kızlar maşallahınız var bir gün girmedim 100 sayfa birden offfff ilerletmişsiniz öncesinde bana yazan olduysa kusura bakmayın hiç okumaya fırsatım olmadı :18:
şimcik bana kızacağınız dünkü menüme gelelim malum bizim kociş 4- 12 vardiyasına geçti sabah kalkma geç oldu :18:
SABAH(12:00)
2-3 kaşık domatesli,biberli soğanlı sucuklu tavada kavrulmuş karışım(menemenin yumurtasız hali ),kk peynir,1 dilim ekmek, çay(sayısını unuttum)
ara(yok)
ÖĞLE(16:00)
sabahki karışımın yumurtalı halinden 3 kaşık ,2yk yeşil fasulye,2tane küçük yoğurtlu lahana sarması,cacık,
ara(yok)
AKŞAM(00:00)
2kaşık patates kızartma, 1k biber kızartma,2k yoğurtlu makarna ,2 bardak çay,ve şu bakkalda satılan küçük keklerden
CEZAMNEDİR KIZÇELER EN SON OLARAK BUGÜNKÜ MENÜMÜDE PAYLAŞICAM SİZLERLE ÇILDIRMAK ÜZEREYİM SANKİMMM NAPÇAM ŞİMCİK
ben teşekkür ederim okuduğun içinMİNE,NESCUİK paylaşımlarınız için teşekkür ederim güzel bilglerdi..
twisterde nasıl dönüyorsun 15 dk, ben 2 dk dönemiyorum hemen acıyo göğsümün altıyla, ben yanlış bişeymi yapıyorum acabaGüzel geçti valla abla.
Midem rahat en azından.
Ben seviyorum fındık, bademi falan.
Öğlen içtiğim zero bayagı tok tuttu.
Akşam içinde anneme göğüs haşlattım onu yicem.
Ama öncesinde 15 dk twister da dönücem.
Pazar da tartılcam inşaallah.
inceleyeyim bakalım, sağolasınkızlar bende kabızlığa çare ararken bakın şifalı bitkiler topluluğu gördüm,hiç bukadar rahat okuyabilicem biyazı görmemiştim,yazı çok uzundu sayfayı doldurmamak adına linki veriyim,isteyen baksın,acayip faydalı şeyler,mesela adaçayı içicem evde vardı ne işe yaradığını şimdi öğrendim
kabızlık içinde ıhlamur diyooo
FALI BTKLER
akşam çok olmuş hemde hepsi zararlı şeylerdenkızlar maşallahınız var bir gün girmedim 100 sayfa birden offfff ilerletmişsiniz öncesinde bana yazan olduysa kusura bakmayın hiç okumaya fırsatım olmadı :18:
şimcik bana kızacağınız dünkü menüme gelelim malum bizim kociş 4- 12 vardiyasına geçti sabah kalkma geç oldu :18:
SABAH(12:00)
2-3 kaşık domatesli,biberli soğanlı sucuklu tavada kavrulmuş karışım(menemenin yumurtasız hali ),kk peynir,1 dilim ekmek, çay(sayısını unuttum)
ara(yok)
ÖĞLE(16:00)
sabahki karışımın yumurtalı halinden 3 kaşık ,2yk yeşil fasulye,2tane küçük yoğurtlu lahana sarması,cacık,
ara(yok)
AKŞAM(00:00)
2kaşık patates kızartma, 1k biber kızartma,2k yoğurtlu makarna ,2 bardak çay,ve şu bakkalda satılan küçük keklerden
CEZAMNEDİR KIZÇELER EN SON OLARAK BUGÜNKÜ MENÜMÜDE PAYLAŞICAM SİZLERLE ÇILDIRMAK ÜZEREYİM SANKİMMM NAPÇAM ŞİMCİK
sabah fasülyemi yedin? karışıklıkmı oldu menüyü yazarkenGELELİM BUGÜNKÜ MENÜME
bu arada dipnot: evde artık yemekler çöpe gitmesin diye mecburen yiyyorum yoksa çöpe giderse içim acıyor ve günaha girmiş gibi kötü hissediom kendimi kızçeler ,sürekli aynı şeyi yiyor bu kızda diyorsunuzdur şimcik hemen belirteyim size bunuda
SABAH(10:00)
2yk yeşil fasulye,3ykmakarna ,yarım kk peynir,3çay bardağı çay
ara(yok)
ÖĞLEN(13:00)
6tane patates kızartma ,1 çatal biber kızartma ,1,5 dilim ekmek ,1 yumurta ,kk peynir ,çay 3-4 bardak
ara(17:00)
elma
AKŞAM(19:00)
2tane ısırganlı ıspanaklı tavada kızartılmış köfte ve yoğurt yicem Allah izin verirse
BÜTÜN OLUMLU, OLUMSUZ YORUMLARA AÇIĞIM KIZLARBANA BİR EL ATIN ÇOK YEMİŞİM DİMİ DÜN VE BUGÜN NE DERSİNİZ ?
çok güzel, afiyet olsun
08.00:2 kuru kayısı, azyağda 1 yumurta 2 dilim tb ekmeği,biraz peynir,domates
10.00:2 ceviz
12.00:türk kahvesi
14.00:tavuk gögsü ızgara,salata, 2 ymk kaşığı yoğurt
17.00:4 tane siyah kuru üzüm
19.30:1 tabk kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt
ara çok olmuş sanki, 8çubuk kraker 1 dilim ekmeğe eşmişay walla mönünü okurken karnım acıktı e miolsun ya bazen bana da öle oluyo, bi güneş müneş açsın da, hava ısınsın, tutuşuruz hepimiz kesinnnnnn
bugünkü mönümü yazıomm
uyanınca: 1 bardak su
kahlwatı: 2 dilim tahıl ekmeği, 1 dilim yağsız peynir, 4 yeşil zeytin, 1 katı yumurta(kayısı) , domates-salatalık, yeşilçay
ara: 4 adet kuru erik
öğlen: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kase tarhana çorbası, 4 yk ıspanak, salata
ara: 1 bardak çay, 5-6 adet çubuk kraker, 1 saat sonra 1 çay bardağı yağsız sütle, 1 küçük amasya elması
yarım saat koşu bandında yürüdüm,
akşam yemeğimi hazırlıcam: sanırım çorba, gene ıspanak, salata felan yiycem...Allahım tez zamanda istediğimiz kiloya kawuştursun bizi...
Sabah:
yarım saat yürüyüş
1 kase yğurt + nesfit
1 kk peynir
1 su bardağı şekersiz çay
Ara:
Yok (dışardaydım) :18:
Öğlen:
patlamış mısır
1 kase salata
Ara:
1 ayva
50 grm. bitter çikolata
Akşam:
Yook
Çünkü bitter çikolata ile kaarbonhidrat sınırının çok az altındayım...Sıvı ile beslenicem bu akşam...
Belki bi maden suyu içerim
Bugün çok düzensizdi ya , iş görüşmesi fln gittim
bugün hiç beslenememişsin canım
öğlen patlamış mısır
arada bitter
akşamda yok
bence acıkırsın sonra salata falan ye bari
1 Paket Eti Kaç Kalori? (Tüm Eti Ürünleri)
KIZLAAAAAR KALORİLERE BAKIN!! BEN MEĞERSEM NE YİYOMUŞUM ÖYLE YAAA !!
kaymaklımın kalorisi ne öyle yaaa uçmuşşşş, 1 günlük almamız gerekenin hepsini toplamış
Bugün bütün günüm yollarda geçti canım ya, formun yağsız tuzsuz patlamış mısırı varya, o vardı elimde bütün gün..
Bitteride anneme ben aldırmıştım, aslında cuma günü ödülüm olacaktı ama o kadar olumsuz birgündü ki çikolata çok iyi geldi..
Akşam idare ederim canım yaa , şimdi mutfağa girersem, pilav fln var saldırırm, miğdem küçülene kadar akşamları mutfağa girmiyorum da
aayyy çok feci yaa..hayat boyu boykot edicem abur cuburu, yani ayda 1-2 kere yerim artık, ben bilmiyordum bu kadar oolduklarını yaa ..Birde karın da doyurmuyo minicik şeyler ...Şeytan bunlar resmen
nasıl mutlu oluyorsan öyle yap tabii canım ama sadece akşam yememekle mide küçülmez her öğün azaltmak lazım az ama zararlı şeyler yiyerek aldığın kalori fazla olmuştur
Aslında bişi sorucam ..kilo vermek için günlük kalori sınırı kaçtır ki kızlar yaa acep , bilmiyorum da
Merhaba kızlar dün yediklerimi buraya yazdım bugün de yazayım ^^
Sabah: 1 bardak şekersiz çay
yarım kase lifalif meyveli müsli(yağsız sütle)
1kk yağsız beyaz peynir
ara: 1 avuç iç badem(tuzsuz)
öğlen: makarna salatası (makarnası çok azdı. yeşillik ağırlıktaydı. yemekhanede en sağlıklı bu çıkmıştı bugün)
ayran
yayla çorbası
akşam: yarım yemek tabağı kıymalı taze fasulye
1 tavuk şnitzel
3 yemek kaşığı havuç ile karıştırılmış yoğurt (meze gibi oluyor. hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum hem de beni tok tutuyor)
yorumlarınızı bekliyorum bayanlar ^^
Hiç bı fikrim yok canım ama bende öğrensem iyi olur galiba....bilen vardır muhakkak.....
Kizlar cok şişkinliğim var yaaaa gobisim kocamannnnn pantolonum olmadı az evvellll uffff yaaaaa ben nerde yanlış yapiyommmm((((bugün bide kek kokusuna rağmen 35 dk yürüdüm dünde bı o kadar yurumustummmmm ya ben veremicem bu kiloyu galiba yaaaaaa şişme diecekler bana mayokini değil mayo bile hayal olacak gibi....
Hersey güzelde o schnitzel bozmuş cnm....ben pek yararlı bulmuyorum yemiyorumda...acaba. Tavada yağdami pisti o schnitzel???Merhaba kızlar dün yediklerimi buraya yazdım bugün de yazayım ^^
Sabah: 1 bardak şekersiz çay
yarım kase lifalif meyveli müsli(yağsız sütle)
1kk yağsız beyaz peynir
ara: 1 avuç iç badem(tuzsuz)
öğlen: makarna salatası (makarnası çok azdı. yeşillik ağırlıktaydı. yemekhanede en sağlıklı bu çıkmıştı bugün)
ayran
yayla çorbası
akşam: yarım yemek tabağı kıymalı taze fasulye
1 tavuk şnitzel
3 yemek kaşığı havuç ile karıştırılmış yoğurt (meze gibi oluyor. hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum hem de beni tok tutuyor)
yorumlarınızı bekliyorum bayanlar ^^
Günlük kalori ihtiyacı
Canısı burdan baktım, kilo mu 60 olarak yazdım ve 2300 küsür kalori çıktı... yani benim sınırım 2500 fln , sende bi bakıver
Canım böyle pes edersen olmaz su toplamıştır vücut..Hepimizde oluyo
Benimde gunluk 2248 çıktı yahu bu kadar gereklimi yaaaaa???? Cok değilimi yani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?