70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen doğum yapmışsın da öyle olmuşsun ben doğum yapsam kim bilir ne olcam:18::18::18:
ee bız nıcın burdayız zayıflamak için aşırı kılolu hamıle kaldım sakın öyle bı hata yapma!!! en önemlı tavsıye...

baktım fotolarına
topiğimizin hatunları birbirinden güzel valla
tek kusur kiloooo
saol beybii bakan gözlerın güzellıği...
ama haklısın topık fıstık hatun kaynıyo valla.herkezin tek fazlası kılosu bencede ama sızde kalmamıs fazla...
bence de bence de.. pek beğendim

kızlar bitarif vereyim şuan yaptım fırında pişmesini bekliyorum yağı az olursa diyet olabilir diye düşünüyorum

Malzemeler
(2 kişilik)

2 adet tavuk but
2 patates
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber, pul biber, kişniş
2 diş sarımsak

Hazırlanışı

Borcama butları alacak ve sarabilecek kadar geniş olan yağlı kağıdı serin. Butları yerleştirin. Diğer tarafta bir kasede yoğurt, salça, zeytinyağını (2 çorba kaşığı),tuzu,sarmısaklarları ve istediğiniz baharatları karıştırın (ben kullandıklarımı yazdım) Butların üzerine güzelce sürün. Patatesleri soyun ve küp küp kesin ve yağlı kağıda onları da koyun. Üzerlerine tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Azıcık pulbiber serpin. Yağlı kağıdı paket yapar gibi kapatın. Borcamın üzerini de folyo ile kapatın. Sonra da üzerini açıp 10 dk 200 derecede kızartın (bu noktada dikkat edin. Sos yoğurtlu olduğu için çok çabuk kızaracaktır.).Afiyet olsun.

hmm lezzetli bişeye benziyor ellerine sağlık

saol beybii bakan gözlerın güzellıği...
ama haklısın topık fıstık hatun kaynıyo valla.herkezin tek fazlası kılosu bencede ama sızde kalmamıs fazla...

senin boyun var sanırım yada gizlemişsin okadar fazla durmuyorsun sanki, ben kendimle kıyasladım 70le senden iri duruyordum
az kaldı ama hala vermişim gibi gelmiyor sende aynı şeyi hissedeceksin

ben bugün makarna yemek istiyorum
çok özledim
pazar hatrına olsun diyorum
siz ne dersiniz?
3 kaşık makarna, 2 tavuk baget 2 ince elma dilim patates, 1 küçük biber yesem 1 bardak ayran bide
çokmu kızlar yaaa
yazınca birden çok gibi geldi ama eminim az bile

soğan kaynatıp içerler, bana da yaptırmışlardı önceden ama bi dene istersen:26:
onu düzenli yapmak gerekiyor galiba reglden 15 gün sonra diye biliyorum
tombul kelebek iftiharla sunar........
bikac resım ekledım,tombul kuş hallerımden

cok kötüyüm ben ya bu son zamanlar ne yapicami sasirdim ha geldi ha gelicek 2 haftadir mahvoldum

ben daha önce dr a gittiğimde makarna istediğimi söyledim. 1 kase haşlanmış makarna yiyebilirsin öğlen dedi. ama ben salçalı sevdiğim için teflonda domatesli sos yapıp yedim makarnayı(yağsız) tadı güzeldi...

slm kızlarr
işte bugünkü menümm
sabah:
1 bardak yeşilçay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir
4 zeytin
bir kaç dilim domates
yarım simit
bir bardak şekersiz çay

ara: 1 cici bebe
ara: 1 tane kivi

öğle:
bir tabak kepekli makarna
3 kaşık yogurt

ara: yok

akşam:
bir kase special k

ara: 1 avuç beyaz leblebi.

1,5 lt su
bir bardak yeşil çay içerim...

senin boyun var sanırım yada gizlemişsin okadar fazla durmuyorsun sanki, ben kendimle kıyasladım 70le senden iri duruyordum
az kaldı ama hala vermişim gibi gelmiyor sende aynı şeyi hissedeceksin
yok ya boy ne gezer bende.1.60 ım... herkez aynısını söylüyor 78 kılo olmazsın!!! benım göğüsler haddinden fazla buyuk göbek ve bel bölgem cok kötü.otururken okadar kötü gözüküyorumkı karsımda olmadan anlayamazsın.göğüs büyük,göbek desen en katmerlısınden.hal bööyle olunca otururken hepsi bırlesıyor kocaaman bır top yumagı oluyorum sankı...
ayaktayken zaten hafıf kılolu duruyorum ama ama amaa öyle degıl aslında
dıyete basladıgımda aynanın karsısında, göbek fırlamıs halde bı fotom var.zayıflıyım ılk ıs aynı yerde aynı kıyafetlerle foto cekınıp eklemek olacak farkı fark edin die

menüü harıkaaaa
bilir kişi bililr ben bilmem ama benım fıkrım ekmek yemıyceksem onun yerıne 2-3 kasık makarna veya pilav yenilebılır bence.
hanı kalorı hesablaması yapılarak...

Son düzenleme:
aynen reglimin güya 4.gunu... ama haldır haldır cıkolata arıyorum evde.durmadan mutfaga gıdıyorum ne yesem dıe.bıde üstüne temızlık yapıyorum hem diyetteyım güya hem yorgun hem regl!!!! hepsi üstüste geldı 3-4 gun tartılmamam lazım kelin ilacı olsa kendı basına sürer,senden bi farkım yok şu gunlerde...
sana da bıdığına da maşallah canım
gitsin kilocuklar işte ozaman süper olacak

saol canım.inşşalahh gitsin kilolarr gitsin kilolarrr

Son düzenleme:
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 dilim sucuk
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
1 küp şeker büyüklüğünde helva
3 dilim domates
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
2 hurma
1 fincan şekersiz türk kahvesi
öğlen
yok
ara
1 avuç beyaz leblebi
akşam
4 köfte büyüklüğünde haşlanmış et
2 dilim patates
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

2.5 lt su, 2 kupa yeşil çay

onu düzenli yapmak gerekiyor galiba reglden 15 gün sonra diye biliyorum

ben gelmedi diye de yapmıştım gelene kadar.. dene istersen yatmadan önce bi de sabah.. gelir inşallah..

ay işte aynı ben
bende de göğüs göbek çok var.. bacaklar normal de işte üst taraf büyük olunca çok kötü oluyor
neyse veririz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…