70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düzelmiş canım tamamdır
yarına söz güzel şeyler yiycem ne desen haklısın :26::26:
canım oraya boyumu yazıtyomuşum ama metre die seçmiyomuşum ondan öyle olmuş
hadi cumaya kadar toparla durumu güzel menüler yapalım cumaya az kaldı
sanda iyi geceler cnm ben gidem yatem:103::103:

Hayırlı olsun bal gaymakkkk.
Bak herşey düzeltiliyor boşuna keyfini kaçırdın o kadar.

Günaydın kısçeler.:119:
Bugün 2. günüm bakalım dikkat ediyorum Cuma günü inşaallah vermiş olurum.
Bugünde sabah melemen, 2 dil tahıllı ekmek ( tost makinesinde kızartılmış), karper peynir 1 tane.
Ara: 1 kuru incir
Öğlen:
5 yk ıspanak,
Salata,
2 yk yoğurt
Ara:
2 etiform
Akşama Allah Kerim.

aksmda hafıf gecırrsen super dıorum

Öhöööömmm öhöömmmmmm:

Hadi bakalım kısçemmmmmm güzel gittik bugünn..
ok dilek vllah yemedim şsks yaptım yaaaaa:18:
boşver canı ya ortalık beinsiz dolu. bu sebeple dışarıd spor salonlarını hiç sevmiyorum.
gözün aydın canım am bir kısmını harcamanız olayına bende inanmadım pek. bizar araştırın siz onu ya niye kulanacakmışınız ki parayı.

günaydın kızlaaaaaar hepinize bol zayıflamalı bir gün dilerim:)

Günaydın Black'imm..
Nasılsın bakalım?

iyi geceler canim oncelikle hayirli olsun ikinci olarakta oyle bi para isteme haklari varmiymiski arastirdinmi canim normalde olmamasi lazim

Hayırlı olsun bal gaymakkkk.
Bak herşey düzeltiliyor boşuna keyfini kaçırdın o kadar.

sagolun kizlaarr ay cok sükür cok mutluyum

sözlesmede öyle bir madde varmis vazgecilirse % ceza olarak yatirlmaliymis ama sagolsun

adam onunla birseyler alirsiniz burdan dedi aslinda onu ceza olarak yatirip cikiyorsun

sözlesmeden döndügün icin sacma iste her mobilya magazasinin kendi kurallari var buraninki
öyleymis Allahdan tanidiklarimizinda oradan alicaklari seyler varmis onun icin kullanicaklar

ay icim icime sigmiyo Allahim pisman ettirmesin insallah

günaydınnn topıkınn çıtır hatun adaylarııııııııııııııı

bugun dıyete baslamamın tamm 1. haftası doldu! cuma ve salı gunleri tartı günüm oldugu için tartıldımm ve sabah 78.1 cıktımmm cok mutluyum gevsek bı dıyetle yada dıyet demeyelım abur cuburdan ve aksam 8den sonra yemegı kesmemle ve tabı ekmegı azaltmakla tamm 1 kılo vermıs bulunuyorummmm.
gevsek dıyet dıyorum cunku sizin menulereı gördükce hergun ılla bı yalnıs sıraladıgımı farkedıyorum.neyse önümüzdekı haftalara buda düzelmış olur inşallah.

dun kımenumu yazayım
kahwltı : 07 =4 sıyah 2 yesıl zeytın 1 dılım salam 1 kk byaz peynır 2 dılm cadr ekmegı form cay
10.00 mandalına
12.00 3 tane form bıskuwı yesl cay
15.00_16.00 :kuru fasulye salata yogurt yarım dılım ekmek
19.00 _20.00 corba salata yogurt yarım dılm ekmek
2 - 2bucuk lıtre su
sızce nasıl:26::26::26::26::26::26:

tebrklker cnm dewamı gelır ıns ne mutlu sana

günaydın kızlar!
bugün 2. gün,2 gündür spora gidiyorum hiryerlerim ağrıyoo:118:
sabah yediklerim
1 dilim tost makinesinde kızartılmış çavdarlı ekmek (ekmek kızartılınca kalorisi düşüyormuş)
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 domates
yorgunluktan yemek yapamadım,öğle için
1 eti form çubuk,2 elma
akşam da
lahana corbası,yogurt

tebrik ederimmm
o 1'ler toplanıp 10 olur işallahh

sen bukadrcık seyle doyuyomusun be kıscem

evet olmadı bılıyorum.evde olmayınca mecbur hazrı yemege saldırdım.yoksa planım corba salata ve yogurttu

ıllakı fotoshop var cok bellı.ama malzeme güzel gözlerı cok ıtıcı duruyo ve kafası vücuduna göre cok küçük gibi.gercekten cok uzak duruyo
cok ayıp etmıs.bıde ne kaba bı davranıs 20 dakka basında beklemıs utanmadan.
ahhh bu erkeklerr!!! diyetteyım dedım ya,kola almıs gelmıs.nezaamndır içmedın azcık içersin dio ee içmeden dururmuyum pazar gunu 2 bardagı devırdımdı mideye
yaaa bız sana demedıkmı! bosuna haftasonunu zehır ettın kendıne.hadı gözünaydın canım
yaaa süper bı menu.neyse bende bugun pazardan alıyım sebzelerıde bu hafta cok dıkkat edıyım
ohh süpersiniz valla.bu sekılde sen 64 bıle cıkarsın kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…