70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm etkili bi yazmışsın cidden.. çok haklısın şimdiye kadar insanların kiloma laf etmesine çok sinir olmuşumdur.. nereye gitsem birileri "betül kilo almışsın sen" "kaç kilo oldun" gibi sözlere daima gıcık olmuşumdur
daha doğrusu sevmediğim insanlar söyleyince gıcık olurum..
az kaldı yakında bunlardan kurtulcaz inşallah.. herkes bööyle kalcak ohh..

anladim canim ..

haklisin canim aslinda aldikca aliyoruz iste ...

sorma canim ya 1 haftayi gecti hergün bugün diyorum ama

bide iyice kilo alıyormuşum

:[
hoşbulduuuk
ılık içmen gerek tabiki e bide aç karına şarttt

:

trici abababa dediki yatmadan önce ılık limonlu su iç dedi içsem olar mı :26::26:

güzeldi motive

canım nisan 15 e kadar daha nerden baksan 1 ay var ozamna kadar 3 4 kilo daha verirsin seni 60 yada 59 ile anneciğine göndeririz yalanın çıkmaz üzülme ama pizza makarna yok

ooo pizza makarna yemesem 5 kilo da gider zaten
neyse son kaçamaktı bu hafta sonu..
inş canım saol..

aspirin bazi kadinlarda geciktirme yapar.sogan suyu gercekden iyi cözüm dene saba ac karnina.eger regl düzensizligin varsa bu kilo almanida etkiler bir doktora git
gittim canim hormon tedavisi olmam lazim oda var dah oooff

canim zaten düzensizde bu ay baya bi gecikti ay geciksin umrumda degilde yeme istegi beni mahvediyo ..

ooo pizza makarna yemesem 5 kilo da gider zaten
Neyse son kaçamaktı bu hafta sonu..
Inş canım saol..

sana dışarıyı yasaklamak lazı ızgarada balık ye tavuk ye yanında salata birde ayran kola değil bak oh bu dışarıda yemen için güzel menü doyurucuda pizza neymiş Makarna neymiş Ben yazarken canım istedi :26::26:açıktım mı ne

gız uyuma diyeti mi çıkmış ben uyudum uyudum dobuş oldum

ya ben varya aslinda ..öyle kiziyorumki kendimee

nerde kilodan bahsedildiyse diyetteyim dedim cokta güzel veriyorum dedim

yada diyettemisin diyenlere evet dedim

kac kilo verdigime kadar

ne zamandan beri yaptigima kadar söyledim

ne gerek var ama sorulunca hayir diyemiyorum ben yaa yalan söyliyemiyorum

al iste simdi 2 haftadirda aliyorum

bizim millet selam nasılsın iyimisin demeden öncee aaaaa nolmuşsun sen böyle ne güzel kızdın sen
her gördüğümde dahada bi şişman görüyorum seni tarzı yorumlar yaparlar canım
patavatsızlık diz boyu...
ben kilo almış birini görsem kesinlikle yorum yapmam düşünürüm acaba ne derdi var
hastamı bunalımda mı diye ama herkes benim kadar düşünceli olamıyor malesef..
inşallah kurtulacağız bu durumlardan....

haklisin canim aslinda aldikca aliyoruz iste ...

aynen öyle canım.. sürekli yiyip kilo alıp mutsuz olmak mı
yoksa dikkatli davranıp zayıflayıp mutlu olmak mı??
hangisini sececeğimiz bize kalmış...

araya girmek istemem ama limon ve sirke gibi seyler mideye cok zarar veriyor.ben kendi yaptigim seyi yazmak istiyorum cubuk tarcini 5 dakaka kaynatip iliyinca icine bir fincana bir cay kasigi bal koyup cay gibi icmek faydasini göreceksiniz.sanirim bir arkadasda yapiyor bunu okumusdum özürdilerim ismini hatirlamadim

bu halinlede bence böyle olurlar caınm..

o yüzden çevreye bahsetmemek gerek diyet yapıyorum dşye her yediğnine gözleri talılır manalı manalı bakarlar..
yediklerime dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye karar verdim demek lazım zaten öylede yapıyoruz..

senin nişanlı ne iş yapay çalışıyy mi gıı..
evlencem diyosunya altyapı hazır mı..

ben yapıyorum canım gerçekten çok işe yaraıyor
özellikle kabızlık sorununda...

bu halinlede bence böyle olurlar caınm..

saol canım
ama sonuçta zamanım var ya biraz ne yapabilirsem kâr...

öyle deme kızz..
benim bi arkadaşım üni yılarında yurttayken uyuyarak formunu korurdu..
ya rabbim nası bişeydi o..devamlı uyur okula hep geç kalır..uykudan yemek yemeye vakit bilem bulamazdı..
böyleliklen çok zayıftı..

yalan değilde azcık kelimeleri eğip bükmek lazım..

hadi hepinize iyi geceler ben kaçıyorum..
oğluş çoktan uyudu sabah erken kalkar sıpam benimde uyku çöktü gözlerime..

bu arada pazar günü topiği hiç bu kdr hareketli görmedim sanırım..

ya haklisin canim ama soruyolar kac kilo verdin nezamandan beri diye ne diyeyim yada diyetmi yapiyorsun diyolar

gerci artik gec kaldim bunlari sormakda ....

evet evet maalesef...
ben kilo alanı anlamam bile öyle bariz bi kilo almadıysa.. ki kilo aldıysa da bu duruma yeterince morali bozulmuştur zaten bi de ben niye söyleyip daha çok moralini bozayım...

evet canım onu da okumuştum o da olabilir tabii..
ben normalde midede bi ülser gibi kronik bi rahatsızlık olmadığı müddetçe sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta bir su bardağına 1 yemek kaşığı koyuyoruz bu kadar seyreltmek zararlı olmaz bence. sonuçta bunları salataya da ekliyoruz bi şekilde mideye giriyor. yani bu benim düşüncem ama tarçın da eminim işe yarıyordur.. sağlıklı bi şekilde zayıflayalım da hangi yoldan olursa olsun

evet ya sanırım öyle diyet yapıyorum dememek lazım ama ben de söylerim hiç duramam..
benimki daha nişanlı değil canım ya aileler tanıştı, çok da iyi anlaştılar şükür ama bir şey olmadı sadece sözlü gibiyiz işte.. eğer babam ikna olursa yaza nişan yapmayı düşünüyor müstakbel kayınpederim:))
müstakbel nişanlım da sınıf arkadaşım bizde alt yapı filan yok

aynen valla
bide iyice kilo alıyormuşum

trici abababa dediki yatmadan önce ılık limonlu su iç dedi içsem olar mı :26::26:
canım ben hem sabahları aç karna,hemde gece yatmadan önce 1bardak ılık suya 1çorba kaşığı sirke katıp içiyodum daha geçen haftaya kadar,e birsürü ilaç içiyorum grip oldum ilaç,belim gitti yine ilaç doldu ev,bıraktım şimdilik,ama çok faydası vardı,bi uzmanda şöyledemişti,sabahları sıcağa yakın suya limon katıp için,gece yatmadan öncede sirkeli su için çok faydası var zayıflamaya ,e yani sen bilirsin artıkın
yok kız ne uyuması,plan yaptım harfi harfine uyucam dedim yani uymak anlamında
varya ben kızı doğurduğumda işte 79 kiloyken yani kız 3-4 aylıkken falan köye gitmiştik eşimin ailesine bayramda,her gören nolmuşun sen kilo çok değiştirmiş çok fazla şişmanlamışsın neyse bi kız vardı oğlu benim oğlanla yaşıttı oda baya kilolauydu işte,biz onların evine gittik kız bana onca kişinin arasında dedi,ya ben seni ilk gördüğümde inceciktin baya kilo almışın dedi,
bende ee 2çocuk arka arkaya oldu,birini veremeden tekrar aldım kilo napiyim ,ama demedimki sen kendine bak önce diye
neyse 1yıl sonra gittik yine tabi oğlanda büyüdü kız ayaklandı ,o kız geldi çocuğuyla kaynanasıyla balkona oturdular bana seslendi bende bi gittim oldular hep,ooo zayıflamışsın ne bu,bizede söyle naptında gittie tabi bende böyle bi havalarintikamımı almış gibi oldum varya,hatta o hala aynıydı kilolu yani,ama ben hiç laf etmedim gene,keşke etseydim belki gaza gelirdi

Son düzenleme:

mide sorunu yaşatıyorsa hiç denemem canım reflü ile başım dertte çünkü bende kaynatıp içiyorum tarçını bi parça zencefişl ve 2 3 tane karafil bunlarıda ekleyip çay yapıyorum içinde 2 obunsu bitki var ama isimleri ne bilmiyorum çok rahatlatıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…