70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

( kalp vakfı diyeti)

1.inci günüm
Bugünkü menum

Sabah 1 fincan yeşil çay 2 kibrit kutusu beyaz peynir yeşillik salata üstüne limon sıktım ve cok ince bir dilim kızarmış Çavdarli ekmek

Öğle önce suda hasladigim tavuk göğüsü yagsiz yapışmayan tavada tuzsuz baharatlayip kızartim.yanında salata

Ara 1 yeşil elma ve ufak kivi

Aksam fırında yagsiz mantar ve patates 5 yemek kasığı kadar

Gece 1 elma ve bir portakal

1.5 su

Bu yiyecekler ve besinler göbek eritmede birebir, özellikle bel bölgesinde aşırı göbek sorunu olanlar, işte bu besinleri bol bol tüketiniz, yalnız lütfen dikkat tam ve sağlıklı şekilde bu besinleri tüketmenizde zarar olmadıgından emin olmak için doktorunuza yada diyetisyeninize sorunuz.

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Bulgur: pirinç pilavı yerine her zaman bulgur'u tercih etmelisniz, çok daha faydalı, lifli ve sağlıklı, bagırsak kanserine karşı birebir.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyidir

Nar: Hormonları dengelyip anti oksidan yönü var

Adzuki fasulyesi: bu küçük ve kırmızı olan fasulyeler arasında en az yağlı olanı

Elma: az tatlı ve şeker tatlı çektiginizde canınız bir elma yiyin ikide olabilir.

Kiraz: özellikle kasları onarıcı etkisi var ve çok hafif lezzetli düşük kalorili

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. ve su miktarı yüksek

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Yulaf: bu sizi çok iyi tok tutan bir besindir, midenizde yer kaplar ve acıktırmaz göbek eritme

günaydııın

bugün 4. günümdü ve 58.8kg çıktım

1.gün=60.2
2.gün=59.7
3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım
4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım)

kabızlık çok fena ama dün ilaç içtim öğleden sonrada wc'den çıkamadım isal oldum,sanırım ilacı fazla içmişimbugünkü durumumdan ötürü ilacı gece yatarken içicem,sabaha etkisi olsun bari

Hıı 66 kiloyla nasıl 0 beden olurum ya ben
3. günüm bugün proteinde. Sende gelişme var mı? Tartıldın mı sonra?

yok canım 20 ya da 21 Mart'ta tartılıcam en son 11'inde tartılmıştım.
bugünlerde hastayım:2: gerçi yediğimden de bir tat alamıyorum aslında bunu avantaja çevirsem hiç fena olmayacak!

ne yapacagimi bilsem dün banka kartini kirdi sizede neler yapiyom dedi hep diyorum herhalde anladi bilmiyorumki gercekden bu sonmuydun senin aglamana dayanamiyorum dedi ama niye yapiyon ozaman dimi
okuldan gelince kıyafetlerle tartıldım yine de cuma günkü kilodan azdım o yüzden cumaya artıda çıkmam inşallah
bu hafta gözlerim seni listede eksilerin arasinda ariyacak
benim arkadasim da öyle 1.75 falan boyu sanirsam kilo 58

cok sagol canim benim kendim götürdüm therapie yerine kadin almandin hizli konusuyor anlamiyorum tam diye birakti
sonra pskologdan randevu aldim onada hic gitmemis sanirsam sonradan ögrendim suan psykologa verecek param yok ama yine alacam beraber gitcem onunla sagol minecim

Pepee Ninni Şarkısı Dinle - YouTube PEK ŞEKERLER VALLA İNSANIN ÇOCUK OLASI GELİYOR
benim oglis pepeyi cok seviyor tabii bende
cok sagol canim benim

dün yemisdim ama 2 tane

ay delinin posteki saydigi gibi bende burda boncuk sayiyorum yaa :111:
ne boncugu kiz
onlarida mi yemiyelim

biri beni durduursuuundermişim aman aklınızdan bile geçirmeyin

bu geceki kiloma baktıım veeee 59.3 :111:hemde tok karına yinebakalım sabah kaç çıkıcaam,,galiba bu sefer başarıcam
durmak yok yola devam

Kızlar günaydın herkese ben Pargalı'yı seyrederken bi sürü şey yedim ya moralim yerlerdeeeeeeeeeeeee
:26::26:

herkese günaydın

gunaydn musmutlu gun dlıorum bende dayanamadm tartldım 68.5 cıktım coook sewındırık oldum

:44:
kızlar ınternetten kurklu yeleklerden sıpars wermıstm geldı bırazcık dar oldu 65 de lamp dıe oturur yanı hemmen 3 kg dha wermm gerek

biri beni gözetliyo
anam alinti yaptim tam yazacam yangin alarmi cikdi bilgisayari öylece kitleyip kactim asagida insat var cikdik geri simdi

Eki Görüntüle 312252

kızlar yarın cuma,,kilo bildirimleri aşağıdaki gibi benim(triendy21) özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,
yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine diye başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi hafta diliyorum inşallah benim içinde

saygılarımla tuğbaaa

bugünlerde hastayım:2: gerçi yediğimden de bir tat alamıyorum aslında bunu avantaja çevirsem hiç fena olmayacak!

Sürekli tartılmamak güzel kafan rahat olur hem.
Bide 6 yı görürsün inşaallah 20sinde.

Günaydın Tuğbik süpersin.

kızlar yaa yazmasamda yazının içinde KAZEN yazısı çıkıyor sizdede oluyormu? ben yazmıyorum ama sonra yazdıklarımı okuyunca görüyorum
bende fark ettim bazi msjlarda gizli gizli tehditmi eiliyoruz :18: editörler sizi gözetliyo unutmayin diye
sagol canim paylasimin icin
uuu tugbayi tutana ask olsun masallah
gecmis olsun canim :26:

Son düzenleme:
tarçınlı ballı sudan içsene ilaç zarar verir alışkanlık haline getirir ben içiyorum o suyu faydası oluyor

rica ederim canım elimizden bişey gelmiyor konuşuyoruz bizde, olayı yaşayan sensin hayat senin tabi ama ben olsam ayrılığı falan düşünmeden önce doktora giderdim çünkü ben tekrar yapacağını düşünüyorum üzgünüm ama
sanamı yolluyoruz artık bildirimleri? neden değişti öğrenebilirmiyim tubacım

Son düzenleme:
bende fark ettim bazi msjlarda gizli gizli tehditmi eiliyoruz :18: editörler sizi gözetliyo unutmayin diye
ikidir oluyor anlamadım, ben yazmıyorum oysa öyle bişey, kısa yolu var sanırım biharf falan yazınca kazen çıkıyor
ilginç

canım sana sordum ama görmedin sanırım
ameliyat oldunmu?

sen azimlisin ama arada kaçamakların olsada genel olarak iyisin, bende kaçamak çok gitmiyor işte öylede

maşallah aslıcım süpersin

]
kaçamk yaptımmı dibine vuruyorum ama çok cıss oluyor
sende süprsin canım dün akşam anne mağduru olmuşsun çok iyi anlıyorum seni
gene o kadarcıkla kurtulabilmişsin

bu regl beni mahvediyor yaaaa
canım çok kötü tatlı istiyor ama yemicemmm
çay içiyorum habire
benide mahfediyor monam
aklımdan neler geçmiyorki sabah ben uyurken eşim tc izliyor yabancı bi kanalda çikolatalı krep yapıyorlarmış
bak bak şuna dedi
bana böyle şeyler göstermeeee diye bağırdım

benim annem biraz tuhaf hem zayıfla der
hemde yememi ister nasıl zayıflayacaksam öyle
küçükken bende hatırlıyorum abimle bana elinde sopayla yemek yedirirdi
zaten kendide hep söyler ilkokulu bitirene kadar zorla yedirdim sonrada başgelemedim diye
benm yiğenmde benm gibi 5 yaşında zorla yemek yiyor
diyorum ısrar etmeyin sonra benm gibi olur banada benziiyor

tbrkler

bende çocuk düşünmüyorum ya
bi dr müşterim var kadın doğumcu
dedi kaç yaşındasın
dedim 27
yap bence dedi
ama kendimi hazır hisstmiyorum dedim
kendini hiç birzamn hazır hisstmeyeceksin dedi
yani böyle düşünenler hazır hisstmiyormuş hiç kendini
allahım çocuk yokluğuda vermesin olmayanlara isteyenlere naip etsin
bende yaz sonu gibi şu kglardan kuryuduktan sonra düşünüyorum
ama ne gıcık tam forma gelmişken yine şişecem

kelebeği bizde aldık biara, eşim pişirmişti baharatlı falan çok hoşuma gitti
artık kelebekmi güzel eşimmi güzel yaptı bilmem
kelebek ne oluyor minecim nasıl bişe bn yemedim hiç

günadın
adanadan bağlanıyorum burdada hava güneşli uarım öğleden sonra bozmaz
63 e yerleşemeim diyordun yapma bunu bak yerleşion yavaştan
kız mine sen bu 7 kgnu ne kadar süreden verdinki bu kadar dertlisin

Aslıı geçmişten çıkamadın hâlâ
çıkaadım bacım yaa
bu geçmiş yedi bitirdi ömrümü
okumadanda yapamıyorum

günaydın kızlar nasılsınız
benim canım sıkkın moralim bozuk
dün akşam ki yediklerimi saysam sayfa yetmez
sadece dün değil bu hafta hep kaçırdım
niyeyse bu hafta motivem yok
ama karar aldım bugünden sonra dikkatli beslenecem
tartıda bugün +300düm
şişkinliğimde var ondanmı bilmiyom ama artıdaydım
inşallah yarına bari aynı kiloda kalırım

malesef bende güvenmiyorum yine önlemlerimi alcam birde gidecem durumum düzeldiginde onlan pskologa
annem dün niye agladin sen dedi yok anne aglamadim dedim 30 yillik kizimi tanimiyormuyum ben dedi uykusuzlukdan dir dedim diyemedim anlatamadim onlarinda benlen birlikde bana üzülmelerini istemiyorum
sizlen konusmasaydim icimde tutamazdim belki ama anlatinca rahatladim

slm kızlaaaaaaaaar nasılsınız ben var çok yoğun olmak size günaydın bilem diyememek :)
ya artı 1000 gr dayım bu hafta bildirim yapmadan kaçsam mı ne:) izmirin faturası ağır oldu
hepinizi çokça öptüm

evet aslıcım anne mağduru oldum
bencede kendini hiç hazır hissetmeyeceksin
bende hissetmiyordum ama birşekilde alışılıyor
çocuksuzda olmuyor

kelebek tavuğun biyeriymiş, kanada benziyor derisi oluyor ama derisiz yedim tabii,
eşim pişirmişti çok hoşuma gitti
markette gördüm aaa tuğba diyordu alalım dedim eşime tuğba kim diyor
sen tanımazsın arkadaş dedim

canım ben 21 aralıkta geldim buraya
3 ay olacak işte
çok yavaş gidiyor gerçi nekadar dikkat ediyorsun desene

anneler anlar tabii, benim annemde telde sesimden anlardı
zor bir durum canım
ama burdan anlat rahatla
içine atma
mahveder insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…