aslında zaten bir nevi hipnoz..
bir sürü telkin yazıyor sonra da şimdi 3-2-1 "....." dicem ve artık şöyle biri olcaksın filan diyor sonunda..
neyse bakalım güzel yorumlar var ama bilemiyorum yine de.. bi kaç tane indirdim dinlerim belki:44:
bende 2inci fotoyu acamadim
olmazmıyaaa,,ama 2.fotom koyulmamış çok moralim bozulmuştu,neyse hakeden kazansın ne diyimeğleniyok işte,,canımya eşim hadi artık diyo yattı bile herkez,,bende kaçıyorum yarın görüşürük,,sondan birinci olasam bidaha göremezsiniz beni zati hadi iyi geceler hepinize
hayirlisi canim isallahKızlar ben çıkıyorum yarın hastaneye gitcem dua edin bana öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın şekerler
bende 2inci fotoyu acamadimsanettmiyorum hem öyle olsa kac yazar sen bizim gönlümüzün kralicesizin tatlimm
hayirlisi canim isallaholumlu güzel haberler alirsin isallah doktordan canim
is e yararsa banada süyle esime indirdireyim bi kac telkinbelki öyle aklim basima gelir :111:
ay aklima ne geldien iyisi dilek bana cd ye konussun göndersin
bakalim bidaha cisss yiyormuyum
tugbam sIkma canini olan olmus canimcimyok canım konuştum ben,,çok ufakmış yolladığım resim oyüzden olmamış dedi,ama benim ordaki resmimle aynı boyuttaydı fotom anlamadım nasıl küçük olur,,hadi onu geçtim,orda bikaç tane daha var ufacık fotolar onlar niye kondu ozaman
yorumları okudum.. eşine dinlettirenler de varmış. o farkında olmadan gece açıyormuş uyurken dinletiyormuş. eşi daha güleryüzlü filan olmuş.. denemeyi düşünüyorum bakalım sevgilime de vercem sınav stresi için:26:
tugbam sIkma canini olan olmus canimcimsonuclari cok merak ettim bende
bende esim uyurken yatakodasinda cd calar var taksamda bi kendine gelse gelirmiki :26:
bilmiyorum gerçekten :26:
hayatim degisti. com
bunu yaz bi incele kendi kararını ver ben yanlış yönlendirmiş olmayayım :26::26::26:
:44::44::44::44:
herkes güzellik kraliçesini arıyor sanırım
bizim forum sahipsiz kalmış
neyse ben de çıkayım artık çok uykum geldi..
hepinize hayırlı geceler canlarım sabaha görüşmek üzere
sevdiceğin gelinceeböle kalıcaktır eminim foton falan varmı canım başarı öykülerinde merak ettim seni ne halden ne hale geldin diye bu arada desteğin için sağol çünkü burda şu an örnek aldığım ve imrendiğim kişilerden biride sensin canım bugün cozuttum ama yola devam tam gaz diyetteyim hep artık VERMEK İSTİYORUM KİLOLARI
Aslında ekmeğe çok düşkünlüğüm yoktur ama kahvaltı yapıcak vaktim olmadığından 2 dilim tam tahıllı ekmek alıyorum elime zeytin ezmesi peynir ve maydonozla sandviç yapıp tıkıyorum ağzıma çok az vakit kaybım oluyorBi de ekmeği hemen bırakabilirim ama önümde verilecek çok kilo olduğu için biraz daha sonraki safhalara saklıyorum ekmeği azaltma kısmını Ama öğlen saçma sapan oldu yine evet markete gidip alışveriş yapıp gelince az vaktim kaldı bi yemek yapamıycaktım ama dediğim gibi alışveriş tmm artık sebze yemekleri ve çorbalar olcak
Bu sırada hazirana kadar 60 kilo olabilir miyim kızlar sizce????
fok baligi hangisi :44:
dilek ben bugün cok kacirdimama yarin düzeltecem gecen haftaki gibi 3 gün cozutmiycam isallah yarin 3 gün proteine devam etsem :26:
ayyy cok güzel fistikk
nerden nereye gercekdenbak seni takip etseydim bende senin gibi citir olcekdim
Herkese günaydınlarrrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum herkese
Kilo veren herkesitebrik ediyor, veremeyenlere de tam gaz motivasyon diliyorum..VE de bolcana spor.
bende 2 haftadır diyet yapıyorum 2 kg verdim
basladığımda 71.7 geliodum şuanda 69.5 geliyorum.
bazen tatlı kaçamaklarım oluyor inşAllah bende takip edicem sizi:)
gunaydın herkescıklere
Günaydın kızlarrrr...Şu an iş yerimdeyim, cumartesi 2'e kadar çalııyorum..Hem kilo veriyorum hemde iş buldum yaa çok mutluyum..Hemde eve tek otobüsle 10 dk. Yaz gelsin yürüyerek işe gelmeyi planlıyorum ...
Sizlerden ne var ne yok, moraller nasıl..Kimler ne kadar kilo verdi çatlicam meraktan ben bi geçmişe gideyim
günaydın kızlar.... fotoğraflı başarı öykülerine baktım biraz önce. sabırsızlandım ben de birden. hemen yürüsem koşsm ,sporumu yapsam da versem kilolarımı. en az 4 ayda ulaşırım herhalde hedefime:-(
canım maaşallah ,ne çabuk hazırlamışsın listeyi, ellerine sağlık...Günaydın kızlar...:124:
Bugün diğer şirketteki arkadaşlar geldi ofise kahvaltıya da ondan geç geldim buralara.:97:
Sabah onlara su böreği, simit, açma falan aldım.
Kendime de evden uno 1 dilim çavdar ekmeği getirdim.
Onlar yerken yağlı yağlı şeyleri ben 1 dilim ekmeğimi yedim.
Hepsikaldı tabi.
Midem hafif yemedim ve mutluyummm.
Bi arkadaşta rejim yapıyormuş bende 1 dilim ekmek yiyorum günde dedi.
Ekmeğini getirmiş 1 dilim trabzon ekmeğinden.
Benim ekmekle onun ekmeği yanyana tutunca koptuk tabi.
Bugün 1 e kadar çalışıcam :103:
Liste hazır GurbetGuzeli sabah bildirim yapıcam demiş 10 kadar beklerim gelmezse ekliycem.
Öpüldünüz.
ne guzl yenı ısın hayrlı olsn canım ne işiGünaydın kızlarrrr...Şu an iş yerimdeyim, cumartesi 2'e kadar çalııyorum..Hem kilo veriyorum hemde iş buldum yaa çok mutluyum..Hemde eve tek otobüsle 10 dk. Yaz gelsin yürüyerek işe gelmeyi planlıyorum ...
Sizlerden ne var ne yok, moraller nasıl..Kimler ne kadar kilo verdi çatlicam meraktan ben bi geçmişe gideyim
Günaydın kızlar...:124:
Bugün diğer şirketteki arkadaşlar geldi ofise kahvaltıya da ondan geç geldim buralara.:97:
Sabah onlara su böreği, simit, açma falan aldım.
Kendime de evden uno 1 dilim çavdar ekmeği getirdim.
Onlar yerken yağlı yağlı şeyleri ben 1 dilim ekmeğimi yedim.
Hepsikaldı tabi.
Midem hafif yemedim ve mutluyummm.
Bi arkadaşta rejim yapıyormuş bende 1 dilim ekmek yiyorum günde dedi.
Ekmeğini getirmiş 1 dilim trabzon ekmeğinden.
Benim ekmekle onun ekmeği yanyana tutunca koptuk tabi.
Bugün 1 e kadar çalışıcam :103:
Liste hazır GurbetGuzeli sabah bildirim yapıcam demiş 10 kadar beklerim gelmezse ekliycem.
Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?