- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kazen derkenhoşgeldiiiiiiiiiin kız nerelerdeydinKAZEN
izmirli değğilem cuma gideceğimde kendime arkadaş arıyorum gezecek
hoşgeldiiiiiiin
menüm sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 yumurta, 1 kk peynir
ara:çok yoğundum yapamadım
öğle: 1 kutu ton balığı(içinde mısır ve meksika fasulyesi var dı) 1 dilim ekmek 1 meyveli yoğurt
ara: 1 muz(yarısı bir önceki aranındı)
akşam : 2 kase çorba, 2 etimek, 1 kase yoğurt
bugün biraz sıktım haftasonu olan kaçamak sebebi ilem :)
Bugünkü menümü paylaşayım hemen;
sabah
1 domates
2 yeşil zeytin,
1 fincan nescafe
ara
1 avuç sarı leblebi
öğle
1 adet ızgara tavuk
3 yemek kaşığı makarna
1 kase yoğurt
ara
2 dilim baklava:26::26::26::26::26::26: Napım canım çok istedi...
1 fincan sütlü nescafe
1 havuç
akşam
8 yemek kaşığı pırasa
1 kase yoğurt
3 yemek kaşığı makarna
1 yemek kaşığı ketçap( diyetisyen ketçap sınırsız yiyebilirsin demişti.)
ara
1 elma
1 fincan yeşil çay
3 km. Yurudum bugun.
2 lt su içebildim belki yatana kadar 3 yaparım
kızlar ekmek yemedim hiç çünkü 2 dilim baklava yedim cıss yaptım zaten
İyi akşamlar hanımlar, umarım güzel birgün olmuştur...Ne mutlu bana ki 3 günüm de güzel geçti..Ama hala aşk acısı çekiyorum orası ayrı..
Menümü yazayım :*
güne 1 saat yürüyüşle başladım..
SABAH:
2,5 dlm tam buğgday ekmek,
1 haşlanmış yumurta,
çok az peynir ve 4 zeytin...
2 adet şekersiz çay.
ARA:
1 cocostar (şu minik hindistan cevizli çikolatalar, regl dönemimde kan şekerim yerlerde olduğu için devamlı tatlı istiyorum)
ÖĞLEN:
1 bardak mercimek çorbası
1 kase salata
1 adet haşlanmış patates
ARA:
1 portakal
AKŞAM:
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 adet köfte
öğleden kalma haşlanmış patates (yarım falan)
NOT: bugün fazla su içemedim..Ayrıca iştahım aşırı yerinde..Bugünü böyle atlatabilirsem çok mutlu olacağım.
Ben bi geçmişe gideyim
güzel olmuş afiyet olsun minicik bi cocostarın lafımı olur böyle günlerdee
ama bence suyu yatana kadar baya bi bol iç
Triendy ben buraya üye olmadan önce, 1-2 ay kadar fln sadece okuyordum, seni hatırlıyorum, hakikaten bu topiğin azimli bayanlarındansın. Buralardan gitme olur mu :13:
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum napiyim,iki çocukla evde tek başına hasta olmak gibisini bi düşü nasılsa bende öyleyim çok zor canım allahım kimseyi düşürmesin hastalığaa:2:
ama başım ağrıyo hep devamlı hemde geçmiyo napsamda,bende düşünmememeye çalışıyorum haifliyo,geçcek inşallah..
canım ayda 3-4 kilo verebilirsen hazirana 60 olursun çok rahat ama iradene hep hakim ol,bişey olmaz bikerecikten diyip hiç abartmaa hedefin var sonuçtaa
:13:al sürtündümgeçer inşallah,,yaza az kaldı siz gazlanmıycaksınızda kim gazlancak kız kaldır totoyuu hadee
düşünsene ayda 3-4 kilo gitse yaza nasılda rahat giricez
kızlar bugünkü menümü yarın sabah paylaşırım sizlerle şimdi çıkmam lazım hepiciğinize iyi akşamlar
iyi akşamlar herkese ..burayı seviyorum ben yaa ne güzel arkadaşlık süperr..evet bende bugün 2. günümdeyim hemenn menümü yazayım
sabah:
2 fincan şekersiz çay
2-3 çatal lor py.
1 dilim kepekli ekmek
5 yeşil zeytin
1 salatalık.
ara:
1portakal 2 elma (kçüktü)
öğlen bir kase çorba
2-3 kaşık makarna
salata
ara:yogurtlu portakal(portakalı soyup doğrayıp içine yoğurt koyuyorum süper oluyo)
akşam :
1 kaşık çoban kavurma
1dilim k.ekmek
salata.
2lt suyumu bitirmek üzereyim ama öyle şişkinimki 3. yü içebilcekmiyim bilmiyorum..
kazen derken
canımnaptın sen böylee,,
sabah hiç olmamış ,
makarnayı öğlen yemişsin sorun yoktu ama akşamda yemişsin olmamış,ketçapta sınırsızlık olmaz canım aklım almadı nasıl böyle bişey dedi soslar hiç masum değil
zaten yeterince sebze yemeği yemişsin makarnaya gerek yoktu bencebaklava yiyerekte çok büyük hata yapmışsın ,baklava kadar ekmeğe düşman varmıkii,1 baklava 1 beyaz ekmeğin yarısı kadar etki ediyomuş vücudaa neysee geri kalanlar güzel
kizlar benim kuzu buyumus ya ilk defa ona tavuklu sehriye corbasi yaptim korkuyodum yutamaz diye ama yutabildi az yedi ama olsun ben yinede cok mutlu oldum
ya ben kazen yazmadım ki o oraya nasıl gelmiş ben anlamamak?
ya kızlar sizle ne kadar psikopat olduğumu paylaşmak istedim. şimdi cuma izmire gideceğim salı döneceğim. seminer de ismim var kesin. uçak bileti alacağım ama bir saatdir alamadım niye?
şimdik bileti alınca ya seminer iptal edilir bilet üstümde kalırsa diyom. o zaman ekonomik almayam normal bilet alam iade hakkım olsun diyom. ama uçak ücretini ya ödemezler otobüs parası öderlerse diyom. o zaman normal uçak bileti bayaa pahalıya gelecek. cebimden para çıkacak. ama ekonomikte iade olmuyo. ya ekonomik bedel üstünden öderlerse, ya verdiğim faturada ne yazıyo ise onu ödeyecekler ise ve ben boşuna geriliyorsam.o zaman ekonomik alam otobüs parası öderlerse cebimden az para çıkar. ama ya seminer son anda iptal olursa ekonomikte iade değişim yok biletler boşa giderse az da değil 300 tl civarı çöpe mi atacam. ay ben delirecem siz birşey anladıysanız ne edem ben akıl verin. uçak biletini normal mi ekonomik mi alam. birinde iade hakkı yokta. ay ne psikopat paranoyak birşeyim yaaaa al gitsin bileti illlllleee takacan kafaya ya şu olursa ya bu olursa
canim sorsan olmuyomu neyle gonderceklerini
ben ekonomik aldim ve iade edemiyorum degistirmek icin bi para daha odeniyomus onuda yaptirmadigimiz icin benim bilet 12sinde ucaga binmezsem parayi cope atmis olcaz
canım bakanlığı aradım sordum bağlı olduğunuz kurum ödeyecek yol ücretini dedi. mutemedimizi aradım oda siz gidip geldikten sonra bakanlık tan yazı gelecek size ödeme yapmamız için. o yazıda otobüs derlerse onun üstünden uçak derlerse onun üstünden ödeyeceğiz dedi. otobüs olmaz büyük ihtimalle. 20 saatlik yol sonuçta otobüsle gidilmezki. ama uçak içinde kesilen bilet üstünden mi ödeyecekler yoksa belli bir tarifeleri varda kafalarına göre mi ödeyecekler bilmiyorum. mutemette bilmiyo anladığım kadarı ile. iş bana kaldı bir türlü karar veremiyorum. ekonomikle diğeri arasında da toplamda 100 tl falan fark eiyo. ay zaten psikopatım iyice kafama takıldı sinir oldum. zaten ay sonu para yok kredi kartından alacam mecbur gerim gerim gerildim
bence burdan ayrılma canım paylaş bizlerle rahatlarsın biraz, yaşadıkların zor şeyler erkeğin sorumsuzu fena oluyor ama sanada güveniyor sanırım bağırır çağırır affeder diye düşünüyor olabilirbir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
cumartesi aksami esimle tartisdim pazar sabahi evden ayrildi aksam geri cagirdim kiyamayip da üfff
yine ayni mesele gelen ayligimi alip otomatike atmis
10 euro param kaldi yani 20 tl ay sonuna kadar bu kadin cocukla ne yiyip ne icecek diye düsünmüyor bunaldim girdik birbirimize sokakda kaldi kimsesi yok yine kiyamayip aldim pisman oldu ama benimki benden gittikden sonra pisman olsan ne fayda 2 gün agladim suan gözlerim sis isyerindeyim dogru dürüst yemek de yiyesim yok yemegi düsnmüyorum zaten..
artik borc harc bu ayi idare edecez en nefret ettiyim birseydir annemde olsa kimseden borc almayi sevmem ama napalim...
benden böyle iste kizlar kendinize iyi bakin nesem yerine gelsin kendimi toparlayayim gelirim yine...öptüm
busefer kilo veremedim valla, 2 günde +500 olmuşumgötürerek kilo veren hatun..bak kıskandım şimdi ne olcekk..
evet aynı şeyleri yaşıyormuşuz dün tuvalete bile gitmedim çok titiz biri değilim ama orada da rahat edemiyorum gözümün önünde yapmamışsa yemeği yemem bile, yoksa kaç günlüktür kim bilir ay çokmu fenayım ne duysa napar acaba bunlarıaynen aynennn...
annem okadar temiz tertipli düzenli bi kadındır
ama kayınvalidem tam tersi..
yatamıyorum evinde düşün..
banyo, tuvalet işkence zaten
eşim de okadar temz ve tertipli ki iyi ki annesine çekmemiş
hoş hiç bu huyu çekmemiş onlara çok şükür
evet çok mutlu oldum eşofmanımı hele hiç giyememiştim neyse yeni bi eşofman sahibi oldum
çizelgem doğru canım
boy konusunda sıkıntı derken anlamadım:18:
boyum 1.70
canım yanlışlık var gibi, BMI çok düşük görünüyor eğer doğru olsa kilon normalin bile altında demek, bizim çizelgelerede bak üstünde bisayı yazıyor sayı yükseldikçe kilolu anlamına geliyor 20lerde olursa zayıf oluyorhımm boylada alakalı demek çizelge bunu bilmiyordum
boyun ne geregi varki diyerekten bu sefer boy girmemiştimm
pardon çıkartamadım:44::44::44::44:ben geldiim,beni hatırlayan varmı aranızdaa
:124::119: :79::92::124: :79::119: :82::111::98:
165 canım benim boyumda, inşallah veririm162 canim senin kac insaallah verirsin canim
bişey anladıysam arap olayımya ben kazen yazmadım ki o oraya nasıl gelmiş ben anlamamak?
ya kızlar sizle ne kadar psikopat olduğumu paylaşmak istedim. şimdi cuma izmire gideceğim salı döneceğim. seminer de ismim var kesin. uçak bileti alacağım ama bir saatdir alamadım niye?
şimdik bileti alınca ya seminer iptal edilir bilet üstümde kalırsa diyom. o zaman ekonomik almayam normal bilet alam iade hakkım olsun diyom. ama uçak ücretini ya ödemezler otobüs parası öderlerse diyom. o zaman normal uçak bileti bayaa pahalıya gelecek. cebimden para çıkacak. ama ekonomikte iade olmuyo. ya ekonomik bedel üstünden öderlerse, ya verdiğim faturada ne yazıyo ise onu ödeyecekler ise ve ben boşuna geriliyorsam.o zaman ekonomik alam otobüs parası öderlerse cebimden az para çıkar. ama ya seminer son anda iptal olursa ekonomikte iade değişim yok biletler boşa giderse az da değil 300 tl civarı çöpe mi atacam. ay ben delirecem siz birşey anladıysanız ne edem ben akıl verin. uçak biletini normal mi ekonomik mi alam. birinde iade hakkı yokta. ay ne psikopat paranoyak birşeyim yaaaa al gitsin bileti illlllleee takacan kafaya ya şu olursa ya bu olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?