- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
BENDE TAHTIMI KURAMADIM Kİ 69 A CANM
bugün çok umutsuzm
ben eski kiloma bile dönemeyebilirim galiba durdu iyice benim kilo vermem 2 haftaya 62yi görürüm diyordum 63e bile yerleşemedim iyice
sana anlatacağım canmASLICM TONBALIKLI SALATAYI nasıl yapıosun bna da wer bekıım su tarıfıde yarn cook haff besleneyım yemıcm artık tursu zaten azcık yıodum oda bıttı
regldaşım benimSelam kızlarrr
hava kötü kar kıyamet, regl olmak üzereyim,
iştahım tavan yapmış durumda..mutsuzum bugün
evet mağdurum ama regl olmadım buna rağmen kg gitmesi süper dimi neskuikimbak süper inşallah dahada verirsin canım
regl mağdurum beim
dilim ne güzel demişöffff canım sıkılıyor kilo verişim durdu sanki
yada bunaltı geldi
tartıya çıkıp inmekten daraldım
bide şişlik kabızlık olunca
tartı bi yukarı bi aşağı gösteriyo
ozaman hepten delleniyom
bu hafta çok yedim
sanki reglm gibi herşeyi yedim
dünki menümü yazmak bile istemiyorum
kendime çok kızıyorum
sanki motivem azaldı ya
bide bu soğuklar evde tıkılıp kalmalar
bence kaçamklardan dolayı böyleyiz umaycım
kolay kilo veremiyorum ama düzenli çıkıyorum normal hızda ozaman benim meto bey/ hanım
ay hakkaten gidelim dövelim monasuzi noldu yine mi sıktılar canınııı
ay topikçe gelsek de saç baş girsek şunlaraaaaa
he gel güreş tutakkk
az önce ben de öle düşündüm yaz da gelince cıbıl cıbıl kalcaz hiç saklayamıycaz aslında
neyse iyi şimdilik böle zaman var en azından
vallah kızlar benim mazeretim var . hava kapalı ve soğuk başım ağrıyo zaten. yorgunum ev kirli yarın işe gidecem ütü yapmak lazım canım istemiii bu gıcık salon zaten ışık almıypo hava bulutlu olduğundan daha da karanlık bunaldım iyice. perdeyi çekem de ışığı yakam bari yaaaa iyice bunaldım. yemek yok akşama canım yapmak istemi yorgunum sersem gibiyim 11 de kalkınca beynim uyanmadı yaaaa. karnım aç evde bişi yooooook. ekmek bilem yok. dışarı çıkmak şuan imkansız geli im gidip giyinecek te çıkacak cigara içiyom boyuna oda zaten ağrıyan başıma pek iyi gelmiyor tabii. birer sütlü nescafe yapak hadi kalkın belkim iyi gelir
dileeeeek göbeeem önden pörtlemiş iki günde yaaaa badi falan olmaz bana toto zati kocaman ondan umudu kestim artıkın unuttum artık
canım seninki artık hakkaten çok olmuş ya. verecek akıl da yok ne diyelim. kumar bir bağımlılık ve tedavi lazım başka yolu yk bunun. zorla eşini eve alma gerekirse biraz burnu sürtsün derimyine ayni dilekahada saldim kendimi yine soracaklar noldu niye agliyon diye sanki umrundaymissim gibi
sana demisdim ya vergi dairesinden para bekliyorum diye cuma günü gelmisdin ve dün yine atmis
salakin tekiyim ayrilmaya da ayrilamiyorum o adimi atamiyorum
pinini herseyi degistirdim telefonda dedim nasil giriyorsun sen benim banka ya diye allah canini alsada kurtulsam dedim
alsa da kurtulsan dedi hem sucluprogram ayarlamis kaytediyormus herhalde
ben napacam yaa
efendim birşey mi didin duyamadımOhooooo üşengeçlik had safhada bakıyorumda Black Hanm
Çabuk gelen çabuk gider canım da yaza az kaldı.
Accık totonu kıpırdat diyorum.
Git bi duş al saçını kurut alışverişe çık.
Az kaldı diyorumm huuuu sesim geliyor muuu?
mazeretini yesinler seninnnvallah kızlar benim mazeretim var . hava kapalı ve soğuk başım ağrıyo zaten. yorgunum ev kirli yarın işe gidecem ütü yapmak lazım canım istemiii bu gıcık salon zaten ışık almıypo hava bulutlu olduğundan daha da karanlık bunaldım iyice. perdeyi çekem de ışığı yakam bari yaaaa iyice bunaldım. yemek yok akşama canım yapmak istemi yorgunum sersem gibiyim 11 de kalkınca beynim uyanmadı yaaaa. karnım aç evde bişi yooooook. ekmek bilem yok. dışarı çıkmak şuan imkansız geli im gidip giyinecek te çıkacak cigara içiyom boyuna oda zaten ağrıyan başıma pek iyi gelmiyor tabii. birer sütlü nescafe yapak hadi kalkın belkim iyi gelir
dileeeeek göbeeem önden pörtlemiş iki günde yaaaa badi falan olmaz bana toto zati kocaman ondan umudu kestim artıkın unuttum artık
süper olur ya ilk buluşmanızda beyaz kotİvittt biliyorumm.
Benim öyle bi anım olmadı çünkü hiç bi zaman beyaz bi pantul alacak cesaretim olmadı.
Bu kez farklı gerçi. 60 olursam sevdicek gelene kadar.
Beyaz kot giyicem görüşeceğimiz ilk gün.
Bi ara demişti sana yakışır gibisinden dalga geçtiğini söylemiştim.
Şaşırsın accık.
regldaşım benim:13:
bu havalar hepimizi kötü etkiledi
bende gerginimde gerginim akşamki yazdıklarıma baktıysan çenem düştü
bugün saç rengimide değiştim
ıhh mutsuzum hala
ay hakkaten gidelim dövelim mona
zaten benm zırlamamda yakındır
cok sagolun kizlar yaisyeri olsa binevi kendimi koruyabiliyorum ama bi isyeri olsa
hersey üstüme üstüme geliyo sanki
dilek annemgil kendi babasi akrabalari biliyo zaten anneme desem hem bana kizar ayril ozaman diye sonrada kendin istedin zamaninda kacmadin mi diycek (diycekler)
birde onlari da daha fazla üzmek istemiyorum ben utaniyorum artik
cok sagolun kizlar yaisyeri olsa binevi kendimi koruyabiliyorum ama bi isyeri olsa
dilek annemgil kendi babasi akrabalari biliyo zaten anneme desem hem bana kizar ayril ozaman diye sonrada kendin istedin zamaninda kacmadin mi diycek (diycekler)
efendim birşey mi didin duyamadım
ooo bide duş al diyo. ayol ben giyinmeye üşeniyorumkociş gelsinde akşam yapalım market yav. araba onda ben şimdik yürüyemem totom küçülür falan
mazeretini yesinler seninnn
kaldır totoyu bakalımmmm
süper olur ya ilk buluşmanızda beyaz kot
bunu yapmalısın dilek
İşte Mona'M bu beni gaza getiriyor.
O hayran bakışlar insanın güvenini yerine getiriyor.
Bide seviyo biliyorum bi kaç konuşmada söylemişti.
Çok fena trip atarım:119:
Ben en çok beyaz badiyi düşünüyorum bu aralar.
Beyaz badi + kot + lımbır lımbır bi göbek
Beyaz kot + Nar çiçeği tişört + koca toto
Ay bunlar olsun istemiyorum.
canım seninki artık hakkaten çok olmuş ya. verecek akıl da yok ne diyelim. kumar bir bağımlılık ve tedavi lazım başka yolu yk bunun. zorla eşini eve alma gerekirse biraz burnu sürtsün derim
efendim birşey mi didin duyamadım
ooo bide duş al diyo. ayol ben giyinmeye üşeniyorumkociş gelsinde akşam yapalım market yav. araba onda ben şimdik yürüyemem totom küçülür falan
Cnm yasa üzülme utanmanda gerek yok bence utanicak biri varsa oda esın bana kalırsa!!!!!
canım demezler öyle ya gençliğin verdiği hevesle heyecanla olmuş bişeyler..
ama nereden bilebilirdin böyle olacağını... çok zor durum ..eşinde resmen hasatlık boyutunda bu artık
şifre kırmalar falan..iyi bi ders vermen lazım bişekilde ya da böyle gitmez bence..
sagolun kizlarherşey senin elinde canım herkesin yaşadığı sadece bir hayatı var.
Çocuğun var diye düşünebilirsin ama ne biliyim tedavi olmaya ikna et derim ben.
Kişileri bilmeyince uzaktan söylemesi kolay geliyor.:26:
Hazır eşin yokken git duş al işte giyin süslen
Yılmış bezmiş görmesin seni
İşte Mona'M bu beni gaza getiriyor.
O hayran bakışlar insanın güvenini yerine getiriyor.
Bide seviyo biliyorum bi kaç konuşmada söylemişti.
beyaz kot aşkına yapılmayacak şey yok bebeim
hemen bunalım ruh halimden sıyrılıp kendime gelebilirim
vayy bi de seviyosa giy kotu söyle salın o daböle olsunnn...
Gidip akşama kadar koşasım geldi resmen
Söylemiycem bide aldığımı görünceolsun dediğin gibi.
Bunalımdan çıktın mı o manzarayı hatırlayınca.
Dediğim gibi 20 gün sonra bulutlar dağılcak.
Güneş açıcak.
Sıcak olucak.
Montlr çıkıcak.
Gezmeler başlıycak.Özellikle akraba gezmesi falan olur hani sen anladın
Sen zayıflama hapını sormuşsun ama.
Doktorun verdiği hapı değil.
Buna karşılık cevap yazdım bende.
merhabalarrr cıtır hatunlarrr
topik şenlenmiş coşmuş galıbaa
dün misafirim vardı yatıyada oturmayada...
oyuzden giremedımm hıc.
neyse bakıyım okuncak bı gecmıs varsa okuyum barı azıcık
sagolun kizlarkafamin ici song song ediyor resmen ne yapcam ne edcem bilmiyorum
ona verdigim 12 yillima yazikonun beni aglatigi kadar kimse aglatmadi beni normalde gülmeyi seven enercik bir insandim sinir hastasi etti beni
kızlar menüm nasıl sizce, birazdan anneme gidecem yemeği erken yeriz çünkü eşim halısaha maçına gidiyor maç olduğu günler yemek yemiyor bugünde maçı 9da erken ozamana kadar yakması için erken yeriz muhtemelen
uyanınca
tarçınlı ballı su
Sabah
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim salam
2 tatlı kaşığı krempeynir
4 ince dilim kaşar ( ince uzun dilinmiş)
2 dilim ekmek
Ara
1 avuç beyaz leblebi,yeşilçay
Öğlen
1 kase yoğurt ve müsli
Ara
1 elma, yeşilçay
akşam
1 kase çorba
Salata,
3 tane köfte 2 dilim patates
2 kaşık pilav
son ara
meyve/ süt/ küçük bir kase yoğurt
yatarken
tarçınlı ballı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?