70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar..
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum...
ben cıss hakkımı dün kulandım....belki bugünde kullanabilirim..
ama yarından itibaren dikkat edicem..
59 u korumak istiyorum bi süre..
kendinze ve sevdiklerinize iyi bakın..

dilekk bu haftada kaç kilo vereceğimi merak etmişsin canım
ben 1 kilo veririm demiştim ama yinede iyi gitti
çünkü bugün regl oldum.

700 gram süper gitmiş gene de tebrik ederim.

Süper

Burda ilaç isimleri konuşmayın lütfen!
Sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz.
İlaç isimleri yasak!

kilo bildirimim :78:

Başlangıç: 75.7
Geçen hafta: 72
Bu hafta: 71.3
Giden: 700 gr
Toplam verilen: 4.4
Hedef: 65

Tebrikler şeker.

Arada simit haricinde güzel.

Güzel ama yemeklerde 4-5 yk yemek + salata + yoğurt ye bence

Sende sonunda belirtmişsin zaten olmadıgını

Çiko canavarıı

dilek ben bu hafta da sana özelden mesaj atamıyorum. sistemden kaynaklanıyor mesaj sayım yetersizmiş...

Yazdıklarından bakıcam

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 20.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 19.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] iclal85 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] RuweYDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ballıkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan zerra arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Sabit kalanlarda üzülmesinler en azından almamışlar bu da birşey
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NorA_, Marjansen, ay_nil, bursa86, hasrettt, huzunperisi, minik_kelebek, PearlJam katılımlarının devamını diliyoruz.
Bana mesaj atan listedekiler bir kusur varsa affola.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa

zerra tebrikler cnm bu cizelgeyi görünce acaip motife oldum

Herkese günaydın,
Bana birazdan iyi uykular olacak, 13 saatlik bir gece vardiyasını daha devirdim, gözlerimin altı çöktü resmen
Sabah 10:00' da geldim eve
10:15 kahvaltı: 5 yemek kaşığı nesfit tam tahıllı, 1 bardak yarım yağlı süt

İşte bundan sonrası net değilll, kaçta uyanırım, ne yerim bilemiyorummmm.
Tek bildiğim akşam 19:00' da dışarda yemek yiyor olacağım, aklımda 1 kadeh şarap, mantarlı et var.
Akşama kadar uyanırım inşallah , bana iyi uykular, sizlere güzel bir cumartesi diliyorum

Günaydın arkadaşlar dün ki menümü yazayım sonra bi geçmişi okuyayım..
NOT: İlk günüm hiç iyi geçmedi..

Sabah:

1 saat yürüyüş ve 20 dk plates
1 kase yoğurt + müsli + haşlanmış yumurta + 1 şekersiz çay

Öğlen:

1 bardak hazır çorba
1 kase salata (büyük boy)

Aradan 1-2 saat geçti ve ben mutfakta makarna gördüm...
Makarna yedim ve yine 1 saat sonra simit aldı geldi babam ondan yedim hemde 2 tane....

Akşam: o kadar şişmiştm ki birşey yemedim tabiki....

ÇOK MUTSUZUM AMA BUGÜN YİNE DENEYECEĞİM. YÜRÜYÜŞE GİDEMEDİM FECİ KAR VAR ÇÜNKÜ...
AYRICA DÜN ERKEK ARKADAŞIM BENİ TERK ETTİ...SİZİN ANLAYACAĞINIZ ÇOK MUTSUZUM...

ÇİZELGE ÇOK GÜZEL OLMUŞ, ELLERİNİZE SAĞLIK , BÜTÜN BAYANLARI TEBRİK DİYORUM BENİM GİBİ OLMADIKLARI İÇİN...

herkese merhaba nasılsınız dün bildirim yapamadım bugün kilo bildirimi yapıcaktım ama dilek
listeyi yayınlamış gerek kalmadı galiba bende artık haftaya yaparım

69 un bir ucundan göremedim ya 70 olmuşum 400 gr gitmiş kaç kere tartıldım 69,9 olu-r*um diye ama olmuyor

Bunu kendine ve vücuduna niye yapıyorsun ki?
Mutsuzluktan yiyip daha da mutsuz oluyorsun.
Geldiğinde rast gelirsek yazışalım
Desteğe açıksan destek görürsün aksi halde bizde birşey yapamayız.

anladım canım yanı dogumdan cıktıgın kıloylamı baslamıs oldun.neyse yınede süper gıtmıs.bende 92yle doguma gırmıstım.79lada halıme kalmıstım.dogum kılosu kalmadı bende ama 3 sene öncede bu kılodaydım yapıştı kaldı,neyse vercem inşallah

aaaa bensiz olmaz bende varım bu yarıştaaa,puccanın resımlerı görünce gaz verdım kendıme ben verecem ulennn 4 kıloyu
gel gel gel güzelim
bakalım kim 4 kilo verecekkk

Nostaljii yapıyımmm dedimmm
Temmuz 2011

08.07.2011 tarihinde ilk topiğe merhaba demem
vay beee

hiç acamam haftaya bilesin
benm boyum 170 64 te kendimi çok beğeniyorum ama bende senn gibi hamişlik düşündüğüm için hedefimi 60 yaptım
sen 58 ol bende 60
bu arada bana çok zayıfladın iyisin diyorla ama kanmıyorum snn gibi

Salam ufaktı canım
Süt dilimi de sütün kardeşi o yüzden
bende yarın kazadibi yiyeceğim kendime şaştım pazardan belli hiç kaçamağım yokk
sen dene ortim güzl olursa söyle bnde yapayım

malesef öyle değil. metabolizmam çok yavaş tuvalet sorunum var hatta çoğu zaman ilaç kullanmak zorunda kalıyorum
sabahları 2 tane kuru kayısı yemeni öneririm bağırsakları güzel çalıştırıyor
ellerine sağlık hamarat hatun

kolay gelsin cnm yine kaçamak yapılmış
bugünde yapılacak
neyse h.içi topalrasın

Dilekcım bılıyorum havuc yememelıydım ama kızıma soymusken bı kucukte ben götüreyım dedım. buarada salatalarınızdadamı havuc kullanmıyorsunuz yoksa benım salatalar havuc morlahana marul turp varsa yesıl sogan maydanoz bol lımon ve 1kk kadar küp dogranmıs beyaz peynır.

ellerine sağlık canm liste süpermiş bu hafta

Bunu kendine ve vücuduna niye yapıyorsun ki?
Mutsuzluktan yiyip daha da mutsuz oluyorsun.
Geldiğinde rast gelirsek yazışalım
Desteğe açıksan destek görürsün aksi halde bizde birşey yapamayız.

Mesaj atamıyorum sana pucca ama msn kullanıyorsan özelden adresiini yazarsan çok sevinirim...Herşeyin farkındayım ben yaa, düzeltmem lazım kendimi biliyorum...Dün bana çok büyük bir ders oldu aslında...Şu an kalbim çok kırık olduğu için istesemde yiyemem artık canım herhalde...Bu arada fotoğraf koymuşsun sanırım ama göremedim geçmişte bir türlü çok merak ettim

sabahkı menüm;

07.00;

bı bardak su ve 5-6 fındık attım agzıma gerı yattım

09.30 kahvaltı;

1kk dan bıraz fazla peynır
ince bir dilim peynırle yapılmıs tost
1 tatlı kasıgı kadar reçel
sadece yesıl salata (ilk kez yedım ve nerdeyse kaldırcaktım sofradan,bıraz daha lımon sıktım ve yenılebılır oldu)
roka tere maydanoz bi limon bı kasık zeytınyağ

ara 11.00;

2 tane kivi yemeği düşünüyorum çünkü cevız kadar küçükler nerdeyse

Son düzenleme:

Albümümde resimler canım.
İlk önce bi sakin ol sen.
Diyet listemi de atarım sana. Öyle bi alışverişe çık h.içi yiyeceklerine karar ver bi rahat ol.
Aranızda ne oldu bilemem tabi ama hayırlısı de üzülmemeye çalış.
Ve yememezlikte yapma ye ama sağlıklı şeyler yap.
Arkadaş olarak eklicem listemi de atıcam bakarsın.

Havuç kullanmıyorum ben salatalarımda.

hadi iyi işler canım..
ben de diyom bu aşağıdaki hayalet kim demek sen yazıyodun gizli gizli.....
topikde gezinince arada hayalet takiliyorum tatlim unutmussum cikartmayi
Öcüüüüüüüüüüüüüüüü

Her besinden yemeliyiz derken sütü içmeliyiz ama gidipte sütlaç yememeliyiz yani.
Kılıfçı Suzii
kilifci olmayi gördüm fistik cuma günü :111: hirs yaptim bu hafta sok yapiyorum bugünden basladim
sen yediklerini paylas bakalim canim

canim ceketim yeni degil ama hep dilegin yüzünden olmuyo genis geliyo onu yeme bunu yemem simdide ceketim olmuyo iste
canim gecen ay ben +1,3 deydim regl döneminde normal yani skma canini
olmadimki canim olsam
hosgeldin canim
hosgeldin canim sende
Selam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......
gecmis olsun canim
Güzel beslendin niye korkyorsun ki
aslinda normalinden daha dikkat edelek yedim fistik bende anlamadim ispanak karnibahar cilek bunlar hep az kalorili besinler:26:
Görüşürüzz ziyaretçi suzi
:80:
nesquik canim ya 1aydan buyana hizla vermissin ay utandim 7inci ayda 1 senem doluyor :96:
heeeee çok masum demiiiii suzicimm
menüm 10.000 olmuş masumum da masumummadurumm gibi oldu

gecmis olsun tugbamm
evettt arastırıyorum ve dıyet denen şeyin ne kadar zor oldugunu ögrneıyorum her satırda :18:

canim bende bi ara sakizli sekerler haplar kulandim aldim bos seyler para tuzagi
suzi baslamis yine :126:

kendi ve alintilari gelirler birazdan
yok canim o günü gelemedim kk bakim sebepiyle kapandi mesayimde bittmisdin
bu hafta da artıda olaym p.tesiden sonra bana ne derseniz deyin olmaz mı:26::26:
hadi bizde haftaya bomba gibi gelelim
hosgeldin canim
sende hosgeldin canim
gerçekten doğum çok şey değiştiriyor Eki Görüntüle 358774

isallah hayirlisiyla sende hamis kalirsin canim bende severim tarcini canim :126:
:44::44:
Bir de bu sabah tartımak,akşam tartılmak arasındaki fark nedir? akşam daha ağır,sabah daha hafif? hangisi doğru hangisini baz alıyoruz?
canim gün boyu yediklerin ictiklerin aksam tartida yanziyo ondan
hosgeldin canim

aa şimdi netten arastırırken farkettım roka ve terenın iştah açıcı özellıgı varmıs bol lımonla mayboş tadı hoşdu , hem düşük kalorı hemde tok tutar dıe düşünmüştüm ama ama ama

:18::18: off bende korkarim evi bile terk ederim bi keresinde arzumm hatirliyordur belki oruc zamaniyidin sanirsam burda yaziyordum banyoda saclar birbirine karismis bende gece gece örümcek sanettim kk ya yazdim napacam korkuyorum diye kardesimi uyandirdim o da abla sen iyice kafayi yedin git yat demisdin
suzim noliyyyyyyy canım benim artı
sana sopa zamanı gelmişşşşş
haftaya 1.500 kilo olarak eksi
isallah silkelendim haftaya süpriz yapacam isallah
cok dogru canim
kizlar gelemedim 2gundur esim hasta tansiyon problemi var hastaneye yaticak kilo bildirimi yapip kaciyorum
gecmis olsun ecrincimm isallah esin biran önce sagligina kavusur
hosgeldin canim
napıyonus kıslarrrrr
canım sıkılıooooo
gene tepem atıkkkkkkk
keçilerim ziyaret ettiler
:26::26:
dikkat et kendine canim benimde öyle oluyor makyaj ile uyakaldimmi ama sürekli öyle uyyakalirsan gözlerinde burusuklar olusur canim
cok hos zerram ay dilekinkini gözden kacirmissim hizli bakinca :44:
bende 2 gündür mesayi yapinca evim talan oldu bende birazdan girisecem
ikeaninkiler hem kaliteli oluyorlar canim güle güle kulan
kus gibi hafif oldun zerram

elline saglik dilekcimmm baktim birde birsey yazdinmi acaba diye:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…