70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersin şekerim.
Ben dün uzakdım ama aklım burdaydı yemedim.
Ona rağmen regl olamadım hala şişlik var sanki.
Moralimde bozuk işlerden dolayı,hiç keyfim yok.
Normalde böyle olunca yemek yerdim ama şimdi yemiyorum

Günaydın,
Sunex en güvenilir havayollarından biridir. Antalya -İzmir uçan yolcuların neredeyse tamamı Sunexpres'i tercih ediyor.
Aklında tereddüt olmasın canım, Allah' a emanet.
Benim Atlas fobim gibi sanırım sendeki de
Aslında tüm firmaların uçakları aynı ama işte bizim şirket gibi eski, arızalı uçaklar değil en azından.
Güvenle seyahat edebilirsin.

Herkese günaydın,
Haftanın ikinci günü, kaçamaksız devam etsin diyorum. Bugün yine gece çalışacağım. Dün gece gittim Passiflora içtim erken uyanmayayım diye, 8:45' de hortladım yine ya, gece uykum gelecek ofiste :18:
Bugünkü tahmini menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 5 zeytin, 2 kk peynir, yeşil çay (bu sefer kafeini alınmış olandan içmedim, bol kafein alayım da uykum gelmesin) domates salatalık
Ara: 1 kivi
Öğle: 7 minik köfteee (Dukan usulü yine, yağsız tavada), 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata
Ara: 1 mandalina, 1 kepekli galeta
Akşam : 8yk ıspanak, yoğurt, salata, 1 dilim çavdar ekmeği

Gece ofiste artık Allah kerim, 1 türk kahvesi garanti, belki sütlü nescafe, fındık badem , leblebi

hayırlı olsun canm
alışıyorsun zamnla ilk günler zorluyor
ben şuan üstüne çıktıımda en az 45 dk yapabiliyorum
tabi ilk geldiğinde her 5 dk bir durup nefes alıyordum

Sen söylediğinde ben yaparım gibi geliyordu ama sana nasılda hak verdim:)
Gerçekden zorluyor.Ama alışacağım zamanla inşallah.Darısı benim 45 dakkalarıma inşallah.

Ben şimdi çıkıyorum kızlar.Gün içinde menüm için yine geleceğim.
Önümde fatura yığını var çalışmam lazım.

ne güzel şeyler yazıyorsun balgaymağım enerjinii yerim senn
aminnnnnnnnnnnnn
bugün olmaz basim agriyoo

abooooovvvvv :18::18::18: dilek seni cok seviyorum canimmm ay nekadarda zayiflamissin seennn amanda amaaaannn ay su saclarin güzelligine baakkk bir insan bukadanmi zaaaarif olur yaaa

ay daha ne diyim yaniii :26::26:

günaydın dilek,
burda olman güzel çünkü yardımnına ihtiyacım var!!!ya ben face e kızımın fotolarını koydum benim kucağımda olan bir fotosunu da ..diyette olduğumu bilen bir arkadaşım çok kilo verdiğimi yazdı arkasından diğerleri de aa çok zayıflamışsın falan gibi yorumlar yaptılar.ben aslında kimseye söylememeye çalışıyordum büyü bozulmasın diye ama olan oldu ve ben artık kilo veremicem gibi geliyor.daha önce böyle düşünen oldu mu bilmiyorum ama beni bu saçma saplantıdan kurtarmanız lazım!!!!cumaya 100 gr bile vermiş olsam eminim atıcam bu düşünceleri kafamdan. diyete aynen devam ediyorum aslında ama önemli olan inanmak ya ben şuan o inancımı yitirdim gibi(keşke hiç foto koymasaydım diyorum durmadan...
neyse günlerdir yokum çünkü günlerdir misafirim var yatılı. temizlik yemek bitmiyor hiç.bir fırsat buldum bakayım dedim napıyorsunuz. çok kalamıcam nolur bana moral verin nolur

Selam şekerim süper vermişsin.

Ne kadar yediğinide yazarsan ona göre değerlendirelim.

Öğlen olmamış.
Akşamda güzel sabahta.

Aminnn şekerimm amiinn.

Dün 3 yk kapuska + yoğurt+ salata yedim doydum valla.
Akşamları kısmam lazım malum çok kaçırdım h.sonu

Güzel şekerim.

günaydın kızlaaarrr

napiosunuzzz kahvaltımı yaptım geldım ohhh :)

Afiyet olsun kısçem.

sağol canım . reglinin sonunu yaşıyom gene karnım ağrıyo. benimki böle bir gelmeden bir gelince birde giderken öpücük veriyo :)

Hiç olamayanlarda var Black kıymetini bil o ağrının:

Genelde buraya t akılmayan kısçeler kilo alır.
Burdan gidince bi rahatlık çöküyor bunlara.

he he bende akşam baktım yemeklere üzülme. 2 saatlik uçuş ama neme lazım ölürüm falan açlıktan. ama yemek ayrı ücrete tabii imiş. 15 tl vermeye değer mi bilemedim. aman evden yer çıkarım zaten akşamda izmir de sahilde kumru yirim artık :):):):):):):):):):)):)

ay sağol canım. bu firmadan daha öndce bilet almayınca kredi kartı ile alacam ya hemen psikopata bağladım.
bir alıntı daha vardı elysion senindi sanırım çıkmamış sağol canım cevap için . anadolu jetin uçakları kötü zaten benim yorumum: belediye otobüsüne kanat takmışlar olmuş sana uçak :):):):):):)):) sun express inkileri görelim birde :) ah ah bir thy binmek nasip olmadı. onunkiler güzel ama çok pahalılar yaaaaaaa.

hayırlı olsun markası ne benimki voit space çok pahalı bir şey değildi ama ben çok memnunum.hamilelikte arkadaşıma vermişti 1,5 ay önce getirdi ilk bindiğim gün abarttım 15 dakika bindim ilk seferde ve o akşam oturamadım ağrıdan popişim çok ağrıdışimdi 20 şer dakikadan günde en az 2 en çok 3 kere biniyorum çok faydasını gördüm yanları çok güzel inceltiyor sen de güle güle kullan...

ben sun exprese bindim yıllar önce gayet güzel genelde pegSUSla uçan biri olarak sunexprese bayıldım hem yanlış bilmiyorsan thy ile bağlantılılar zaten

Son düzenleme:
canım oraya boyumu yazıtyomuşum ama metre die seçmiyomuşum ondan öyle olmuş
hadi cumaya kadar toparla durumu güzel menüler yapalım cumaya az kaldı
sanda iyi geceler cnm ben gidem yatem:103::103:
Hmm anladım canım, öyle dikkatimi çekiyordu çizelgen sorayım dedim
bugün azimliyim toparlıycam inşallah
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
oy oy oy

kaçııııııınnnnn

Yettimm araya iş giriyo kusura bakma.
Şekerim bi kere o nazar falan filan değil tamamenn senin taaa derinlerinde nasılsa kilo verdimm ideal rakamda olmasamda bak herkesten iltifat alıyorummm ohoooo diyerekten bi gevşemeye maruz kalman.
İç güçler seni esir ediyor ve dikkat etmemeye, veremesen bile sabit kalmaya başlıyorsun.
Şöyle düşüneceksin yaza kadar daha ne iltifatlar duyacagımm ben heyy heytttt diyerekten bırakmıcaksın.
Ki bırakmadığını da yazmışsın tüm topikcenek arkandayımmmm yürüüüüüüüüüüüü arkandayızzzzzzzzzzz.

Bişi deme cıss yeme sadece.
Artı olursan o artı çıkanlara tek tek cümlelerimi hazırlıycam yok öyle üzülmeyin falan.
2 hftadır hep beraber savdık.
Biri yediğini söyleyince diğerinde de gevşeme oluyor.
Domino etkisi yaratıyoruz topikte.

Güzelmiş şekerim afiyet olsun.

GÜNAYDIN kısçeler nasılsınız bakem? ben menümü yazayımda bozmayayım bugün

uyanınca
1 bardak ılık sirkeli su

sabah 08:40
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
yarım küçük domates
1 kk beyaz peynir
1 zeytin

öğlen 12:00
5 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
1 pkt ayran

ara 14:20
1 elma (buraya kadar tamam, okuldayım bozmam )

ara 16:00
1 bardak süt +2 form bisküvi olabilir

akşam 18:30
1 kase çorba
2 yemek kaşığı ıspanak
yoğurt

Son düzenleme:
Dün ne yediğimi de yazayım bari :)

sabah 9,00

kepekli sandvic ekmeği arası peynır domates + çay

ara 11
1 avuc badem

Öğle :13,00

1 kase çorba 1 dilim ekmek

ara: 15,00
1 adet mandalina

ara: ya patron gıcıgı gel bi die beni tuttu da saat oldu 18,30 yola cıktım açlıktan tabı
bi baş dönmesi bende ilk gördüğüm yeren bi topkek alıp gumlettım valla aklıam baska bişi gelmedi

akşam:2 kase domates corbası üstüne de bii güzel peynır
2 yemek kasıgı da pırasa ekmek yok

yatmadan önce süt

sanırırm 1 litre flnda su içtimm

yemesiiinn

caniiimm bebis nasiill

:

uamrım iyidir canım eeheueh :) beni uyutuyo ama kendı bıuyyodur ınsalah :)

Afiyet olsun kısçem.

.

teşekkürler bebemm :)

Son düzenleme:
slm citirlar.ben hala yatakdayim kizlar kahvaltiyi yapmisda yorum dahi yaziyorlarbalkaymakim stres yaptigina degdimi bak halletmisin isde hafta sonunu zehir ettin

ay izmir diyiiiiiiiiiiii kumru diiiiiyiiiiiiiii

:26::26:tamam :114: ya bu dominno etkisine kesinliklee katiliyorum gercekden öyle

aaaa bak bunu hiç düşünmemiştim ben. topu başkalarına atmak kolay geldi desene bana...neyse iş bende bitiyorsa kendime güveniyorum.hem daha hedefime ulaşamadım bile !!zati e lalem ediyor iltifatları .6 kilo verdik daha kocaya yaranamadık!! hiç kilo vermemişim gibi davraoıyor nedense??bi ara bu konuya da girelim moralimi bozuyor çünkü desteksizliği( ama teşekkür ederim silkelenmemi sağladın çünkü ben ciddi ciddi büyü bozuldu diyordum ama daha yolun yarısındayım mayısa kadar vermem gereken 6 kilo daha var allahın izni, sizin desteğinizle halldedecem. bir de şu misafiri uğurlarsam daha düzenli ve sizin kontrolunuzde devam inşlh...teşekkürler

:26::26:tamam :114: ya bu dominno etkisine kesinliklee katiliyorum gercekden öyle

Dimi bak bi kaç kişi gevşesin daha da artıyo 1 ay sonra montlar çıkacak.
Hız vermemiz gerekiyor.
O yüzden herkesi eski moduna sokmalıyız.
Destekk istiyorummmmmm..

slm citirlar.ben hala yatakdayim kizlar kahvaltiyi yapmisda yorum dahi yaziyorlarbalkaymakim stres yaptigina degdimi bak halletmisin isde hafta sonunu zehir ettin

Ohoooooo bacım erken kalkan yol alır.
Metoo uyuya hala senin hadi kalk 1 bardak su içte kendine gelsinnn.
6 da uyanıyorum ben her sabah.:119:

Az değil mi canım öğlen ve akşam 2 yk yemek falan.:26:

Bende de bugün ıspanak var
Süprr
Sakın bozmaa örtmen dinlemem yazarım adını listeye

oyyy

öyle oldu :26:

Bende de oluyor bu durum canım kendimden biliyorum.
Yaşadığımız durumlar genelde hep aynı mekan, kişiler farklı olsada.
Bana da biri güzelleşmişsin kilo vermişsin diyince elimde bi cıss görüyorum.
Tartıda aynı rakamı gördükçe sonra veririm ben böylede iyiyim durumu oluyor.
Eşinde bi 5 kilodan sonra şok olur inan bana.
Bide erkeklerde kilo verdiğini söylersem kendini salar devvam etmez düşüncesi var.
Gözlemlerime göre hemen hemen hepsinde.
Benim sevdicekte ilk başta demiyordu en son gördüğünde demeye başladı artık.
Yardımcı olabilirsek ne güzel canım.
Misafirler olsa bile sen kendini dengele gene de.
Yemeklerini düzenli yemeye çalış bakalım.
Ben inanıyorum gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…