ben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
anneme dedimçoook zayıfladım eridim bittim
tamam zayıfladım ama okadarda değil
sırf yalan çıkmamak için acaip gaza gelmiş bulunuyorum
tab ibaşka bisürü faktör var..mesela başka hiçbişeyime kusur bulamayıp
benle yanyana bile gelemeyecek insanlar kilom hakkında yorum yapma hakkını buldu hep buzamana kadar..
tek zayıf noktam kilo konusuydu çünkü ama artık bunlara göz yummayacağım
siz de böle düşünün buzamana kadar yedik ne olduu ?? koca bir hiççççç....
aynen ben de
ne oluyor oy
topikçenek diyeti mi bırakıyonuz kendinize gelin hooppp
ben daha yeni gaza geldim beni de yoldan çıkarmayın
canınızı sıkmayın kaçırsak da sonrasında toparlayabiliriz üzülmeyin ve diyete devam edin..
herkesin hayalleri var, yaz tatili var, tanıdıklarının düğünleri filan var.. o zamanlarda çıtır mı olmak istiyosunuz yoksaa yiyip yiyip dombik olmak mı
hadi canlar halledebiliriz bence
anladim canim ..bulgurun kalorisi yüksek k.hidrat oranı yüksek 100 gr bulgur 371 kal..
1 yk zeytinyağı 127 kal..
1 ceviz 27 kal.
sen kaç tane koydun bilmiyorum ama.
yeşillikler kal açısından oldukça düşük..
diyet salatalarının vazgeçilmezi ve bütün salataların da.
ikiniz yediyseniz çok değil sanırım..
canım bi site var ordan giriyorum üye oldum aslında ordan kalori hesaplayınca daha iyi veriyordum kendimi kontrol edbiliyorum..bu aralar bıraktım kilo aldım ..
mesela buldur pilavı yapcam..tartım yok..göz kararı artık..
1 su bar bulgur içine ne koyuyosam 1 yk sıvı yağ sarmısak yeşil biber salça tek tek kalorilerini giriyorum siteden..
yemek pişince tencereye şöyle bi göz gezdiriyorum ben bu yemeğin kaçta kaçını yiyorum diye..
diyelim1/5 ni yiyorum toplam hesapladığım kalori miktarını bölerek yediğim yemeğin kaç kal olduğunu buluyorum..
yalnız ev dışında yediklerim için zor oluyo neyi ne kdr kulandıklarını bilmediğim için..
ama sitede ona yakın bişeyler bulunuyo aşağı yukarı hesap tutuyo..
belli bi zaman sonra ne kaç kal öğreniyo insan zaten..
biz iyiyiz canım..
evet evde olmak güzel ..17 aydır evdeyim işten iyice soğudum
eşim arada ağzımı arıyo başalsanmı gibi diye ama ıhh istemiyorummmmmmmm..
ekime kdr hakkım var kullanıcam inşllh..
haklisin canim aslinda aldikca aliyoruz iste ...ben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
benle yanyana bile gelemeyecek insanlar kilom hakkında yorum yapma hakkını buldu hep buzamana kadar..
aynısını bende yazdım sabah e yani doğru olan var olmayan var,kesinlikle yağ şart
kız noluyo bakiim,ne bırakması ,toplarsın,hemen bugün çozuttum diye ne bu celalyapma,bişey olmaz de yoluna aynen devam et,daha önünde 1hafta var,hafta sonu herkez çozutuyo sonrasında dengelemek olmasa yanmıştık dimi ama hadiii:13:
hoşbulduuuk
ılık içmen gerek tabiki e bide aç karına şarttt
kim bırakıyoo diyeti nenparçalarım onu
valla ben daha yeni başladım kilo verme azmine tekrar asla bozmam,9nisana kadar zamanım var,ve planlarımı yaptım hergün uyucam inşallah gidicek 5kilo
bide iyice kilo alıyormuşumtamam tatlım dene bakalım inşallah faydasını görürsün
Istersen yatmadan önce de limonlu su yap iç. Bal koyma.
Yani bunlar sadece benim tavsiyelerim inşallah yanlış bişey söylemiyorumdur :26:
Yanlış olduğunu bilen varsa söylesin lütfen:26:
:[
hoşbulduuuk
:
güzeldi motive
canım nisan 15 e kadar daha nerden baksan 1 ay var ozamna kadar 3 4 kilo daha verirsin seni 60 yada 59 ile anneciğine göndeririz yalanın çıkmaz üzülme ama pizza makarna yok
gittim canim hormon tedavisi olmam lazim oda var dah oooffaspirin bazi kadinlarda geciktirme yapar.sogan suyu gercekden iyi cözüm dene saba ac karnina.eger regl düzensizligin varsa bu kilo almanida etkiler bir doktora git
bend eçok yedim yemicem dedim yedim ama yarından itibaren tam gaz devam bırakmak yok tombul tombul mu dolancan ortalıkta yoksam...
ne güzel paza menün olmuş canım ..afiyet olsun..
hadi bakem nıınnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
hep düzensiz mi olr ki..
strese girmende etkiler unut regli unut regli.....
ooo pizza makarna yemesem 5 kilo da gider zaten
Neyse son kaçamaktı bu hafta sonu..
Inş canım saol..
aynısını bende yazdım sabah e yani doğru olan var olmayan var,kesinlikle yağ şart
kız noluyo bakiim,ne bırakması ,toplarsın,hemen bugün çozuttum diye ne bu celalyapma,bişey olmaz de yoluna aynen devam et,daha önünde 1hafta var,hafta sonu herkez çozutuyo sonrasında dengelemek olmasa yanmıştık dimi ama hadiii:13:
hoşbulduuuk
kim bırakıyoo diyeti nenparçalarım onu
valla ben daha yeni başladım kilo verme azmine tekrar asla bozmam,9nisana kadar zamanım var,ve planlarımı yaptım hergün uyucam inşallah gidicek 5kilo
bide iyice kilo alıyormuşum
trici abababa dediki yatmadan önce ılık limonlu su iç dedi içsem olar mı :26::26:
bizim millet selam nasılsın iyimisin demeden öncee aaaaa nolmuşsun sen böyle ne güzel kızdın senhmm etkili bi yazmışsın cidden.. çok haklısın şimdiye kadar insanların kiloma laf etmesine çok sinir olmuşumdur.. nereye gitsem birileri "betül kilo almışsın sen" "kaç kilo oldun" gibi sözlere daima gıcık olmuşumdur
daha doğrusu sevmediğim insanlar söyleyince gıcık olurum..
az kaldı yakında bunlardan kurtulcaz inşallah.. herkes bööyle kalcakohh..
haklisin canim aslinda aldikca aliyoruz iste ...
tamam tatlım dene bakalım inşallah faydasını görürsün
istersen yatmadan önce de limonlu su yap iç. bal koyma.
yani bunlar sadece benim tavsiyelerim inşallah yanlış bişey söylemiyorumdur :26:
yanlış olduğunu bilen varsa söylesin lütfen:26:
bu halinlede bence böyle olurlar caınm..ben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
hmm etkili bi yazmışsın cidden.. çok haklısın şimdiye kadar insanların kiloma laf etmesine çok sinir olmuşumdur.. nereye gitsem birileri "betül kilo almışsın sen" "kaç kilo oldun" gibi sözlere daima gıcık olmuşumdur
daha doğrusu sevmediğim insanlar söyleyince gıcık olurum..
az kaldı yakında bunlardan kurtulcaz inşallah.. herkes bööyle kalcakohh..
sabahki doğru eminim de yatmadan öncekinden emin değilim.. Ama limonlu su yani ne zararı olabilir ki:26:
ben yapıyorum canım gerçekten çok işe yaraıyoraraya girmek istemem ama limon ve sirke gibi seyler mideye cok zarar veriyor.ben kendi yaptigim seyi yazmak istiyorum cubuk tarcini 5 dakaka kaynatip iliyinca icine bir fincana bir cay kasigi bal koyup cay gibi icmek faydasini göreceksiniz.sanirim bir arkadasda yapiyor bunu okumusdum özürdilerim ismini hatirlamadim
bu halinlede bence böyle olurlar caınm..
öyle deme kızz..gız uyuma diyeti mi çıkmış ben uyudum uyudum dobuş oldum
ya ben varya aslinda ..öyle kiziyorumki kendimee
nerde kilodan bahsedildiyse diyetteyim dedim cokta güzel veriyorum dedim
yada diyettemisin diyenlere evet dedim
kac kilo verdigime kadar
ne zamandan beri yaptigima kadar söyledim
ne gerek var ama sorulunca hayir diyemiyorum ben yaa yalan söyliyemiyorum
al iste simdi 2 haftadirda aliyorum
öyle deme kızz..
benim bi arkadaşım üni yılarında yurttayken uyuyarak formunu korurdu..
ya rabbim nası bişeydi o..devamlı uyur okula hep geç kalır..uykudan yemek yemeye vakit bilem bulamazdı..
böyleliklen çok zayıftı..
yalan değilde azcık kelimeleri eğip bükmek lazım..
bizim millet selam nasılsın iyimisin demeden öncee aaaaa nolmuşsun sen böyle ne güzel kızdın sen
her gördüğümde dahada bi şişman görüyorum seni tarzı yorumlar yaparlar canım
patavatsızlık diz boyu...
ben kilo almış birini görsem kesinlikle yorum yapmam düşünürüm acaba ne derdi var
hastamı bunalımda mı diye ama herkes benim kadar düşünceli olamıyor malesef..
inşallah kurtulacağız bu durumlardan....
.[/B]
araya girmek istemem ama limon ve sirke gibi seyler mideye cok zarar veriyor.ben kendi yaptigim seyi yazmak istiyorum cubuk tarcini 5 dakaka kaynatip iliyinca icine bir fincana bir cay kasigi bal koyup cay gibi icmek faydasini göreceksiniz.sanirim bir arkadasda yapiyor bunu okumusdum özürdilerim ismini hatirlamadim
o yüzden çevreye bahsetmemek gerek diyet yapıyorum dşye her yediğnine gözleri talılır manalı manalı bakarlar..
yediklerime dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye karar verdim demek lazım zaten öylede yapıyoruz..
senin nişanlı ne iş yapay çalışıyy mi gıı..
evlencem diyosunya altyapı hazır mı..
aynen vallaben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
canım ben hem sabahları aç karna,hemde gece yatmadan önce 1bardak ılık suya 1çorba kaşığı sirke katıp içiyodum daha geçen haftaya kadar,e birsürü ilaç içiyorum grip oldum ilaç,belim gitti yine ilaç doldu ev,bıraktım şimdilik,ama çok faydası vardı,bi uzmanda şöyledemişti,sabahları sıcağa yakın suya limon katıp için,gece yatmadan öncede sirkeli su için çok faydası var zayıflamaya ,e yani sen bilirsin artıkınbide iyice kilo alıyormuşum
trici abababa dediki yatmadan önce ılık limonlu su iç dedi içsem olar mı :26::26:
yok kız ne uyuması,plan yaptım harfi harfine uyucam dedim yani uymak anlamındagız uyuma diyeti mi çıkmış ben uyudum uyudum dobuş oldum
varya ben kızı doğurduğumda işte 79 kiloyken yani kız 3-4 aylıkken falan köye gitmiştik eşimin ailesine bayramda,her gören nolmuşun sen kilo çok değiştirmiş çok fazla şişmanlamışsınbizim millet selam nasılsın iyimisin demeden öncee aaaaa nolmuşsun sen böyle ne güzel kızdın sen
her gördüğümde dahada bi şişman görüyorum seni tarzı yorumlar yaparlar canım
patavatsızlık diz boyu...
ben kilo almış birini görsem kesinlikle yorum yapmam düşünürüm acaba ne derdi var
hastamı bunalımda mı diye ama herkes benim kadar düşünceli olamıyor malesef..
inşallah kurtulacağız bu durumlardan....
aynen öyle canım.. sürekli yiyip kilo alıp mutsuz olmak mı
yoksa dikkatli davranıp zayıflayıp mutlu olmak mı??
hangisini sececeğimiz bize kalmış...
araya girmek istemem ama limon ve sirke gibi seyler mideye cok zarar veriyor.ben kendi yaptigim seyi yazmak istiyorum cubuk tarcini 5 dakaka kaynatip iliyinca icine bir fincana bir cay kasigi bal koyup cay gibi icmek faydasini göreceksiniz.sanirim bir arkadasda yapiyor bunu okumusdum özürdilerim ismini hatirlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?