Gel beraber yiyek şekerim.
Hoşgeldin
Geçen hfta bildirim yapmadıgın için.
Süpermiş.
Menülerini zaten begeniyorum saglıklı bi şekilde zayıfladın ne güzel
Hoşgeldin
TEşekkür ederim şekerim
ağrıyan gözlerimle biraz uğraştım kızlar olmuşmu çizelge beşke ne yapmam gerekiyoo?
bugün bi mağazaya girdim pantolon almak için 42 bedne zor sığdım hatta sığmadımm çok canım sıkıldı o yüzden iyice gaza geldim
bu akşam başladım rejime akşam menüm:
yarım kase çorba
bir kepçe kadar yeşil mercimek
2-3 kaşık yoğurt yeşillik şimdide yeşil çay içiyorum isteyen varmı...:)
veririsin canım neden vermeyesin bizde senin gibi başlamıştık bu topiğe bak umudumuz var artıkbenide listeye ekleyinn:)çok hoşuma gitti bu geçmiş sayfaları okudum bu günden tezi yok başlıyomm ...ahada yazdımm:))şurayaa benim kilo 71,03 bu sabah tartıldım hedefimde 55 çok zor olacak belki ama olcakk yoksa çok kötüyümm ağlayasım geliyo ya kızlarr veririm dimi:)
ohh ellerine sağlık
okuldami daha kötü :18: bak nostajik yaptim
merhaba arkadaşlar sizleri 15 gündür takip ediyorum.sizlerin menüsüne bakarak bende kendime menü hazırlıyorum aranızdaki muhabbetler ve birbirinize desteğiniz çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz bende günlük menümü sizlerle paylaşıp size katılmak istiyorum.
kızlar merhaba, ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz? ben gün yorgunuyum günümü atlattım geldim okadar çok çeşit yapmışımki akşamada annemleri çağırdım yoksa hepsini ben yerim diye korkumdan
ocak ayında birelbise almıştım 42 bedenüzerime yapışıyordu bugün yine giydim onu potluk oluşmuş aslında ozamandan beri sadece 1,5 kilo vermişim ama o bile değişitiriyor sanırım foto çektim hatta , aynı yakınlıkta yada aydınlıkta değil ama yinede hemen paylaşayım
Eki Görüntüle 359836 Eki Görüntüle 359837
tebrikler canım gerçekten değişmişsin ya maşallah ben 4 kilo verdim ama hala aynı gibiyim ya :86:
canım ben normal sarı kayısı yiyorum ama en fazla 2 tane oluyor hatta arada 10 15 tane kuru üzüm dahi yiyorum
hoşgeldin tatlım sende burası süper bir yer kilo vermek için puccaacım ilgileniyor
sabah
ara
öğle
ara
akşam
olarak yediklerimizi yazıyoruz cuma günleride tartı günümüz tartılıp
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden yada gelen
toplam giden yada toplam gelen yazıp puccaya özel mesaj atıyoruz
bunu topiktede yazıyoruz o sana kalmış
ben bu iki siteden izliyorum cnm memnunum Hdfilmsitesi.com Online Tek Parça HD Kaliteli Film izle. ve Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 Filmleri izle dene memnun kalirsan izlersinkızlar nette film arıyom izlemek için öneriniz var mı birde bildiğiniz iyibir film sitesi yani sorunsuz çalışan
hoşgeldin aramıza, ben senin adını görüyordum aşağıda demek sessiz takip ediyormuşsun biziiiiii
gece cok gec yatıyorumderken kaçdda mesela.bızde cok gec yatıyoruz bende cok zorlanıyorum ama ben aksam yemegımı 7-7.30 arası yıyorum cok acıkırsam galeta yıyorum.4.gunum aksam menum kalabalık olmasına ragmen hala mıdem kazınıyor.çünkü alıştı homili gırtlak yemegemesela akşamları neler yapıyosunuz 6 dan sonra yemiyorum falan diyenler var ben geç yatan biriyim gece daha ii oluyo der çalışmak die ayaktayım geceleri ve 6 dan sonra yemezsem acıkırım ne yapmam lazım?
durumunu tam bılmıyorum aama moralını yüksek tut.Rabbim büyüktür hiç ummadıgnız bır anda bebişi gönderi verır inşallah...aşılamam hakkında olumsuz konuştu doktorum çok moralim bozuk aslında zor hamile kalırsınama Allah tan ümit kesilmez dedi eşim yıkıldı :84:bana dua edin sadece
ayyy süperr ya.maşalahh nazar degmesınbu arada bugün çok mutluyumm
kasım ayında avm gezerken bi vitrinde mankende yüksek bel etek görmüştüm.
hemen magazaya girdim ve denedim.
malesef hayal kırıklıgıydı hem 2 ay önce doğum yapmış olmam ve kilolarım
eteginde hem yüksek bel olması hem de pileli olması beni dahada kilolu göstermişti ve etek üzerimde hiç güzel durmamıştı
okadar üzüldüm ki bide üstüne eşim sen kendinde mankende durdugu gibi durcak sandın dedi.
ozaman dedim been kiloyu vercem bu eteğide alıcam
daha 5 kilo fln daha vermeyi düşünüyordum bugün gezerken hala aklımda o etek tabi tekrar bakmak için girdim
vee o eteği aldım.
çünkü eeğin 38 bedeniini aldım ve bu sefer çok daha güzel durdu üzeriimde bu arada eşiim de begendi
o yüzden bugün çok mutlu oldum ben yaaaa
hoşgeldın aramıza.tam motıvasyon yuvası burasıMerhabalar. Herkese sağlıklı günler diliyoruumm:) Bende katılmak istiyorum aranızaa sıkıldım artık bu durumdan ve desteksiz de olmuyor..
Boyum 1.68,18 yaşındayım.2011 yazında büyük bi hırsla lahana çorbası diyetini yaparak 72den 63 kiloya düşmüştüm.Okullar açıldı ve ygs sınav stresi + sabahtan akşama kadar dershane,ders derken 77 kiloya çıkmışım.2-3 aydır tartıya dahi korkudan çıkamıyordum taa ki 3 gün öncesine kadar.Tartıdaki rakamı görünce şok oldum çünkü hayatımdaki en yüksek kilomdayım şu an.Artık dur demenin vakti geldi dedim ve 3 gündür karatay diyeti yapıyorum.İnşallah güzel bi neticeyle sonuçları(z)m bu durumu.Hedefim tabiki önce 55 sonra 50 :)
Hadi bakalım.. :)
ehh yanlız olmadıgıma sevındımBu arada biraz daha regl olmasam 70 olurum sanırım.
Yemediğim birşey kalmadı bugün.:18:
hoşgeldın aramızaaaa.bende yenıyım gercı ama cabuk adepte oldummerhaba arkadaşlar sizleri 15 gündür takip ediyorum.sizlerin menüsüne bakarak bende kendime menü hazırlıyorum aranızdaki muhabbetler ve birbirinize desteğiniz çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz bende günlük menümü sizlerle paylaşıp size katılmak istiyorum.
yaa süper,1.5 kılo vermıssın gıbı durmuyo 4-5 kılo gıtmıs gıbı.spor yapıyomuydun şeker? sıkılasmıssındır,daralmıssındır belkıdekızlar merhaba, ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz? ben gün yorgunuyum günümü atlattım geldim okadar çok çeşit yapmışımki akşamada annemleri çağırdım yoksa hepsini ben yerim diye korkumdan
ocak ayında birelbise almıştım 42 bedenüzerime yapışıyordu bugün yine giydim onu potluk oluşmuş aslında ozamandan beri sadece 1,5 kilo vermişim ama o bile değişitiriyor sanırım foto çektim hatta , aynı yakınlıkta yada aydınlıkta değil ama yinede hemen paylaşayım
yamuluyoruz< dıosun
yaa süper,1.5 kılo vermıssın gıbı durmuyo 4-5 kılo gıtmıs gıbı.spor yapıyomuydun şeker? sıkılasmıssındır,daralmıssındır belkıde
canım topikteysen konuşalım nde sıkılıyorum zatiay yapayalnızım topikte neredesinizkızlar yaaaaa. evde yalnız iş te yalnız bir siz vardınız sohbet edecek sizde yoksunuz
bekle bekle bir hal oldum ama böle yalnız kalınca gidip tıkınıyom ben gelinde tutun hadi beniiiiii
canım beenim sende aramıza hoş geldin kilo bildiriminide pucaaya cumaları yapmayı unutma olur mu tatlım.merhaba arkadaşlar sizleri 15 gündür takip ediyorum.sizlerin menüsüne bakarak bende kendime menü hazırlıyorum aranızdaki muhabbetler ve birbirinize desteğiniz çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz bende günlük menümü sizlerle paylaşıp size katılmak istiyorum.
azim ettiysen başarırsın canım kısa zamanda gitsin şu kilocuklarımızTamam canım. pazartesi itibariyle yediklerimi yazacağım. Umarım işe yarar. Çok kararlıyım bu kez.
saol canım tutmaya çalışıyorum ne kadar takmıyorum desemde etkileniyorum nasıl atlatıcam bu pskolojiyi bilmiyorum dün aşılamam oldu doktor şansın yüzde 1 dedi çok moralim bozuldu eşim yıkıldı resmen ALLAH TAN başka dayanağım yok çok çaresiz işe yaramaz biri gibi hissediyorum kendimidurumunu tam bılmıyorum aama moralını yüksek tut.Rabbim büyüktür hiç ummadıgnız bır anda bebişi gönderi verır inşallah...
:
kızlar merhaba, ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz? ben gün yorgunuyum günümü atlattım geldim okadar çok çeşit yapmışımki akşamada annemleri çağırdım yoksa hepsini ben yerim diye korkumdan
sanırım aynı elbise göbek varmış gitmiş tamamenn ay darısı bana ama benm kemik iri ya
evet aynı elbise, göbek var hala, biraz karanlık yaa çok belli değil ama ilk resimdeki gibide çok çıkmıyor artık ozaman korse vardı bide 2. Resim korsesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?