Kabızlık + batırık sağolsun mu
Beraber gaza gelirsek veririzz Monam
Beraber yiyip beraber kilo veriyoruz.
Ara öğün olmaz simitten.
1 simit 3 dilim beyaz ekmeğe tekabül ediyo diye biliorum netten bakabilrisin.
Selam şekerim
Valla bilemedim ben öyle hissettim.
Hayırlısıyyla sağlıkla gelsinn minikkkk.
hoşgeldinnnMrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.
Mrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.
AYY COOKKK mutlu oldm ozamnsa yarn 68 cıksam gobek atarm hahahy
hosgeldin cnm aramizaaa...
hosgeldin cnm aramizaaa...
saol canımmmm
aynı senaryoları yaşadım kaç kere..
2 ayda 12 kilo verdiğim zaman oldu hopp geri aldım diyeti bırakınca
nasıl bi mantığım varmış diyorum diyet yap sonra bırak homili gırtlak ye tabi alırsın yine kiloları:86::86:
sanki zayıflayınca shirli bi değnek deyiyorda sonra dünyaları yesek kilo almıycaz
baya bi geç oldu ama artık anladım hayatım boyunca dikkatli beslenmem lazım ve zor da olsa kabullendim...
inşallah canım daha önce başarmışsın yine başarırsın
inş istedigin kilo cıkar ya bende zor kilo veriyorum galiba gecen yazın golden berr kullanmıştım 1 2 ayda 5 kilo verdim kaldı öyle ne aldım ne verdim ama cnm sıkılıyodu taki kadınlar külübüne girene kadardı yeşil cay içmeye bşladım 1marta basladım bugun 9 gün oldu bakalım ayın sonunda ne olcak cokk merak ediyorum
şaka yapıyorum canımya korkma,beni düşün ben bile bukadar araları azken büyütüyosam,senin oğlan sen doğurana kadar iyice akılanır,üzmez seni inşallah,daha kolay olur endişelenmevalla cok tırsıyom zaten tubi korkutma beni :18::18::18:
Mrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.
seksi şempanze çok güzel görünüyon canımbunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artık gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken
Eki Görüntüle 363950
tebrikler cnım süpersinSelam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmmm
veremeyenler de hafta inşallahha
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:63
giden:1000
toplam giden:10
hedef:55
selam bebekSelaaam...
oysaki senin menülerin bu hafta ne kadar azdıselam güzeller
sabah uyandım daha üzerimden uykuyu atamadan müdür aradı okulu fetih filmine götürcez sizde gidermisiniz
eşimle gidecektim ama neyse tamam dedim
apar topar kahvaltı yapmadan çıktım evden, sabahın köründe filmmi izlenir yaa 9 senasına gittik
filmi çok beğendim, tüylerim diken diken oldu çoğu sahnede
eşim duymasın ama Allah neler yaratmış dedim
gidenler bilir
Ulubatlıyı görünce
neyse bildirimime geleyim dün form çayı içmeme rağmen sıkıntı yaşıyorum sabah kaç dakika bekledim tartılcam diye ama gelmedi
nasıl çözcez bu kabızlığı, bende pek olmazda
başlangıç:70,2
geçen hafta 63.9
bu hafta 64
gelen 100
toplamda giden 6,2
hedef 58
( bence 100 grda olsa ekside çıkacaktım ama2 gündür süren kabızlık sağolsun, salı günü +500düm onun için çokta üzgün değilim ama karnım ağriii yaaaa
benim eşimde biskolata reklamı çıktıgında kanal değiştiriyorAllah iyiliğini versin çok güldüm okuyuncabizde eşimle gitmiştik lağımcıları görünce "biscolata erkekleri gibi maşallah" diye gayr-ı ihtiyari bir söz çıktı benim de ağzımdan, şaka amaçlı söylemiştim ama eşim "her şakanın altında bir gerçek yatar" misali yan yan bakmaya başlayınca susuverdim birden
evet canım su şişkinlik yapar lakin ilk içtiğin bardakla diğerinin arasında 1 saat olacak ve o sürede wcye çıkmış olursun zatenKIzlar su dıyınce bende bırsey sorucam.. :44:
Ben gunde 2-3 lt fılan su ıctıgım zaman hep midem şiş oluyor yanı hanı boyle yandan baktıgın zaman aynada mıdem şiş duruyor ancak sabahları yenı kalktıgımda normale donmus oluyor..
Sizde de mide de şişlik oluyormu sureklı ? :44:
seksi şempanze çok güzel görünüyon canım
tebrikler cnım süpersin
selam bebek
oysaki senin menülerin bu hafta ne kadar azdı
demeki az yemekde çözüm değil
yada biryerde fazla kaçırmışsın
kabızlık tabikiproblem canım onunda etkisi büyük
benim eşimde biskolata reklamı çıktıgında kanal değiştiriyor
ben manken gibi kızlar çıktıgında reklamlarda özellikle pamela gibi değiştirmiyorum
ama o kıskanıyor:44:
evet canım su şişkinlik yapar lakin ilk içtiğin bardakla diğerinin arasında 1 saat olacak ve o sürede wcye çıkmış olursun zaten
fazlalığı idrarla atarsın üst üste içmek mideye zarar verir kaş yapayım derken mideyi delmeyelim
canım istisnalar olabilir canım ama ben bunu doktorum programında öğrendimbunu nerden öğrendin canım..
ben 1 saat ıcınde 1 lt bıtırdım az once.. ama sabahtan berı dısarıda oldugum ıcın o zaman ıcemedım dk bası tuvalet nerde bulucam..
eve geldıgımden ıtıbaren yatana kadar 12 saat olmadıgı ıcın 3 lt ıcmem ımkansız olur... merak ettım nerden duydun..
bende netten bakayım bır yandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?