70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün hiç beslenememişsin canım
öğlen patlamış mısır
arada bitter
akşamda yok
bence acıkırsın sonra salata falan ye bari

bugün hiç beslenememişsin canım
öğlen patlamış mısır
arada bitter
akşamda yok
bence acıkırsın sonra salata falan ye bari

Bugün bütün günüm yollarda geçti canım ya, formun yağsız tuzsuz patlamış mısırı varya, o vardı elimde bütün gün..
Bitteride anneme ben aldırmıştım, aslında cuma günü ödülüm olacaktı ama o kadar olumsuz birgündü ki çikolata çok iyi geldi..
Akşam idare ederim canım yaa , şimdi mutfağa girersem, pilav fln var saldırırm, miğdem küçülene kadar akşamları mutfağa girmiyorum da

kaymaklımın kalorisi ne öyle yaaa uçmuşşşş, 1 günlük almamız gerekenin hepsini toplamış

aayyy çok feci yaa..hayat boyu boykot edicem abur cuburu, yani ayda 1-2 kere yerim artık, ben bilmiyordum bu kadar oolduklarını yaa ..Birde karın da doyurmuyo minicik şeyler ...Şeytan bunlar resmen

nasıl mutlu oluyorsan öyle yap tabii canım ama sadece akşam yememekle mide küçülmez her öğün azaltmak lazım az ama zararlı şeyler yiyerek aldığın kalori fazla olmuştur

aayyy çok feci yaa..hayat boyu boykot edicem abur cuburu, yani ayda 1-2 kere yerim artık, ben bilmiyordum bu kadar oolduklarını yaa ..Birde karın da doyurmuyo minicik şeyler ...Şeytan bunlar resmen

diğerleri tahmin ettiğim gibi ama kaymaklımı görünce oldum, karında doyurmuyorlar doğru söylüyorsun gereksiz kalori yüklemesi

nasıl mutlu oluyorsan öyle yap tabii canım ama sadece akşam yememekle mide küçülmez her öğün azaltmak lazım az ama zararlı şeyler yiyerek aldığın kalori fazla olmuştur

valla yediğim bitter 35 grm fln dı ki baktım 130 kalori fln, o patlamış mısır da aynen 130 kalori fln, bugünden hiç memnun değilim aslında..yarın 5 tur fazla yüricem ceza bana
Senin günün nasıldı minecim ?

Aslında bişi sorucam ..kilo vermek için günlük kalori sınırı kaçtır ki kızlar yaa acep , bilmiyorum da

Son düzenleme:
Merhaba kızlar dün yediklerimi buraya yazdım bugün de yazayım ^^
Sabah: 1 bardak şekersiz çay
yarım kase lifalif meyveli müsli(yağsız sütle)
1kk yağsız beyaz peynir

ara: 1 avuç iç badem(tuzsuz)
öğlen: makarna salatası (makarnası çok azdı. yeşillik ağırlıktaydı. yemekhanede en sağlıklı bu çıkmıştı bugün )
ayran
yayla çorbası

akşam: yarım yemek tabağı kıymalı taze fasulye
1 tavuk şnitzel
3 yemek kaşığı havuç ile karıştırılmış yoğurt (meze gibi oluyor. hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum hem de beni tok tutuyor)

yorumlarınızı bekliyorum bayanlar ^^

Kizlar cok şişkinliğim var yaaaa gobisim kocamannnnn pantolonum olmadı az evvellll uffff yaaaaa ben nerde yanlış yapiyommmm((((bugün bide kek kokusuna rağmen 35 dk yürüdüm dünde bı o kadar yurumustummmmm ya ben veremicem bu kiloyu galiba yaaaaaa şişme diecekler bana mayokini değil mayo bile hayal olacak gibi....

Ben beğendim canım..ÖZellikle hiç ekmek görmedim bunu sevdim , gerçi ekmek yiyin diyolar doktorlar ama
Su ve spor da varsa çok başarılı canım ama yoksa da iyi yani, ben beğendim Helal

Hiç bı fikrim yok canım ama bende öğrensem iyi olur galiba....bilen vardır muhakkak.....

Günlük kalori ihtiyacı

Canısı burdan baktım, kilo mu 60 olarak yazdım ve 2300 küsür kalori çıktı... yani benim sınırım 2500 fln , sende bi bakıver

Canım böyle pes edersen olmaz su toplamıştır vücut..Hepimizde oluyo

Son düzenleme:
Hersey güzelde o schnitzel bozmuş cnm....ben pek yararlı bulmuyorum yemiyorumda...acaba. Tavada yağdami pisti o schnitzel???

Benimde gunluk 2248 çıktı yahu bu kadar gereklimi yaaaaa???? Cok değilimi yani???

Canım bu normal olan, yani yazdığın kilonun günlük ihtiyacı...dolayısıyla bizim için diyet gibi yani bu sınır çünkü ben 60 kilo yazdım cetvele...

İnşallah öyledir yaaaa offff cok moralim bozuldu(((( Neyse ben çıkiyom kaynamanama gidicez öptüm cok Yarin ilk isim tartılmak karnina

Aslında bişi sorucam ..kilo vermek için günlük kalori sınırı kaçtır ki kızlar yaa acep , bilmiyorum da

Günlük kalori ihtiyacı

bende burda ölçtüm--2113 çıktı,,kendi kilomu yazdım 60,,senin boyun kaç canım,,vede yaşın:26:
bu arada sen 60 değil şuanki kilonu yazıcaksın canımzayıflamak için günlük alıcan kalori miktarı o,eğer tam alırsan sabit kalırsın onun altında kalori alırsan zayıflarsın,üstünde kalori alırsan kilo alırsın unutma bu böyle

BENİM FENA DEĞİLDİ MENÜMÜDE PAYLAŞMIŞTIM SENDE BİBAKIVER FİKİRLERİNİ MERAK ETTİM BİKAÇ SAYFA GERİDE

havuç pek önerilmiyor diyetlerde şeker oranı fazla diye, yoksa güzel şinitzelede bayılırım senmi yaptın hazırmı?
Günlük kalori ihtiyacı

Canısı burdan baktım, kilo mu 60 olarak yazdım ve 2300 küsür kalori çıktı... yani benim sınırım 2500 fln , sende bi bakıver
ben şuanki kilomla baktım 1844 çıktı , 58le baktım 1769 çok bişey değişmedi ama az yaa bu kaloriyi geçiyorum demekki kilo veremiyorum bikaymaklım yesem zaten ulaşacam başka bişey yememem lazım

sende neden okadar fazla çıktı bende 60 yazdım 1794 çıktı ama ben az hareketliyi işaretledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…