bende gecmişe gittim..20 mayıstaki mj ım..
toplamda 8 ayda canım...
nedense başlangıçı 77.5 almışım..
ohh ne güzel bende yarın yapmayı düşünüyom canımSelam hatun kişilerrr
bugün öğlen temizliğe bi başladım 6 saat sürdü
sadece sil süpür toz al yapacaktım ama dayanamadım yine..
bi giriştim cam sildim balkon yıkadım perdeleri tüllerimi yıkadım
bir de ben öyle yavaş yavaş yapamam işi hani bigün şu odayı temizleyeyim ertesi gün diğer odayı falan yapamıyorum
başladım mı hepsini bitircem ölüp bitsem de öyle bi huyum varrr:111:
acaip yoruldum ama değdi ohh mis gibi oldu ev
eline sağlık pırıldamıştır heryer
menümü de yazayımmm
sabah
tarçınlı ballı su
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
1 kivi
öğlen
1 tabak pırasa
2 kaşık etli kuru fasülye
yarım kase yoğurt
ara
2 grissini
1 küp şeker büyüklüğünde helva
akşam
1 kase nesfit
2.5 lt su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa limonlu form çayı..
ohh ne güzel bende yarın yapmayı düşünüyom canım
eline sağlık pırıldamıştır heryer
sagol canim 30canım al tabı sımdıden hayırlı olsun eskıttık deyınce kac yasındasın sen merak ettım:44:
canim bende beyaz istiyorumBallı gaymakkk
Beyaz aynalı falan çok şık takımlar varrr.
Aynalı daha iyi olur zannımcaEskimiş zaten
Boşver herkesin regl haftası haftaya toparlarız sen salmadıgın sürece bak tuniklerinde olmuş ne güzel
ohh tuniğinde olmuş temizlikte yapılmış miss miss
bide yeni yatak odası geliyor daha ne olsun
hayırlı olsun şimcikten
sagol canim 30
canim bende beyaz istiyorum
sagol canim
s.a. kizlaar
off nasil yorgunum anlatamam taa nerelere gittik Türk mobilyacilara ay o neydi öyle ya off bisey moda olmaya görsün abartiyolarda abartiyolar yani tas takilmamis yer kalmamis heryer tas pariltibende severim tas felan ama bukadarda degil bayiliriz zaten abartiya sinir oldum ya hayir zevk meselesi dicemde yani ne bileyim kare tas yuvarlak tas birde kenarlarda gümüs ilaveler felan
neyse ikea ya gittik orda bulduk gibi ama bir iki yere daha bakmak istiyoruz bakalim artik hayirlisi
a slm cnm ikea kullanim acisindan cok pratik türk mobilyalari cok cancanli türkiyedeki gibi cesit bol degil yurtdisindaki cok abartili modeller
evet canim ya 3 4 cesit vardi oda sirf tas ay bide tasli örtü üstündeaman Allahim bu ne ya dedim gözüm yoruldu :111: benim oralara bakmamin tek nedeni baza istiyordum ama ikea da alti cekmeceli bulduk birtane begendim ona uygunda dolap bulamadik fazla vaktimizde yoktu bakalim artik yarin yine gidicez insallah
sende yurt disindaydin dimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?