NASIL YAPILIYOR DİCEMDE SİRKE DİYİNCE BENevet canım normal ev yapımı elma sirkesi
Bİ GERİ GELİYORUM NEDENSE KORKUYORUM İÇMEYE
kizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya
off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim bennegüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa hic yapamiyorum son günlerde ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn
çörekotunun iştah kapatıcı etkisi var mı acaba:26:
dünden kalan haşlanmış yarım karnabaharım vardı ya ona 4 kaşık kadar yoğurt koydum. biraz da çörekotu atayım dedim faydalı diye. ama tabağın yarısını bile yememişimdir belki doydum..
bi de kızlar tavuk köftesi kızartıyorlardı
bi tanesini aldım peçetenin üstüne koydum iki tarafını da bastırdım çıkabildiği kadar yağını çıkartmaya çalıştım onu yedim 1 tane ama karnım davul gibi sanki dünyaları yemiş gibiyim
yemeklerden yarım saat önce yediğiniz çörekotu iştah kapatıyor ve sonuçta kilo verdiriyor.YEMEKLE BİRLİKTE YENİRSE NASIL ETKİSİ VAR BİLMİYORUM CANIM
ÖĞĞĞ ÇOK KÖTÜ BU YAsoğan kaynatıp içerler, bana da yaptırmışlardı önceden ama bi dene istersen:26:
BİRİ BANA DA ALBÜM NASIL OLUŞTURULUR ANLATTSIN GARİ
baktım fotolarına
topiğimizin hatunları birbirinden güzel valla
tek kusur kiloooo
AFİYET OLSUN CANIM ELLERİNE SAĞLIK KİŞNİŞ NASIL Bİ TAT VERDİ YEMEĞİNEkızlar bitarif vereyim şuan yaptım fırında pişmesini bekliyorum yağı az olursa diyet olabilir diye düşünüyorum
Malzemeler
(2 kişilik)
2 adet tavuk but
2 patates
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber, pul biber, kişniş
2 diş sarımsak
Hazırlanışı
Borcama butları alacak ve sarabilecek kadar geniş olan yağlı kağıdı serin. Butları yerleştirin. Diğer tarafta bir kasede yoğurt, salça, zeytinyağını (2 çorba kaşığı),tuzu,sarmısaklarları ve istediğiniz baharatları karıştırın (ben kullandıklarımı yazdım) Butların üzerine güzelce sürün. Patatesleri soyun ve küp küp kesin ve yağlı kağıda onları da koyun. Üzerlerine tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Azıcık pulbiber serpin. Yağlı kağıdı paket yapar gibi kapatın. Borcamın üzerini de folyo ile kapatın. Sonra da üzerini açıp 10 dk 200 derecede kızartın (bu noktada dikkat edin. Sos yoğurtlu olduğu için çok çabuk kızaracaktır.).Afiyet olsun.
AY CANIM EVLENİNCE ÖZELLİKLE DİKKAT ET OZAMNDA ÇOK KİLO ALINIYOR BENİM GİBİ EŞİN İŞE GİTTİKÇE HOMİNİ GIRTLAK YİYİNCEben bi evleneyim okul bitsin filan da hamile kalmaya çook var o zamana kadar zayıflamış olurum inşallah
CANIM BENİM DİYET DOKTORUM PİLAV VE MAKARNA İÇİN 2 YADA 3 KAŞIK SEBZE OLUNCA 4 5 KAŞIK YEMEMİ ÖNERDİ ÖĞLE AKŞAM AYRIMI YAPMADAN BEN BUNLARLA GEÇEN YIL 13.5 KİLO VERDİM BU SEFERDE AYNI ŞEKİLDE UYGULUYORUMben bugün makarna yemek istiyorum
çok özledim
pazar hatrına olsun diyorum
siz ne dersiniz?
3 kaşık makarna, 2 tavuk baget 2 ince elma dilim patates, 1 küçük biber yesem 1 bardak ayran bide
çokmu kızlar yaaa
yazınca birden çok gibi geldi ama eminim az bile
YA BEN AKŞAM BU SPECİAL K YİYİNCE AÇLIKTAN ÖLÜYORUMslm kızlarr
işte bugünkü menümm
sabah:
1 bardak yeşilçay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir
4 zeytin
bir kaç dilim domates
yarım simit
bir bardak şekersiz çay
ara: 1 cici bebe
ara: 1 tane kivi
öğle:
bir tabak kepekli makarna
3 kaşık yogurt
ara: yok
akşam:
bir kase special k
ara: 1 avuç beyaz leblebi.
1,5 lt su
bir bardak yeşil çay içerim...
HAHAH MAYALI EKMEK DAHA ÇOK KİLO YAPIYORay benim kocada mayali ekmek gibi gerci
2:
Sağlık olsun canım, bir şekilde buraya devamediyorsun. İnşallah istikrara gelip, bir düzene oturttuğun günler de olur
Allah nazarlardan korusun, çok tatlısın, Allah bahtını açık etsin canım.
Evet canım, oldum ameliyat. Çok şükür 11 gün oldu. 1 hafta daha evdeyim. Şimdilik kilo durumları da iyi sayılır. Ameliyatta almadım yani, ama ipin ucunu bıırakmamak lazım. O yüzden biran önce aranıza katılayım ki, cozutmadan devam edeyim diyorum. Tabii ilk zamanlar o kadar az yemeyeceğim, o da bir gerçek. Güçlenmem lazım,çabuk yoruluyorum. İnşallah bugünler de geçecek.
Guatr canım, nodüller vardı da, ondan ameliyat oldum.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
[]