ee bız nıcın burdayız zayıflamak içinsen doğum yapmışsın da öyle olmuşsun ben doğum yapsam kim bilir ne olcam:18::18::18:
saol beybii bakan gözlerın güzellıği...
baktım fotolarına
topiğimizin hatunları birbirinden güzel valla
tek kusur kiloooo
bence de bence de.. pek beğendim
ee bız nıcın burdayız zayıflamak içinaşırı kılolu hamıle kaldım sakın öyle bı hata yapma!!! en önemlı tavsıye...
kızlar bitarif vereyim şuan yaptım fırında pişmesini bekliyorum yağı az olursa diyet olabilir diye düşünüyorum
Malzemeler
(2 kişilik)
2 adet tavuk but
2 patates
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber, pul biber, kişniş
2 diş sarımsak
Hazırlanışı
Borcama butları alacak ve sarabilecek kadar geniş olan yağlı kağıdı serin. Butları yerleştirin. Diğer tarafta bir kasede yoğurt, salça, zeytinyağını (2 çorba kaşığı),tuzu,sarmısaklarları ve istediğiniz baharatları karıştırın (ben kullandıklarımı yazdım) Butların üzerine güzelce sürün. Patatesleri soyun ve küp küp kesin ve yağlı kağıda onları da koyun. Üzerlerine tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Azıcık pulbiber serpin. Yağlı kağıdı paket yapar gibi kapatın. Borcamın üzerini de folyo ile kapatın. Sonra da üzerini açıp 10 dk 200 derecede kızartın (bu noktada dikkat edin. Sos yoğurtlu olduğu için çok çabuk kızaracaktır.).Afiyet olsun.
saol beybii bakan gözlerın güzellıği...
ama haklısın topık fıstık hatun kaynıyo valla.herkezin tek fazlası kılosu bencede ama sızde kalmamıs fazla...
onu düzenli yapmak gerekiyor galiba reglden 15 gün sonra diye biliyorumsoğan kaynatıp içerler, bana da yaptırmışlardı önceden ama bi dene istersen:26:
tombul kelebek iftiharla sunar........
bikac resım ekledım,tombul kuş hallerımden
ayyy benimde canım dün akşam karbonhidratlı şeyler çekiyodu. en nihayetinde de diyeti bozdum ama bu gün yeniden başladım. iştah patlaması yaşadım resmen. benimde regli yakın ondanmıydı acep:44::44::44::44::44::44:
ben bugün makarna yemek istiyorum
çok özledim
pazar hatrına olsun diyorum
siz ne dersiniz?
3 kaşık makarna, 2 tavuk baget 2 ince elma dilim patates, 1 küçük biber yesem 1 bardak ayran bide
çokmu kızlar yaaa
yazınca birden çok gibi geldi ama eminim az bile
onu düzenli yapmak gerekiyor galiba reglden 15 gün sonra diye biliyorum
cok kötüyüm ben ya bu son zamanlar ne yapicami sasirdim ha geldi ha gelicek 2 haftadir mahvoldum
yok ya boy ne gezer bende.1.60 ım... herkez aynısını söylüyor 78 kılo olmazsın!!! benım göğüsler haddinden fazla buyuk göbek ve bel bölgem cok kötü.otururken okadar kötü gözüküyorumkı karsımda olmadan anlayamazsın.göğüs büyük,göbek desen en katmerlısınden.hal bööyle olunca otururken hepsi bırlesıyor kocaaman bır top yumagı oluyorum sankı...
senin boyun var sanırım yada gizlemişsin okadar fazla durmuyorsun sanki, ben kendimle kıyasladım 70le senden iri duruyordum
az kaldı ama hala vermişim gibi gelmiyor sende aynı şeyi hissedeceksin
ben bugün makarna yemek istiyorum
çok özledim
pazar hatrına olsun diyorum
siz ne dersiniz?
3 kaşık makarna, 2 tavuk baget 2 ince elma dilim patates, 1 küçük biber yesem 1 bardak ayran bide
çokmu kızlar yaaa
yazınca birden çok gibi geldi ama eminim az bile
Toktum zaten3 taneyle nasıl sınırlı kaldın.
2 eti cin 6 tane hoşbeş
Hepsi budur.
tombul kelebek iftiharla sunar........
bikac resım ekledım,tombul kuş hallerımden
aynen reglimin güya 4.gunu... ama haldır haldır cıkolata arıyorum evde.durmadan mutfaga gıdıyorum ne yesem dıe.bıde üstüne temızlık yapıyorum hem diyetteyım güya hem yorgun hem regl!!!! hepsi üstüste geldı 3-4 gun tartılmamam lazımkizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya
off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim bennegüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa hic yapamiyorum son günlerde ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn
sana da bıdığına da maşallah canım
gitsin kilocuklar işte ozaman süper olacak
onu düzenli yapmak gerekiyor galiba reglden 15 gün sonra diye biliyorum
yok ya boy ne gezer bende.1.60 ım... herkez aynısını söylüyor 78 kılo olmazsın!!! benım göğüsler haddinden fazla buyuk göbek ve bel bölgem cok kötü.otururken okadar kötü gözüküyorumkı karsımda olmadan anlayamazsın.göğüs büyük,göbek desen en katmerlısınden.hal bööyle olunca otururken hepsi bırlesıyor kocaaman bır top yumagı oluyorum sankı...
ayaktayken zaten hafıf kılolu duruyorum ama ama amaa öyle degıl aslında
dıyete basladıgımda aynanın karsısında, göbek fırlamıs halde bı fotom var.zayıflıyım ılk ıs aynı yerde aynı kıyafetlerle foto cekınıp eklemek olacakfarkı fark edin die
slm ben geldimmmmhayirdir herkez resim koymus nedenki:44:
slm ben geldimmmmhayirdir herkez resim koymus nedenki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?