sööööyle koca bir tabak doldur üzerinede karabiber yaninda yogurtbu arada kızlar hemen bugünkü menümüde paylaşayım sizlerle
sabah(7:15)
yarım dometes ,yarım salatalık,kk peynir,bir bardak çay,yarım dilim ekmek ,2 çatal kızarmış yumurta
ara(10:00)
1elma
öğlen(13:00)
sabhatan kalma yumurta var bide dünden kalma patesli salata yesem olurmu(bol ekşili) bide yanına bir dilim ekmek ,bide çay :44::44::44::44:
ara(16:00)
elma
akşam(18:00)
yeşil fasulye ,pilav, cacık ,bu arada burdaki pilavın ölçüsü ne kadar olmalı sizce hiç fikrim yok:44::44::44::44:
öneriler için şimdiden teşekkürler
sööööyle koca bir tabak doldur üzerinede karabiber yaninda yogurtdemeyi cok isterdim amaaa
hic yemesen daha iyi canim belki öglen 2 3 kasik olabilir diye biliyorum
bende bekledim bekledim kimse gelmediGünaydın canım!
Bizden başka kimse yok sanırım
canım ben bile sıkıldım şurda daha 2 aydır dikkat ediyorum sen çok şey başardın ama eminim artık yeter diyorsundur az kaldı sen hedefine çabuk ulaşırsınİnşaallah daha önce de yazdıgım gibi her hafta hadi kilo vereyim kilo vermeliyim gitsin diye bakmaktan gına geldi.
İnşaallah liste işe yarar.
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim
günaydın arkDASlarrrr..
öncelıkle hepinizee coooook tesekkur ederım gecmıs olsun dilekleriniz için...
2 gundur dıyet falan kalmadı malüm, durumlar ortada..
ama Dilekcm protein dıyetın hosuma gıttı incelıyıp hemen bır alısverıse cıkmam lazım
bugunde halıları makınayla bı üstten yıkıycam görünürde bişe yok ama is kokuyo gıbı gelıyo,üstten bıde duvarları sildirsem olur belkı
inşalah kalorı harcarım bol bol
günaydin canimgünaydın arkDASlarrrr..
öncelıkle hepinizee coooook tesekkur ederım gecmıs olsun dilekleriniz için...
2 gundur dıyet falan kalmadı malüm, durumlar ortada..
ama Dilekcm protein dıyetın hosuma gıttı incelıyıp hemen bır alısverıse cıkmam lazım
bugunde halıları makınayla bı üstten yıkıycam görünürde bişe yok ama is kokuyo gıbı gelıyo,üstten bıde duvarları sildirsem olur belkı
inşalah kalorı harcarım bol bol
iyi diyelim iyi olalimKahvaltımı anca ettim.
Kızlar listeyi gönderdim.
Abababa; araştıran biri söylüyorsa doğru diyordur ama çoğu kişi hazır kullanıyor maalesef..
Ballı gaymakk naberrr.
Kızlar menülere bakamıycam bugün accık keyifsizim.
Bugün tatil ilan ediyorum zaten nerelerde hata yaptığınızı biliyorsunuzdur artık tatlı yiyince kimse burda size aferin demez.
ilk yazıyı görünce bir sevindirik olmuştum baktım sonuna doğru kelimler değişince üzüldüm vallahiaama herşey sağlık için ,güzellik için napak katlancaz artık her çileye ama hiç yemezsem ne yicem onun yerine ben 2-3 kaşık bol yoğurtlu pilav yesem bide yanına yeşil fasulye bol bol yesem olmuyormu akşam için şimcik :26:
canımya bunları paylaşman cok ıyı olmus elıne saglık bebişimEyttt ben geldimmmmmmmm.
Ay geçmişi okudum gene ama yazıcak mecalim yok.
Minik kelebeğim; Allah korumuş canım çok çok geçmiş olsun.
NeskuikCimmm; Kadınların merak edip süzmesi kadar insanı eğlendiren başka birşey yok
SuziCim; Gene gel bekleriz.
Ballı gaymak; Yorgan döşek işinde çalışıyorum ama pek anlamam ölçülerden.
İsyean; Canım hayırlısı olsun.:26: Kötü bir dönem geçireceksin doğal olarak kendini bırakma sakın.
Ufak bir sorunsa düzelir zaten.
Arada kaçan varsa kusura bakmasın.
Gelelim diyetisyen mevzusuna.
Odasına daldım beni gören doktor aferim zayıflamışın dedi.
Dedüm aynıyım yok vermiş görünüyorsun dedi.
Keşke ama yok dedm bi tartalım o vakit dedi.
Sabah evde tartıldım 65.8 düm. Oraya gittim 67 çıktım.
Çok kıpırdadım tartıya çıktığımda ondan olsa gerek bi daha da tekrar bakabilir miyiz diyemedim.
Zaten kıyafetler falan filan neyse işte doktordan sonra eve geldim tekrar tartıldım 65.8 çıktım evdeki hane üyelerini tarttırdım tartımda sorun yok.
Sıkıntımı söyledim. Diyet yapmaktan çok sıkıldığımı 2 ay içinde 60 olmak istediğimi sonra da kilo korumaya geçmek istediğimi anlattım.
Eski listemi de evde unutmuşum anlattım neler yazdığını.
Dedim ki artık hızlı kilo vermek istiyorum 1.5 aydır doğru düzgün birşey yapmadım zaten dedim.
Bide 67 çıkınca ekstra üzüldüm o da rakamlara takılı kalma dedi.
Doktor da dedi kiii o zaman sana 3 günlük protein diyeti yazayım.
3 gün protein diyeti yap kalan 4 günde eski listeden devam et.
Garantici ben hemen sordum tabi bunu yaparsam 3 haftada kaç kilo veririm diye.
Tamı tamına uyarsan dediklerimi yaparsan 4 e yakın verirsin dedi.
Dedim bebişim ağzından bal damlıyo
Fıstık sen bana böyle şeyler söyle o listeye uymam mıı heyytt dedimmmm
Bunları demedim tabi neyse konumuza dönüyorum.
30 Mart'a randevu verdi 63.5 le gel uleynn bana dedi.
Ben emin misin vericem dimi dedim bi danışanın grafiğini gösterdi.
Kız 90lıymış 80 kilodan 59 kiloya düşmüş protein diyetiyle 3-4 ayda.
Bunu yaparsan sudan değil direkt yağdan verirsin dedi.
Ben yeni diyetimi sevdim yasaklı yiyeceklerim var kesinlikle yeme dedikler şeyler.
Daha listeyi bilgisayara geçmedim birazdan yazarım zannımca.
Denemek isteyen olursa bana msj atsın ona göre atarım bende.
Gittim hemen market alışverişimi de yaptım.
P.tesi eski listemden salı-çrş-prş protein cuma-c.tesi-pazar eski listeye devam edicem gene.
Hoş doktor cuma-c.tesi-pazar yap dedi ama evde olmadıgım için tam tamına uyamam boş geçmek istemiyorum bunu.
Anam uzun oldu ama nabim tek tek yazmak istemedim.
3 hafta sonra doktora göre 63.5 bana göre 62.5 olmak üzere canlar..
Dip not: Sporu aç karnına yap dedü.
Spor yapacagın zaman yapmadan 1 saat önce 1 muz veya 2-3 tane petibör ye dedü..
bence bedenlere hıc takılma... 79 kıloyla kac ten 42 beden pantalonunm var düğmesı zor kapansada 42 yanıkızlar merhaba
bugün mersine alışverişe gittik
gezdik yorulduk geldik
umduğumu bulamadım pek bişey alamadım
hala 38 olmamışım yaaa
aslında 40 beden olan pantolonum bol geliyor kemersiz kullanılmıyor ama
kalıp farkı sanırım
benim boyuma (165) ve kiloma(64) yakın olan kızçeler kaç beden giyiyorlar acaba?
2 pantolon aldım kendime 40 beden
valla diyet listesi güzele benziyor sanki ,tüm sevdiğmiz yiyecekler var yani 3 gün bayram yapıcaz gibi bişi buKolay gelsin canım. Benimde hoşuma gitti salı başlıycam bende şu an sebzeden devam ediyorum.
1 hafta tartılmamak en iyisi bakalım 1 haftanın sonucunda ne olacak.
canim fasulye ye 4v5 kasik bol yogurt ile birde salata
saol canımKolay gelsin canım. Benimde hoşuma gitti salı başlıycam bende şu an sebzeden devam ediyorum.
1 hafta tartılmamak en iyisi bakalım 1 haftanın sonucunda ne olacak.
günaydin canimkolay gelsin sana
iyi diyelim iyi olalimkarnim agriii ama tik yok sen niye keyifsizsin canim hastamisin
günaydin canimkolay gelsin sana
iyi diyelim iyi olalimkarnim agriii ama tik yok sen niye keyifsizsin canim hastamisin
canımya bunları paylaşman cok ıyı olmus elıne saglık bebişim3 gun bu dıyet gerı kalan 4 gun, bana bı dıyet lıstesı yollamıstın o mu olcak? 80 kılodan 59 a düşen arkadas gıbı olmak için enazından 1 ay sıkı sıkı sarılsambu dıyete mükemmel olur bırde spor konushnnda yazdıkların cok ıyı olmus,ac karnına yapıyodum zaten ama herzamanda buna dıkkat etmıyodum yemeklerden 1 saat sonrada yaptıgım oluyodu.saol canım teklrardan
hazıranda kuzenımın düğünğü var,tarıhde kesınlestı artık kesın zayıflamam lazım.cunku yaz sonu düşünüyolardı öne almıslarneyse diyete kuvvet artık
bence bedenlere hıc takılma... 79 kıloyla kac ten 42 beden pantalonunm var düğmesı zor kapansada 42 yanılcw bedenı cok ıyı bana göre ama baska yerden almaya kalksam durum 44-46 olarak degısıyo hemen.. zıpçık gıbı yaptılar bedenleri,küçüldükçe küçüldü... hangısının ıcınde ıyı hıossedıyosan onu al,bedene takılma
Ne demekvalla diyet listesi güzele benziyor sanki ,tüm sevdiğmiz yiyecekler var yani 3 gün bayram yapıcaz gibi bişi busaolasın dilekçim,sende olmasan valla bize kim destek olacak böyle
evet aynen öyle canım,şuan ikiside hala uyuyoo
nekadar geç yatıyorlar sabahta kalkmıyorlar sanırım
nasılda tanıyo malınıMeraklı Melahat atmasam çatlardın sende
Sende eti seviyorsun uyarsan bakalım ne olcak
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNSaglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh
dünü unut bugüne bak,haftasonu hep akçırıyoruz bazen,onlardan biri diye düşün,ve haftaiçi dikkat et dengelersinGünaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay
öğlen
yarım kaseden fazla yoğurt
4 galeta
1 ceviz
ara
1 ekşi elma
akşam(sapıttığım an)
patetesli börek (kaç dilim oldu sayamadım bile)
2 tabak dolu dolu kıymalı karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 adet dido gofret çikolata(206cal.)
yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr
canım ya benimkini amcam vermişti yani onun kendi yaptığı sirke.. aktarlarda doğal sirke var mı bilmiyorum sormak lazım. amcam şirket olarak kurcaktı sanırım ama oldu mu olmadı mı hiiiç bilmiyorum..
kahveyi düşündüm ben de ama yapması pek zor geldi
bu arada az önce duşa girdim girmeden önce hazır soyunmuşken bi tartılam dedim -900 çıktı 2 günde 900 gram vermiş olamam herhalde:26::26:
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim
Accık başım, omuzlarım, kollarım ağriyy.
Evden çıkmak istemiyorum bi yandan da çıkmak istiyorum kaldım öyle bilemedim.
Evet eski liste o
İnşaallah etki eder bakalım ne olacak sonuç.
Alışverişi yaptım yarından itibaren dikkat edicem artık.
Ne demekBende beğendim listeyi et en azından salata da var güzel oluyor.
Zero yu da zorla kaptım
Accık başım, omuzlarım, kollarım ağriyy.
Evden çıkmak istemiyorum bi yandan da çıkmak istiyorum kaldım öyle bilemedim.
Evet eski liste o
İnşaallah etki eder bakalım ne olacak sonuç.
Alışverişi yaptım yarından itibaren dikkat edicem artık.
Ne demekBende beğendim listeyi et en azından salata da var güzel oluyor.
Zero yu da zorla kaptım
evet aynen öyle canım,şuan ikiside hala uyuyoo
nasılda tanıyo malınıaynen zaten kesin isterdim büyük ihtimal ama ya ben akşamları yemek yemeği düşünmüyorum gibiya napcam çok acil 55i tartıda görmem lazım
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
dünü unut bugüne bak,haftasonu hep akçırıyoruz bazen,onlardan biri diye düşün,ve haftaiçi dikkat et dengelersin
bide nette araştır istersen ertesi gün çorbası diye bişey var,fazla kaçırdığın ertesi gün içiyomuşsun
900 kg ha çok iyimiş,du ben sana tamizliğe gelem bari,okadar kalori yaktırıyosa senin ev
dün sen o seyi yapmisdin demi imm :44: twister miydi ondan belki kollarin felan agriyordur
ay zero dedinde dün radio da dinledim coco cola ve pepsinin icinde kanser yapan bir madde kesin olarak teshis edilmis ve uyari almis o maddeyi icerikden cikardiklarini aciklamislar tabi piayasadakiler ne olucak kimin umurundapeki ya simdiye kadar icilenler :26:
Akşam yemekleri yenmediği zaman daha mı çabuk verilir bilmiyorum açıkcası iki türlü de aynı derece kilo verdiğim için akşam yemeklerini es geçemiyorum ben.
Çok zararlı canım bas bas zararlarından bahsediliyor ama kimin umrunda
Bide yediğimiz herşeyde kanserojen madde var artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?