off canım ya sen de biliosun durumumu..
tamam 3 ayda 10 kilo kulağa hoş geliyor ama 6 kilosunu ilk ayda verdim zaten..
bu canımı çok sıkıyorrr
bir de tam bahar geldi oh ne güzel derken yine kar bıktım artıkkk..
çok sıkıldımmmmmmm....
offf ağzından bal akan pötüşşşş
haklısın evet ilk defa böyle oldu bende de
sanki kolay aldıkda kiloları hemencik vercez
ne bilim böle durunca canımda sıkıldı sonra dedim
zaten verdin bırakda yavaşlasın artık
evet ya bide yazı düşününce
geçen sene aklıma geldi
kıyafetlerimi çekiştirip durmakdan
oramı buramı örtmekden
sinir oluyordum
inşallah almayızda artık
kızlar menüm nasıl sizce, birazdan anneme gidecem yemeği erken yeriz çünkü eşim halısaha maçına gidiyor maç olduğu günler yemek yemiyor bugünde maçı 9da erken ozamana kadar yakması için erken yeriz muhtemelen
uyanınca
tarçınlı ballı su
Sabah
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim salam
2 tatlı kaşığı krempeynir
4 ince dilim kaşar ( ince uzun dilinmiş)
2 dilim ekmek
Ara
1 avuç beyaz leblebi,yeşilçay
Öğlen
1 kase yoğurt ve müsli
Ara
1 elma, yeşilçay
akşam
1 kase çorba
Salata,
3 tane köfte 2 dilim patates
2 kaşık pilav
son ara
meyve/ süt/ küçük bir kase yoğurt
yatarken
tarçınlı ballı su
canım peyniri fazla kaçırıyorsun bence
krem peynir, kaşar zaten çok yağlı
2 tk krem peynir 4 dilim kaşar çooook fazla
en masum peynir beyaz peynir sen ondan da yemişsin
bence en azından 2 çeşite indir peyniri
Her gün tartılmak
Diyetin en güzel kısmı, tartıldığınızda ibrenin sola doğru kaydığını görmektir. Sağlıklı beslenme programına başladıktan sonra her gün tartının üstüne çıkmak, bir an önce sonuç almanızı ya da bunun hızlanmasını sağlamaz. Sağlıklı tartı alınması birçok olayı etkiler. Sağlıklı bir tartım; haftada 1 kez, aynı tartıda, sabah kalkınca aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra (dışkılama sonrası), giysisiz yapılır. Unutulmaması gereken bir nokta;kadınların aylık periyotlarda yaşadığı adet dönemi öncesi vücudunun su tutmaya başlaması; bu da tartıda 0.5-2 kg gibi fark ettirebiliyor. Adet döneminin 4. gününden itibaren yavaş yavaş su tutumu çözülmeye başlar. Biz buna yalancı kilo diyoruz. Mevsime göre, hormonlarınızın durumuna göre su tutumu değişebilmektedir. Bunun dışında kabızlık durumunuz, kullandığınız bir ilacın vücudunuzda su tutmaya yol açması, tuzlu besinleri fazla tüketmeniz yüzünden veya bol su içmediğiniz için de vücudunuz su tutabilir. Bu sebeple, zaman zaman kilo almadıkları halde, almış gibi hissederek endişelenirler. Bu da diyeti zorlaştırır.Çünkü kişi kilo veremediğini düşünerek demoralize olur ve kilo veremediğini düşünerek diyeti bırakabilir. Başarılı bir diyette kilo kaybı yavaş ve daha kalıcıdır.
Güzel Mine
Anammm gelmenle topiğegetirmen bir oldu bacım.
Sen bu değilsin özüne dön
herkes biri gelsese deyapsa diye bekliyomuş valla
regl öncesi böyleyim valal geriginim de gerginimmm
size yazackdim icimi dökecekdim ama isyerinde kendimi tutamam da daha cok aglarim diye korkuyorum
ben iyice bunalimdayim iyi degilim
suzi noldu yine mi sıktılar canınııı
size yazackdim icimi dökecekdim ama isyerinde kendimi tutamam da daha cok aglarim diye korkuyorum
Dövüşek mi
İyi gelür belkii.
Oyyyyy yaz geleydi iyiydi.
Bi yandan da seviniyorum bu ay sonuna kadar vaktimiz var sonuçta verilen 2 kilo 2 kilodur
hepimizde bi arabesk ruh varmış dışa yansıdı bugün
benmki regl gerginliği ya zaten gergin bi tipim iyce gerildim
canım görmedim sanırım yav. kafam leyla valla. sayfaya bakınıyom ama tamda okumuyorum kızma kuşumBlack leynn niye tınmıyon beni.
O kadan yazdık alınıyım mı haaa alınıyım mıııı???
Yazmam bi daha bakkk.
Bakkk gidersemmm dönmemmmmmm
MENUM KISCELER
sabah :2 dılm cawdr ekmegı azcık sucuklu yumurta 1 kk peynır 1 dılım kasar 3 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesıl cay
oglen 1 dılım cawdr ekmegı kabuska yemegı yogurt da yıcktm almayı unutmus nısanlm
ara portakal yeslcay
aksam :kabuska salata yogurt tursu
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su
ay canım çok gıcık ya beklemek hele de hazırlan süslen bekle
canım görmedim sanırım yav. kafam leyla valla. sayfaya bakınıyom ama tamda okumuyorum kızma kuşum
suzi noldu yine mi sıktılar canınııı
ay topikçe gelsek de saç baş girsek şunlaraaaaa
he gel güreş tutakkk
az önce ben de öle düşündüm yaz da gelince cıbıl cıbıl kalcaz hiç saklayamıycaz aslında
neyse iyi şimdilik böle zaman var en azından
cigara yak iyi gelir
:
Hayırdır canım?
Eşinle mi işyerinle mi ilgili?
Çok fena trip atarım:119:
Ben en çok beyaz badiyi düşünüyorum bu aralar.
Beyaz badi + kot + lımbır lımbır bi göbek
Beyaz kot + Nar çiçeği tişört + koca toto
Ay bunlar olsun istemiyorum.
yine ayni dilekahada saldim kendimi yine soracaklar noldu niye agliyon diye sanki umrundaymissim gibi
sana demisdim ya vergi dairesinden para bekliyorum diye cuma günü gelmisdin ve dün yine atmis
salakin tekiyim ayrilmaya da ayrilamiyorum o adimi atamiyorum
pinini herseyi degistirdim telefonda dedim nasil giriyorsun sen benim banka ya diye allah canini alsada kurtulsam dedim
alsa da kurtulsan dedi hem sucluprogram ayarlamis kaytediyormus herhalde
ben napacam yaa
Gittim canım az önce , bir tanıdğı gelmiş müdürn onun kızıyla da görüşmesi varmış..Yarın haber vericekmiş...
Kızlar topiği böyle mutsuz görmek beni çok üzüyor yaa niye böyle yapıyonuz ağlicam şimdi
Çok fena trip atarım:119:
Ben en çok beyaz badiyi düşünüyorum bu aralar.
Beyaz badi + kot + lımbır lımbır bi göbek
Beyaz kot + Nar çiçeği tişört + koca toto
Ay bunlar olsun istemiyorum.
vallah kızlar benim mazeretim var . hava kapalı ve soğuk başım ağrıyo zaten. yorgunum ev kirli yarın işe gidecem ütü yapmak lazım canım istemiii bu gıcık salon zaten ışık almıypo hava bulutlu olduğundan daha da karanlık bunaldım iyice. perdeyi çekem de ışığı yakam bari yaaaa iyice bunaldım. yemek yok akşama canım yapmak istemi yorgunum sersem gibiyim 11 de kalkınca beynim uyanmadı yaaaa. karnım aç evde bişi yooooook. ekmek bilem yok. dışarı çıkmak şuan imkansız geli im gidip giyinecek te çıkacak cigara içiyom boyuna oda zaten ağrıyan başıma pek iyi gelmiyor tabii. birer sütlü nescafe yapak hadi kalkın belkim iyi gelir
kullanmıorum bacım başka bi önerin var mı??
aynen ya beyaz badi ve bol kotummmmm
beyaz pantolonla anımı biliyorsun zaten zayıflıyım da yenisini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?