üzgünüm ama o kilo ile mümkün degil gibi geliyor banada bence bedende bir problem olabilirKızlar çok şaşırtıcı kabul ediyorum..Vücudun sıkı olmasıyla alakalı bu beden olayı..
Spor yaparak zayıflayanla yapmayan arasında çok fark oluyor bilmiyorum spor yapıyormusunuz..
Bir senedir haftanın 6 günü tempolu olarak 6 km yürüyorum bedenen incelmeyi buna bağlıyorum..
sagolun kizlar gorusmek uzere ben son hazirliklarimi yapayim allaha emanet olun
Peff aynen aynen
Bugünde kaçamak yaptım canım tatlı istiyyy nabim.
salata yağsız yemenin hiç bi faydası yok,1 çay kaşığı yağla inan ki salatanın tadını değiştirmez sadece kendini daha iyi hissettirir..Birde koymadan dene inanki tadı değişmeyecek..
Selam canım valla inşallah sen kazanırsın keza kazanmasanda yollama
allahım kimseye kaldıramıycağı yük vermez canım,sabret hepsi geçer,herkezde oluyo böyle dönemler,atlatırsın yakında,şimdi canını sıkmana değmezselam kızlar....Nasılsınız?????
beni soracak olursanız iyimiyim bilmiyorum.içimde bi geçkinlik var..yatıp uyumak ve bida uyanmak istemiyorum...offffff
üzerimde büyük bi yük var sanki ve oyükün altın da hergün birazdaha eziliyorum.. bi kurtulabilsem çok rahatlııcam...
içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..yatıp uyumaktan başka..
canım sen daha iyi bilirsin ama uyku çocukların gelişimi için çok önemli tatildeyken benimkide uyuyordu ama devamlı olsaydı ben kaldırıp erken yatıp kalkmaya alıştıracaktım tatil diye önemsememiştim yeme düzenleride kayar 10dan sonra büyüme hormonları salgılanıyormuş
kızlar söylenmesi gerekenleri söylemişler zaten canım,bu seni dahada hırslandıracak görürsün dahada iyi hissediceksin yakında kendini,göster ona kim olduğunuBenim ki gitti malum bugün, fakat bana ne dedi biliyor musunuz?? Aşkım son zamanlarda çok kilo aldın neden kendine bakmıyorsun mutlu musun böyle dedi
Birde o sabahları fln koşar, o kadar mutsuzum ki...Sanki kilo veremeyecek mişim gibi oturup zırladım yanındn ayrıldığım an...Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi
kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
erkekleri anlamayanlara, yani hepimize
Eki Görüntüle 365256
erkek milleti işte
Eki Görüntüle 365257
ne yidin ne yidinnnn
ben dün 3 tane topitanem yedimmmm
[
caım sirkeli suda bekletiyorum ben
bir de 10 kere yıkıyorum sanırım
hep derim yapımı en zor yemek ıspanak:86:
heloooo
ben de haftada 3 gun gidiyorum spora artirsam mi acebaaaa:26:Kızlar çok şaşırtıcı kabul ediyorum..Vücudun sıkı olmasıyla alakalı bu beden olayı..
Spor yaparak zayıflayanla yapmayan arasında çok fark oluyor bilmiyorum spor yapıyormusunuz..
Bir senedir haftanın 6 günü tempolu olarak 6 km yürüyorum bedenen incelmeyi buna bağlıyorum..
bu nasıl bi sirke peki evde yapılıyor mu
enteresan,valla eskı sutu satıyosa yazık yanı.ne bılım guvendıgın bırı olması lazım ıste.hıc bekletmedımm dısarda ama dolap kadar soguk olmayabılır kapının dısı.belkı oda sıcaklıgına yakınsa ondanda bozulabılır.bırde kettlıda kaynatıyomusun ısıtıyomusun orayı kacırdım.eger ılk alıp onda kaynatıyosan olmaz cunku suyu bıle 100 derecede kaynatamıyor.ama ısıtıyosan bılemıycem tabı.
canım öyle diyor komşumun üçüzleri var oda ondan alıyor o önerdi zaten adamı, bende anlamadım eski sütmü getiriyor acaba bilemedim perşembe günü alırken annemede istemiştim kaynatırken eski kokusu geldi ama senin sütten o kokuyu almadım diyor ben okadar anlamıyorumda, sütü kaynatıyorum ben o gün mayalıyorum üstünde kaymak belli oluyor alıyorum onu atıyorum ben ne yalan öyleyeyim, kızımın sütünüde cam şişeye koyuyorum içine kaşık falan değmiyor zaten ordan cezveye ve biberona, 3 günde ekşidi valla kızım rahatsız olunca kalktım kaynattım kesildi dolapta duruyor hep sadece gece yatmadan önce çıkarıyorum odanın dışına koyuyorum geç yatıyoruz zaten 1-2 saat dışarda kalınca bozulurmu anlamadım
nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz
enteresan,valla eskı sutu satıyosa yazık yanı.ne bılım guvendıgın bırı olması lazım ıste.hıc bekletmedımm dısarda ama dolap kadar soguk olmayabılır kapının dısı.belkı oda sıcaklıgına yakınsa ondanda bozulabılır.bırde kettlıda kaynatıyomusun ısıtıyomusun orayı kacırdım.eger ılk alıp onda kaynatıyosan olmaz cunku suyu bıle 100 derecede kaynatamıyor.ama ısıtıyosan bılemıycem tabı.
kizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya
off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim bennegüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa hic yapamiyorum son günlerde ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn
kizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya
off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim bennegüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa hic yapamiyorum son günlerde ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn
tombul kelebek iftiharla sunar........
bikac resım ekledım,tombul kuş hallerımden
Kahvaltımı anca ettim.
Kızlar listeyi gönderdim.
Abababa; araştıran biri söylüyorsa doğru diyordur ama çoğu kişi hazır kullanıyor maalesef..
Ballı gaymakk naberrr.
Kızlar menülere bakamıycam bugün accık keyifsizim.
Bugün tatil ilan ediyorum zaten nerelerde hata yaptığınızı biliyorsunuzdur artık tatlı yiyince kimse burda size aferin demez.
tombul kelebek iftiharla sunar........
bikac resım ekledım,tombul kuş hallerımden
baktım fotolarına
topiğimizin hatunları birbirinden güzel valla
tek kusur kiloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?