ehehehe alemsin balgaymağım bende düşündüm aslınd topikte kızlar keşke yakında olsada dağıtsam dedim
iyi geceler canm ben yatım yarın iş beni bekler
canım oraya boyumu yazıtyomuşum ama metre die seçmiyomuşum ondan öyle olmuş
düzelmiş canım tamamdır
yarına söz güzel şeyler yiycem ne desen haklısın :26::26:
bende yatiyoruuum hayirli geceler Allaha emanet oluun
ben geldiiimm
hemen basliyoruum :99:
yatak odasi icin bir ablammvar onunla gittik sabah ama olmuyo dediler % 25ini ödemeniz lazim sinirler neyse ama adam cok yardimci oldu oda türkdü ödeyin ama onu baska birsey icin kullanirsiniz dedi .Benim...ablamda tamam biz buradan biseyler alicaz
biz kullaniriz onu dediiii
Allah nasip edersee cuma günü ikeadan istedigim yatak odasini alicaz insallahhh
Günaydın kısçeler.:119:
Bugün 2. günüm bakalım dikkat ediyorum Cuma günü inşaallah vermiş olurum.
Bugünde sabah melemen, 2 dil tahıllı ekmek ( tost makinesinde kızartılmış), karper peynir 1 tane.
Ara: 1 kuru incir
Öğlen:
5 yk ıspanak,
Salata,
2 yk yoğurt
Ara:
2 etiform
Akşama Allah Kerim.
gunaydın kacamaksız gun dılıorum hpımıze
Günaydın şekerim.
Akşamda 2 yk ıspanak + yoğurt yiyebilirim.
ok dilek vllah yemedim şsks yaptım yaaaaa:18:Öhöööömmm öhöömmmmmm:
Hadi bakalım kısçemmmmmm güzel gittik bugünn..
boşver canı ya ortalık beinsiz dolu. bu sebeple dışarıd spor salonlarını hiç sevmiyorum.kizlar cok moralim bozuldu yaaabugun spor salonuna gittim,hinca hinc doluydu heryer..bisiklete bindim biraz,kosu bantlarini bekledim bir yer bosaldi hemen oraya gectim..kosu bantlari da 25-30 tane var..kosmaya basladim 5 dk sonra falan arkamda bir adam beklemeye basladi..hani biri arkanizdan yurur ya da bakar da siz de geri bakma ihtiyaci duyarsiniz ya..ben de 3-4 defa baktim oyle..20 dakika kostum,sonra adam kosu limitinin kosma siniri 20 dk'dir zaten,burayi satin mi aldiniz demez mi?adamla tartismaya girmek istemedim gittim hemen salon sorumlusuna anlattim durumu..onlar da adamla konustular,adam ozur dilemis guya..gerizekali adam niye benim basimda bekliyorsun,oyle bir bekleme limiti yok..kim ne kadar isterse o kadar kosar..ya bu erkekler kacinci yuzyildan kalma bilmiyorum..
gözün aydın canım am bir kısmını harcamanız olayına bende inanmadım pek. bizar araştırın siz onu ya niye kulanacakmışınız ki parayı.ben geldiiimm
yatak odasi icin bir ablammvar onunla gittik sabah ama olmuyo dediler % 25ini ödemeniz lazim sinirler neyse ama adam cok yardimci oldu oda türkdü ödeyin ama onu baska birsey icin kullanirsiniz dedi .Benim...ablamda tamam biz buradan biseyler alicaz
ok dilek vllah yemedim şsks yaptım yaaaaa:18:
boşver canı ya ortalık beinsiz dolu. bu sebeple dışarıd spor salonlarını hiç sevmiyorum.
gözün aydın canım am bir kısmını harcamanız olayına bende inanmadım pek. bizar araştırın siz onu ya niye kulanacakmışınız ki parayı.
günaydın kızlaaaaaar hepinize bol zayıflamalı bir gün dilerim:)
iyi geceler canim oncelikle hayirli olsun ikinci olarakta oyle bi para isteme haklari varmiymiski arastirdinmi canim normalde olmamasi lazim
Hayırlı olsun bal gaymakkkk.
Bak herşey düzeltiliyor boşuna keyfini kaçırdın o kadar.
ok dilek vllah yemedim şsks yaptım yaaaaa:18:
boşver canı ya ortalık beinsiz dolu. bu sebeple dışarıd spor salonlarını hiç sevmiyorum.
gözün aydın canım am bir kısmını harcamanız olayına bende inanmadım pek. bizar araştırın siz onu ya niye kulanacakmışınız ki parayı.
günaydın kızlaaaaaar hepinize bol zayıflamalı bir gün dilerim:)
günaydınnn topıkınn çıtır hatun adaylarııııııııııııııı
bugun dıyete baslamamın tamm 1. haftası doldu! cuma ve salı gunleri tartı günüm oldugu için tartıldımm ve sabah 78.1 cıktımmm cok mutluyumgevsek bı dıyetle yada dıyet demeyelım abur cuburdan ve aksam 8den sonra yemegı kesmemle ve tabı ekmegı azaltmakla tamm 1 kılo vermıs bulunuyorummmm.
gevsek dıyet dıyorum cunku sizin menulereı gördükce hergun ılla bı yalnıs sıraladıgımı farkedıyorum.neyse önümüzdekı haftalara buda düzelmış olur inşallah.
günaydınnn topıkınn çıtır hatun adaylarııııııııııııııı
bugun dıyete baslamamın tamm 1. haftası doldu! cuma ve salı gunleri tartı günüm oldugu için tartıldımm ve sabah 78.1 cıktımmm cok mutluyumgevsek bı dıyetle yada dıyet demeyelım abur cuburdan ve aksam 8den sonra yemegı kesmemle ve tabı ekmegı azaltmakla tamm 1 kılo vermıs bulunuyorummmm.
gevsek dıyet dıyorum cunku sizin menulereı gördükce hergun ılla bı yalnıs sıraladıgımı farkedıyorum.neyse önümüzdekı haftalara buda düzelmış olur inşallah.
günaydın kızlar!
bugün 2. gün,2 gündür spora gidiyorum hiryerlerim ağrıyoo:118:
sabah yediklerim
1 dilim tost makinesinde kızartılmış çavdarlı ekmek (ekmek kızartılınca kalorisi düşüyormuş)
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 domates
yorgunluktan yemek yapamadım,öğle için
1 eti form çubuk,2 elma
akşam da
lahana corbası,yogurt
keşke telafi etmeseymişsin öğleni
bööörek olmamış..
ve akşam yemeklerinde baklagil önerilmiyor
sen direk karbonhidrat yemişin..
kuru fasülye falan yemek istiyorsan öğlen ye
pilavı da aynı şekilde ve bulgur pilavı tercih et
ıllakı fotoshop var cok bellı.ama malzeme güzelhttp://www.kadinlarkulubu.com/fotog...usler/508357-barbie-bebegin-yasayan-hali.html
kızlar şuna bi bakın gerçek mi bu yaa
çok ilginçççç
cok ayıp etmıs.bıde ne kaba bı davranıs 20 dakka basında beklemıs utanmadan.kizlar cok moralim bozuldu yaaabugun spor salonuna gittim,hinca hinc doluydu heryer..bisiklete bindim biraz,kosu bantlarini bekledim bir yer bosaldi hemen oraya gectim..kosu bantlari da 25-30 tane var..kosmaya basladim 5 dk sonra falan arkamda bir adam beklemeye basladi..hani biri arkanizdan yurur ya da bakar da siz de geri bakma ihtiyaci duyarsiniz ya..ben de 3-4 defa baktim oyle..20 dakika kostum,sonra adam kosu limitinin kosma siniri 20 dk'dir zaten,burayi satin mi aldiniz demez mi?adamla tartismaya girmek istemedim gittim hemen salon sorumlusuna anlattim durumu..onlar da adamla konustular,adam ozur dilemis guya..gerizekali adam niye benim basimda bekliyorsun,oyle bir bekleme limiti yok..kim ne kadar isterse o kadar kosar..ya bu erkekler kacinci yuzyildan kalma bilmiyorum..
ahhh bu erkeklerr!!! diyetteyım dedım ya,kola almıs gelmıs.nezaamndır içmedın azcık içersin diobugünkü yediklerime ne kadar sinir olsam da yaazıyorum:26::26:
sabah
1 az yağda pişmiş yumurta
1/4 kepek ile karışık çavdar ekmeği
1 kupa bardak çay
ince bir dilim kaşar
yarım domates
ara
yokk
öğle
1 dilim ekmek
2 3 çatal süt kaymak(eşim zorla yedirdi bu adamın bana garezi var ya)
ince 1 dilim kaşar
2 bardak çay(resmen 2. kahvaltı yaptırdı bana)
ara
1 avuştan az sarı tuzsuz leblebi
1 armut
1 portakal (meyve şenliği oldu midemde)
akşam(hiç yazmak istemiyorum)
2 tabak makarna
son olarak
1 fincan nescafe
1 fincan türk kahvesi
3 bardak çay
ne kadar yemişim:18::18::18::18:çok rahatsızım ya çok şişim şuan
yaaa bız sana demedıkmı! bosuna haftasonunu zehır ettın kendıne.hadı gözünaydın canımben geldiiimm
yaaa süper bı menu.neyse bende bugun pazardan alıyım sebzelerıde bu hafta cok dıkkat edıyımiyi geceler kızlar
bugünkü
menüm
8.00: 2 kuru kayısı 1 ceviz
10.00: 1 tane tahıllı simit ,1 kk peynir, közlenmiş kırmızı biber, domates salatalık
11.30:az şekerli türk kahvvesi
15.00: 1 tabak mantar sote, salata, 1 dilim tb ekmeği(öğlen yemeğim işim olduğu için geç oldu)
17.00:6 tane siyah kuru üzüm
19.00: 1.5 kase semizotu çorbası, salata, yarım kase yoğurt
21.15:1 küçük portakal
45 dk spor
2.5 lt su
1 tane 7 otlu çay
1 tane 5 i bi yerde çayı
1 tane tarçın karanfil çayı
ohh süpersiniz valla.bu sekılde sen 64 bıle cıkarsın kuzummmmGünaydın kısçeler.:119:
Bugün 2. günüm bakalım dikkat ediyorum Cuma günü inşaallah vermiş olurum.
Bugünde sabah melemen, 2 dil tahıllı ekmek ( tost makinesinde kızartılmış), karper peynir 1 tane.
Ara: 1 kuru incir
Öğlen:
5 yk ıspanak,
Salata,
2 yk yoğurt
Ara:
2 etiform
Akşama Allah Kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?