70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar sporumu yaptimmmmm 30 dk hızlı tempolu yuruyussss ve sonuc 175 kalori verdim:)
Şakir Şakir terledimmmmm valla su gibi oldum:)))) ne rahatliktir bu Rabbim insana resmen huzur veriyor su spor:)))
Bişey sorcam fıstıklar cafecrown Light 2si1 arada 35 kalori kahve var serbest mı acaba????

Mrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.

Tamam puccaacim bidaha yemem soz

hoşgeldinnn

Hosgeldin cnm aramizaaa...

AYY COOKKK mutlu oldm ozamnsa yarn 68 cıksam gobek atarm hahahy

inş istedigin kilo cıkar ya bende zor kilo veriyorum galiba gecen yazın golden berr kullanmıştım 1 2 ayda 5 kilo verdim kaldı öyle ne aldım ne verdim ama cnm sıkılıyodu taki kadınlar külübüne girene kadardı yeşil cay içmeye bşladım 1marta basladım bugun 9 gün oldu bakalım ayın sonunda ne olcak cokk merak ediyorum

Bugün ki menümü yazayım kızlar...

Sabah:
2 dlm buğday ekmeği
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanım yumurta
yarım bardak portakal suyu

ARA:
1 kahve ( 1 şekerli) herşeyi şekersiz içerim ama kahveyi asla :)

Öğlen:
1 su bardağı çorba
1 kase salata
1 tabak makarna
ve 1 adet haşlanış patates
(biraz OHAlık bi durum olmuş galiba)

Ara:
1 adet portakal

Akşam:
1 kase yourt + müsli

Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş + toplamda 1 lt su

Kızlar fikirleriniz benim için önemlidir esirgemeyiniz lütfeen

Kızlar yaa mesaj gönderilmedi diyor sonra tekrar yazıyorum ve gönderilmiş oluyor, kusura bakmayın

Son düzenleme:

insan biliyorda işte yapmak mesele...
inşallah hepimiz hedefe ulasırız..

bnde yesılcay ıcıorum hergun gıtsın artık kılolar

valla cok tırsıyom zaten tubi korkutma beni :18::18::18:
şaka yapıyorum canımya korkma,beni düşün ben bile bukadar araları azken büyütüyosam,senin oğlan sen doğurana kadar iyice akılanır,üzmez seni inşallah,daha kolay olur endişelenme

hoşgeldin

Son düzenleme:
KIzlar su dıyınce bende bırsey sorucam.. :44:
Ben gunde 2-3 lt fılan su ıctıgım zaman hep midem şiş oluyor yanı hanı boyle yandan baktıgın zaman aynada mıdem şiş duruyor ancak sabahları yenı kalktıgımda normale donmus oluyor..
Sizde de mide de şişlik oluyormu sureklı ? :44:

seksi şempanze çok güzel görünüyon canım

Selam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmmm
veremeyenler de hafta inşallahha

bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:63
giden:1000
toplam giden:10
hedef:55
tebrikler cnım süpersin

selam bebek

oysaki senin menülerin bu hafta ne kadar azdı
demeki az yemekde çözüm değil
yada biryerde fazla kaçırmışsın
kabızlık tabikiproblem canım onunda etkisi büyük

benim eşimde biskolata reklamı çıktıgında kanal değiştiriyor
ben manken gibi kızlar çıktıgında reklamlarda özellikle pamela gibi değiştirmiyorum
ama o kıskanıyor:44:

evet canım su şişkinlik yapar lakin ilk içtiğin bardakla diğerinin arasında 1 saat olacak ve o sürede wcye çıkmış olursun zaten
fazlalığı idrarla atarsın üst üste içmek mideye zarar verir kaş yapayım derken mideyi delmeyelim

bunu nerden öğrendin canım..
ben 1 saat ıcınde 1 lt bıtırdım az once.. ama sabahtan berı dısarıda oldugum ıcın o zaman ıcemedım dk bası tuvalet nerde bulucam..
eve geldıgımden ıtıbaren yatana kadar 12 saat olmadıgı ıcın 3 lt ıcmem ımkansız olur... merak ettım nerden duydun..
bende netten bakayım bır yandan...

canım istisnalar olabilir canım ama ben bunu doktorum programında öğrendim
oraya çok su içen biri çıkmıştı
doktorlar sağlıksızz olduğunu söylediler mide sarkmasından dolayı üst üste içilen sularda
dolayısıyla diğer organlara bir baskı uygulayacağından problem teşkil edebilir denmişti
en faydalısı bir saat arayla içilen ve sabahdan başlayıp akşama kadar
birde yatacağınıza yakın su içmeyin demişti aytuğ bey idrar kesesini boşaltıp öyle uyuyun
sabaha kadar o su idrar kesesinde olacağından onunda idrar kesesine zarar vereceğini sarkma olacağını
yaş ilerleyince alta kaçırma olayının ondan olduğunu söyledi
birde suyumuzu içerken ayakta değil oturarak ve yudum yudum içilmesi faydalıdır bunuda unutmayalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…