70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma şeker 1 litre zero içtim tıkınmamak için. ama hala aklım mutfakta

ay bende mi yoğurt yesem ya en az kalorili tıkınmalık

kızlar nette film arıyom izlemek için öneriniz var mı birde bildiğiniz iyibir film sitesi yani sorunsuz çalışan

merhaba arkadaşlar sizleri 15 gündür takip ediyorum.sizlerin menüsüne bakarak bende kendime menü hazırlıyorum aranızdaki muhabbetler ve birbirinize desteğiniz çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz bende günlük menümü sizlerle paylaşıp size katılmak istiyorum.

veririsin canım neden vermeyesin bizde senin gibi başlamıştık bu topiğe bak umudumuz var artık

ohh ellerine sağlık

okuldami daha kötü :18: bak nostajik yaptim

evet yaaa okuldaaa

kızlar merhaba, ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz? ben gün yorgunuyum günümü atlattım geldim okadar çok çeşit yapmışımki akşamada annemleri çağırdım yoksa hepsini ben yerim diye korkumdan
ocak ayında birelbise almıştım 42 beden üzerime yapışıyordu bugün yine giydim onu potluk oluşmuş aslında ozamandan beri sadece 1,5 kilo vermişim ama o bile değişitiriyor sanırım foto çektim hatta , aynı yakınlıkta yada aydınlıkta değil ama yinede hemen paylaşayım

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza, ben senin adını görüyordum aşağıda demek sessiz takip ediyormuşsun biziiiiii

tebrikler canım gerçekten değişmişsin ya maşallah ben 4 kilo verdim ama hala aynı gibiyim ya :86:

tebrikler canım gerçekten değişmişsin ya maşallah ben 4 kilo verdim ama hala aynı gibiyim ya :86:

canım fotoların ışığı farklı biri daha aydınlık ve yakın diğeri tam tersi ama yinede elbiseden farkediyor bence sende yağdan verdiysen eğer fark vardır bendede 4 kiloda farketmeye başladı

Tamam canım. pazartesi itibariyle yediklerimi yazacağım. Umarım işe yarar. Çok kararlıyım bu kez.

mesela akşamları neler yapıyosunuz 6 dan sonra yemiyorum falan diyenler var ben geç yatan biriyim gece daha ii oluyo der çalışmak die ayaktayım geceleri ve 6 dan sonra yemezsem acıkırım ne yapmam lazım?
gece cok gec yatıyorumderken kaçdda mesela.bızde cok gec yatıyoruz bende cok zorlanıyorum ama ben aksam yemegımı 7-7.30 arası yıyorum cok acıkırsam galeta yıyorum.4.gunum aksam menum kalabalık olmasına ragmen hala mıdem kazınıyor.çünkü alıştı homili gırtlak yemege ama ınanıyorumkı 1 hafta istikrarlı gıdersek mide otomatıkman kendını programlayıp az yemege alısacaktır.tıpkı ramazanda kac saat ac durmaya alısabıldıgımız gıbı...
aşılamam hakkında olumsuz konuştu doktorum çok moralim bozuk aslında zor hamile kalırsın ama Allah tan ümit kesilmez dedi eşim yıkıldı :84:bana dua edin sadece
durumunu tam bılmıyorum aama moralını yüksek tut.Rabbim büyüktür hiç ummadıgnız bır anda bebişi gönderi verır inşallah...
ayyy süperr ya.maşalahh nazar degmesın ,38 bedene düşsem benım bayramım olur heralde o ngünleri görmeyı ve hep birlikte sevınmeyı dılıyorum
hoşgeldın aramıza.tam motıvasyon yuvası burası
Bu arada biraz daha regl olmasam 70 olurum sanırım.
Yemediğim birşey kalmadı bugün.:18:
ehh yanlız olmadıgıma sevındım
hoşgeldın aramızaaaa.bende yenıyım gercı ama cabuk adepte oldum
yaa süper,1.5 kılo vermıssın gıbı durmuyo 4-5 kılo gıtmıs gıbı.spor yapıyomuydun şeker? sıkılasmıssındır,daralmıssındır belkıde
evlilik muhabbeti hep geçiyor aramızda bekarlara bizden uyarı
Eki Görüntüle 359838
yamuluyoruz< dıosun

canım topikteysen konuşalım nde sıkılıyorum zati

canım beenim sende aramıza hoş geldin kilo bildiriminide pucaaya cumaları yapmayı unutma olur mu tatlım.

Tamam canım. pazartesi itibariyle yediklerimi yazacağım. Umarım işe yarar. Çok kararlıyım bu kez.
azim ettiysen başarırsın canım kısa zamanda gitsin şu kilocuklarımız

durumunu tam bılmıyorum aama moralını yüksek tut.Rabbim büyüktür hiç ummadıgnız bır anda bebişi gönderi verır inşallah...

:
saol canım tutmaya çalışıyorum ne kadar takmıyorum desemde etkileniyorum nasıl atlatıcam bu pskolojiyi bilmiyorum dün aşılamam oldu doktor şansın yüzde 1 dedi çok moralim bozuldu eşim yıkıldı resmen ALLAH TAN başka dayanağım yok çok çaresiz işe yaramaz biri gibi hissediyorum kendimi

sanırım aynı elbise göbek varmış gitmiş tamamenn ay darısı bana ama benm kemik iri ya

evet bugunkı menüm;

sabahkı menüm;
07.00;

bı bardak su ve 5-6 fındık attım agzıma gerı yattım

09.30 kahvaltı;

1kk dan bıraz fazla peynır
ince bir dilim peynırle yapılmıs tost
1 tatlı kasıgı kadar reçel
sadece yesıl salata (ilk kez yedım ve nerdeyse kaldırcaktım sofradan,bıraz daha lımon sıktım ve yenılebılır oldu)
roka tere maydanoz bi limon bı kasık zeytınyağ

ara 11.00;

2 tane kivi(çünkü ceviz kadardı)

öğlen 13.00;

bı tabak makarna cook az yaglı

ara 16.30 ;

bır elma

veee akşam 20.00 (günüm vardı)

yarım pogaca,küçük muska böregı peynırlı,bı kase patates salatası,yarım kreplı pasta

bunu basarabıldıgım ıcın yınede şanslı görüyorum kendımı.herseyden 2 tane yerdım normalde

bunları öğlem yemiş olsaydım bukadar üzülmezdım ama gece gece agır oldu

Son düzenleme:
sanırım aynı elbise göbek varmış gitmiş tamamenn ay darısı bana ama benm kemik iri ya

evet aynı elbise, göbek var hala, biraz karanlık yaa çok belli değil ama ilk resimdeki gibide çok çıkmıyor artık ozaman korse vardı bide 2. resim korsesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…