ay bilmiyorum ki canım bende ondan kararsızım alamadım bir türlü bileti. şimdi otobüs parası öderlerse o 200 tl falan eder sanırım. ekonomik uçak bileti 300 e geliyor zaten iadeli olunca 400 tl yi buluyor ay çıldıracam kararsızlıktannormal canim gerilmen buyuk ihtimal fazla para gitmesin diye ekonomikten odeye bilirler yada otobusle gidin diyebilirler biliyomusun bilmiyorum ama askere giden cocuklara yol parasi diye bi para veriyolar otobus parasina bile yetmez okadar az simdi onlarda otobusle gidin derlermiki :26::26:
bence burdan ayrılma canım paylaş bizlerle rahatlarsın biraz, yaşadıkların zor şeyler erkeğin sorumsuzu fena oluyor ama sanada güveniyor sanırım bağırır çağırır affeder diye düşünüyor olabilir
busefer kilo veremedim valla, 2 günde +500 olmuşum
evet aynı şeyleri yaşıyormuşuz dün tuvalete bile gitmedim çok titiz biri değilim ama orada da rahat edemiyorum gözümün önünde yapmamışsa yemeği yemem bile, yoksa kaç günlüktür kim bilir ay çokmu fenayım ne duysa napar acaba bunları
canım yanlışlık var gibi, BMI çok düşük görünüyor eğer doğru olsa kilon normalin bile altında demek, bizim çizelgelerede bak üstünde bisayı yazıyor sayı yükseldikçe kilolu anlamına geliyor 20lerde olursa zayıf oluyor
pardon çıkartamadım:44::44::44::44:
165 canım benim boyumda, inşallah veririm
bişey anladıysam arap olayım
bence burdan ayrılma canım paylaş bizlerle rahatlarsın biraz, yaşadıkların zor şeyler erkeğin sorumsuzu fena oluyor ama sanada güveniyor sanırım bağırır çağırır affeder diye düşünüyor olabilirbir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
cumartesi aksami esimle tartisdim pazar sabahi evden ayrildi aksam geri cagirdim kiyamayip da üfff
yine ayni mesele gelen ayligimi alip otomatike atmis
10 euro param kaldi yani 20 tl ay sonuna kadar bu kadin cocukla ne yiyip ne icecek diye düsünmüyor bunaldim girdik birbirimize sokakda kaldi kimsesi yok yine kiyamayip aldim pisman oldu ama benimki benden gittikden sonra pisman olsan ne fayda 2 gün agladim suan gözlerim sis isyerindeyim dogru dürüst yemek de yiyesim yok yemegi düsnmüyorum zaten..
artik borc harc bu ayi idare edecez en nefret ettiyim birseydir annemde olsa kimseden borc almayi sevmem ama napalim...
benden böyle iste kizlar kendinize iyi bakin nesem yerine gelsin kendimi toparlayayim gelirim yine...öptüm
busefer kilo veremedim valla, 2 günde +500 olmuşumgötürerek kilo veren hatun..bak kıskandım şimdi ne olcekk..
evet aynı şeyleri yaşıyormuşuz dün tuvalete bile gitmedim çok titiz biri değilim ama orada da rahat edemiyorum gözümün önünde yapmamışsa yemeği yemem bile, yoksa kaç günlüktür kim bilir ay çokmu fenayım ne duysa napar acaba bunlarıaynen aynennn...
annem okadar temiz tertipli düzenli bi kadındır
ama kayınvalidem tam tersi..
yatamıyorum evinde düşün..
banyo, tuvalet işkence zaten
eşim de okadar temz ve tertipli ki iyi ki annesine çekmemiş
hoş hiç bu huyu çekmemiş onlara çok şükür
evet çok mutlu oldum eşofmanımı hele hiç giyememiştim neyse yeni bi eşofman sahibi oldum
çizelgem doğru canım
boy konusunda sıkıntı derken anlamadım:18:
boyum 1.70
canım yanlışlık var gibi, BMI çok düşük görünüyor eğer doğru olsa kilon normalin bile altında demek, bizim çizelgelerede bak üstünde bisayı yazıyor sayı yükseldikçe kilolu anlamına geliyor 20lerde olursa zayıf oluyorhımm boylada alakalı demek çizelge bunu bilmiyordum
boyun ne geregi varki diyerekten bu sefer boy girmemiştimm
pardon çıkartamadım:44::44::44::44:ben geldiim,beni hatırlayan varmı aranızdaa
:124::119: :79::92::124: :79::119: :82::111::98:
165 canım benim boyumda, inşallah veririm162 canim senin kac insaallah verirsin canim
bişey anladıysam arap olayımya ben kazen yazmadım ki o oraya nasıl gelmiş ben anlamamak?
ya kızlar sizle ne kadar psikopat olduğumu paylaşmak istedim. şimdi cuma izmire gideceğim salı döneceğim. seminer de ismim var kesin. uçak bileti alacağım ama bir saatdir alamadım niye?
şimdik bileti alınca ya seminer iptal edilir bilet üstümde kalırsa diyom. o zaman ekonomik almayam normal bilet alam iade hakkım olsun diyom. ama uçak ücretini ya ödemezler otobüs parası öderlerse diyom. o zaman normal uçak bileti bayaa pahalıya gelecek. cebimden para çıkacak. ama ekonomikte iade olmuyo. ya ekonomik bedel üstünden öderlerse, ya verdiğim faturada ne yazıyo ise onu ödeyecekler ise ve ben boşuna geriliyorsam.o zaman ekonomik alam otobüs parası öderlerse cebimden az para çıkar. ama ya seminer son anda iptal olursa ekonomikte iade değişim yok biletler boşa giderse az da değil 300 tl civarı çöpe mi atacam. ay ben delirecem siz birşey anladıysanız ne edem ben akıl verin. uçak biletini normal mi ekonomik mi alam. birinde iade hakkı yokta. ay ne psikopat paranoyak birşeyim yaaaa al gitsin bileti illlllleee takacan kafaya ya şu olursa ya bu olursa
ay bilmiyorum ki canım bende ondan kararsızım alamadım bir türlü bileti. şimdi otobüs parası öderlerse o 200 tl falan eder sanırım. ekonomik uçak bileti 300 e geliyor zaten iadeli olunca 400 tl yi buluyor ay çıldıracam kararsızlıktan
ay ne güzel tane tane anlatmışım nasıl anlamazsın ki
vuhuuuu sayfalar uçmuş,kısaca bı gecmıs yapıyım dedı ama ne mumkun
bende menümü paylaşayım hemen
sabah 8.00;
1 domates ve 1 yumurtadan omlet
2kk peynır
1 tatlı k. tereyag
5 zeytın
1tb ekmegı
ara 10.30;
1 fincan 5i 1 yerde çay
2 galeta
öğlen 12.30
haslanmıs patates ve yogrt (arkadasa gıdıcem dıe az bıse yedım)
ara 14.30 (öğlenı telafı ettım)[/COLOR]
1 dılım bol pırasalı börek,yogrtlu mayonezsız salata
aksam 20.00 gece kaldım bıraz
2 yemek kasıgı kuru fasulye
2 yemek kasıgı pilav
bı kase yogurt
selam kızlarrrr
menümm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
2 dilim peynir
1 domates
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 tane grissini
2 ceviz
öğlen
1 çay bardağı kepekli makarna ve yeşillikle yapılmış salata
1 bardak ayran
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
akşam
1 kase mercimek çorba
1 kase salata
2.5 litre su, 1 kupa naneli yeşil çay,1 kupa limonlu form çayı...
canim biran once karar vermen lazim yoksa ucak bileti fiyatlari heran degisiyo malesef beklersen dahada pahali alabilirsin
ay ne güzel tane tane anlatmışım nasıl anlamazsın ki
benim menünün yanında süper ötesi
gördüm menününüüüü ve böyleoldummmmmm
hafta sonu olan oldu zaten bugün toparlama günüydüüüüüü
tane tanemiiii :44::44::44:
Guzel menün cnm beğendim
Portakalı sade yoğurdun içindemi doğruyosun????
Bende deneyeyim nasıl biseymis:)
benim menüye de bakın nasııııııl
menüm sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 yumurta, 1 kk peynir
ara:çok yoğundum yapamadım
öğle: 1 kutu ton balığı(içinde mısır ve meksika fasulyesi var dı) 1 dilim ekmek 1 meyveli yoğurt
ara: 1 muz(yarısı bir önceki aranındı)
akşam : 2 kase çorba, 2 etimek, 1 kase yoğurt
bugün biraz sıktım haftasonu olan kaçamak sebebi ilem :)
baklava hariç güzelllslm kızlarr
işte menümm
sabah:
1 bardak yeşil çay
1 incir, 1 gün kurusu
1,5 dilim t.b. ekmeği
2 kaşık pastırmalı yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 zeytin
domates
2 çatal reçel
ara: 1 tane kivi
öğle:
5 kaşık etli bezelye
3 kaşık yoğurt
ara: 1 fincan şekersiz sütlü kahve
ara1 dilim baklava
akşam:
5 kaşık mantar söte
2 kaşık yogurt
salata
1,5 lt su
1 bardak yeşilçay...
iyi aksamlar arkadaslar bugünki menümsabah bir bardak su icdim ve yarim dilim börek yedim yattimsaat 10.30 oglusumla kahvalti yaptik bol maydonuzla kücük bir kalip peynir salatasi yaptim bir dilim ekmele yedim sinirsiz cayarada 1 bardak domates suyu icdimöglen kücük bir kase yulafli sütarada yesil kahve ve erik kurusuaksam canim bir sey istemiyordu esimin israriyle bir kepce corbasporum 1 saat eliptik bisiklet yürüyüse cikamadim bugün temizlik yaptimhatalarimi yazarsaniz sevinirimcok yorgunummmmmmmm
buldummmmm
güzel blackcim beğendimmm
hafta sonu yaptık yapcamızı zaten sıkmak lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?