70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kazen derken

canımnaptın sen böylee,,
sabah hiç olmamış ,
makarnayı öğlen yemişsin sorun yoktu ama akşamda yemişsin olmamış,ketçapta sınırsızlık olmaz canım aklım almadı nasıl böyle bişey dedi soslar hiç masum değil
zaten yeterince sebze yemeği yemişsin makarnaya gerek yoktu bencebaklava yiyerekte çok büyük hata yapmışsın ,baklava kadar ekmeğe düşman varmıkii,1 baklava 1 beyaz ekmeğin yarısı kadar etki ediyomuş vücudaaneysee geri kalanlar güzel

güzel olmuş afiyet olsun minicik bi cocostarın lafımı olur böyle günlerdee
ama bence suyu yatana kadar baya bi bol iç

Ben bugün o kadar iştahlıyım ki bir an önce bugünü bitirmem lazım...Öptüm hepinizi kızlar, sizi çok seviyorum. :13:

güzel olmuş afiyet olsun minicik bi cocostarın lafımı olur böyle günlerdee
ama bence suyu yatana kadar baya bi bol iç

Triendy ben buraya üye olmadan önce, 1-2 ay kadar fln sadece okuyordum, seni hatırlıyorum, hakikaten bu topiğin azimli bayanlarındansın. Buralardan gitme olur mu :13:

aynı mesajı tekrar atmışım bayanlar pardon internetim bi garip :/

Son düzenleme:
aynı mesajı tekrar atmışım bayanlar pardon

Son düzenleme:
Triendy ben buraya üye olmadan önce, 1-2 ay kadar fln sadece okuyordum, seni hatırlıyorum, hakikaten bu topiğin azimli bayanlarındansın. Buralardan gitme olur mu :13:

sağol canım,aylar oldu ben 60 ta takılı kaldım gitmedi azmimde sönmüştü ama tekrar sıfırladım fabrika ayarlarına döndüm tekrar vericem kilo inşallah,,burdan ayrı kalınca moralde gidiyo nedense sohbeti bambaşka buranın,kendimi çok iyi hissediyorum
çok büyük bi sorun olmadığı sürece gitmem inşallah,,tek sıkıntım ev taşıycaz 6.aylarda gittiğimiz yerde interneti napcaz bilmiyorum,ev telefonu açtırmıyo eşim,şuandada ablam alt katımda oturuyo onunla ortak net kullanıyoruz nasip bakalım daha 3ay var,ozamana 55 olurmuyumkii beni merak sardı şimcik

merhaba kızlar bende sizlerle menümü paylaşayım bugünde dışarıda olduğum için çok düzenli olmadı ama
sabah 7.45de buğday ekmeğiyle domatesli yağsız tost ara 10 da 1 kuru incir 1 kayısı öğlen pek olmadı 1.30da yarım simit 1 kk peynir 4 zeytin çay 1 ç.k reçel ara yok akşam balık salata saat 9.00 gibi 1 bardak süt 3 litrede su bu arada yorumlarınızı bekliyorum

canim cok gecmis olsun feci bidurumdur bilirim rabbim sifa versin bende migren var nasil bisey oldugunu hissedebiliyorum gecmeyen bas agrisini bilirim benimkide nerdeyse hergun agrir uzuliyim agrir sikinti yapayim agrir kizayim agrir bazen hic bisey yokken agriyo o niye agriyo onu anlamiyorum

iyi akşamlar herkese ..burayı seviyorum ben yaa ne güzel arkadaşlık süperr..evet bende bugün 2. günümdeyim hemenn menümü yazayım
sabah:
2 fincan şekersiz çay
2-3 çatal lor py.
1 dilim kepekli ekmek
5 yeşil zeytin
1 salatalık.

ara:
1portakal 2 elma (kçüktü)

öğlen bir kase çorba
2-3 kaşık makarna
salata

ara:yogurtlu portakal(portakalı soyup doğrayıp içine yoğurt koyuyorum süper oluyo)

akşam :
1 kaşık çoban kavurma
1dilim k.ekmek
salata.

2lt suyumu bitirmek üzereyim ama öyle şişkinimki 3. yü içebilcekmiyim bilmiyorum..

Guzel menün cnm beğendim
Portakalı sade yoğurdun içindemi doğruyosun????
Bende deneyeyim nasıl biseymis:)

ya ben kazen yazmadım ki o oraya nasıl gelmiş ben anlamamak?

ya kızlar sizle ne kadar psikopat olduğumu paylaşmak istedim. şimdi cuma izmire gideceğim salı döneceğim. seminer de ismim var kesin. uçak bileti alacağım ama bir saatdir alamadım niye?
şimdik bileti alınca ya seminer iptal edilir bilet üstümde kalırsa diyom. o zaman ekonomik almayam normal bilet alam iade hakkım olsun diyom. ama uçak ücretini ya ödemezler otobüs parası öderlerse diyom. o zaman normal uçak bileti bayaa pahalıya gelecek. cebimden para çıkacak. ama ekonomikte iade olmuyo. ya ekonomik bedel üstünden öderlerse, ya verdiğim faturada ne yazıyo ise onu ödeyecekler ise ve ben boşuna geriliyorsam. o zaman ekonomik alam otobüs parası öderlerse cebimden az para çıkar. ama ya seminer son anda iptal olursa ekonomikte iade değişim yok biletler boşa giderse az da değil 300 tl civarı çöpe mi atacam. ay ben delirecem siz birşey anladıysanız ne edem ben akıl verin. uçak biletini normal mi ekonomik mi alam. birinde iade hakkı yokta. ay ne psikopat paranoyak birşeyim yaaaa al gitsin bileti illlllleee takacan kafaya ya şu olursa ya bu olursa

kizlar benim kuzu buyumus ya ilk defa ona tavuklu sehriye corbasi yaptim korkuyodum yutamaz diye ama yutabildi az yedi ama olsun ben yinede cok mutlu oldum

canim sorsan olmuyomu neyle gonderceklerini
ben ekonomik aldim ve iade edemiyorum degistirmek icin bi para daha odeniyomus onuda yaptirmadigimiz icin benim bilet 12sinde ucaga binmezsem parayi cope atmis olcaz

canim sorsan olmuyomu neyle gonderceklerini
ben ekonomik aldim ve iade edemiyorum degistirmek icin bi para daha odeniyomus onuda yaptirmadigimiz icin benim bilet 12sinde ucaga binmezsem parayi cope atmis olcaz

canım bakanlığı aradım sordum bağlı olduğunuz kurum ödeyecek yol ücretini dedi. mutemedimizi aradım oda siz gidip geldikten sonra bakanlık tan yazı gelecek size ödeme yapmamız için. o yazıda otobüs derlerse onun üstünden uçak derlerse onun üstünden ödeyeceğiz dedi. otobüs olmaz büyük ihtimalle. 20 saatlik yol sonuçta otobüsle gidilmezki. ama uçak içinde kesilen bilet üstünden mi ödeyecekler yoksa belli bir tarifeleri varda kafalarına göre mi ödeyecekler bilmiyorum. mutemette bilmiyo anladığım kadarı ile. iş bana kaldı bir türlü karar veremiyorum. ekonomikle diğeri arasında da toplamda 100 tl falan fark eiyo. ay zaten psikopatım iyice kafama takıldı sinir oldum. zaten ay sonu para yok kredi kartından alacam mecbur gerim gerim gerildim

normal canim gerilmen buyuk ihtimal fazla para gitmesin diye ekonomikten odeye bilirler yada otobusle gidin diyebilirler biliyomusun bilmiyorum ama askere giden cocuklara yol parasi diye bi para veriyolar otobus parasina bile yetmez okadar az simdi onlarda otobusle gidin derlermiki :26::26:

bence burdan ayrılma canım paylaş bizlerle rahatlarsın biraz, yaşadıkların zor şeyler erkeğin sorumsuzu fena oluyor ama sanada güveniyor sanırım bağırır çağırır affeder diye düşünüyor olabilir
götürerek kilo veren hatun..bak kıskandım şimdi ne olcekk..
busefer kilo veremedim valla, 2 günde +500 olmuşum
evet aynı şeyleri yaşıyormuşuz dün tuvalete bile gitmedim çok titiz biri değilim ama orada da rahat edemiyorum gözümün önünde yapmamışsa yemeği yemem bile, yoksa kaç günlüktür kim bilir ay çokmu fenayım ne duysa napar acaba bunları
evet çok mutlu oldum eşofmanımı hele hiç giyememiştim neyse yeni bi eşofman sahibi oldum
çizelgem doğru canım
boy konusunda sıkıntı derken anlamadım:18:
boyum 1.70
hımm boylada alakalı demek çizelge bunu bilmiyordum
boyun ne geregi varki diyerekten bu sefer boy girmemiştimm
canım yanlışlık var gibi, BMI çok düşük görünüyor eğer doğru olsa kilon normalin bile altında demek, bizim çizelgelerede bak üstünde bisayı yazıyor sayı yükseldikçe kilolu anlamına geliyor 20lerde olursa zayıf oluyor
ben geldiim,beni hatırlayan varmı aranızdaa

:124::119::79::92::124::79::119::82::111::98:
pardon çıkartamadım:44::44::44::44:

162 canim senin kac insaallah verirsin canim
165 canım benim boyumda, inşallah veririm
bişey anladıysam arap olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…