70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fok baligi hangisi :44:
Bi selam çakayım dedim.
Sevdicek uyuma dedi konuşcaz da kendi uyudu bu sefer herhalde.
Nete bakem kısçelere dedim malum Cuma cozutmalar olmuş gene.
Sen iyi götürmüşsün.
dilek ben bugün cok kacirdim ama yarin düzeltecem gecen haftaki gibi 3 gün cozutmiycam isallah yarin 3 gün proteine devam etsem :26:
ayyy cok güzel fistikk
nerden nereye gercekden bak seni takip etseydim bende senin gibi citir olcekdim
gelmedi suzim ya bekliyorum ben de

saol suzim
bari seninki gelse benimkide gelir ozaman belki
Ben yatar kısçelerimmm.
Öpüldünüzzz.
iyi geceler fistik

orda yasakta,burda kendi aramızda yasak diyen olmadı gerçiama ne biliyim ya ben çok heycanlıyım,yarın öğleden önce açıklancakmış 1.2.3.üüü
sondan 1.ci olmassam iyidir
nezamana kadar oylama tugbaa

sağol suzim kazancam inş...
amiiiiin cümlemiziii
bu arada oylama çok oldu başlayalı yarın öğlen açıklancak git kullan oylarını benceee
ay kulancamda suan a kadar 10 sayfa okudum bi tarafdan kizarkadas lafa tuttu telefonda ben alintilarima cevap yazana kadar siz sayfalari ilerletmissiniz :111: yetisemiyorum hizinisa tugbaaaa kuralari kizaca anlat napmam lazim sayfalar bitmiycek oylamaya katilmak istiyorum gec olmadan kacta bitiyo

beğendiğin adaylara 1 den 10 a kadar puan veriyosun dadlucadu ya msj olarak yolluyosun birden fazlada olabilir ,ister hepsine ver puan ister bitanesine

1.aday=puan
2.aday=puan
3.aday=puan yazıcaksın

buşekil 15'inede tek tek böyle puanlama yapıcaksın alt alta,yada istediklerine yapadabilirsin sadece,öyle işte anlatabilmişimdir inş...

canım yazıların altında BEĞEN yazıyor ona tıkladım

canım beyaz leblebinin üstüne 2 bardak su içersen tok tutarmış
bilmiyorum biliyormuydun ama söylim dedim
teşekkür edrim canım

tebrik ediyorum

ALLAH KORUSUN TABİ CANIM ÇOK AÇMI KALDIN BAŞ DÖNMEN OLDU UZUN ZAMNDIR DİYTTESİN ASLINDA BÜNYEN ALIŞMIŞT
IRDIR BELKİ ÇOK YORULMUŞŞUNDUR KÖTÜYE YORMA Bİ TANEM

merhaba benide aranıza kabul edermisiniz 75 kg bir bayanım zayıflamak istiyorum..
GEL CANIM GEL HOŞGELDİN
iyi akşamlar
misafirim geldi gitti 20 büyük+7 küçük misafir
yoruldum bildirimde yapamamıştım onu yapayım dedim bide
baş.79.8
geçen hf 60.1
bu hf 59.8
giden 300 gr
top. giden 20 kg
hedef 58
ANAM BEN 27 MİSAFİR AĞIRLASAM DEĞİL BİLDİRİM YAPMAK GÖZÜMÜ AÇAMAMMAŞALLAH

OFF OFF ARAYA BAK BE AMMADA AZ HA CANIM İNŞ. HAFTAYA ARTI OLARAK DÖNMEZ

saol canım evet regl ağrısı olamadım da daha
GEÇMİŞ OLSUN AY BENDE 3. GÜNÜM AMA TAM OLAMADIM ÇOK GERGİNİM YA OLMADI DİYE HERYERİM AĞRIYO VE OTATLI CANIM İSTİYOR PUFF

nevresema slm canim bizim kizlar güzelik yarismasini takip ediyorlar tabii bende yanliz kaldin topikde gel sende bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/512523-yarisma-bas-li-yorrrrrrrrrr.html
CANIM BEN ANLAMADIM AMA GİRDİMDE KİME MESAJ ATICAM BEN

tşk ederim canım,,
ben değil eşim kötüye yorumluyo ondan canım sıkıldı işteama yorgunluktan olabilir bencede
canım dadlucaduya atıyosun özel mjı 1le 10arası oylama puanı veriyosun her yarışmacıya,,1sayfa önce yazmıştım açıklamalı

beynimize telkinler vererek zayıflamaya, kendimize güvenimizi artırmaya vs.. vs.. yarayan ses dosyaları varmış. bunları günde belli miktarlarda dinleyince bir süre sonra o özelliği kazanıyormuşuz.. bunun işe yaradığını düşünen var mı bana olabilir gibi geliyor:44:

sıkma canını desin dursun benimki ben diyete başladığım gün dayamayacağım ne tür yiyecek varsa aldı geldi 40 kere sordu yicekmisin diye çıldırttı işkence etti resmen uyuss kocam Oylama yaptım güzel olan kazansın canım

Menümü yazayın nuttum yine yazmayı

sabah

1 kase special k

ara

1 elma

öğle

1 kase toga çorbası
2 kaşık yoğurt

ara

4 tane kepekli bisküvi

akşam

2 küçük lahmacun(acil bi yemek oldu misafirlikte idim mecburen başka yemek yoktu mecbur kaldım yemeye)

son olarak

2 bardak çay
1 küçük nar
10 15 tane kavrulmuş fıstık:26::26::26:

CANIM BEN ANLAMADIM AMA GİRDİMDE KİME MESAJ ATICAM BEN
lafi attim ortaga sayfalari okiycam oy kulancam diye geri dönemedim sana ksura bakma

ay gecen benim kizarkadas dedi kizin biri ona demis mekik cektigini hayal et is e yariyor diye oda denedim fayda etti dedi
ben denemedim :111:
ama ses dosyasiylan bilemiycem
birde bir kiz yatak odasina kilolu oldugu fotosunu büyültüp asmis yat kalk onu görmüs bütün gün yediklerine dikkat etmis
bunu da denemedim

mekik çektiğini hayal et mi bu biraz komik geldi de..
yani benim dediğimi yapan insanlar varmış..
bu sadece kilo vermekle ilgili değil
yani klasik müzik var mesela..
onun arkasında çeşitli telkinler var..
mesela sınav stresi için diyelim..
bizim duyamayacağımız ama beynimizin aldılayacağı frekansta telkinler veriyor arkadan..
bir süre sonra değişmeye başlıyormuşuz
olay mantıklı geliyor ama beni tek kaygılandıran şey telkinlerde başka şeyler de olabilir mi diye..
yani istemediğimiz bir şey olursa kötü olur..
içeriği de yazıyormuş gerçi ama yani bilmiyorum emin olamadım gerçekleri yazmak zorunda değiller ki...

sonki fıstık hariç güzel olmuş canım

Son düzenleme:

ay gercekden öyle dedi ister istemez karin kaslarini sIkIyormussun öyle mekik cekdigini düsünüp spora üseniyorum bari onumu yapsam birde annemin bi arkadasi vardin oda aklima geldikce oturdugum yerde karnimi icime cekip birakiyorum bunu her aklina geldikce yapiyormus ve masallah 40 yasindan yukariydin ve dümdüz karni vardin ama ben onu bile yapmayi unutuyorum
hay allah iyiligini versin telkin yapcaz diye hypnose yapiyorlarmis baska birseyler yaptiriyorlarmis bize:18:

aslında zaten bir nevi hipnoz..
bir sürü telkin yazıyor sonra da şimdi 3-2-1 "....." dicem ve artık şöyle biri olcaksın filan diyor sonunda..
neyse bakalım güzel yorumlar var ama bilemiyorum yine de.. bi kaç tane indirdim dinlerim belki:44:

oy bile verdim şeker:)

sonki fıstık hariç güzel olmuş canım
pişman oldumda burnumun dibinde kavurdular gelde yeme :26::26::26: Herkes :26:edi sap gib:26: Bakamadım

tugbis heycan varmi heycan

olmazmıyaaa,,ama 2.fotom koyulmamış çok moralim bozulmuştu,neyse hakeden kazansın ne diyimeğleniyok işte,,canımya eşim hadi artık diyo yattı bile herkez,,bende kaçıyorum yarın görüşürük,,sondan birinci olasam bidaha göremezsiniz beni zatihadi iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…