70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhaba
Ben yeni uyandımmm, sabah 10' da geldim eve işten.
Dün gece ofiste kapuskamı yedim onun dışında 2 bardak soda içtimmm leblebi yedim. Sabah 7' de yine ofiste 4yk nesfit yedim bir bardak da süt hüplettim.
Sonra eve gelip yattım işte.
Şimdi dayak yemiş gibi uyandımmmm hala uyukluyorummm
Bugün az olacak menü o yüzden, şimdi 1 kepekli galeta 2 mandalina yedim.
19:30 gibi de sebze yerim ,2dilim karışık tahıllı ekmek, salata ve yoğurt

Hepinizee iyi pazarlar diyeceğim de gün bittiiii

[

caım sirkeli suda bekletiyorum ben
bir de 10 kere yıkıyorum sanırım
hep derim yapımı en zor yemek ıspanak:86:

en guzeli bulabilirmiyim bilmiyorum ama yikanmis ispanak almak

hey beybii:114:

ben de haftada 3 gun gidiyorum spora artirsam mi acebaaaa:26:

enteresan,valla eskı sutu satıyosa yazık yanı.ne bılım guvendıgın bırı olması lazım ıste.hıc bekletmedımm dısarda ama dolap kadar soguk olmayabılır kapının dısı.belkı oda sıcaklıgına yakınsa ondanda bozulabılır.bırde kettlıda kaynatıyomusun ısıtıyomusun orayı kacırdım.eger ılk alıp onda kaynatıyosan olmaz cunku suyu bıle 100 derecede kaynatamıyor.ama ısıtıyosan bılemıycem tabı.

yok canım ılıtıyorum sadece, soğuk oluyor süt oda sıcaklığına yakın olsa zaten ısıtmam ben oda sıcaklığında alıştırdım kızıma ısıtıyorum hemen veriyorum tadınada bakıyorum vermeden önce bişey olur bozulmuş olur diye akşam öyle bişeyde farketmedim bozulan sütün tadıda kötü oluyor

kizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya

off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim ben negüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa hic yapamiyorum son günlerde ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn

çörekotunun iştah kapatıcı etkisi var mı acaba:26:
dünden kalan haşlanmış yarım karnabaharım vardı ya ona 4 kaşık kadar yoğurt koydum. biraz da çörekotu atayım dedim faydalı diye. ama tabağın yarısını bile yememişimdir belki doydum..
bi de kızlar tavuk köftesi kızartıyorlardı
bi tanesini aldım peçetenin üstüne koydum iki tarafını da bastırdım çıkabildiği kadar yağını çıkartmaya çalıştım onu yedim 1 tane ama karnım davul gibi sanki dünyaları yemiş gibiyim

soğan kaynatıp içerler, bana da yaptırmışlardı önceden ama bi dene istersen:26:

ayyy benimde canım dün akşam karbonhidratlı şeyler çekiyodu. en nihayetinde de diyeti bozdum ama bu gün yeniden başladım. iştah patlaması yaşadım resmen. benimde regli yakın ondanmıydı acep:44::44::44::44::44::44:

teşekkür ederim dilekcim diyet listeni aldım

sen doğum yapmışsın da öyle olmuşsun ben doğum yapsam kim bilir ne olcam:18::18::18:
ee bız nıcın burdayız zayıflamak için aşırı kılolu hamıle kaldım sakın öyle bı hata yapma!!! en önemlı tavsıye...

baktım fotolarına
topiğimizin hatunları birbirinden güzel valla
tek kusur kiloooo
saol beybii bakan gözlerın güzellıği...
ama haklısın topık fıstık hatun kaynıyo valla.herkezin tek fazlası kılosu bencede ama sızde kalmamıs fazla...
bence de bence de.. pek beğendim

kızlar bitarif vereyim şuan yaptım fırında pişmesini bekliyorum yağı az olursa diyet olabilir diye düşünüyorum

Malzemeler
(2 kişilik)

2 adet tavuk but
2 patates
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber, pul biber, kişniş
2 diş sarımsak

Hazırlanışı

Borcama butları alacak ve sarabilecek kadar geniş olan yağlı kağıdı serin. Butları yerleştirin. Diğer tarafta bir kasede yoğurt, salça, zeytinyağını (2 çorba kaşığı),tuzu,sarmısaklarları ve istediğiniz baharatları karıştırın (ben kullandıklarımı yazdım) Butların üzerine güzelce sürün. Patatesleri soyun ve küp küp kesin ve yağlı kağıda onları da koyun. Üzerlerine tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Azıcık pulbiber serpin. Yağlı kağıdı paket yapar gibi kapatın. Borcamın üzerini de folyo ile kapatın. Sonra da üzerini açıp 10 dk 200 derecede kızartın (bu noktada dikkat edin. Sos yoğurtlu olduğu için çok çabuk kızaracaktır.).Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…