70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız abababa..
hngi stajdasın .okulu mu bıraktın yoksam hep buralarda görüyom seni..
:

paintte resmin yüzünü karalayıver canım da ne gerek var bizbizeyik
sağol tatlım...
yok ya ben gizemi severim kapatak biz..
selam kızlar
herkese iyi geceler
nasılsınız,nasıl gidiyor? Ben de iyiyim çok şükür, yarından itibaren inşallah katılımda buluncam.

hoş geldin canım toparlanmana sevindim..

ay benim kocada mayali ekmek gibi gerci
selam kızlar
herkese iyi geceler
nasılsınız,nasıl gidiyor? Ben de iyiyim çok şükür, yarından itibaren inşallah katılımda buluncam.

a.s . canim hos geldiin

hic iyi gitmiyor benim diyet malesef :2:

canım inan eşyaların hiç değeri yok cidden mutlu ol huzurlu ol o yeter ALLAH BOZMASIN MUTLULUĞUNUZU
amiinn :)

bende kapatma taraftariyim canim ya :26:

sadece arkadaşlara gözüküyor ya o albümden bahsettim ben o yüzden sorun değil dedim.. bu küçük resimden de sorun olur mu ki:26:

kız abababa..
hngi stajdasın .okulu mu bıraktın yoksam hep buralarda görüyom seni..
:

geçen kadın doğumdaydım geçtim şimdi de genel cerrahideyim
daha 4 gün ders gördük ya onun rahatlığı var herhalde sınav yakın olsa tutuşmuş olurdum

hımmm daha stajın başındasın anlaşıldı....

ay benim kocada mayali ekmek gibi gerci

a.s . canim hos geldiin

hic iyi gitmiyor benim diyet malesef :2:
Sağlık olsun canım, bir şekilde buraya devamediyorsun. İnşallah istikrara gelip, bir düzene oturttuğun günler de olur

evet canım benim:26:
Allah nazarlardan korusun, çok tatlısın, Allah bahtını açık etsin canım.

aaa dogru zerra :26: eftemiz sen amaliyat olucaktin dimi :26: nasilsin canim
Evet canım, oldum ameliyat. Çok şükür 11 gün oldu. 1 hafta daha evdeyim. Şimdilik kilo durumları da iyi sayılır. Ameliyatta almadım yani, ama ipin ucunu bıırakmamak lazım. O yüzden biran önce aranıza katılayım ki, cozutmadan devam edeyim diyorum. Tabii ilk zamanlar o kadar az yemeyeceğim, o da bir gerçek. Güçlenmem lazım,çabuk yoruluyorum. İnşallah bugünler de geçecek.

merhaba kızlar anca oturabildim bilgisayara... şöyle bir göz attım da diyet tarifler istiyorsunuz size geçen gün yaptığım bir salata tarifini vermek istiyorum normalde salata yemeyi pek sevmem mecburiyetten yerim ama bu salata bence muhteşem oldu herkesin damak tadına uymayabilir belki ama isterseniz bir deneyin... öncelikle marul, roka,tere,maydanoz,dereotu ne kadar yeşillik varsa hepsini elimizle irice parçalıyoruz, bu arada yarım bardak kadar köftelik bulguru haşlıyoruz, cevizi de yağsız tavada biraz çeviriyoruz, kırmızı soğanı da piyazlık doğruyoruz, şimdi sıra geldi sosuna işte salataya lezzetini veren kısım, birer tatlı kaşığı balzamik sirke, elma sirkesi, limon, nar ekşisi, bir yemek kaşığı da zeytinyağı, isterseniz birazcık tuz ile bir sos hazırlıyoruz, son olarak da bir portakalı küp küp doğrayıp salataya katıyoruz... biraz uzun anlattım ama yapılışı o kadar teferruatlı değil aslında ama muhteşem lezzetli bir salata oluyor, bu salatayı isterseniz bulgur yerine yeşil mercimek veya başka bakliyatlarla da yapabilirsiniz, ben bunu bir de, bir hevesle alıp da iç beğenmediğimiz meksika fasulyesi ile de denedim vallahi onu bile yedirdi, hiç sırıtmadı tadı bu salatanın içinde :) çok uzun yazdım ama bir de bugünkü menümü paylaşayım
sabah:
bağırsaklarım bu ara tembelleşti diye aç karnına 1 kuru incir, üstüne 1 bardak ılık limonlu, sirkeli, ballı su
2 dilim köy ekmeği
5 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurtalı çok az yağ ile pişmiş omlet
maydanoz, dereotu
yeşil çay
ara: yok çünkü sabah kuru incir yemiştim
Öğle: 6 kaşık pazı borani (bu yemeği de internetten görmüştüm, çok sevdim, istenirse tarifini verebilirim), yoğurt, 1 dilim köy ekmeği
ara: 1 mandalin, yarım kivi, yarım ceviz, 1 badem, 3 fındık, 2 lokma bitter çikolata, 2 form çayı, 1 yeşil çay ( bugün nedense bir türlü midemin kazıntısı geçmedi ondan bu kadar kabarık bir ara oldu)
akşam: 4 yk nar ekşili ıspanak kökü (yine değişik bir sebze yemeği çok lezzetlidir), 2 parça brokoli salatası, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma
saat 7 den sonra bir şey yemedim, yarım saat yürüyüş, 40 dk pilates yaptım

hımmm daha stajın başındasın anlaşıldı....
evet

teşekkür ederim
canım ne ameliyatı oldun ben hatırlamıyorum okumamışım sanırım merak ettim:26:
şimdi ii olmana sevindim bu arada..

gecmis olsun cnm Allah acil sifa versin

ne ameliyatı:26:
guatirdi yanilmiyosam :26:
ftemiz hoşgeldin canım
nasıl geçti ameliyat iyisindir umarım...
monaam :80:

aman canim dikkat et kendine gecmisler olsun

Guatr canım, nodüller vardı da, ondan ameliyat oldum.

hmm tamam canım.. geçmiş olsun ii bari çok önemli bi rahatsızlık değilmiş. inşallah en yakın zamanda toparlarsın kendini. diyeti de boşver fazla cozutma yeter.. kendini toparla sonra aramıza dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…