yok canım pek spor yaptım sayolmaz..puccayla aynısınız ozaamna.ikinizide alkışlıyorumsadece dıyetle vermedın heralde,spor yaptınmı zerra
arada bir iki lesli fian yaptım ama etkilicek kdr değil..
bi de benim kiloların 13 ü hamilelik ve doğum sonrasına bağlı kilolardı..
havalar ısınsın yürüyüş yapmayı istiyorum..
merhaba kızlar... nasılsınız bakem? ben çok yorgunum okuldan gelince hemen temizliğe giriştim yarın misafirim var aptallık ettim kendim yaparım dedim temizliği keşke birini bulsaydım4 çeşit kurabiye kek falan yaptım daha yapmam gerekenler var toz almamda kaldı şimdi kızımı uyutuyorum sonra işlere devam , yarını biatlatırsam rahatlıycam inşallah
diyet falanda kalmadı, dün markette tuğbanın dediği kelebeği gördümdeneyelim bi dedim bugün eşim hazırladı kelebekleri akşam yemeğine hoşuma gitti valla güzelde yapmıştı hızlıca yedim yedim kalktım işlere koşturdum su yine içemedim, bitki çaylarımda gitti farecik sağolsun, yada sağolmasın
neyse görüşrüz kızlar iyi geceler hepiciğinize
kolay gelsin canım...
dilekk bu haftada kaç kilo vereceğimi merak etmişsin canım
ben 1 kilo veririm demiştim ama yinede iyi gitti
çünkü bugün regl oldum.
bugünkü menümüde yazayımm
sabah:
1 yeşilçay
1 dilim t.b. ekmeği
4 dilim sucuk
2 zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 çatal reçel
1 bardak şekersiz çay
ara:
yarımdan biraz az muz
öğle:
5 kaşık karnabahar yemeği
1 bardak ayran
ara: 2 incir
ara: 2 gün kurusu
akşam:
5 kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurt
ara: bir avuç çekirdek
2 lt su
1 bardak form çay içerimm...
Merhaba, umarim sonuc alirsin. Ben de bugun biraz arastirdim bu hapi, ama emin olamadim. Ise yarayip yaramadigini ve deneyimlerini paylasirsan, ona gore ben de denemeyi dusunuyorum. Benim de hizli bir sekilde kilo vermeye ihtiyacim var ama duzenli diyet ya da egzersiz yapamam; ki tendga hapinin tanitiminda bunlara gerek kalmadan %80 basarili oldugu yaziyor. Son bir yilda toplam 10 kilodan fazla aldim. Internette bizzat kullanan herhangi birinin (pazarlama siteleri haric) yorumlarina rastlamadim. Dolayisiyla yorumlarin ne kadar gercek oldugunu kestiremedim. Bu nedenle senin deneyimlerin benim icin onemli.
kilo bildirimim :78:
Başlangıç: 75.7
Geçen hafta: 72
Bu hafta: 71.3
Giden: 700 gr
Toplam verilen: 4.4
Hedef: 65
bugünkü menüm
sabah
4 çeri domates
5 zeytin
1 ince dilim kaşar
1 bardak çay
ara
yarım simit
öğle
4 tane tavuk incik(mangalda)
1 bardak ayran
1/2 kase salatalık
yarım pişmiş domates
ara
1 avuçtan az sarı tuzsuz leblebi
akşam
2 kase çorba 1 ince dilim ekmek
son olarak
2 top dondurma
bügünki yediklerim ve sporumsabah tarcinla bal karisimi icdim kahvaltida yulaf ve kurutulmus meyveli kloksarada 3 cevizögleyin 3 kasik ispanak ve yogurtarada yesil kahve ve bir mandalinaaksam3 kasik bamyasporum sabah yarim saat eliptik bisikletögleyin 1saat yürüyüsaksam 1 saat eliptik bisiklet ve bol suuu
selam kızlar misafirim var hemen menümü yazıp çıkacağım..
sabah
2 dilim beyaz ekmek tereyağlı salçalı....
1 yumurta
2 dilim peynir
2 çatal lor
ara
bir avuç beyaz leblebi
şekersiz nescafe
öğle
1 kase hamur çorbası
ara
çeyrek simit
1 şekersiz nescafe
akşam
1 kase hamur çorbası
1 tabak et yemeği
salata
2 yemek kaşığı yoğurt
sonrası.......
2 bardak çay
1 tabak patlamış mısır
yarım simit
çok oldu biliyorum ama bugün kaçamak günü.......
sabah 8.30 bir bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
yarım simittten biraz fazlaydı
1 hs yum
1tk bak/tereyağı çk
5 zeytin
13.00 öğlen
1 dilim ç.ekmeği
yarım çorba
yarım sebze
3kş yoğurt
salata
16.00 sütlü kahve şkrsz, 4 kare çiko, 1 gofret
19.30 5 kş sebze, 3 kş yoğurt
20.30 1 gofret, 6 badem
2 lt su 1 rezene
dilek ben bu hafta da sana özelden mesaj atamıyorum. sistemden kaynaklanıyor mesaj sayım yetersizmiş...
dilek sen nostalji yapınca bende gecmişe gittim..20 mayıstaki mj ım..
nasıl çekinmişim öyle listeye girmek için....
toplamda 8 ayda canım...
nedense başlangıçı 77.5 almışım..
ama diyete başlama kararımı aldıran tartıda 79.8 i görmek olmuştu..
sebepsiz sıkıntımı..:44::44::44:
Harbiden yazarken amma kasılmışsın
Ama iyi ki de yazmışsın:13::13:
menümü de yazayımmm
sabah
tarçınlı ballı su
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
1 kivi
öğlen
1 tabak pırasa
2 kaşık etli kuru fasülye
yarım kase yoğurt
ara
2 grissini
1 küp şeker büyüklüğünde helva
akşam
1 kase nesfit
2.5 lt su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa limonlu form çayı..
Afiyet olsun bebeım
Ben de menümü yaziyim unutmadan
Sabah
kepekli sandviç
çay
öğle
çok karışık bi sebze yemeğiydi ismini hatırlamıyorum
yoğurtlu semizotu
1 dilim kep.ekmğ
Ara
3 kuru kayısı
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık türlü
1 dilim denge ekmeği
Ara
2 tane eti form bisküvi
form çayı
Güzel şekerim.
bugunki menüm;
sabah;
peynır zeytin 2 köfte bı dılım ekmek cay sekersız
ara;
havuç
öğlen;
tarhana çorbası 2 kepçe, yogurt,bı dılım ekmek
aksam 19.00;
bol yeşilllikli salata ve küçük peynırlı bir sandiviç
ara;
4 küçük galete
Havucun şeker oranı fazla tüketmeni tavsiye etmem c vitamini olan meyvelerden tüketebilirsin.
Yağ yakımında etkisi olan( kivi, greyfurt, ananas gibi)
günaydın arkadaşlar..
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum...
ben cıss hakkımı dün kulandım....belki bugünde kullanabilirim..
ama yarından itibaren dikkat edicem..
59 u korumak istiyorum bi süre..
kendinze ve sevdiklerinize iyi bakın..
Günaydınn canımmmmm sen bu azimle hedefine varıcaksın zaten.
3 çocuklu çıtır anne
günaydın arkadaşlar..
Günaydın arkadaşlar dün ki menümü yazayım sonra bi geçmişi okuyayım..
NOT: İlk günüm hiç iyi geçmedi..
Sabah:
1 saat yürüyüş ve 20 dk plates
1 kase yoğurt + müsli + haşlanmış yumurta + 1 şekersiz çay
Öğlen:
1 bardak hazır çorba
1 kase salata (büyük boy)
Aradan 1-2 saat geçti ve ben mutfakta makarna gördüm...
Makarna yedim ve yine 1 saat sonra simit aldı geldi babam ondan yedim hemde 2 tane....
Akşam: o kadar şişmiştm ki birşey yemedim tabiki....
ÇOK MUTSUZUM AMA BUGÜN YİNE DENEYECEĞİM. YÜRÜYÜŞE GİDEMEDİM FECİ KAR VAR ÇÜNKÜ...
AYRICA DÜN ERKEK ARKADAŞIM BENİ TERK ETTİ...SİZİN ANLAYACAĞINIZ ÇOK MUTSUZUM...
ÇİZELGE ÇOK GÜZEL OLMUŞ, ELLERİNİZE SAĞLIK , BÜTÜN BAYANLARI TEBRİK DİYORUM BENİM GİBİ OLMADIKLARI İÇİN...
yok canım pek spor yaptım sayolmaz..
arada bir iki lesli fian yaptım ama etkilicek kdr değil..
bi de benim kiloların 13 ü hamilelik ve doğum sonrasına bağlı kilolardı..
havalar ısınsın yürüyüş yapmayı istiyorum..
kolay gelsin canım...
gel gel gel güzelimaaaa bensiz olmaz bende varım bu yarıştaaa,puccanın resımlerı görünce gaz verdım kendımeben verecem ulennn 4 kıloyu
vay beeeNostaljii yapıyımmm dedimmm
Temmuz 2011
08.07.2011 tarihinde ilk topiğe merhaba demem
hiç acamam haftaya bilesinOrtim sabrının biryerde taşacağını hissetmiştim. Ne olur yolma beni saçım acıyor..
yaa şuanda bile komşu burdaydı ne kadar zayıfladın üstündekiler çuval gibi duruyor bu kadar zayıflamasaydın keşke diyor ama şimdi kış bide yazı var bunun. Tmm 56 olmasamda 58 oliiiyim. hani diyorlar ya boydan 10 kilo eksiği ideal. Bide benim basen masen yok, bacaklarım hepten çiroz oldular. Benim kilo göbek ve sırtta toplanıyor. eee az yiyince göbekte çekildi (tabii şimdilik) sırtta fazla göstermiyor dar giymeyince. Beni gören herkes ayy bu kadar zayıflamasaydın diyor. Amma en azından 58 hadi oda olmadı 60 olayım dimi. Bide hamişlikte kilo hakkım olsun diye 56 olayım istemiştim..Bakalım ne kadar daha giderse o kadar hakkım olur yemek yemeğe.
bende yarın kazadibi yiyeceğim kendime şaştım pazardan belli hiç kaçamağım yokkSalam ufaktı canım
Süt dilimi de sütün kardeşi o yüzden
sen dene ortim güzl olursa söyle bnde yapayımKızlarrr biber kızartmasını özleyen var mı aranızda?
Geçen tv de gördüm çok az kalorili yapıldı. Şöyle;
Kurutulmuş biber (dolma biber de olru bence) suda haşlandı. Azbir yağda soğan kavruldu içinede salça kondu sonrada biberler kondu karıştırıldı. Üzerinede sarmısaklı yoğurt.
Çokta güzel göründü ben deneyeceğim.
sabahları 2 tane kuru kayısı yemeni öneririm bağırsakları güzel çalıştırıyormalesef öyle değil. metabolizmam çok yavaş tuvalet sorunum var hatta çoğu zaman ilaç kullanmak zorunda kalıyorum
ellerine sağlık hamarat hatunSelam hatun kişilerrr
bugün öğlen temizliğe bi başladım 6 saat sürdü
sadece sil süpür toz al yapacaktım ama dayanamadım yine..
bi giriştim cam sildim balkon yıkadım perdeleri tüllerimi yıkadım
bir de ben öyle yavaş yavaş yapamam işi hani bigün şu odayı temizleyeyim ertesi gün diğer odayı falan yapamıyorum
başladım mı hepsini bitircem ölüp bitsem de öyle bi huyum varrr:111:
acaip yoruldum ama değdi ohh mis gibi oldu ev
kolay gelsin cnm yine kaçamak yapılmışmerhaba kızlar... nasılsınız bakem? ben çok yorgunum okuldan gelince hemen temizliğe giriştim yarın misafirim var aptallık ettim kendim yaparım dedim temizliği keşke birini bulsaydım4 çeşit kurabiye kek falan yaptım daha yapmam gerekenler var toz almamda kaldı şimdi kızımı uyutuyorum sonra işlere devam , yarını biatlatırsam rahatlıycam inşallah
diyet falanda kalmadı, dün markette tuğbanın dediği kelebeği gördümdeneyelim bi dedim bugün eşim hazırladı kelebekleri akşam yemeğine hoşuma gitti valla güzelde yapmıştı hızlıca yedim yedim kalktım işlere koşturdum su yine içemedim, bitki çaylarımda gitti farecik sağolsun, yada sağolmasın
neyse görüşrüz kızlar iyi geceler hepiciğinize
ellerine sağlık canm liste süpermiş bu hafta[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 20.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 19.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] iclal85 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] RuweYDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ballıkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan zerra arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Sabit kalanlarda üzülmesinler en azından almamışlar bu da birşey
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NorA_, Marjansen, ay_nil, bursa86, hasrettt, huzunperisi, minik_kelebek, PearlJam katılımlarının devamını diliyoruz.
Bana mesaj atan listedekiler bir kusur varsa affola.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
Bunu kendine ve vücuduna niye yapıyorsun ki?
Mutsuzluktan yiyip daha da mutsuz oluyorsun.
Geldiğinde rast gelirsek yazışalım
Desteğe açıksan destek görürsün aksi halde bizde birşey yapamayız.
Mesaj atamıyorum sana pucca ama msn kullanıyorsan özelden adresiini yazarsan çok sevinirim...Herşeyin farkındayım ben yaa, düzeltmem lazım kendimi biliyorum...Dün bana çok büyük bir ders oldu aslında...Şu an kalbim çok kırık olduğu için istesemde yiyemem artık canım herhalde...Bu arada fotoğraf koymuşsun sanırım ama göremedim geçmişte bir türlü çok merak ettim
Dilekcım bılıyorum havuc yememelıydım ama kızıma soymusken bı kucukte ben götüreyım dedım. buarada salatalarınızdadamı havuc kullanmıyorsunuz yoksabenım salatalar havuc morlahana marul turp varsa yesıl sogan maydanoz bol lımon ve 1kk kadar küp dogranmıs beyaz peynır.
topikde gezinince arada hayalet takiliyorum tatlim unutmussum cikartmayihadi iyi işler canım..
ben de diyom bu aşağıdaki hayalet kim demek sen yazıyodun gizli gizli.....
kilifci olmayi gördüm fistik cuma günü :111: hirs yaptim bu hafta sok yapiyorum bugünden basladimÖcüüüüüüüüüüüüüüüü
Her besinden yemeliyiz derken sütü içmeliyiz ama gidipte sütlaç yememeliyiz yani.
Kılıfçı Suzii
olmadimki canim olsamsen yediklerini paylas bakalim canim
canim ceketim yeni degil ama hep dilegin yüzünden olmuyo genis geliyo onu yeme bunu yemem simdide ceketim olmuyo iste
canim gecen ay ben +1,3 deydim regl döneminde normal yani skma canini
hosgeldin canimMerhaba kızlaaar! Beni de aranıza alır mısınız 79.5 kilo oldum tam sınırdayım, çok mutsuzuum :18:
Adım buse, 22 yaşındayım...Neler yapmam gerekiyor acabaa , o kadar bunalımdayım ki evden çıkmıyorum zaten pantolonlarımın hiçbiri olmuyor
hosgeldin canim sendebaşlığı görünce bir selam vereyim dedim kızlar:)) ben 74 kilodan 66 kiloya düştüm... ocak 15 te başladım şubat 15 te 8 kilocuk gitmiştişimdii sabitledim martın 6 sında falan yine başlıycam vermeye hedefim 60 şimdilik ... kolaylıklar
gecmis olsun canimSelam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......
aslinda normalinden daha dikkat edelek yedim fistik bende anlamadimGüzel beslendin niye korkyorsun ki
Görüşürüzz ziyaretçi suzi
nesquikcanim ya 1aydan buyana hizla vermissin ay utandim 7inci ayda 1 senem doluyor :96:
heeeee çok masum demiiiii suzicimm
menüm 10.000 olmuş masumum da masumummadurumm gibi oldu
gecmis olsun tugbamm:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum
bugün dr'a gidip ilaçlarımı aldım inşallah tekrar sağlığıma kavuşurum görüşmek üzere kızlar kendinize aman ha dikkat edin
evetttarastırıyorum ve dıyet denen şeyin ne kadar zor oldugunu ögrneıyorum her satırda :18:
canim bende bi ara sakizli sekerler haplar kulandim aldimuzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm
yok canim o günü gelemedimsuzi baslamis yine :126:
kendi ve alintilari gelirler birazdan
hadi bizde haftaya bomba gibi gelelimbu hafta da artıda olaym p.tesiden sonra bana ne derseniz deyin olmaz mı:26::26:
hosgeldin canimİyi akşamlar kızlar;
Ben aranıza yeni hatta demin katıldım :) 72.4 kilo ile başladım maratonuma 3 günde 71.3 e düştüm idealim 60a kadar düşmek. Sizleri uzun zamandır takip ettim hergün okumaya çalıştım bana güç verdiniz diyebilirim :)Ve sonunda burda buldum kendimi :)
sende hosgeldin canimof of of çok mutsuzum ve motivasyonum acayip düşük
diyete 86 kiloyla başladım 10 haftada 10 kilo verdim ama 2 haftadır sapıttım ne oldu bilmiyorum delirmek üzereyim kendimi toplayamıyorum
önerisi olan varmı
gerçekten doğum çok şey değiştiriyor Eki Görüntüle 358774
isallah hayirlisiyla sende hamis kalirsin canimrica ederim canım kimin öldürdüğü belli değil daha bende yarın aşılama olacağım hayırlısı olur diyelim inşallah canım ALLAH analı babalı büyütsün bebeği
taçınada bayılırım
:44::44:Arkadaşlar merhaba, ben yarına dahiliye için rahdevu aldım,bir eğitim arş hastanesine gideceğim.Önce dahiliyeye gidiliyormuş,gerekli tetkikler yapıldıktan sonra 'obezite' kliniğine sevk ediyormuş dr... Yani bu obezite kliniği diyetisyen mi acaba? Ya da adı üzerinde aşırı kilolular için bir klinik mi bilen var mı? ben 75 kg yum. 1 aydır tık yok,tabi sizlerin uyarılarına uymaya yeni başladım bilinçsizdim.Artık kahvaltımı sizler gibi yapıyorum,önceden yapmıyordum.
Ben nişanlıyım eylül gibi düğünüm var kısmetse,ama düğünüm olsa da olmasa da 55, max 60 olmak istiyorum. nişanlım çok abarttığımı düşünüyor,hatta bana kafayı yemişsin,dr sana güler sen obezite misin dedi. bu obezite kliniği diyetisyen mi oluyor?
canim gün boyu yediklerin ictiklerin aksam tartida yanziyo ondanBir de bu sabah tartımak,akşam tartılmak arasındaki fark nedir? akşam daha ağır,sabah daha hafif? hangisi doğru hangisini baz alıyoruz?
hosgeldin canimarkadaslar ben geldim
bayadir burayi takip ediyorum lakin 80 li rakamlardaydim cok sukur 79 kusurlude olsa gordum ve daha fazla beklemeden buraya kostum.
kilo takibini nasil yapiyorsunuz haftalik belli bir gundemi? yani kilo takip olayini nasil yapiyorsunuz
:18::18: off bende korkarim evi bile terk ederimkızlar yaaa odamda fare var sanırım acaip tırsıyorum napcam ben yaaaa
geçenlerde çekmecemde elma vardı onu yemiş çürümeye başlamış herhalde dedim oraları kesip yıkadım ve yedim :18::18:
sonra bipoşette müsli vardı yırtılmış poşeti herhalde temizlikçi yırrtı dedim çekmecemimi karıştıryor diye günahını aldım adamın :26::26:
bugünde geldim çekmece yine dağılmış yeşilçaylarımı tırtıklamış müdüre söyledim fındık faresidir dedi
valla diken üstünde gibiyim annemi aradım nasıl olur fındık faresi nekadar küçük olur diyeee
her türlü hayvandan korkan biri olarak ayyyy korkuyorum yaaaa :18::18::18::18::18:
suzim noliyyyyyyy canım benim artı
sana sopa zamanı gelmişşşşş
haftaya 1.500 kilo olarak eksi
cok dogru canimhaddim olmayarak bir konuda yazmak istiyorum.birkacgündür evlilikden konusuluyor hepinizde ayri heyecan var Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin.ben 37 yasinda 23 yillik evli bir bayanim belki burda en yasliniz benim.evlilik sabir ve özveri isteyen bir hayat.biz türk toplumu sadece esimizle degil sülalesiyle evleniyoruz.egerki ailenizi seviyorsaniz sabir ve özgüvenle nice yillar gecirirsiniz her evlilikde gel gitler olur ama biz kadinlar zekiyizdir ve bugelgitleri sabrimizla ve zekamizla üstesinden geliriz.hepinize nice uzun mutlu evlilikler dilerim
gecmis olsun ecrincimm isallah esin biran önce sagligina kavusurkizlar gelemedim 2gundur esim hasta tansiyon problemi var hastaneye yaticak kilo bildirimi yapip kaciyorum
hosgeldin canimKilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
ben 77 kiloyum beni de aranıza alıp desteklerseniz sevinirim..
:26::26:napıyonus kıslarrrrr
canım sıkılıooooo
gene tepem atıkkkkkkk
keçilerim ziyaret ettiler
dikkat et kendine canimbenim de canım sıkılıyo
gözüm de acıyo bi yandan..
sanki eyeliner sürmüşüm gibi tam gözkapağımın üstünde ince bi çizgi şeklinde hafif bi morluk oluşmuş ve deri buruşmuş görünüyo.
çok eyeliner sürerim bir de genelde temizlemeden uyuyakalırım sanırım sebebi bu.. umarım eski haline döner. döner di mi?
noluyo anlamıyorum 3 gün önce de ayağımı burktum daha yeni yeni yürüyebilmeye başladım. bu sıralar çok şanssızım kızlar siz dikkatli olun aman diyim
cok hos zerramdilek sen nostalji yapınca bende gecmişe gittim..20 mayıstaki mj ım..
nasıl çekinmişim öyle listeye girmek için....
toplamda 8 ayda canım...
nedense başlangıçı 77.5 almışım..
ama diyete başlama kararımı aldıran tartıda 79.8 i görmek olmuştu..
sebepsiz sıkıntımı..:44::44::44:
bende 2 gündür mesayi yapinca evim talan oldu bende birazdan girisecemSelam hatun kişilerrr
bugün öğlen temizliğe bi başladım 6 saat sürdü
sadece sil süpür toz al yapacaktım ama dayanamadım yine..
bi giriştim cam sildim balkon yıkadım perdeleri tüllerimi yıkadım
bir de ben öyle yavaş yavaş yapamam işi hani bigün şu odayı temizleyeyim ertesi gün diğer odayı falan yapamıyorum
başladım mı hepsini bitircem ölüp bitsem de öyle bi huyum varrr:111:
acaip yoruldum ama değdi ohh mis gibi oldu ev
ikeaninkiler hem kaliteli oluyorlar canimsagol canim 30
canim bende beyaz istiyorum
sagol canim
s.a. kizlaar
off nasil yorgunum anlatamam taa nerelere gittik Türk mobilyacilara ay o neydi öyle ya off bisey moda olmaya görsün abartiyolarda abartiyolar yani tas takilmamis yer kalmamis heryer tas pariltibende severim tas felan ama bukadarda degil bayiliriz zaten abartiya sinir oldum ya hayir zevk meselesi dicemde yani ne bileyim kare tas yuvarlak tas birde kenarlarda gümüs ilaveler felan
neyse ikea ya gittik orda bulduk gibi ama bir iki yere daha bakmak istiyoruz bakalim artik hayirlisi
kus gibi hafif oldun zerramgünaydın arkadaşlar..
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 20.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 19.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] iclal85 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] RuweYDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ballıkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan zerra arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Sabit kalanlarda üzülmesinler en azından almamışlar bu da birşey
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NorA_, Marjansen, ay_nil, bursa86, hasrettt, huzunperisi, minik_kelebek, PearlJam katılımlarının devamını diliyoruz.
Bana mesaj atan listedekiler bir kusur varsa affola.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?