yemeden durduysan ne mutlu sana, azimlisin demekki ben dayanamazdım özellikle baklavaya, tatlı hastalığı var bende
menünü beğendim canım gayet güzel
ayrıca iraden içinde koca bir alkışşş
bazen öyle oluyor üstüste geliyor herşey şans işteDurdum ama tüm gün asık surat oturdum ofiste, moralim bozuldu resmen ya, inadına da her vardiyamda tatlı geliyor ofise, sabrımı sınıyorlar sanki
çok beğendim 3. foto çok güzel Allah özene bezene yaratmış oynamışlar fotomontaj falan var sanırım ama kız güzel Allah içinhttp://www.kadinlarkulubu.com/fotog...usler/508357-barbie-bebegin-yasayan-hali.html
kızlar şuna bi bakın gerçek mi bu yaa
çok ilginçççç
kizlar cok moralim bozuldu yaaabugun spor salonuna gittim,hinca hinc doluydu heryer..bisiklete bindim biraz,kosu bantlarini bekledim bir yer bosaldi hemen oraya gectim..kosu bantlari da 25-30 tane var..kosmaya basladim 5 dk sonra falan arkamda bir adam beklemeye basladi..hani biri arkanizdan yurur ya da bakar da siz de geri bakma ihtiyaci duyarsiniz ya..ben de 3-4 defa baktim oyle..20 dakika kostum,sonra adam kosu limitinin kosma siniri 20 dk'dir zaten,burayi satin mi aldiniz demez mi?adamla tartismaya girmek istemedim gittim hemen salon sorumlusuna anlattim durumu..onlar da adamla konustular,adam ozur dilemis guya..gerizekali adam niye benim basimda bekliyorsun,oyle bir bekleme limiti yok..kim ne kadar isterse o kadar kosar..ya bu erkekler kacinci yuzyildan kalma bilmiyorum..
ben dayanamıyorum bide tatlıya, reglde bitti gelirken böyle tatlı krizine girmemiştim tersim yaa ben regl gelirken değil giderken vuruyor beni
he valla bugn öyle oldumTopiğin çizelgeci başı
kontrol panelinden profili düzenle dekız ben o mza yerini bulamadım nerdeki o
ama midesine tüp taktırmışkizlar haberlerde gordunuzmu kadin 18ayda 78kilo vermis
canım yanlışlık var gibi, BMI çok düşük görünüyor eğer doğru olsa kilon normalin bile altında demek, bizim çizelgelerede bak üstünde bisayı yazıyor sayı yükseldikçe kilolu anlamına geliyor 20lerde olursa zayıf oluyor
bu ne kız mine hafta sonunu dün kapatmıştık sen kapatamamışsın halabende içler acısı menümü paylaşayım
sabah 8:45
2 dilim çavdar ekmeğiyle tost
1-2 çatal ucuyla beyaz peynir
ara 11:00
1 elma
öğlen 12:00
tost yine yarım ekmekle :26::26::26:
ara 15:20 güne gitmiştim
2 şöbiyet :26:
1 kaşık patates salatası
18:00
1 şekerpare :26::26:
akşam 19:00
2 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
1 kaseden az çorba
salata
2 litre su var spor yok 1 kupa yeşilçay içtim bide berbat ötesi bir menü, vurun bana saçımdan sürüyünde kendime getirin
azminden dolayı tebrik ederim ben dayanamzdım herhalde özellikle baklavayaMerhaba kızlar, bugünkü menüm:
Uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su, 2 kuru kayısı
Sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 5 zeytin, 2 kk peynir, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara:
2 3 fındık ,1 badem
Öğlen:
Et döner (çok değildi), yarım dilim çavdar ekmeği, havuç+kırmızı lahana, yoğurt
Ara:
yarım elma, yarım galeta
Akşam:
6yk kapuska, yarım dilim ekmek, yoğurt, salata
Ofiste tüm gün işkence çektim resmen, öğle yemeğinde yaş pasta verdiler, hakkımı başkasına verdim. Ağzımın suyu aktı içim gitti ama yemedimmmm, akşam üstü de patron geldi lönk diye masaya baklava koydu bir tepsi
Herkes üçer beşer hüplettiBen yine gariban, dokunmadım, çıkardım yarım elma yedim
Ne yapalım, çıktık bir yola, yoldan çıkmak kaçamak yapmak yokkkkk
bugünkü yediklerime ne kadar sinir olsam da yaazıyorum:26::26:
sabah
1 az yağda pişmiş yumurta
1/4 kepek ile karışık çavdar ekmeği
1 kupa bardak çay
ince bir dilim kaşar
yarım domates
ara
yokk
öğle
1 dilim ekmek
2 3 çatal süt kaymak(eşim zorla yedirdi bu adamın bana garezi var ya)
ince 1 dilim kaşar
2 bardak çay(resmen 2. kahvaltı yaptırdı bana)
ara
1 avuştan az sarı tuzsuz leblebi
1 armut
1 portakal (meyve şenliği oldu midemde)
akşam(hiç yazmak istemiyorum)
2 tabak makarna
son olarak
1 fincan nescafe
1 fincan türk kahvesi
3 bardak çay
ne kadar yemişim:18::18::18::18:çok rahatsızım ya çok şişim şuan
hayırlı olsun balgaymakben geldiiimm
hemen basliyoruum :99:
yatak odasi icin bir ablammvar onunla gittik sabah ama olmuyo dediler % 25ini ödemeniz lazim sinirler neyse ama adam cok yardimci oldu oda türkdü ödeyin ama onu baska birsey icin kullanirsiniz dedi .Benim...ablamda tamam biz buradan biseyler alicaz
biz kullaniriz onu dediiii
Allah nasip edersee cuma günü ikeadan istedigim yatak odasini alicaz insallahhh
sagol canimmhayırlı olsun balgaymak
kızlar yarın için fırında karnıbahar yemeği yaptım ama sanki ordu doyuracakmışım gibi çok oldu elimin ayarı yok
eşim sevmez karnıbaharı napacam ben o kadar yemeği biri fikir versin hiç arıya gitsin istemem yazık yaa
yarına fikirlerinizi okuyacağım
(monam senn tqriften yaptım canm güzl olmuş az ucundan baktım tadına tşkler tarfiçin)
düzelmiş canım tamamdırhımm ben boy girmedim herhalde ondan öyle oldu düzeltim bi bakim ne olcak
bu ne kız mine hafta sonunu dün kapatmıştık sen kapatamamışsın hala
sen böyle gidersen 65 olursun cumaya kadar
yediğin tostamı kızım söbiyetemş şekerpareyemi bilemedim çok kötü olmuş yarın öyle bi menü hazrlaki kendine alkışlayalım seni
çok sevindim gönlünden geçen olacak yani, boşuna sıkmışsın canınıben geldiiimm
hemen basliyoruum :99:
yatak odasi icin bir ablammvar onunla gittik sabah ama olmuyo dediler % 25ini ödemeniz lazim sinirler neyse ama adam cok yardimci oldu oda türkdü ödeyin ama onu baska birsey icin kullanirsiniz dedi .Benim...ablamda tamam biz buradan biseyler alicaz
biz kullaniriz onu dediiii
Allah nasip edersee cuma günü ikeadan istedigim yatak odasini alicaz insallahhh
ehehehe alemsin balgaymağım bende düşündüm aslınd topikte kızlar keşke yakında olsada dağıtsam dedimsagol canimm
canim hemen adresi veriyorum 34..sok....
düzelmiş canım tamamdır
yarına söz güzel şeyler yiycem ne desen haklısın :26::26:
çok sevindim gönlünden geçen olacak yani, boşuna sıkmışsın canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?