70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyonus kıslarrrrr
canım sıkılıooooo
gene tepem atıkkkkkkk
keçilerim ziyaret ettiler

benim de canım sıkılıyo
gözüm de acıyo bi yandan ..
sanki eyeliner sürmüşüm gibi tam gözkapağımın üstünde ince bi çizgi şeklinde hafif bi morluk oluşmuş ve deri buruşmuş görünüyo.
çok eyeliner sürerim bir de genelde temizlemeden uyuyakalırım sanırım sebebi bu.. umarım eski haline döner. döner di mi?
noluyo anlamıyorum 3 gün önce de ayağımı burktum daha yeni yeni yürüyebilmeye başladım. bu sıralar çok şanssızım kızlar siz dikkatli olun aman diyim

zayifliyorsunya cnm nazarbol bol oku

Selam hatun kişilerrr
bugün öğlen temizliğe bi başladım 6 saat sürdü
sadece sil süpür toz al yapacaktım ama dayanamadım yine..
bi giriştim cam sildim balkon yıkadım perdeleri tüllerimi yıkadım
bir de ben öyle yavaş yavaş yapamam işi hani bigün şu odayı temizleyeyim ertesi gün diğer odayı falan yapamıyorum
başladım mı hepsini bitircem ölüp bitsem de öyle bi huyum varrr:111:
acaip yoruldum ama değdi ohh mis gibi oldu ev

mis gibi olmusdur güle güle otur cnm

menümü de yazayımmm
sabah
tarçınlı ballı su
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
1 kivi
öğlen
1 tabak pırasa
2 kaşık etli kuru fasülye
yarım kase yoğurt
ara
2 grissini
1 küp şeker büyüklüğünde helva
akşam
1 kase nesfit

2.5 lt su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa limonlu form çayı..

Ben de menümü yaziyim unutmadan

Sabah
kepekli sandviç
çay

öğle
çok karışık bi sebze yemeğiydi ismini hatırlamıyorum
yoğurtlu semizotu
1 dilim kep.ekmğ

Ara
3 kuru kayısı

Akşam
1 kase çorba
4 kaşık türlü
1 dilim denge ekmeği

Ara
2 tane eti form bisküvi
form çayı

bundan sonrası bendede yavaş gitceği için ben sana kavuşamam senin hedefine az kaldı zaten
gitsinde canım yavaş hızlı hiç farketmez ben artık öyle düşünüyorum çok zor 1-2 kilo gitmesi en azından bende o irade yok

attım canım hepsini bugün içemedimde ondan şaştım neyapacağımı hepsini yemiş pis farecik
kanepe vardı benim odamda hizmetli baktı altına fare pisliği varmış sözde temizlik yapıyorlar işte, temiz yerde faremi gezer, haftasonu çamaşır suyuyla temizlerim dedi kapanda ayarlayacak inşallah yakalanır bugün bayaaa stresli geçti korku filmi gibiydi

merhaba kızlar... nasılsınız bakem? ben çok yorgunum okuldan gelince hemen temizliğe giriştim yarın misafirim var aptallık ettim kendim yaparım dedim temizliği keşke birini bulsaydım 4 çeşit kurabiye kek falan yaptım daha yapmam gerekenler var toz almamda kaldı şimdi kızımı uyutuyorum sonra işlere devam , yarını biatlatırsam rahatlıycam inşallah

diyet falanda kalmadı, dün markette tuğbanın dediği kelebeği gördüm deneyelim bi dedim bugün eşim hazırladı kelebekleri akşam yemeğine hoşuma gitti valla güzelde yapmıştı hızlıca yedim yedim kalktım işlere koşturdum su yine içemedim, bitki çaylarımda gitti farecik sağolsun, yada sağolmasın

neyse görüşrüz kızlar iyi geceler hepiciğinize

bugunki menüm;
sabah;
peynır zeytin 2 köfte bı dılım ekmek cay sekersız

ara;
havuç

öğlen;
tarhana çorbası 2 kepçe, yogurt,bı dılım ekmek

aksam 19.00;
bol yeşilllikli salata ve küçük peynırlı bir sandiviç

ara;
4 küçük galete

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım geçer eylenirdandır o

canım al tabı sımdıden hayırlı olsun eskıttık deyınce kac yasındasın sen merak ettım:44:
sagol canim 30

canim bende beyaz istiyorum

ohh tuniğinde olmuş temizlikte yapılmış miss miss
bide yeni yatak odası geliyor daha ne olsun
hayırlı olsun şimcikten
sagol canim

s.a. kizlaar
off nasil yorgunum anlatamam taa nerelere gittik Türk mobilyacilara ay o neydi öyle ya off bisey moda olmaya görsün abartiyolarda abartiyolar yani tas takilmamis yer kalmamis heryer tas parilti bende severim tas felan ama bukadarda degil bayiliriz zaten abartiya sinir oldum ya hayir zevk meselesi dicemde yani ne bileyim kare tas yuvarlak tas birde kenarlarda gümüs ilaveler felan
neyse ikea ya gittik orda bulduk gibi ama bir iki yere daha bakmak istiyoruz bakalim artik hayirlisi

a slm cnm ikea kullanim acisindan cok pratik türk mobilyalari cok cancanli türkiyedeki gibi cesit bol degil yurtdisindaki cok abartili modeller

a slm cnm ikea kullanim acisindan cok pratik türk mobilyalari cok cancanli türkiyedeki gibi cesit bol degil yurtdisindaki cok abartili modeller

evet canim ya 3 4 cesit vardi oda sirf tas ay bide tasli örtü üstünde aman Allahim bu ne ya dedim gözüm yoruldu :111: benim oralara bakmamin tek nedeni baza istiyordum ama ikea da alti cekmeceli bulduk birtane begendim ona uygunda dolap bulamadik fazla vaktimizde yoktu bakalim artik yarin yine gidicez insallah
sende yurt disindaydin dimi :26:

evet bende almanyadayim.bende 6 ay önce aldim yatak odasi senin gibi baza istedim ilk türk yerine gittim aman Allahim one nekadar tas sim varsa üstündealman yerinden sade siyah bir takim aldim cokda memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…