- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bacim sen hangisisin söylede bilelim ben seni görmedim burdaki orda taniyayim
fok baligi hangisi :44:İyi geceler çıbıklar.
Yarın sabah ofise arkadaşlar gelicek kahvaltıya bende fok balığı kurabiyesi yaptım.
Ay kaşı, gözü, ağzı, bıyığı derkenoldum.
Birazdan da sızıcam. Malum sabah gene 6 da kalkış.
Menümü de yazayım.
07:50
1 Türk kahvesi
08:30
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
1 domates,
1 tk pekmez,
7 otlu çay
10:40
1 avuç beyaz leblebi
13:00
3 tane köfte,
Salata,
Ayran
16:10
3 tane hurma
19:30
3 parça karnabahar kızartması,
3 yk yoğurt,
3 tane istavrit,
2 çatal helva
21:00
3 küp şeker büyüklüğünde bitter çikolata
dilek ben bugün cok kacirdimBi selam çakayım dedim.
Sevdicek uyuma dedi konuşcaz da kendi uyudu bu sefer herhalde.
Nete bakem kısçelere dedim malum Cuma cozutmalar olmuş gene.
Sen iyi götürmüşsün.
ayyy cok güzel fistikkHadi daha fazla meraklandırmıyım seni.
Eve geldim tartıldım. 64.4 çıktım.
P.tesi sabah 66 kiloydum.
Ondan sonra abarttım bu son diyerek.
Neyse işte sonuç itibariyle bütün gün yediklerimi yazdım akşam yemeği hariç tabi tartıldığım rakamda.
Sonuç olarak çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
nerden nereye gercekdenAynen kaç gündür trip atıyodu uyuyorsun diye ama nabim MonaCım 6 da kalkıyorum ve deliksiz uyuyan biri değilim.
Sürekli uyanırım.
Bende 10 dk twisterda döndüm baktım tık yok geldim.
Birazdan da mekik çeker sızarım.
Yarın ofise kzlar gelicek dedim ya onlara simit, açma falan alıcam kendimde evden 1 dil çavdar ekmeği götürürüm artık nabim.
Kara bahtım.
Bu arada beni gören herkes ideal kilona çok az kalmış falan diyo.
Nerden nereye
bari seninki gelse benimkide gelir ozaman belkigelmedi suzim ya bekliyorum ben de
saol suzim
iyi geceler fistikBen yatar kısçelerimmm.
Öpüldünüzzz.
nezamana kadar oylama tugbaa
orda yasakta,burda kendi aramızda yasak diyen olmadı gerçiama ne biliyim ya ben çok heycanlıyım,yarın öğleden önce açıklancakmış 1.2.3.üüü
sondan 1.ci olmassam iyidir
ay kulancamda suan a kadar 10 sayfa okudumsağol suzim kazancam inş...
amiiiiin cümlemiziii
bu arada oylama çok oldu başlayalı yarın öğlen açıklancak git kullan oylarını benceee
beğendiğin adaylara 1 den 10 a kadar puan veriyosun dadlucadu ya msj olarak yolluyosun birden fazlada olabilir ,ister hepsine ver puan ister bitanesinefok baligi hangisi :44:
dilek ben bugün cok kacirdimama yarin düzeltecem gecen haftaki gibi 3 gün cozutmiycam isallah yarin 3 gün proteine devam etsem :26:
ayyy cok güzel fistikk
nerden nereye gercekdenbak seni takip etseydim bende senin gibi citir olcekdim
bari seninki gelse benimkide gelir ozaman belki
iyi geceler fistik
nezamana kadar oylama tugbaa
ay kulancamda suan a kadar 10 sayfa okudumbi tarafdan kizarkadas lafa tuttu telefonda ben alintilarima cevap yazana kadar siz sayfalari ilerletmissiniz :111: yetisemiyorum hizinisa tugbaaaa kuralari kizaca anlat napmam lazim sayfalar bitmiycek oylamaya katilmak istiyorum gec olmadan kacta bitiyo
amin canım seninde bütün dualrın kabul olsunslm kizlar hepnize hayirli cumalar dilerim rabbim bugünde ettiginiz dualari kabuletsin ve istediginiz kiloya inmenize yardimci olsun
Karnım ağrıyorrrrr
bu halde evi sildim süpürdüm bi deee
yoruldummmmm
amin canım seninde bütün dualrın kabul olsun
geçmiş olsun regl mi canım
teşekkür edrim canım
canım yazıların altında BEĞEN yazıyor ona tıkladım
canım beyaz leblebinin üstüne 2 bardak su içersen tok tutarmış
bilmiyorum biliyormuydun ama söylim dedim
tebrik ediyorumEki Görüntüle 369148
selam yemeğimi yedim geldiim
(regl olmam gerekiyodu dün yok gelmedi bugünde artııı kabızım gene çıkamadım wc'ye yoksa dündüm 58.8 zatenbunada şükür,,haftaya 55e düşermişim bu azimle reglden sonra tabi )
maşallah yaçoğu gitmiş azı kalmış güzel örneksin şeker tebrikler
kilo bildirimim
16.03.2012
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:60.3 kg
Bu hafta:58.7 kg
Giden:1.600 gr
Toplamda giden:21.100 kg
Hedef:...55 kg
sonuç itibariyle 21 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
gidemde çizelgemi yenileyem barii
Eki Görüntüle 369149
ahanda tartımdaki benhiç sanmazdım çok yakın bizamanda bu rakamı görücemi ama eşim sağolsun buzamana kadar hiç bukadar hırslandırmamıştı
inşallah bu fotolar hatıra kalır sadece ve ilerde ah ah demem ,hani yine 60ı geçersem bigün ve bu resimlere bakıpta ah ah 58i bidaha görürmüyümki demem yani,,allahım 55e inip iddayı kazandıktan sonra 57lere çıkmaya razıyım ama bidaha 60a çıkmak istemiyorum kızlaryaaa
ALLAH KORUSUN TABİ CANIM ÇOK AÇMI KALDIN BAŞ DÖNMEN OLDU UZUN ZAMNDIR DİYTTESİN ASLINDA BÜNYEN ALIŞMIŞTevet abababa hedefime geleyim kazanayım normalime döncem zaten,,dün öğlen yerken tansiyonummu düştü noldu başım nasıl dönüyo ama,eşime dedim sarımsak getir soyuver barioda dediki sen zayıflıcam diye uğraş dur daha dedi ölcen kalcan bigün ya ölceksen bari ben işteyken öl dedide ,bende dedim saçma saçma konuşmabe bebelerim var benim ne demek ben işteyken öl,,oda yine neresinden anladıysa lafı --hee doğru evde kimse olmadan ölürsen çocuklar napar,ben evdeyken öl bari dedi espiri yapıyo kendince ama hiçte komik değil,düşüncesi bile korkutuyo beni,bebelerim olmasa ölümden falan korktuğum yok ama nebiliyim işte
amaaaan neyse pozitif düşünelim iyi olsun
ya kızlar etrafınızda 168 boyunda olupta 53-55 kilo olan hatunlar yokmuyaaacidden benim bünye kaldırmazmı 55i,,ne alakası vaaar ama yaaa
dileeeek canımben sana toplam gideni 21 kg olarak yazmışım 21.100 olması gerekti ama heycandan 100gr'mı yazmayı unutmuşum,,tekrar gönderiyimmi,yoksa sen liste yaparken öyle yazarmısın unutmayıp
GEL CANIM GEL HOŞGELDİNmerhaba benide aranıza kabul edermisiniz 75 kg bir bayanım zayıflamak istiyorum..
ANAM BEN 27 MİSAFİR AĞIRLASAM DEĞİL BİLDİRİM YAPMAK GÖZÜMÜ AÇAMAMiyi akşamlar
misafirim geldi gitti 20 büyük+7 küçük misafir
yoruldum bildirimde yapamamıştım onu yapayım dedim bide
baş.79.8
geçen hf 60.1
bu hf 59.8
giden 300 gr
top. giden 20 kg
hedef 58
OFF OFF ARAYA BAK BE AMMADA AZ HA CANIM İNŞ. HAFTAYA ARTI OLARAK DÖNMEZ
içler acısı menüm
Sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
5 tane zeytin
2 tatlı kaşığı krem peynir ( vazgeçemiyorum fazla kaçtı sanırım)
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim salam
Ara
3 tane mavi yeşil light bisküvi
7 otlu çay
Öğlen
6 yemek kaşığı kabak kavurma
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
Ara battığım andır, cuma diye birazda rahat davrandım anne mağduruyum gerçi yine
1 tane milföy börek :26:
2 tane yufkadan börek :26:
1 dilim kek :26:
2 tane bisküvi :26:
Akşam
3 yemek kaşığı kabak
1 kase çorba
Salata,yoğur
2 dilim ekmek pide almış eşim çok güzeldi
GEÇMİŞ OLSUN AY BENDE 3. GÜNÜM AMA TAM OLAMADIM ÇOK GERGİNİM YA OLMADI DİYE HERYERİM AĞRIYO VE OTATLI CANIM İSTİYOR PUFF
saol canım evet regl ağrısı olamadım da daha
CANIM BEN ANLAMADIM AMA GİRDİMDE KİME MESAJ ATICAM BENnevresemaslm canim bizim kizlar güzelik yarismasini takip ediyorlar tabii bende yanliz kaldin topikde gel sende bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/512523-yarisma-bas-li-yorrrrrrrrrr.html
teşekkür edrim canım
tebrik ediyorum
ALLAH KORUSUN TABİ CANIM ÇOK AÇMI KALDIN BAŞ DÖNMEN OLDU UZUN ZAMNDIR DİYTTESİN ASLINDA BÜNYEN ALIŞMIŞT
IRDIR BELKİ ÇOK YORULMUŞŞUNDUR KÖTÜYE YORMA Bİ TANEM
GEL CANIM GEL HOŞGELDİN
ANAM BEN 27 MİSAFİR AĞIRLASAM DEĞİL BİLDİRİM YAPMAK GÖZÜMÜ AÇAMAMMAŞALLAH
OFF OFF ARAYA BAK BE AMMADA AZ HA CANIM İNŞ. HAFTAYA ARTI OLARAK DÖNMEZ
GEÇMİŞ OLSUN AY BENDE 3. GÜNÜM AMA TAM OLAMADIM ÇOK GERGİNİM YA OLMADI DİYE HERYERİM AĞRIYO VE OTATLI CANIM İSTİYOR PUFF
CANIM BEN ANLAMADIM AMA GİRDİMDE KİME MESAJ ATICAM BEN
tşk ederim canım,,
ben değil eşim kötüye yorumluyo ondan canım sıkıldı işteama yorgunluktan olabilir bencede
Canım dadlucaduya atıyosun özel mjı 1le 10arası oylama puanı veriyosun her yarışmacıya,,1sayfa önce yazmıştım açıklamalı
lafi attim ortaga sayfalari okiycam oy kulancam diye geri dönemedim sanaCANIM BEN ANLAMADIM AMA GİRDİMDE KİME MESAJ ATICAM BEN
beynimize telkinler vererek zayıflamaya, kendimize güvenimizi artırmaya vs.. vs.. yarayan ses dosyaları varmış. bunları günde belli miktarlarda dinleyince bir süre sonra o özelliği kazanıyormuşuz.. bunun işe yaradığını düşünen var mı bana olabilir gibi geliyor:44:
lafi attim ortaga sayfalari okiycam oy kulancam diye geri dönemedim sanaksura bakma
ay gecen benim kizarkadas dedi kizin biri ona demis mekik cektigini hayal et is e yariyor diye oda denedim fayda etti dedi
ben denemedim :111:
ama ses dosyasiylan bilemiycem
birde bir kiz yatak odasina kilolu oldugu fotosunu büyültüp asmis yat kalk onu görmüs bütün gün yediklerine dikkat etmis
bunu da denemedim
sonki fıstık hariç güzel olmuş canımMenümü yazayın nuttum yine yazmayı
sabah
1 kase special k
ara
1 elma
öğle
1 kase toga çorbası
2 kaşık yoğurt
ara
4 tane kepekli bisküvi
akşam
2 küçük lahmacun(acil bi yemek oldu misafirlikte idim mecburen başka yemek yoktu mecbur kaldım yemeye)
son olarak
2 bardak çay
1 küçük nar
10 15 tane kavrulmuş fıstık:26::26::26:
mekik çektiğini hayal et mibu biraz komik geldi de..
yani benim dediğimi yapan insanlar varmış..
bu sadece kilo vermekle ilgili değil
yani klasik müzik var mesela..
onun arkasında çeşitli telkinler var..
mesela sınav stresi için diyelim..
bizim duyamayacağımız ama beynimizin aldılayacağı frekansta telkinler veriyor arkadan..
bir süre sonra değişmeye başlıyormuşuz
olay mantıklı geliyor ama beni tek kaygılandıran şey telkinlerde başka şeyler de olabilir mi diye..
yani istemediğimiz bir şey olursa kötü olur..
içeriği de yazıyormuş gerçi ama yani bilmiyorum emin olamadım gerçekleri yazmak zorunda değiller ki...
ay gercekden öyle dediister istemez karin kaslarini sIkIyormussun öyle mekik cekdigini düsünüp spora üseniyorum bari onumu yapsam birde annemin bi arkadasi vardin oda aklima geldikce oturdugum yerde karnimi icime cekip birakiyorum bunu her aklina geldikce yapiyormus ve masallah 40 yasindan yukariydin ve dümdüz karni vardin ama ben onu bile yapmayi unutuyorum
hay allah iyiligini versintelkin yapcaz diye hypnose yapiyorlarmis baska birseyler yaptiriyorlarmis bize:18:
oy bile verdim şeker:)lafi attim ortaga sayfalari okiycam oy kulancam diye geri dönemedim sanaKsura bakma
ay gecen benim kizarkadas dedi kizin biri ona demis mekik cektigini hayal et is e yariyor diye oda denedim fayda etti dedi
Ben denemedim :111:
Ama ses dosyasiylan bilemiycem
Birde bir kiz yatak odasina kilolu oldugu fotosunu büyültüp asmis yat kalk onu görmüs bütün gün yediklerine dikkat etmis
Bunu da denemedim
pişman oldumda burnumun dibinde kavurdular gelde yeme :26::26::26: Herkes :26:edi sap gib:26: Bakamadımsonki fıstık hariç güzel olmuş canım
tugbisheycan varmi heycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?