Mine bu arada paylaştığın yazıyı okudum
Teşekkürler. Bide hava kaynaklı benim ki ne biliyim hava karanlık olunca moralim bozuk oluyor otomatikman.
sagol canim destegin icin aslinda cokda güzel yapmissin onun istedigide senin morelini bozmak cok zorlaniyorum canim ya hakksizliklara gelemiyorum sadece kendim icinde degil baskalarida hakksizliga ugradimi savas a gecesim geliyo huy ettinmisimhiç gerilme canım emin ol onların da yapmak istedikleri bu..
bizimle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız oluyorlar ve bizim moralimizi bozmaya çalışıyorlar..
gayet rahat dur sen türk olmaktan gurur duyuyorsun sonuçta bunda çekinecek bir durum yok..
çok istemezlerse kendileri aynı ortama gelmesinler..
biz onlardan rahatsız olmuyoruz sonuçta..
ben de dün hoca derse girince sinirimden bi süre yüzüne bakmadım..
sonra da düşündüm adam benim moralimi bozmaya çalışıyor zaten..
sürekli ona bakıp dersi dinledim, normalde kapalılara bakmazmış derste de vizitte de.. ama ben öyle bakınca bakmak zorunda kaldı gayet bana baka baka anlattı ben de gayet iyi anladım şükür..
sen canını sıkma biz anlayışlı olalım onların nasıl olduğuyla ilgilenmeyelim
bu arada ayşe çok üzüldüm verdiğin habere Allah sabır versin cidden çok zor bi imtihan.. hiç yaşamadım ama öyle bir ihtimali düşündükçe bile çok kötü oluyorum
Rabbim yardımcın olsun, en yakın zamanda sağlıklı bir evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ayy dilekcimmm yaa hakklisin sen beni birakma yeterO bomba elimizde patlamasında
Daha ne yapıyım kilo vermen için bilemedim ki.
Senden sonra gelenleer 9 kilo verdiler.
rica ederim kızçeler
thanks bacım
salata gibi hafif şeyler yiyebilirsin sporada git tabii
rica ederim canım
iyi akşamlar kızlar..
bu aralar garip bi yoğunluk yaşıyorum...
hiç bi şeye yetişemiyorum..
arada buraya göz atıyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.
işte böyleee..kilo işi desen ondada keyifler yok..
AYŞECİM çok geçmiş olsun canım..
rabbim gönlünddekini nasip etsin..
DİLEK sende bunalmışsın bende aynı duyguları yaşıyorum kilo konusunda..
bi de yiyip yiyip tartıya çıkıyorum ne bekliyosam artık..
MİNE,NESCUİK paylaşımlarınız için teşekkür ederim güzel bilglerdi..
sagol canim destegin icin aslinda cokda güzel yapmissin onun istedigide senin morelini bozmak cok zorlaniyorum canim ya hakksizliklara gelemiyorum sadece kendim icinde degil baskalarida hakksizliga ugradimi savas a gecesim geliyo huy ettinmisim
ben aslan burcuyum ya herhalde icimdeki aslani susturamiyorum
ayy dilekcimmm yaa hakklisin sen beni birakma yeterarada sirkelendir beni biliyormusun fistik söyle düsündügümde sen kdr ben birlikde verecekdik hata yanlis hatirlamiyorsam sen benim üstümdeydin sen citir oldun ben halen yerimde sayiyorum
dilek senin günün nasıl geçti protein diyeti yapmışsın bugün sanırım.
ben de önümüzdeki hafta yapayım diyorum..
malum gün olayı olunaca k. hidrat devreye giriyo..
kızlar geçmişe dönemedim çok birikmiş..
cevap vermediğim bişey varsa affola..
geçmiş olsun tekrarvalla aynen insan hergün hergün aynı eşyi yani kilo kilo diye düşününce bunalıyo resmen,bence bu etkiliyo yaşamımızı,bakalım bide böyle dene inşallah gidicek hepsi
sen gün içinde tokkendemi tartılıyon,olurmu öyle şeymadem meraklanıyorum diyosun,bunun bilincinde olmalısınki moralin bozulmasın,o rakam gerçek rakam değil..
yaw şuan bunların hiç biri benim evde yok iyimiii
bencede ya bende diyem diyem diyom unutuyom 1martta 69 olcaktın demi sen
iyi akşamlar kızlar..
bu aralar garip bi yoğunluk yaşıyorum...
hiç bi şeye yetişemiyorum..
arada buraya göz atıyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.
işte böyleee..kilo işi desen ondada keyifler yok..
AYŞECİM çok geçmiş olsun canım..
rabbim gönlünddekini nasip etsin..
DİLEK sende bunalmışsın bende aynı duyguları yaşıyorum kilo konusunda..
bi de yiyip yiyip tartıya çıkıyorum ne bekliyosam artık..
MİNE,NESCUİK paylaşımlarınız için teşekkür ederim güzel bilglerdi..
Ben çıkıyorum kızlar..
İyi akşamlar.
evet ben diycekdim ama acaba dedimEvet sen topiğe geldiğinde ben 76 kilo falandım yanlış hatırlamıyorsam.
Güzel geçti valla abla.
Midem rahat en azından.
Ben seviyorum fındık, bademi falan.
Öğlen içtiğim zero bayagı tok tuttu.
Akşam içinde anneme göğüs haşlattım onu yicem.
Ama öncesinde 15 dk twister da dönücem.
Pazar da tartılcam inşaallah.
Ben çıkıyorum kızlar..
İyi akşamlar.
sagol canim destegin icin aslinda cokda güzel yapmissin onun istedigide senin morelini bozmak cok zorlaniyorum canim ya hakksizliklara gelemiyorum sadece kendim icinde degil baskalarida hakksizliga ugradimi savas a gecesim geliyo huy ettinmisim
ben aslan burcuyum ya herhalde icimdeki aslani susturamiyorum
sagol kelebegimmkızlar bende kabızlığa çare ararken bakın şifalı bitkiler topluluğu gördüm,hiç bukadar rahat okuyabilicem biyazı görmemiştim,yazı çok uzundu sayfayı doldurmamak adına linki veriyim,isteyen baksın,acayip faydalı şeyler,mesela adaçayı içicem evde vardı ne işe yaradığını şimdi öğrendim
kabızlık içinde ıhlamur diyooo
FALI BTKLER
yenilen de yine ben oluyorum gercihaksızlığa sessiz kalmamak lazım ii yapıyorsun
neyse ben çıkayım barim pırasa yaptım onu yiyeyim..
bi kaç gündür az yiyorum dayanıyordum da vücut hemen direnç gösteriyor herhalde bugün çok acıkmaya başladım:26:
patates kizartmasini gördüm sana birsey anlatayim canimkızlar maşallahınız var bir gün girmedim 100 sayfa birden offfff ilerletmişsiniz öncesinde bana yazan olduysa kusura bakmayın hiç okumaya fırsatım olmadı :18:
şimcik bana kızacağınız dünkü menüme gelelim malum bizim kociş 4- 12 vardiyasına geçti sabah kalkma geç oldu :18:
SABAH(12:00)
2-3 kaşık domatesli,biberli soğanlı sucuklu tavada kavrulmuş karışım(menemenin yumurtasız hali ),kk peynir,1 dilim ekmek, çay(sayısını unuttum)
ara(yok)
ÖĞLE(16:00)
sabahki karışımın yumurtalı halinden 3 kaşık ,2yk yeşil fasulye,2tane küçük yoğurtlu lahana sarması,cacık,
ara(yok)
AKŞAM(00:00)
2kaşık patates kızartma, 1k biber kızartma,2k yoğurtlu makarna ,2 bardak çay,ve şu bakkalda satılan küçük keklerden
CEZAMNEDİR KIZÇELER EN SON OLARAK BUGÜNKÜ MENÜMÜDE PAYLAŞICAM SİZLERLE ÇILDIRMAK ÜZEREYİM SANKİMMM NAPÇAM ŞİMCİK
ayyy ne güzelhadi bakalim tatlim senin gibi güzelik uzmanina rakip cikamaz ki bence
kızlar maşallahınız var bir gün girmedim 100 sayfa birden offfff ilerletmişsiniz öncesinde bana yazan olduysa kusura bakmayın hiç okumaya fırsatım olmadı :18:
şimcik bana kızacağınız dünkü menüme gelelim malum bizim kociş 4- 12 vardiyasına geçti sabah kalkma geç oldu :18:
SABAH(12:00)
2-3 kaşık domatesli,biberli soğanlı sucuklu tavada kavrulmuş karışım(menemenin yumurtasız hali ),kk peynir,1 dilim ekmek, çay(sayısını unuttum)
ara(yok)
ÖĞLE(16:00)
sabahki karışımın yumurtalı halinden 3 kaşık ,2yk yeşil fasulye,2tane küçük yoğurtlu lahana sarması,cacık,
ara(yok)
AKŞAM(00:00)
2kaşık patates kızartma, 1k biber kızartma,2k yoğurtlu makarna ,2 bardak çay,ve şu bakkalda satılan küçük keklerden
CEZAMNEDİR KIZÇELER EN SON OLARAK BUGÜNKÜ MENÜMÜDE PAYLAŞICAM SİZLERLE ÇILDIRMAK ÜZEREYİM SANKİMMM NAPÇAM ŞİMCİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?