Günlük kalori ihtiyacı
Canısı burdan baktım, kilo mu 60 olarak yazdım ve 2300 küsür kalori çıktı... yani benim sınırım 2500 fln , sende bi bakıver
Canım böyle pes edersen olmaz su toplamıştır vücut..Hepimizde oluyo
Aslında bişi sorucam ..kilo vermek için günlük kalori sınırı kaçtır ki kızlar yaa acep , bilmiyorum da
BENİM FENA DEĞİLDİ MENÜMÜDE PAYLAŞMIŞTIM SENDE BİBAKIVER FİKİRLERİNİ MERAK ETTİM BİKAÇ SAYFA GERİDEvalla yediğim bitter 35 grm fln dı ki baktım 130 kalori fln, o patlamış mısır da aynen 130 kalori fln, bugünden hiç memnun değilim aslında..yarın 5 tur fazla yüricem ceza bana
Senin günün nasıldı minecim?
havuç pek önerilmiyor diyetlerde şeker oranı fazla diye, yoksa güzel şinitzelede bayılırım senmi yaptın hazırmı?Merhaba kızlar dün yediklerimi buraya yazdım bugün de yazayım ^^
Sabah: 1 bardak şekersiz çay
yarım kase lifalif meyveli müsli(yağsız sütle)
1kk yağsız beyaz peynir
ara: 1 avuç iç badem(tuzsuz)
öğlen: makarna salatası (makarnası çok azdı. yeşillik ağırlıktaydı. yemekhanede en sağlıklı bu çıkmıştı bugün)
ayran
yayla çorbası
akşam: yarım yemek tabağı kıymalı taze fasulye
1 tavuk şnitzel
3 yemek kaşığı havuç ile karıştırılmış yoğurt (meze gibi oluyor. hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum hem de beni tok tutuyor)
yorumlarınızı bekliyorum bayanlar ^^
ben şuanki kilomla baktım 1844 çıktı , 58le baktım 1769 çok bişey değişmedi ama az yaa bu kaloriyi geçiyorum demekki kilo veremiyorum bikaymaklım yesem zaten ulaşacam başka bişey yememem lazımGünlük kalori ihtiyacı
Canısı burdan baktım, kilo mu 60 olarak yazdım ve 2300 küsür kalori çıktı... yani benim sınırım 2500 fln , sende bi bakıver
Günlük kalori ihtiyacı
bende burda ölçtüm--2113 çıktı,,kendi kilomu yazdım 60,,senin boyun kaç canım,,vede yaşın:26:
bu arada sen 60 değil şuanki kilonu yazıcaksın canımzayıflamak için günlük alıcan kalori miktarı o,eğer tam alırsan sabit kalırsın onun altında kalori alırsan zayıflarsın,üstünde kalori alırsan kilo alırsın unutma bu böyle
sagol kelebegimm
yenilen de yine ben oluyorum gerciaz yeme canim protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol
patates kizartmasini gördüm sana birsey anlatayim canimdün esim güzelcene patates kizartmis yanina kabak biber ve patlican kizartmis üstünede tomates sosu yemede yaninda yat ama ben naptim yemedim bana söyle dedi kocis okadar ugrasmis bari tadina bak kendimede salata yapmisdim 1-2 kabak 1-2 patlican biraz tavuk snitzel salatama koydum yogurtladim yedim
yoksa beni cok kötü tuzaga düsürecekdin
balikaymak toparlan bakem bak bende regl olamadim daha duvara tirmanasim geliii ama yemiycem kiz gecerim bak seni aaaa kizma balim kendine getirmeye calisiyom seni
kactim kizlar mesaim bitecek birazdan öpüldünüz
ahh canımm yaa sorma inşallah bırakmam şu diyetiay walla mönünü okurken karnım acıktı e miolsun ya bazen bana da öle oluyo, bi güneş müneş açsın da, hava ısınsın, tutuşuruz hepimiz kesinnnnnn
bugünkü mönümü yazıomm
uyanınca: 1 bardak su
kahlwatı: 2 dilim tahıl ekmeği, 1 dilim yağsız peynir, 4 yeşil zeytin, 1 katı yumurta(kayısı) , domates-salatalık, yeşilçay
ara: 4 adet kuru erik
öğlen: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kase tarhana çorbası, 4 yk ıspanak, salata
ara: 1 bardak çay, 5-6 adet çubuk kraker, 1 saat sonra 1 çay bardağı yağsız sütle, 1 küçük amasya elması
yarım saat koşu bandında yürüdüm,
akşam yemeğimi hazırlıcam: sanırım çorba, gene ıspanak, salata felan yiycem...Allahım tez zamanda istediğimiz kiloya kawuştursun bizi...
kızmakta haklısın valla bana canım napçem ben böyle bu kilolarla ne güzel diyetteydik 1 hafta olmadan kaçamaklara başladım bileeNe bu kızartmalar akşam akşam
ben teşekkür ederim okuduğun için
twisterde nasıl dönüyorsun 15 dk, ben 2 dk dönemiyorum hemen acıyo göğsümün altıyla, ben yanlış bişeymi yapıyorum acaba
bide ellerini tutunmadanmı yapıyorsun, ben beceremiyorumda
inceleyeyim bakalım, sağolasın
akşam çok olmuş hemde hepsi zararlı şeylerden
sabah fasülyemi yedin? karışıklıkmı oldu menüyü yazarken
çok güzel, afiyet olsun
toparlanmışsın hızlı geliyorsun desene
ara çok olmuş sanki, 8çubuk kraker 1 dilim ekmeğe eşmiş
yenilen de yine ben oluyorum gerciaz yeme canim protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol
İnşallah öyledir yaaaa offff cok moralim bozuldu(((( Neyse ben çıkiyom kaynamanama gidicez öptüm cok Yarin ilk isim tartılmak karnina
Benimde gunluk 2248 çıktı yahu bu kadar gereklimi yaaaaa???? Cok değilimi yani???
ben de günlük ihtiyacım olan kaloriyi hesapladım 2283 :26: bu kötü bi şey mi ki acep fazla gibi geldi bana...
kızlar bu arada tartı alıcam hangi model iyidir sizce tavsiyeleriniz varmı :44:
Bu arada artık sporada başlıcam günlük şimdilik 10 dak kendimce bazı hareketler yapıcam 1 hafta boyunca daha sonrada bu 1 haftada geçince leslie sansone ye başlasam olur mu ki:18:nasıl yapsam bu spor işini diyete başlayalı 1 hafta olucak yarın
bu arada kızlar ben topiğe gireli bugün tam 2 ay oldu
sabah tartıldım aylık kaç kilo verdim diye
buraya başlayalı 2 ayda 8 kilo vermişim
herkese çok tşk ederim
bu arada bu sabah tartıda 61.6 çıktım
facede nekadar çok yemek tarifi paylaşılıyor sinir oluyorum yaaa
tok olmama rağmen canım istiyor
birisi yazmış irmik helvası yaptım
ne paylaşıyon kardeşim ne yediysen canım istedi işte
hamileyken bile böyle değildim şimdi ne duysam aşeriyorum yahuuu
ideali 8 kilo zaten 1 hafta sonra benim 3 ay olacak 6 kilo verdim daha, ay kendimden utandım
tebrikler
canım boy yaş falan kaç senin orlara ne yazdın az hareketi diyince 1832 çıktı benimkide
sende neden okadar fazla çıktı bende 60 yazdım 1794 çıktı ama ben az hareketliyi işaretledim
bu arada kızlar ben topiğe gireli bugün tam 2 ay oldu
herkese çok tşk ederim
ya bende akşamı nesfitle kapattım gene,sabahki nesfit ve akşamki nesfit dahil 350 küsür kalori almışım,bitki çaylarını ve suyu saymadım olmadığı için kalorisifacede nekadar çok yemek tarifi paylaşılıyor sinir oluyorum yaaa
tok olmama rağmen canım istiyor
birisi yazmış irmik helvası yaptım
ne paylaşıyon kardeşim ne yediysen canım istedi işte
hamileyken bile böyle değildim şimdi ne duysam aşeriyorum yahuuu
anaaaaaammmmmmmmmmbu arada kızlar ben topiğe gireli bugün tam 2 ay oldu
herkese çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?