Anaaa
Kimse yazmamış..
Bu hafta da artı çıkın bakalım neler yazıyorum listenin sonunaaa
Çabuk geliinnnn burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflıycazzzzzzzzzzzzzzzzz burdan uzakta hep götürüyorsunuz tatlılarııı, ekmekleri, hamur işleriniiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Akşam menüleri didikliycem kim ne yediyse bakıcammmm hafızam kuvvetlidir.
Liste sonunda kilo almış çıkın bakın nasıl hatırlatıyorumm....
Çirkef Dilekk iş başındaaa...
Ben yiyemiyorsam sizde yemiceksinizz gelinnn burayaaaaaaaaaaaaa
ben bir cuma günü için izin alıp geleyim kızlar sonra da artık şu uçak biletini alayım yoksa kalacam burda kalmayacak bana bilet. sunexpres nasıl bir hava yolu biliyor musunuz. anadolujet le uçtum hep bunları merak ettim nasıllar acaba. ilk kez bilet alacam akşam evden cesaret edemedim. işyer
nden alayımda yazıcıdan çıktı alırım dedim. ya tam bir psikopatım ben. insan bu kadar güvensiz paranoyak olur da herşeyi sorgular mı ya :)
hayırlı olsun canm
alışıyorsun zamnla ilk günler zorluyor
ben şuan üstüne çıktıımda en az 45 dk yapabiliyorum
tabi ilk geldiğinde her 5 dk bir durup nefes alıyordum
ne güzel şeyler yazıyorsun balgaymağım enerjinii yerim senn
aminnnnnnnnnnnnn
abooooovvvvvAnaaa
Kimse yazmamış..
Çabuk geliinnnn burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflıycazzzzzzzzzzzzzzzzz burdan uzakta hep götürüyorsunuz tatlılarııı, ekmekleri, hamur işleriniiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Anaaa
Kimse yazmamış..
günaydınnn topıkınn çıtır hatun adaylarııııııııııııııı
bugun dıyete baslamamın tamm 1. haftası doldu! cuma ve salı gunleri tartı günüm oldugu için tartıldımm ve sabah 78.1 cıktımmm cok mutluyumgevsek bı dıyetle yada dıyet demeyelım abur cuburdan ve aksam 8den sonra yemegı kesmemle ve tabı ekmegı azaltmakla tamm 1 kılo vermıs bulunuyorummmm.
gevsek dıyet dıyorum cunku sizin menulereı gördükce hergun ılla bı yalnıs sıraladıgımı farkedıyorum.neyse önümüzdekı haftalara buda düzelmış olur inşallah.
dun kımenumu yazayım
kahwltı : 07 =4 sıyah 2 yesıl zeytın 1 dılım salam 1 kk byaz peynır 2 dılm cadr ekmegı form cay
10.00 mandalına
12.00 3 tane form bıskuwı yesl cay
15.00_16.00 :kuru fasulye salata yogurt yarım dılım ekmek
19.00 _20.00 corba salata yogurt yarım dılm ekmek
2 - 2bucuk lıtre su
sızce nasıl:26::26::26::26::26::26:
günaydın kızlar!
bugün 2. gün,2 gündür spora gidiyorum hiryerlerim ağrıyoo:118:
sabah yediklerim
1 dilim tost makinesinde kızartılmış çavdarlı ekmek (ekmek kızartılınca kalorisi düşüyormuş)
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 domates
yorgunluktan yemek yapamadım,öğle için
1 eti form çubuk,2 elma
akşam da
lahana corbası,yogurt
günaydiiiiiiiiiiiiinnnnnn:119::119:
saglikliiiiiimutluuuu huzurluuuuuuuuuu :116:iyi insanlarla karsilastigimiz bizimde insanlara iyi davrandigimiz az yedigimiz boool booool bitki cayi ictigimiz tatli krizine girmeden :125:rahat rahat regl oldugumuz :26:ev islerinin cabucak bittigi aksama huzur icinde ailecek üzerinde kalorsi az yemeklerin bulundugu masada toplana bildigimiz ........bir gün olsun insallaaahhhhhh
kız dilek 2 kaşıkla doyacakmısın çok az değilmi
süpersin
bende ilk geldiğimde menüm düzensizdi buradaki arkadaşlarım menüsüne bakıp düzenledim
şimdi market alışverişimi buraya göre yapıyorum
Günaydın hanımlar ben geldim.
İşlerim şubat evrakları nedeniyle fazla yoğun.
Şu ara sitresli ve gerginim.Allahım yardımcım olsun.
Dünki menümü not ettim paylaşayım hemen.
Sabah 09:30 10:00
İki dilim çavdar ekmek,
Yarım domates,salatalık,
3 zeytin
Bir haşlanmış yumurda
Bir bardak çay (tek şeker)
Ara Bir elma
Öğlen
Yarım kase mercimek çorba
iki adet biber dolma yanına yoğurt
Ara Bir avuç içi beyaz leblebi
Bir bardak light süt
Akşam
Bir kase çorba
Karnıbahar haşlaması,yoğurtlu
2,5 litre su
20 dk eliptik bisiklet ile spor
10 dk plates topu ile egzersiz
günaydın kızlaaarrr
napiosunuzzz kahvaltımı yaptım geldım ohhh :)
sağol canım . reglinin sonunu yaşıyom gene karnım ağrıyo. benimki böle bir gelmeden bir gelince birde giderken öpücük veriyo :)
Süpersin şekerim.
Ben dün uzakdım ama aklım burdaydı yemedim.
Ona rağmen regl olamadım hala şişlik var sanki.
Moralimde bozuk işlerden dolayı,hiç keyfim yok.
Normalde böyle olunca yemek yerdim ama şimdi yemiyorum
he he bende akşam baktım yemeklere üzülme. 2 saatlik uçuş ama neme lazım ölürüm falan açlıktan. ama yemek ayrı ücrete tabii imiş. 15 tl vermeye değer mi bilemedim. aman evden yer çıkarım zaten akşamda izmir de sahilde kumru yirim artık :):):):):):):):):):)):)yemesiiinn
caniiimm bebis nasiill
aman pisim 2 sayfa kücücük yazi :111: ama en iyisini sen yapiyorsun
canim ben genelde sunexpres le geliyorum Türkiyeye yemeklerine sinir oluyorum ac kaliyorum cünkü et cikariyolar ne oldugunu bilmeyince yiyemiyorumama senin mesafen zaten kisa ay orda bile aklim yemekde yaahuu
hayırlı olsun canm
alışıyorsun zamnla ilk günler zorluyor
ben şuan üstüne çıktıımda en az 45 dk yapabiliyorum
tabi ilk geldiğinde her 5 dk bir durup nefes alıyordum
cnm bende tek sun expresle uçtum şmdiye kadar öbürlerine kısmet olmadı ben bğendim bide yazıcıdan çıkarmana gerenk yokki
rezervasyon kodu veriyorlar onla biletini alırsın
cep tlfnuma msj gelsin seçeneğinide seçersen cebinede geliyor rezervasyon numaran
Bisikletim sonunda geldi.
Ama sandığım kadar basit değilmiş.
İlk gün 2 dkdan fazla yapamadım.
Hasta sonu geldi ara ara üzerine çıkıp yapıp bırakıyordum nefes nefese.
Şimdi 10'ar dk olarak başlıyorum.5 dk ara verip tekrar 10 dk yapıyorum.
Üst bacaklarım özellikle ilk gün fena ağrıdı.Ama yavaş yavaş alışıyorum kanımca:)
he he bende akşam baktım yemeklere üzülme. 2 saatlik uçuş ama neme lazım ölürüm falan açlıktan. ama yemek ayrı ücrete tabii imiş. 15 tl vermeye değer mi bilemedim. aman evden yer çıkarım zaten akşamda izmir de sahilde kumru yirim artık :):):):):):):):):):)):)
ay sağol canım. bu firmadan daha öndce bilet almayınca kredi kartı ile alacam ya hemen psikopata bağladım.
bir alıntı daha vardı elysion senindi sanırım çıkmamış sağol canım cevap için . anadolu jetin uçakları kötü zaten benim yorumum: belediye otobüsüne kanat takmışlar olmuş sana uçak :):):):):):)):) sun express inkileri görelim birde :) ah ah bir thy binmek nasip olmadı. onunkiler güzel ama çok pahalılar yaaaaaaa.
Hmm anladım canım, öyle dikkatimi çekiyordu çizelgen sorayım dedimcanım oraya boyumu yazıtyomuşum ama metre die seçmiyomuşum ondan öyle olmuş
hadi cumaya kadar toparla durumu güzel menüler yapalım cumaya az kaldı
sanda iyi geceler cnm ben gidem yatem:103::103:
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNgünaydiiiiiiiiiiiiinnnnnn:119::119:
saglikliiiiiimutluuuu huzurluuuuuuuuuu :116:iyi insanlarla karsilastigimiz bizimde insanlara iyi davrandigimiz az yedigimiz boool booool bitki cayi ictigimiz tatli krizine girmeden :125:rahat rahat regl oldugumuz :26:ev islerinin cabucak bittigi aksama huzur icinde ailecek üzerinde kalorsi az yemeklerin bulundugu masada toplana bildigimiz ........bir gün olsun insallaaahhhhhh
oy oy oyAnaaa
Kimse yazmamış..
günaydın dilek,
burda olman güzel çünkü yardımnına ihtiyacım var!!!ya ben face e kızımın fotolarını koydum benim kucağımda olan bir fotosunu da ..diyette olduğumu bilen bir arkadaşım çok kilo verdiğimi yazdı arkasından diğerleri de aa çok zayıflamışsın falan gibi yorumlar yaptılar.ben aslında kimseye söylememeye çalışıyordum büyü bozulmasın diye ama olan oldu ve ben artık kilo veremicem gibi geliyor.daha önce böyle düşünen oldu mu bilmiyorum ama beni bu saçma saplantıdan kurtarmanız lazım!!!!cumaya 100 gr bile vermiş olsam eminim atıcam bu düşünceleri kafamdan. diyete aynen devam ediyorum aslında ama önemli olan inanmak ya ben şuan o inancımı yitirdim gibi(keşke hiç foto koymasaydım diyorum durmadan...
neyse günlerdir yokum çünkü günlerdir misafirim var yatılı. temizlik yemek bitmiyor hiç.bir fırsat buldum bakayım dedim napıyorsunuz. çok kalamıcam nolur bana moral verin nolur
bugün olmaz basim agriyoo
abooooovvvvv:18::18::18: dilek seni cok seviyorum canimmm ay nekadarda zayiflamissin seennn amanda amaaaannn ay su saclarin güzelligine baakkk bir insan bukadanmi zaaaarif olur yaaa
ay daha ne diyim yaniii :26::26:
Günaydın,
Sunex en güvenilir havayollarından biridir. Antalya -İzmir uçan yolcuların neredeyse tamamı Sunexpres'i tercih ediyor.
Aklında tereddüt olmasın canım, Allah' a emanet.
Benim Atlas fobim gibi sanırım sendeki de
Aslında tüm firmaların uçakları aynı ama işte bizim şirket gibi eski, arızalı uçaklar değil en azından.
Güvenle seyahat edebilirsin.
Herkese günaydın,
Haftanın ikinci günü, kaçamaksız devam etsin diyorum. Bugün yine gece çalışacağım. Dün gece gittim Passiflora içtim erken uyanmayayım diye, 8:45' de hortladım yine ya, gece uykum gelecek ofiste :18:
Bugünkü tahmini menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 5 zeytin, 2 kk peynir, yeşil çay (bu sefer kafeini alınmış olandan içmedim, bol kafein alayım da uykum gelmesin) domates salatalık
Ara: 1 kivi
Öğle: 7 minik köfteee (Dukan usulü yine, yağsız tavada), 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata
Ara: 1 mandalina, 1 kepekli galeta
Akşam : 8yk ıspanak, yoğurt, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
Gece ofiste artık Allah kerim, 1 türk kahvesi garanti, belki sütlü nescafe, fındık badem , leblebi
yemesiiinn
caniiimm bebis nasiill
:
Afiyet olsun kısçem.
.
ay izmir diyiiiiiiiiiiii kumru diiiiiyiiiiiiiiihe he bende akşam baktım yemeklere üzülme. 2 saatlik uçuş ama neme lazım ölürüm falan açlıktan. ama yemek ayrı ücrete tabii imiş. 15 tl vermeye değer mi bilemedim. aman evden yer çıkarım zaten akşamda izmir de sahilde kumru yirim artık :):):):):):):):):):)):)
ay sağol canım. bu firmadan daha öndce bilet almayınca kredi kartı ile alacam ya hemen psikopata bağladım.
bir alıntı daha vardı elysion senindi sanırım çıkmamış sağol canım cevap için . anadolu jetin uçakları kötü zaten benim yorumum: belediye otobüsüne kanat takmışlar olmuş sana uçak :):):):):):)):) sun express inkileri görelim birde :) ah ah bir thy binmek nasip olmadı. onunkiler güzel ama çok pahalılar yaaaaaaa.
Yettimm araya iş giriyo kusura bakma.
Şekerim bi kere o nazar falan filan değil tamamenn senin taaa derinlerinde nasılsa kilo verdimm ideal rakamda olmasamda bak herkesten iltifat alıyorummm ohoooo diyerekten bi gevşemeye maruz kalman.
İç güçler seni esir ediyor ve dikkat etmemeye, veremesen bile sabit kalmaya başlıyorsun.
Şöyle düşüneceksin yaza kadar daha ne iltifatlar duyacagımm ben heyy heytttt diyerekten bırakmıcaksın.
Ki bırakmadığını da yazmışsın tüm topikcenek arkandayımmmm yürüüüüüüüüüüüü arkandayızzzzzzzzzzz.
Bişi deme cıss yeme sadece.
Artı olursan o artı çıkanlara tek tek cümlelerimi hazırlıycam yok öyle üzülmeyin falan.
2 hftadır hep beraber savdık.
Biri yediğini söyleyince diğerinde de gevşeme oluyor.
Domino etkisi yaratıyoruz topikte.
Güzelmiş şekerim afiyet olsun.
Yettimm araya iş giriyo kusura bakma.
Şekerim bi kere o nazar falan filan değil tamamenn senin taaa derinlerinde nasılsa kilo verdimm ideal rakamda olmasamda bak herkesten iltifat alıyorummm ohoooo diyerekten bi gevşemeye maruz kalman.
İç güçler seni esir ediyor ve dikkat etmemeye, veremesen bile sabit kalmaya başlıyorsun.
Şöyle düşüneceksin yaza kadar daha ne iltifatlar duyacagımm ben heyy heytttt diyerekten bırakmıcaksın.
Ki bırakmadığını da yazmışsın tüm topikcenek arkandayımmmm yürüüüüüüüüüüüü arkandayızzzzzzzzzzz.
.
:26::26:tamam :114: ya bu dominno etkisine kesinliklee katiliyorum gercekden öyle
slm citirlar.ben hala yatakdayim kizlar kahvaltiyi yapmisda yorum dahi yaziyorlarbalkaymakim stres yaptigina degdimi bak halletmisin isde hafta sonunu zehir ettin
Dün ne yediğimi de yazayım bari :)
sabah 9,00
kepekli sandvic ekmeği arası peynır domates + çay
ara 11
1 avuc badem
Öğle :13,00
1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara: 15,00
1 adet mandalina
ara: ya patron gıcıgı gel bi die beni tuttu da saat oldu 18,30 yola cıktım açlıktan tabı
bi baş dönmesi bende ilk gördüğüm yeren bi topkek alıp gumlettım vallaaklıam baska bişi gelmedi
akşam:2 kase domates corbası üstüne de bii güzel peynır
2 yemek kasıgı da pırasa ekmek yok
yatmadan önce süt
sanırırm 1 litre flnda su içtimm
uamrım iyidir canım eeheueh :) beni uyutuyo ama kendı bıuyyodur ınsalah :)
teşekkürler bebemm :)
GÜNAYDIN kısçeler nasılsınız bakem? ben menümü yazayımda bozmayayım bugün
uyanınca
1 bardak ılık sirkeli su
sabah 08:40
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
yarım küçük domates
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
öğlen 12:00
5 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
1 pkt ayran
ara 14:20
1 elma (buraya kadar tamam, okuldayım bozmam )
ara 16:00
1 bardak süt +2 form bisküvi olabilir
akşam 18:30
1 kase çorba
2 yemek kaşığı ıspanak
yoğurt
oyyyDün ne yediğimi de yazayım bari :)
sabah 9,00
kepekli sandvic ekmeği arası peynır domates + çay
ara 11
1 avuc badem
Öğle :13,00
1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara: 15,00
1 adet mandalina
ara: ya patron gıcıgı gel bi die beni tuttu da saat oldu 18,30 yola cıktım açlıktan tabı
bi baş dönmesi bende ilk gördüğüm yeren bi topkek alıp gumlettım vallaaklıam baska bişi gelmedi
akşam:2 kase domates corbası üstüne de bii güzel peynır
2 yemek kasıgı da pırasa ekmek yok
yatmadan önce süt
sanırırm 1 litre flnda su içtimm
uamrım iyidir canım eeheueh :) beni uyutuyo ama kendı bıuyyodur ınsalah :)
teşekkürler bebemm :)
slm citirlar.ben hala yatakdayim kizlar kahvaltiyi yapmisda yorum dahi yaziyorlarbalkaymakim stres yaptigina degdimi bak halletmisin isde hafta sonunu zehir ettin
Bende de bugün ıspanak var
Süprr
Sakın bozmaa örtmen dinlemem yazarım adını listeye
aaaa bak bunu hiç düşünmemiştim ben. topu başkalarına atmak kolay geldi desene bana...neyse iş bende bitiyorsa kendime güveniyorum.hem daha hedefime ulaşamadım bile !!zati e lalem ediyor iltifatları .6 kilo verdik daha kocaya yaranamadık!! hiç kilo vermemişim gibi davraoıyor nedense??bi ara bu konuya da girelim moralimi bozuyor çünkü desteksizliği( ama teşekkür ederim silkelenmemi sağladın çünkü ben ciddi ciddi büyü bozuldu diyordum ama daha yolun yarısındayım mayısa kadar vermem gereken 6 kilo daha var allahın izni, sizin desteğinizle halldedecem. bir de şu misafiri uğurlarsam daha düzenli ve sizin kontrolunuzde devam inşlh...teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?