iyi akşamlar
içek valla
sağol tatlım...paintte resmin yüzünü karalayıver canım da ne gerek var bizbizeyik
selam kızlar
herkese iyi geceler
nasılsınız,nasıl gidiyor? Ben de iyiyim çok şükür, yarından itibaren inşallah katılımda buluncam.
canım inan eşyaların hiç değeri yok cidden mutlu ol huzurlu ol o yeter ALLAH BOZMASIN MUTLULUĞUNUZU
1 ÇAY KAŞIĞINDAN BİRŞEY OLMAZ DİYE BİLİYORUM
BAQLLI KAYMAK NE HOŞŞUN YA BENDE EŞİ BİR YEREMİ GİDİYOR DİYE OKUDUM ÜZÜLDÜĞÜN EKMEK MİYDİ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZZ ÇOK GÜLDÜMM YA
HE HE BENİMDE BABAM BANA DANA GİBİ OLMUŞŞUN DEDİAZİM ETTİM GEÇEN YIL 13,5 KİLO VERMİŞTİM BU YILDA YARI DANAYIM :))) YİNE ZAYIFLAMAM LAZIMM ÜZÜLME CANIM KÖTÜ SÖZ AZİM OLARAK DÖNÜYOR
selam kızlar
herkese iyi geceler
nasılsınız,nasıl gidiyor? Ben de iyiyim çok şükür, yarından itibaren inşallah katılımda buluncam.
amiinn :)canım inan eşyaların hiç değeri yok cidden mutlu ol huzurlu ol o yeter ALLAH BOZMASIN MUTLULUĞUNUZU
bende kapatma taraftariyim canim ya :26:
kız abababa..
hngi stajdasın .okulu mu bıraktın yoksam hep buralarda görüyom seni..
:
Resimdeki sen misin canım?
aaa dogru zerra :26: eftemiz sen amaliyat olucaktin dimi :26: nasilsin canim
sadece arkadaşlara gözüküyor ya o albümden bahsettim ben o yüzden sorun değil dedim.. bu küçük resimden de sorun olur mu ki:26:
amiinn :)
sadece arkadaşlara gözüküyor ya o albümden bahsettim ben o yüzden sorun değil dedim.. bu küçük resimden de sorun olur mu ki:26:
geçen kadın doğumdaydım geçtim şimdi de genel cerrahideyim
daha 4 gün ders gördük ya onun rahatlığı var herhalde sınav yakın olsa tutuşmuş olurdum
Sağlık olsun canım, bir şekilde buraya devamediyorsun. İnşallah istikrara gelip, bir düzene oturttuğun günler de oluray benim kocada mayali ekmek gibi gerci
a.s . canim hos geldiin
hic iyi gitmiyor benim diyet malesef:2:
Allah nazarlardan korusun, çok tatlısın, Allah bahtını açık etsin canım.evet canım benim:26:
Evet canım, oldum ameliyat. Çok şükür 11 gün oldu. 1 hafta daha evdeyim. Şimdilik kilo durumları da iyi sayılır. Ameliyatta almadım yani, ama ipin ucunu bıırakmamak lazım. O yüzden biran önce aranıza katılayım ki, cozutmadan devam edeyim diyorum. Tabii ilk zamanlar o kadar az yemeyeceğim, o da bir gerçek. Güçlenmem lazım,çabuk yoruluyorum. İnşallah bugünler de geçecek.aaa dogru zerra :26: eftemiz sen amaliyat olucaktin dimi :26: nasilsin canim
Guatr canım, nodüller vardı da, ondan ameliyat oldum.ne ameliyatı:26:
evethımmm daha stajın başındasın anlaşıldı....
Sağlık olsun canım, bir şekilde buraya devamediyorsun. İnşallah istikrara gelip, bir düzene oturttuğun günler de olur
Allah nazarlardan korusun, çok tatlısın, Allah bahtını açık etsin canım.
Evet canım, oldum ameliyat. Çok şükür 11 gün oldu. 1 hafta daha evdeyim. Şimdilik kilo durumları da iyi sayılır. Ameliyatta almadım yani, ama ipin ucunu bıırakmamak lazım. O yüzden biran önce aranıza katılayım ki, cozutmadan devam edeyim diyorum. Tabii ilk zamanlar o kadar az yemeyeceğim, o da bir gerçek. Güçlenmem lazım,çabuk yoruluyorum. İnşallah bugünler de geçecek.
Sağlık olsun canım, bir şekilde buraya devamediyorsun. İnşallah istikrara gelip, bir düzene oturttuğun günler de olur
Evet canım, oldum ameliyat. Çok şükür 11 gün oldu. 1 hafta daha evdeyim. Şimdilik kilo durumları da iyi sayılır. Ameliyatta almadım yani, ama ipin ucunu bıırakmamak lazım. O yüzden biran önce aranıza katılayım ki, cozutmadan devam edeyim diyorum. Tabii ilk zamanlar o kadar az yemeyeceğim, o da bir gerçek. Güçlenmem lazım,çabuk yoruluyorum. İnşallah bugünler de geçecek.
guatirdi yanilmiyosam :26:ne ameliyatı:26:
monaam :80:ftemiz hoşgeldin canım
nasıl geçti ameliyat iyisindir umarım...
Guatr canım, nodüller vardı da, ondan ameliyat oldum.
İyi geçti şükür, iyiyim. Sen nasıılsın, nasıl gidiyor?ftemiz hoşgeldin canım
nasıl geçti ameliyat iyisindir umarım...
Allah razı olsun canım, Allah herkese sağlık sıhhat versin.gecmis olsun cnm Allah acil sifa versin
İyi geçti şükür, iyiyim. Sen nasıılsın, nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?