canım yazıların altında BEĞEN yazıyor ona tıkladım
canım beyaz leblebinin üstüne 2 bardak su içersen tok tutarmış
bilmiyorum biliyormuydun ama söylim dedim
arkadaşlar merhaba
kilo verenleri kutlar veremeyenlerde inşallah toparlayıp haftaya vermelerini diliyorum.4 gunden berı nette sorun vardı gıremıyordum gecmış gecmışte kaldı dıyerek hiç okumaya gayret etmedim ...son 1 gunu okudum ...maşlallah dıyorum hepinize ve kilo bildirimi yapmak ıstıyorum.bu hafta yıne 73 ten kurtulamadım ama umarım haftaya bu işi halladicem ....
başlangıç kilo :76
geçen hafta:73,6
bu hafta :73,1
giden kilo :500 gr.
toplamda giden:2,9
hedef şimdilik:65
kalan kilo:8,100 gr.
inşallahh hayırlısı olur...
başınız sağolsun canımkızlaar bi sürü alını yapmıştım ama iptal ettim biraz önce üzücü bi haber aldım bi yakınımız vefat etmiş
hafta içi inşallah denyeceğim
Allah rahmet eylesin canım
mekanı cennet olsun
az yediğin içinde kabızlık olabilir
ne yiyorsunki neyi çıkaracaksın sen ilacını iç sonra dediğim karışımı yap bence düzene girer
başınız sağolsun canım
haklısın ama bi tuhaf yaa,,ben akşam hafif geçiyo diyemi analamadım ama hep sabah çıkamıyorum,yani var ama yapamıyorum işte,neyse işte sabah yemek yedikten sonra bi geliyo zor yetişiyorum wc'ye anlamış değilim,
böyle oluncada sabahki kilom daha az olmalıydı diyorum,eğer wc'den sonra tartılabilsem belli olcak asıl sonuç ama hep yemekten sonra wc'ye çıkıyorum ooof,neyse sonuçta haftalık kilo gidişine bakıyorum ama keşke bugün bari wc'ye çıkabilseydimde asıl sonucu görseydim300-400 gr allah ne verdiyse daha eksik çıkardım
Karnım ağrıyorrrrr
bu halde evi sildim süpürdüm bi deee
yoruldummmmm
seninki geliyor herhalde sonunda
aynenbi de eziyet etmeden gelse ne güzel olur
canım tuvalet eğitimi diye bir şey var
her sabah kalkınca mutlaka ılık su iç
ardından ne zaman istersen gün içinde her gün belli bir saatte tuvalete git ve gelene kadar, gelmezse de 15 dk bekle..
bu şekilde yapmaya çalış böylece vücudun buna alışmaya başlar.
doktorlar söylüyor bunu her gün yap alışırsın
istersen sabah kalkınca ılık suyla birlikte 2-3 kuru kayısı ye biraz oyalan sonra git tuvalete.. bi süre sonra alışkanlık haline gelir
canım çok fazla kalamadım geldim
topikçeneolduk haaa
kandırıkçı kısçe seniiii
neyse sabit kalmakta iyi dediğin gibi, artıda olunca insan ayrı bir üzülüyor
haftaya bolca verirsin
bizim içinde dua et
topiğim yaza çıtır girsin Allahım de
amiiiin diyelim bizde
canım kuran bitmeden gelmek zorunda kaldım suyu unutmamıştım amakandirikci kisce ben bu sakayi yapsaydim dilek düsüp bayilirdin herhalde
su sisesini unutma
canim benim özliyoz senibende cok uyurdum hamileyken sonra oglum dogunca alismis benden sanirsam oda gece 1 kere uyaniyordun sadece kendine ve findik kurduna dikkat et arzummmm
yine 500 ciksa deli olurdum
puccaaa canim
tebrikler canimmm
evet devam yasasinnn proteeeiiinnndilek isarkadasini dogum güünü varmis bugün herkese pasta getirmis bugün kacamak yapayim dimi yani yapiyorum suan
haftaya yap bence ben artik herhafta yapacam yaza da citir olcem olcez isallah
kızlaar bi sürü alını yapmıştım ama iptal ettim biraz önce üzücü bi haber aldım bi yakınımız vefat etmiş
iyi canım ya gazan mübarek olsun en az hasarla yırttınSelam kızlarr
geçmişe bakayım dedim işin içincen çıkamadım
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
minikkelebek eskişehirdeyim canım ben..
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:63
bu hafta:63.2
gelen: 200 gr
toplam giden:9.8
hedef:55
regl olmadım daha ama acaip karnım ağrıyor ve şişkinlik hat safhada
sevindim valla 200 gr artıda olmama çünkü 1.500 falan artıda olurdum genelde
ayyyy ne güzel valla özledik sıcağı bşizben yaniyoorrruuuummmmcok sicak dahada sicak olacak
cam in yaninda oturuyorum günes direk bana vuruyor
bihaftayıda bitirdik
kızlar yaa bişey duydum doğrumu bilmem
çokta üzüldüm
yazık iyi bilirdik oysa kendini
ne iyiydi diye konuşurduk, onun gibisi varmı derdik
yolunu dört gözle beklerdik ardından geleni beğenmeyince ooof çekerdik
valla çok üzüldüm yaaa
bahar ölmüş duydunuzmu
bahar gelmeden yaz gelecekmiş o yüzden
beklemeyin boşuna
güleyimde boşa gitmesin bariiii
canım bu suyu banamı söylüyosunhergün sabah kalkar kalkmaz 2bardak sıcağa yakın suyumu içerim,hemde kilo vermeye başladığım günden beri ama bu sıralar kabızlık sorunu olmaya başladı, yediklerime dikkat ediyorum kabız yapıcak bişey yemiyorum,gerçi kabızlık değil benimki sanırım hani umayın dediği gibi ne yiyosunda wc'ye çıkıcaksın diyodu,doğru aslında kaçgündür sadece öğlenleri yemek yiyorum yemek yiyince wc'ye çıkıyorum hemde anında zor yetişiyorum yani
ama işte sabah kalkar kalkmaz hep çıkardım önceden,e şimdi zaten dün öğlen çıktım,akşam zaten nesfit yedim su içtim bol bol,sabaha çıkamam normal gibi,çünkü yine yemek yiyince koşa koşa wc'ye gittimdemekki vücut bu şekil devam edicek her öğlen yemekten sonra bisefer çıkıcak bu da iyi günlerce sürenler napsın neyse tavsiyelerin için sağolda ben kuru kayısı sevmiyorumyaaa
anammm bende diyom ne diyooooo kim kim diye sona doğru giderken
ama gülme smilelerinden anlamıştım okurken muziplik olduğunu ucunda
inandınız mı yaaaa
sende bizi iyi kandırdın haaa
bihaftayıda bitirdik
kızlar yaa bişey duydum doğrumu bilmem
çokta üzüldüm
yazık iyi bilirdik oysa kendini
ne iyiydi diye konuşurduk, onun gibisi varmı derdik
yolunu dört gözle beklerdik ardından geleni beğenmeyince ooof çekerdik
valla çok üzüldüm yaaa
bahar ölmüş duydunuzmu
bahar gelmeden yaz gelecekmiş o yüzden
beklemeyin boşuna
güleyimde boşa gitmesin bariiii
canım bu suyu banamı söylüyosunhergün sabah kalkar kalkmaz 2bardak sıcağa yakın suyumu içerim,hemde kilo vermeye başladığım günden beri ama bu sıralar kabızlık sorunu olmaya başladı, yediklerime dikkat ediyorum kabız yapıcak bişey yemiyorum,gerçi kabızlık değil benimki sanırım hani umayın dediği gibi ne yiyosunda wc'ye çıkıcaksın diyodu,doğru aslında kaçgündür sadece öğlenleri yemek yiyorum yemek yiyince wc'ye çıkıyorum hemde anında zor yetişiyorum yani
ama işte sabah kalkar kalkmaz hep çıkardım önceden,e şimdi zaten dün öğlen çıktım,akşam zaten nesfit yedim su içtim bol bol,sabaha çıkamam normal gibi,çünkü yine yemek yiyince koşa koşa wc'ye gittimdemekki vücut bu şekil devam edicek her öğlen yemekten sonra bisefer çıkıcak bu da iyi günlerce sürenler napsın neyse tavsiyelerin için sağolda ben kuru kayısı sevmiyorumyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?